Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από gika »

ΥΠΕΡ

Αυτό που είναι "κοινό μυστικό" στη Θεσσαλονικη είναι ότι ο Δ.Σ. έρχεται το καλοκαίρι.

Το παραπάνω γράφτηκε πρόσφατα σε άρθρο...

Γνωστή εφημερίδα που πέρσυ έβγαλε πρώτη τις μεταγραφές Φωτάκη, Κρέσιτς, Παπάζογλου έγραψε ότι έχει κλείσει με 800.000 το χρόνο....

Ατομα που προσωπικά εμπιστεύομαι μου έχουν πει ότι 99% έρχεται...

Ο Σάντος δήλωσε επίσημα ότι τον θέλει, ενώ δύο άτομα απο την διοικηση πήραν τηλέφωνο και ευχαρίστησαν τον δημοσιογράφο που έκανε (επιτέλους) την ερώτηση στον Σάντος.

Στο γήπεδο η μεγάλη πλειοψηφεία έδειξε ότι στηρίζει τη διοικηση και τις επιλογές της!!

Ο Σαλπιγγίδης δεν ξέρω αν είναι ΠΑΟΚτσής αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα θέλει να γυρίσει να μείνει στη Σαλόνικα... Και αν δεν έρθει στον ΠΑΟΚ και αν δεν συμφιλιωθεί με τον κόσμο αυτό δεν θα γίνει.

Αν (λέω ΑΝ) είναι όντως ΠΑΟΚτσής όπως δηλώνει, έχει ένα λόγο παραπάνω...

Και φυσικά είναι ο καλύτερος έλληνας επιθετικός...

ΚΑΤΑ

Η μόνη περίπτωση που δεν θα έρθει είναι τεράστια πρόταση απο το εξωτερικό... Αλλά δεν το κόβω να γίνει καμιά πρόταση πάνω από 1.200.000€ που δίνει ο βάζελος και επιπλέον κάτι περί 1.500.000€ που ακούστηκαν από Αγγλία δεν πιάνονται γιατί η νομοθεσία και οι φόροι είναι παράξενοι εκεί και στην πράξη θα παίρνει πολύ λιγότερα...

Ερωτηματικό ο μάνατζερ του που είπε ότι δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

fuzztone έγραψε:Το σχόλιό μου έχει να κάνει με αυτό του arisk. H ρητορική του "η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή στον οποιονδήποτε" που εκφράστηκε πρώτα από τη διοίκηση και την αναφέρεις arisk είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αν ήθελε πραγματικά η διοίκηση να έχει την πόρτα ανοικτή στον οποιονδήποτε θα προσπαθούσε να θεσμοθετήσει συγκεκριμένες διαδικασίες επί τούτου. Όχι γενικά και αόριστα "η πόρτα είναι ανοικτή". Αυτά δε γίνονται ούτε στον αστέρα εξαρχείων και τη γιόμο κόσμος της Ουγκάντας. Είναι για γέλια.
Βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά περί θεσμών από κάποιους που τους θεωρούν τυπικότητες και "εμπόδιο" στο "μεγαλείο" της ομάδας...
Όπως...?? Να μαζεύεται κάθε Δευτέρα ένας εκπρόσωπος του κάθε συνδέσμου και να αναλύουν παρέα με τους Ζαγοράκη-Βρύζα-Κονσεϊσάο-Σάντος πως πήγε το παιχνίδι της Κυριακής...?? Να κάνουν πριν απο κάθε μεταγραφική περίοδο meeting όπου θα αποφασίζουν ποιούς παίκτες θα αποκτήσουν και για ποιές θέσεις...?? Να κάνουν meeting πριν απο κάθε ματς για να αποφασίσουν τι τακτική θα ακολουθήσουν στον αγώνα και ποιά θα είναι η ενδεκάδα...?? Σε ποιά ομάδα του πλανήτη εφαρμόζεται κάτι ανάλογο...??
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

LoverBoy έγραψε:
eleos έγραψε:
LoverBoy έγραψε:πραγματικά πιστεύετε οτι θα έρθει να παίξει στον ΠΑΟΚ με μισά λεφτα? Τι να πώ? Εγώ σας λέει οτι ΟΥΤΕ θέλει ΟΥΤΕ θα έρθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

περιμένω... Η προσφορά για στοίχημα πιο πάνω είναι ανοιχτή...
Μιά που το ξέρω 1004%, βάζω όσα θές...
Λεφτά δεν μπαίνουν μεσω ιντέρνετ. Θα βάλεις στο αβάταρ σου ένα Φυτό αν χάσεις. Αν χάσω θα βάλω εγώ. Συμφωνείς?
Γαμάτο!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
KonTheo

Re: Να έρθει ή να μην έρθει?

