Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Ο γκομες αδερφε για μενα ειναι οριακα καλυτερος απο τον παπαζογλου..και δεν μιλαω για τωρα ποτε δεν μ αρεσε..

τα παραδειγματα του ιντσαγκι και του σεεντορφ ειναι τουλαχιστον αστοχα..ο ενας δεν κανει τιποτα παρα μονο να περιμενει τη φαση που θα βαλει το γκολ κ ο αλλος ειναι τρεχαντηρι εδω κ 20 χρονια και πολλα επιπεδα πανω απο τον γκομες γενικως(και οι 2)..
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

geo_athens4 έγραψε:Ο γκομες αδερφε για μενα ειναι οριακα καλυτερος απο τον παπαζογλου..και δεν μιλαω για τωρα ποτε δεν μ αρεσε..
Το διαβάσαμε και αυτό...............απίστευτο! :lol:

:opaokara:
Άρε PAOKMANIA .....
Δεν συνεχίζω άλλο ...έναν τον είπαν να κλάσει....και αυτός χέστηκε! :lol:
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Θυμισε μου απλα την τελευταια φορα που τον ειδες να παιζει και σου εκανε καλη εντυπωση..Γιατι εγω το τελευταιο που θυμαμαι ειναι ο ημιτελικος με τη γαλλια το 2000..

Ευτυχως δεν θα ερθει, γιατι θα ηταν μεταγραφη τυπου ρουλη..

Παντως δεν το ξεφτιλισα τελειως, θα μπορουσα να πω χειροτερος :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ορισμένων ο εγκέφαλος έχει βαρέσει τρελή μπιέλα. ΞΥΠΝΑΤΕ :evil:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φαντάζεσθε Παπάζογλου στην Μπενφίκα???? Και να τον θέλει Γουεστ Χαμ ΠΑΟΚ και άλλες γερμανικές ομάδες??? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ρε δεν ειμαστε καλά στα μυαλά μας...

Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι καλύτερος απο Παπαζογλου, απο Ζλατανο και Φιλομένο... Αρα μας κάνει... Εχει και εμπειρία που μας λείπει με τόσα πιτσιρικια μετά το τελος του Κονσε... Ειναι και όνομα που κάνει ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΚΡΑΧ ΤΖΟΥΦ ΓΚΡΑΟΥΝΓΚ ΜΠΑΑΑΑΜ....

Οπότε??
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ geo εκτιθεσε δεν το καταλαβαινεις?
Ασε που δε κανει ο γκομεζ για το ελληνικο πρωταθλημα ποτε τον ειδες τελευταια και εχεις τοσο αρνητικη αποψη?
οχι μονο κανει αλλα ειναι και πολυτελεια λεω εγω και μη κανεις συγκρισεις η θεση του φορ ειναι η θεση που χρειαζεται τα λιγοτερα τρεξιματα μεσα στο γηπεδο το θεμα ειναι να τελειωνει τις φασεις και να ειναι μεσα σε αυτες και ο γκομεζ το εχει αυτο το ενστικτο και για να το πω καλυτερα με αυτο γεννηθηκε το δειχνουν και τα γκολ του ωπου και αν αγωνηστικε μη λεμε οτι θελουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

geo_athens4 έγραψε:Ο γκομες αδερφε για μενα ειναι οριακα καλυτερος απο τον παπαζογλου..και δεν μιλαω για τωρα ποτε δεν μ αρεσε..
Επιτέλους κι άλλος ένας που αναγνωρίζει τα προσόντα του Sakis. Είναι αβάσταχτη η μοναξιά...
professor v

Δημοσίευση από professor v »

Εγω να ρωτησω κατι? Η Λαρισσα κυνηγαει το Μαξι Λοπεζ για ενα ποσο περι τις 500.000 Ε, χωρις να λεω οτι ο συγκεκριμενος παιχτης ειναι ο ενδεδειγμενος, δε θα αποκαλουσε μια ηχηρη οσο και αποτελεσματικη μεταγραφη σε λογικο κοστολογικο πλαισιο? Το παραθετω περισσοτερο σα τροφη για σκεψη.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=210492
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

obanebane έγραψε:Ρε συ geo εκτιθεσε δεν το καταλαβαινεις?
Ασε που δε κανει ο γκομεζ για το ελληνικο πρωταθλημα ποτε τον ειδες τελευταια και εχεις τοσο αρνητικη αποψη?
οχι μονο κανει αλλα ειναι και πολυτελεια λεω εγω και μη κανεις συγκρισεις η θεση του φορ ειναι η θεση που χρειαζεται τα λιγοτερα τρεξιματα μεσα στο γηπεδο το θεμα ειναι να τελειωνει τις φασεις και να ειναι μεσα σε αυτες και ο γκομεζ το εχει αυτο το ενστικτο και για να το πω καλυτερα με αυτο γεννηθηκε το δειχνουν και τα γκολ του ωπου και αν αγωνηστικε μη λεμε οτι θελουμε.
Σιγα ρε συ τη γνωμη μου λεω, κουβεντα να γινεται..

