5. Pablo Gabriel García Pérez
- paoki_sweden
Re: Pablo Garcia
Gika you have the biggest player coming, and for sure he will take PABLARAS place the trismegistos and unbeliveble palyer balafas.
- Isaak the Greek
Τι περιεργο πραγμα με αυτον τον ανθρωπο...Εκει που λες τωρα θα τη χασει , δινει μια μπαλια και καθαριζει.Και το ασχημο ειναι πως σε κακομαθαινει κι αμα χασει καμια μπαλια ή κανει κανα λαθος σπαζεσαι κιολας αδικα!!!!
Σ' εκραξα οπως και πολλοι αλλοι κι ολοι ξερουμε τους λογους.Εστρωσες?Ξυπνησες?Καταλαβες τελικα σε τι μπ0υρδ#λο εισαι?Δεν ξερω τι εγινε απλα ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.
Σ' εκραξα οπως και πολλοι αλλοι κι ολοι ξερουμε τους λογους.Εστρωσες?Ξυπνησες?Καταλαβες τελικα σε τι μπ0υρδ#λο εισαι?Δεν ξερω τι εγινε απλα ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.
Το μονο κακο ειναι οτι κουραζεται πολυ ευκολα. επεσε ξανα πολυ στο β' ημιχρονο, φαινοταν να εχει ξεμεινει απο δυναμεις μετα το 55' και ηταν ο κυριοτερος λογος που ο νιωνιος πηρε το κεντρο σε καποια διαστηματα. Πολυ καλος στο α' αλλα στο β' αφησε το Βιτολο μονο του.
Σ' εκραξα οπως και πολλοι αλλοι κι ολοι ξερουμε τους λογους.Εστρωσες?Ξυπνησες?Καταλαβες τελικα σε τι μπ0υρδ#λο εισαι?Δεν ξερω τι εγινε απλα ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.[/quote]
Μαζί σου +4
Μαζί σου +4
εγω παλι στο μανατζερ τον ανανεωσα......εδιωξα βιτολο και πηρα bolatti με 4,5 κατοσταρικα.....ετσι τον εχω για 15 -20 ποιοτικα ματσακια το χρονο...ζηση αργεις???
- Maximus
Μας εχετε τριλανι εσεις οι νεοΠΑΟΚτσηδες! Ζηση ανανεωσε Σαντος, Ζηση ανανεωσε Παμπλο, Ζηση φερε εκεινον, Ζηση φερε μου καφέ... Αμαν πια! Να φυγετε κυριοι! Να πατε αλλου να ζητατε! Εμεις εχουμε διοικηση που τα κανει ολα στον χρονο της...
Αρχων Παμπλο .........αμυντικαι και επιθετικα,
και σε μια φαση πατησε περιοχη περιμενοντας γεμισμα
και σε μια φαση πατησε περιοχη περιμενοντας γεμισμα

- Pegasus1589