Δημοσίευση από KonTheo »

geo_athens4 έγραψε:Συνεπως ας κοψουμε τα μελοδραματα για το καημενο παιδακι που θα αφησει τα παλατια για να μεινει σε τσαντιρι και θα πουλαει χαρτημαντηλα στα φαναρια για να παιξει τελικα στον ΠΑΟΚ..Ας αντιληφθουμε οτι υπαρχει κοσμος που πραγματικα πειναει..Εχει καταντησει προκλητικο πλεον..

Αδερφε σορυ για την σκληρη γλωσσα αλλα το συγκεκριμενο θεμα εχει καταντησει εκνευριστικο..Σε ολα τα υπολοιπα που ειπες συμφωνω..Χωρις διαθεση παρεξηγησης ετσι..Φιλικα κ ΠΑΟΚτσηδικα παντα! :pano:

Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό αλλά όπως το θέτεις έχεις Δίκιο σε αυτό που λες..Απλά σκέψου και το εξής..Ο συγκεκριμένος άνθρωπος,παίχτης,έχει ήδη βγάλει αρκετά χρήματα έτσι ώστε με μια απλά νορμάλ διαχείριση δεν θα ζήσει ποτέ σε τσαντήρια και αντικειμενικά θα είνα πάντα λίγο πάνω από ευκατάστατος..-Το ότι κόσμος πεινάει το ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά πιστεύω,αρκεί μια ματιά στο δρόμο ή στις τηλεοράσεις ή και στη ζωή μας που κάθε μερα γίνεται δυσκολότερη για να το διαπιστώσει κάποιος..Αυτό που εννοούσα είναι ότι αν και τονίζω ΑΝ αυτό το παιδί αφήσει στην άκρη τα 1,2εκ.,+μπόνους και πριμ (τόσα ακούγεται ότι δίνει ο βάζελος αν δε κάνω λάθος) και έρθει με 700χιλ. σε εμάς τότε αυτό αυτόματα αποδεικνύει ότι κάνει πέρα το ανθρώπινο χαρακτηριστικό της απληστίας (που δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη χωρίς αυτό) και ακολουθεί το συναίσθημα..Πράγμα που αυτόματα γκρεμίζει το χαρακτηρισμό "προδότης" και δείχνει των πραγματικό υπεύθυνο της τότε κατάστασης,"να ξεπλύνει λεφτά ο Γούμενος" τόνισες και ο ίδιος..

Πέρα από αυτό,κανένα απολύτως πρόβλημα για τη σκληρή γλώσσα..Το θέμα του Σάλπι ανεβάζει τους τόνους σε όλους από μόνο του,είναι όμως ευχάριστο που κάποιοι,όπως εσύ μπορούν και συζητάνε με επιχειρήματα και λόγια και όχι βρίζοντας και παραθέτοντας βιντεάκια του youtube με το γνωστό,αηδιαστικό σύνθημα..και πριν ρωτήσει οποιοσδήποτε,νιώθω πολύ καλά με την πάρτη μου που πάντα αντιδρούσα με τους γύρω μου στο γήπεδο όταν κάποιοι το φωνάζαν..

και πάλι..Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ..όλοι όσο μπορούμε στην ΑΜΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

arisk έγραψε:
fuzztone έγραψε:Το σχόλιό μου έχει να κάνει με αυτό του arisk. H ρητορική του "η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή στον οποιονδήποτε" που εκφράστηκε πρώτα από τη διοίκηση και την αναφέρεις arisk είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αν ήθελε πραγματικά η διοίκηση να έχει την πόρτα ανοικτή στον οποιονδήποτε θα προσπαθούσε να θεσμοθετήσει συγκεκριμένες διαδικασίες επί τούτου. Όχι γενικά και αόριστα "η πόρτα είναι ανοικτή". Αυτά δε γίνονται ούτε στον αστέρα εξαρχείων και τη γιόμο κόσμος της Ουγκάντας. Είναι για γέλια.
Βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά περί θεσμών από κάποιους που τους θεωρούν τυπικότητες και "εμπόδιο" στο "μεγαλείο" της ομάδας...
Όπως...?? Να μαζεύεται κάθε Δευτέρα ένας εκπρόσωπος του κάθε συνδέσμου και να αναλύουν παρέα με τους Ζαγοράκη-Βρύζα-Κονσεϊσάο-Σάντος πως πήγε το παιχνίδι της Κυριακής...?? Να κάνουν πριν απο κάθε μεταγραφική περίοδο meeting όπου θα αποφασίζουν ποιούς παίκτες θα αποκτήσουν και για ποιές θέσεις...?? Να κάνουν meeting πριν απο κάθε ματς για να αποφασίσουν τι τακτική θα ακολουθήσουν στον αγώνα και ποιά θα είναι η ενδεκάδα...?? Σε ποιά ομάδα του πλανήτη εφαρμόζεται κάτι ανάλογο...??

