Πόσα εισιτήρια διαρκείας θα πουληθούν την σεζόν 2008-09;

Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω πιστευω τα ιδια με περσι γιατι πολλοι αρχισανε παλι τα "αν δε δω μεταγραφες....αν δε φυγει ο Σαντος... κλπ κλπ"...
Οσο αφορα αυτα που διαβαζω απο πολλους ,οτι θα πιασουμε τα 17000 και τα 20000 επειδη ειμαστε ΠΑΟΚ τα ακουω βερεσε...Τοσα χρονια περασαν,ΠΑΟΚ ειμασταν παντα και τα διαρκειας ηταν ελαχιστα για το μεγεθος του ΠΑΟΚ...
Αυτους που παραδεχομαι ειναι ΠΑΟΚτσηδες εντος και εκτος Ελλαδος που μενουν μακρυα και πιθανοτατα δε παρακολουθουν κανενα ματς στη Τουμπα λογω αποστασης αλλα παλι αγοραζουν διαρκειας γιατι ομαδα και μονο...Δεν ειναι λιγοι αυτοι ποθ γνωριζω εγω τουλαχιστον.
Μεσα σε αυτους που δεν ενδιαφεροντε ποιος ειναι ο προπονητης ή παικτες ωστε να αγορασουν διαρκειας ειμαι κι εγω...Ο σύλλογος μας πρεπει να μεγαλωνει συνεχεια και πρεπει και εμεις οι ιδιοι να αλλαξουμε νοοτροπια...
Μακαρι να ξεπερασουμε τα 15000
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Lakistuta έγραψε:Εγω πιστευω τα ιδια με περσι γιατι πολλοι αρχισανε παλι τα "αν δε δω μεταγραφες....αν δε φυγει ο Σαντος... κλπ κλπ"...
Οσο αφορα αυτα που διαβαζω απο πολλους ,οτι θα πιασουμε τα 17000 και τα 20000 επειδη ειμαστε ΠΑΟΚ τα ακουω βερεσε...Τοσα χρονια περασαν,ΠΑΟΚ ειμασταν παντα και τα διαρκειας ηταν ελαχιστα για το μεγεθος του ΠΑΟΚ...
Αυτους που παραδεχομαι ειναι ΠΑΟΚτσηδες εντος και εκτος Ελλαδος που μενουν μακρυα και πιθανοτατα δε παρακολουθουν κανενα ματς στη Τουμπα λογω αποστασης αλλα παλι αγοραζουν διαρκειας γιατι ομαδα και μονο...Δεν ειναι λιγοι αυτοι ποθ γνωριζω εγω τουλαχιστον.
Μεσα σε αυτους που δεν ενδιαφεροντε ποιος ειναι ο προπονητης ή παικτες ωστε να αγορασουν διαρκειας ειμαι κι εγω...Ο σύλλογος μας πρεπει να μεγαλωνει συνεχεια και πρεπει και εμεις οι ιδιοι να αλλαξουμε νοοτροπια...
Μακαρι να ξεπερασουμε τα 15000
Παρα πολυ σωστα μιλας αδερφε.
Οποιος περιμενει μεταγραφες και κινησεις να σκεφτει για ποιους λογους ειναι ΠΑΟΚ.
Ολοι διαρκειας
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Όυτε Ζαγοράκης,ούτε Σάντος,ούτε τίποτα....Μόνο ΠΑΟΚ...Αν σκεφτούμε όλοι έτσι,πείτε μου πόσα διαρκείας πιστεύετε ότι θα έχουμε...Και δεν θέλω να απλοποιήσω τα πράγματα και ούτε τα βλέπω αγγελικά πλασμένα.Απλά τα βλέπω αυστηρώς ασπρόμαυρα(όχι ότι οι άλλοι τα βλέπουν αλλιώς)...
ΠΑΟΚ είσαι...
Άβαταρ μέλους
Biv

Δημοσίευση από Biv »

20.000 DIARKEIAS GIA NA TOYS TRELANOUME OLOUS!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
teacher

Δημοσίευση από teacher »

14.000 τουλάχιστον. Υπό προϋποθέσεις και περισσότερα.....
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μου το διευκρίνησε μόλις πριν λίγο Tetratze ο Ρίβελ αλλά δεν φταίω εγώ. Με αποπροσανατόλισε ο τίτλος. Sorry...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

19,000 για πλακααααααααααααααααααααα τελος.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα έχουμε λιγότερα από πέρυσι. Ο κόσμος πήρε μεγάλη πίκρα την τελευταία σεζόν!! Αν γίνει καμιά καλή μεταγραφή που να κάνει τον κόσμο να πιστέψει σε κάτι τότε το συζητάμε...
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Άβαταρ μέλους
patriarxio

Δημοσίευση από patriarxio »

16000-18000 :x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
BATMAN 4

Re: Ριξτε προβλεψεις για διαρκειας

Δημοσίευση από BATMAN 4 »

Rivelinho έγραψε:Ριξτε προβλεψεις για τα προσεχη κουπονια για να παρουμε κανα διαρκειας!!!!!!!!
Rive το κουπόνι αυτής της εβδομάδας είναι πολύ φτωχό οπότε προγνωστικά την Παρασκευή. Πάντως αν υπάρχει καμία έμπνευση ρίχτε την εδώ μέσα μπας και βγούμε από το βούρκο :cry:
G10RG0$

Δημοσίευση από G10RG0$ »

η[ ερωτηση αυτη ειναι λιγο ακυρη γιατι αντε εγω αν ειχα λεφτα να επαιρνα και 50.000 διαρκειας..το θεμα ειναι το εγω παιρνω ενα και δεν μπορω να γνωριζω τις προθεσεις των υπολοιπων χιλιαδων....προβλεψη μου ειναι πως θα φτασουμε 10-13 χιλιαδες..αν ακουστει βεβαια και καμια καλη μεταγραφη φτανουμε 16.000...οπως του ντενιλσον περυσι....εδω ειμαι και θα το δειτε πως δεν θα ξεπερασουμε αυτον τον αριθμο...το 25% των οπαδων ειναι απογοητευμενοι και το βλεπω και στα γκαλλοπ και στα πολ που γινονται..πολλοι βριζουν χαλκια..δν πιστευουν σαντος..δεν τους καλυπτουν οι παικτες μας...δεν τους αρεσει να παιρνουμε δανεικους..δεν τους καλυψε η συνεντευξη ζαγορακη...απιστευτα πραγματα!χιλια δυο παραπονα για μια ομαδα που αρχισε απο τα ερειπια.......επρεπε να χαμε γουμενο και παρασχο και να παρακαλαμε για νουαφορ τωρα μαγκες να σας εβλεπα μετα που το καθετι σας βρωμαει...παοκ ρε! :x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Godfevour
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Godfevour »

11.000 - 13.000
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Kato apo 15 000 ine apotixia!
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »