Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 9/1 19:00 Nova

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 9/1 19:00 Nova

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

να παω??
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Εγώ πάντως φεύγω σε 10 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όταν ήμουνα μικρός μου 'χαν πει ένα παραμύθι ότι αυτό που λέγεται φιλία υπάρχει και ζει σ' αυτόν τον πλανήτη .
Μου 'χαν πει και για κάτι σπουδαίο που το λέγανε ιδεολογία και να 'μαι πιστός σε ιδανικά όπως πατρίδα, οικογένεια , θρησκεία .
Μου 'χαν πει για μια γενιά εκεί γύρω στο '60 με '70 για μια επανάσταση κι αν χρειαζότανε η γενιά μου θα έκανε τα ίδια.
Μου 'χαν πει και για κάτι παράξενους με καπέλο και μπλε στολή, αυτοί θα με έσωζαν αν κάποιος κλέφτης στο σπίτι μου μέσα είχε μπει.
Μου 'χαν πει για μια χούντα και για μια αριστερά μου 'παν για κάποιες χαμένες πατρίδες και 400 χρόνια σκλαβιά .
Μου 'παν ότι ήμουν τυχερός γιατί τώρα έχουμε δημοκρατία, για κάτι που το 'λεγαν σοσιαλισμό και έμοιαζε μ' ελευθερία.
Μου 'παν τα πράγματα έχουν αλλάξει για τη δική μου τη γενιά κι αφού έχουμε ένα πιάτο να φάμε όλα είναι μια χαρά.
Μου 'παν να βάλω γρήγορα μυαλό και να συμβιβαστώ γιατί κάπου εκεί είναι το νόημα της ζωής, αν το ψάξω θα το βρω!

Τώρα όμως που μεγάλωσα το παραμύθι έχει αλλάξει, δε φοβάμαι πια τους εχθρούς γιατί οι φίλοι μ' έχουνε κάψει
κι εκείνο το σπουδαίο που το λέγανε ιδεολογία έχει καταντήσει γραφικό κι ανήκει πια στην ιστορία
κι όσο για την επανάσταση που θα έκανε η δική μου η γενιά, την κάνει μέσα από ακριβά αμάξια, ρούχα, μόδα και λεφτά,
κι αυτοί οι παράξενοι που λέγονται αστυνομικοί είναι οι περισσότεροι ίδιοι κλέφτες κι επικίνδυνα κομπλεξικοί.
Τώρα όλες οι πολεμικές παρατάξεις έχουνε γίνει ένα, η εξουσία είναι γλυκιά κι ελκυστική για τον καθένα ,
εμείς δε βιώσαμε τον πόλεμο ούτε τη δικτατορία, ίσως φταίει τελικά αυτό που ακόμα δε νιώθω ελευθερία
κι αμφισβητώ ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για μας έχουμε υλικά αγαθά άλλα μας λείπουνε άλλα πολλά,
μου λείπει κάτι αληθινό να μπορώ να πιστέψω ακόμα σ' αυτό, νιώθω πως έχω γεράσει πριν ακόμα μάθω να ζω!

Δώσε μου φώτιση Θεέ μου υπάρχει εθνική συσκότιση χιλιάδες τα χτυπήματα σε κάθε μου ανόρθωση
ή ο κόσμος έχει αλλάξει ή δεν τον έμαθα ποτέ, πουτανιά, ψέμα και απάτη θεωρούνται κυριλέ.

Κάποτε πίστεψα σε κάτι σε μια ιδεολογία, πίστεψα στη μουσική μου σαν να ήτανε θρησκεία τώρα πια με το hip-hop κάνω στριπτήζ μες στα πορνεία,
ζούσα χρόνια μέσα στο ψέμα, τώρα νιώθω αηδία,
ένα μάτσο εγωπαθείς και επιεικώς κωλόπαιδα, μια παράσταση κλισέ αρνητικά όλα τα πρότυπα,
άμα κάτι δεν μου κάνει απλώς φεύγω μακριά δεν ανήκω σε κανέναν δεν ανήκω πουθενά
ο κόσμος έχει φοβηθεί δεν τον νοιάζει πια η αλήθεια είναι λέξη ντεμοντέ, η ψευτιά του έγινε συνήθεια,
η παράδοση πεθαίνει, η Ελλάδα που να ζει, βάλανε στο φέρετρο της ευρωπαϊκή επιγραφή,
η Μασονία αλωνίζει μέσα στην ελληνική βουλή, σοσιαλισμός και χούντα τώρα 'γιναν ασορτί, ψεύτικες δημοσκοπήσεις και αλλοδαποί σ' απογραφή,
μα η κυβέρνηση θέλει ψήφους θέλει από κάπου να τους βρει,
σάπια λόγια και ιδέες κι η πουτανιά σαν αρετή και μετά τα 15 η παρθενιά είναι ντροπή,
τι πειράζει όμως αυτό τώρα είμαστε Ευρωπαίοι , ψάξε να βρεις τον ανδρισμό σου, σ' ένα αμάξι που να λέει,
βρες κι ένα καλό τσουλί για να συμπληρώσεις την εικόνα, γίνε λίγο κουνιστός στην Ευρώπη είναι μόδα,
ας χαρούμε χωρίς λόγο έχουμε 21ο αιώνα,
αν το ήξερε ο Σωκράτης θα είχε αλλάξει χώρα
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

απο που..???? κατι εχει παθει το αμακσι μ ρε γαμωτο...
GIOUZ

Δημοσίευση από GIOUZ »

Γιατί σας κάνει εντύπωση που ο Βούγιας δεν ασχολήθηκε??? δεν είναι ομάδα του ποκ για να τρέξει και να φ'ερει τα πάνω κάτω ώστε να πάνε οι οπαδοί εκεί που θέλουν. Τις ομάδες του ποκ πρέπει να γλείψει για να έχει μια θέση στην κυβέρνηση οχι εμάς. Αλλα έχει ο καιρός γυρίσματα βουγίακο εχει.......
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ehemithos 199 έγραψε: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ!! ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ@@ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!
:evil: :evil: :evil: :evil:

+10000000
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

PARASANDALOS έγραψε:απο που..???? κατι εχει παθει το αμακσι μ ρε γαμωτο...
Κοίτα δεξιά κάτω απο το avatar.

Μπράβο
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

στο λουτρακι εκανα εκπαιδευση σκαπανεα.......γαμιεται μονο η σεξυλαντ αξιζει....αν υπαρχει πλεον
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

στην αλλη ακρη
GIOUZ

Δημοσίευση από GIOUZ »

Βούγιας υφυπουργός προστασίας του πολίτη των αθηναίων....Θα έρθει η ώρα σου και σενα γενίτσαρε παλιογλύφτη...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ναι βεβαια...θα ερθει η ωρα του...

Εκλογες 2013:

ΠΑΣΟΚ: 42%
ΝΔ: 38%
Λοιποι: ---

Θα ερθει και αυτουνου η ωρα...βεβαια...

ΥΓ.

Οφ τοπικ σχολιο, με συγχωρειτε, αλλα μονο στα λογια θα ερθει και αυτουνου η ωρα, οπως και ολων των υπολοιπων...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

μαθαινω πραματα και παρματα...λεει οτι το πρωι εκει στο γηπεδο λεγαν στα αδερφια οτι δεν προκειται να δωσουν εισητηρια,ενω τωρα λενε οτι δεν θα δωσουν πανω απο 800.θελω ομως να δω την αντιδραση τους νωρις το απογευμα που θα δουν 3000 ασπρομαυρους να εχουν κανει καταληψη στην πολη τους τι θα λενε...
kos

Δημοσίευση από kos »

θα σου πω εγω τι θα γινει φιλε PAOKfanAthens.
θα βρει την ευκαιρια που ψαχνει ο χρυσοχοιδης για να δειξει οτι αντιμετωπιζει το προβλημα με τους "χουλιγκανους των γηπεδων" και θα προσπαθησει να κανει αυτα που δεν μπορει να κανει με τα αθηνοπουλα του ποκ.
αυτα που δεν μπορει να κανει με τους γαυρους, τους βαζελους και τα χανουμια και αυτα που νομιζει οτι μπορει να κανει με τα παοκια.
στο τελος αυτος που θα την πληρωσει θα ειναι ο βουγιας με την ανεπαρκεια του και μερικα δικας αθωα παιδια.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Απίστευτα Πράγματα! Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο!
Αυτά όλα που κάνουν θα τους γυρισουν μπούμεραγκ πίσω στη κεφάλα τους.
Όσο πιο παράλογα μέτρα λάμβάνουν τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αντίδραση.
Ξεσηκώνουν και γιγαντώνουν το ΠΑΟΚτσήδικο Ποτάμι.

Καλή Νίκη και προσεχτικά σε όλα τα παιδιά που θα τραβηχτούνε στη Λειβαδειά.

Ο ΠΑΟΚ είναι κοινωνικό φαινόμενο ρε γιαγλήδες, πάρτε το χαμπάρι!
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

καλά καλά...

τώρα που θα ανέβω θα τους δείξω εγώ...

ΣΕΙΣΜΟΣ - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΛΑΟΣ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”