ωραιος arisk ....προχωρημενο αυτο και πολυ δημοκρατικο ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

+ οσο θες..

Κ εγω υπερ της επιστροφης ειμαι παντως, καθαρα για αγωνιστικους λογους ομως..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγα αδερφε θα βαλω τα κλαματα!!!Δεν κοβουμε καποια στιγμη αυτη τη μαλακια με τα λεφτα του βαζελου που θα παρατησει ο σαλπιγγιδης??ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!Ο σαλπι επαιρνε 600 χιλιαρικα οταν ηταν σε μας και εφυγε για 800 του βαζελου το οποιο ειναι σχεδον το ιδιο αν σκεφτεις οτι η αθηνα γενικως ειναι ακριβοτερη απο τη σαλονικη..

Στην αθηνα το παγωτο εχει φτασει 1000 ευρω ενω στη σαλονικη 300 τι αλλο θα πειτε ρε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπερδεψες τα χιλιαρικα με τα μαρουλια geo τιποτα αλλο προσεξε μη μπερδεψεις ελπιζω τουλαχιστον να εισαι σε μικρη ηλικια σορυ αλλα προκαλεις με τα γραφομενα σου αδερφε ειπαμε πρωτα σκεφτομαστε και μετα γραφουμε.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

arisk έγραψε:
@arisk: προσπάθησα να μιλήσω σοβαρά αλλά το γύρισες στην πλάκα και στην ειρωνεία.

Πουθενά δεν ανέφερα συνδέσμους ή οτιδήποτε άλλο από αυτά τα ειρωνικά που γράφεις. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει σαφές έλλειμμα κατανόησης των εννοιών των θεσμών και των καταστατικών διαδικασιών. Ή σκόπιμη διαστρέβλωση των όσων προσπάθησα να πω.

Τα πράγματα είναι απλά. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει η διοίκηση πως βλέπει το μέλλον. Είτε ακολουθεί το μοντέλο με αποκλειστικό χρηματοδότη τον κόσμο οπότε πρέπει να ορίσει ΣΑΦΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ μέσα από τις οποίες θα εκλέγονται οι εκάστοτε διοικήσεις από τα μέλη του σωματείου, είτε ψάχνει στα σοβαρά για επενδυτή-ες εφόσον πιστεύει σε αυτό το μοντέλο.