Τα γκολ του φανταζομαι εννοεις μεχρι το 2000 γιατι απο κει κ μετα ξεφουσκωσε, αν εξαιρεσεις μια δυο χρονιες πριν καμια πενταετια..Επισης επειδη φανταζομαι οτι ολοι ξερουμε τα στοιχειωδη του ποδοσφαιρου, για τα γκολ του ευθυνονται κατα ενα μεγαλο μερος παιχτες οπως ο σιμαο κ ο ρουι κοστα και οι αμυνες σκορποχωρια της πορτογαλιας που καμια σχεση δεν εχουν με το ξυλο της αρκουδας που τρωνε οι φορ εδω..

Και δεν ειπα οτι δεν κανει για ελληνικο πρωταθλημα αλλα οτι δεν ειναι ο παιχτης που θα μας ανεβασει επιπεδο..Για ελληνικο πρωταθλημα γενικα κ αοριστα μια χαρα ειναι..Επισης η θεση του φορ στα συστηματα του σαντος εχει ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα..

Η αληθεια ειναι οτι εχω να τον δω καιρο, αλλα δεν φταιω εγω, τις λιγες φορες που πετυχαινω την μπενφικα τα τελευταια 2 χρονια τον εχουν η παγκο η κερκιδα οι βλακες..Δεν εκτιμανε τετοια ταλενταρα!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τι εχει κανει ο λοπεζ και που επαιξε? στη μοσχα του προτασοφ επαιξε και οχι μονο αυτο θελουν να τον ξεφορτωθουν ποιος λοπεζ τωρα ενα παιχτακι της σειρας ειναι.
Και για να μην παρεξηγηθω ο γκομεζ για 6 μηνακια θα ερθει αν ερθει στην ομαδα το καλοκαιρι που θα ανοιξει η αγορα παμε γιαλλα κινηση αμφιδρομου συμφεροντος θα ειναι του γκομεζ αυτος θελει να παει στο μουντιαλ και εμεις τη βοηθεια του στα play-off
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν προκειται να ερθει γι' αυτο τζαμπα συζηταμε...
Δεν λεμε για το ΚΕΖΜΑΝ καλυτερα? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

:lol: :lol: :lol:

Να πουμε ρε Rizla κ εγω ψηνομαι, αλλα ουτε αυτος θα ερθει, απ οτιακουγεται δηλαδη..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καλα μη μου λες για μπενφικα τωρα αυτοι κοιμουντε με τα τσαρουχια επιναν νερο στο ονομα του κατσουρανη γιαυτο εκανε παρτι η πορτο ολα αυτα τα χρονια :lol: :lol: :lol:
Οκ εχεις τη γνωμη σου σεβαστη εγω πιστευω οτι τσαμπα φαια ουσια καταναλωνουμε γιατι δεν προκειτε να ερθει ο παιχτης στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

obanebane έγραψε:Τι εχει κανει ο λοπεζ και που επαιξε? στη μοσχα του προτασοφ επαιξε και οχι μονο αυτο θελουν να τον ξεφορτωθουν ποιος λοπεζ τωρα ενα παιχτακι της σειρας ειναι.
Και για να μην παρεξηγηθω ο γκομεζ για 6 μηνακια θα ερθει αν ερθει στην ομαδα το καλοκαιρι που θα ανοιξει η αγορα παμε γιαλλα κινηση αμφιδρομου συμφεροντος θα ειναι του γκομεζ αυτος θελει να παει στο μουντιαλ και εμεις τη βοηθεια του στα play-off
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
ο μάξι έπαιξε και μπάρτσα...με ροναλντίνιο στα καλά του...
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Σιγα τη φαια ουσια που καταναλωνουμε ρε συ..Παντως αυτο που λες για την μπενφικα (και συμφωνω απολυτως) δεν αποδεικνυει καπως οτι ο γκομες μας κανει..Ισα ισα αν δεν κανει γι αυτους δεν κανει ουτε για μας..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”