Και για να προλάβω κάποιες απαντήσεις, δημοκρατικές καταστατικές διαδικασίες με μεγαλομέτοχο τον Παγώνη και ψηφοφορίες "διά βοής" σε γενικές συνελεύσεις όπως γίνονται ως σήμερα, δεν νοούνται.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Καλα..Βρες ενα οικοπεδο στην εκαλη κ ενα ιδιο στο πανοραμα, συγκρινε τιμες κ ελα να μου πεις ποιος εχει μπερδεψει τι..Γιατι για αυτες τις περιοχες μιλαμε οταν προκειται για ποδοσφαιριστες..Τα μαρουλια δεν εχουν καμια τρελη διαφορα αλλα στη διατροφη του βαζελου δεν εχει μαρουλια, μονο καροτα!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη για να καταλαβω το πιστευεις αυτο που λες? ειναι δυνατον ρε συ να πληρωνει ο παιχτης το σπιτι που μενει απο αυτα που παιρνει?
Ετοιμο του το εχουν ωπου αυτος γουσταρει τωρα αν θελει να κανει επενδυση αγοραζοντας σπιτι θα το κανει στη πολη που θα μεινει μετα το τελος της καριερας του.
Τι με βαζεις και γραφω βραδιατικα κουλαρε ρε geo.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Έχω μία απορία. Όλοι αυτοί που λένε οι διοίκηση ξέρει κι ότι πει η διοίκηση και οι επιλογές τις διοίκησης ήταν η ιδανικές, γιατί κόπτονται τόσο για την απόκτηση του Σαλπιγγίδη αφού η ομάδα τα πάει μια χαρά. Ξαφνικά διαπιστώσανε τις ελλείψεις και τις ανάγκες που έχει η ομάδα;
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Στέφανε όπως καταλαβαίνεις με τον κοντό έχουμε κάψει φλάντζες...ομαδικώς....
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Το ολο θεμα διαιωνιζεται γιατι καποιοι δεν ικανοποιηθηκαν ηθικα. Ειμαι πεπεισμενος οτι το θεμα ειναι πλεον επι προσωπικου μεταξυ του κοντου και των συνδεσμιτων που ετρεξαν εκεινο τον καιρο για να μεινει.
Η επικοινωνια της ΠΑΕ με τους συνδεσμους ειναι αριστη και αυτο συνεπαγετε οτι εχουν ενημερωθει για την επικειμενη επιστροφη του κοντου, το αν συμφωνησαν ειναι αλλο.
Και εδω ειναι που ξεκιναει το μπερδεμα.
Θα ξεκινησω απο το πιο προσφατο περιστατικο, τις αντεγκλησεις στο προηγουμενο παιχνιδι. Συγγνωμη, αλλα εγω θεωρω οτι ηταν στημενο, δεν μπορει ξαφνικα στο 80' να ξεκινησουν συνθηματα εναντιον του κοντου απο 4Α και ταυτοχρονα να σηκωθει πανο απο αλλο σημειο.
Δεν δειχνει οτι προσπαθουν να δημιουργησουν κλιμα και να αποτρεψουν αυτο που δεν θελουν? Επομενως ερχονται σε κοντρα με την διοικηση, δεν την στηριζουν, γιατι αλλο να εκφρασω αντιρησση και αλλο να προσπαθω να επιβαλλω την αποψη μου.
Οσο για το παραμυθι της διχονοιας και την διαφυλαξη της ομονοιας και ομοψυχιας του λαου' μηπως εννοειτε πως για καθε αποφαση που αφορα την ομαδα πρεπει να ομονοει το συνολο του κοσμου? ή μηπως πρεπει να "περνα" η γνωμη των επιμονων εις βαρος των υποχωρητικων ασχετως εαν αυτοι πλεοναζουν?
Αρκετα μακρυγορησα, παρακαλω, αν θελουμε να βγαλουμε ακρη, πιστευω πως πρεπει να επικεντρωθουμε στο τροπο λειτουργια μας ως κοινωνικο συνολο, περα απο ονοματα π.χ Σαλπιγγιδης.
υ.γ. Θα ηθελα να απολογηθω για την σταση που ακολουθησα στο γηπεδο να επεφημησω παικτη αλλης ομαδας.
Πιστευοντας οτι η διοικηση μου εχει κανει τις επιλογες της και οτι με τις αποδοκιμασιες για αυτη της την επιλογη υπονομευετε, μου φανηκε σωστο να εκφρασω ετσι, την στηριξη μου προς αυτη,επεφημοντας αυτον τον παικτη.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Καταρχην συγχωνευθηκαν τα θεματα... ας γινεται της πουτ@νας σε ενα μονο, αρκει!
Δευτερον το ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΟΧΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΟΧΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ποσες φορες πρεπει να το πουμε για να το καταλαβουν μερικοι??? Θέλετε να ασχοληθείτε με τον Σαλπιγγίδη?? Κάντε το με τους κανόνες που υπάρχουν!
Ποστ με κεφαλαια, γκρικλις ή και βρισιες προς μελη του site θα σβηνονται.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

obanebane έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω το πιστευεις αυτο που λες? ειναι δυνατον ρε συ να πληρωνει ο παιχτης το σπιτι που μενει απο αυτα που παιρνει?
Ετοιμο του το εχουν ωπου αυτος γουσταρει τωρα αν θελει να κανει επενδυση αγοραζοντας σπιτι θα το κανει στη πολη που θα μεινει μετα το τελος της καριερας του.
Τι με βαζεις και γραφω βραδιατικα κουλαρε ρε geo.
Αδερφε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εισαι οικονομολογος για να μπορεις να αντιληφθεις οτι το κοστος ζωης στην αθηνα ειναι μεγαλυτερο απ οτι στη θεσσαλονικη..Ασε που πιστευω οτι δεν διαφωνεις σε ολο το σκεπτικο οσων εγραψα πιο πανω, απλα σου εκανε εντυπωση αυτη η προταση..

Τεσπα εχουμε κανει υπερβολικα πολλη κουβεντα για τον σαλπιγγιδη εδω και παρα πολυ καιρο..Παμε αν θες στο αλλο τοπικ να μαλωσουμε λιγο για τον γκομες :opaokara: :opaokara: και να την πεφτουμε σιγα σιγα γιατι εχουμε και ταξιδι στη λιβαδεια αυριο.. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”