Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από eorptol »

re ισαακ ΕΓΩ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΡΙΞΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ........ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

φιλε ισαακ σε παρακαλω σταματα να λες πρεζονια τους συνοπαδους σου δεν ειναι σωστο οπως δεν ειναι σωστο να πεταει ο εκαστοτε γυαλινα μπουκαλια μεσα στο γηπεδο(προχθες ηταν πλαστικα)
οσο για την Α.Μ.Κ. κακο θα κανεις στον ΠΑΟΚ και οχι καλο με το να μη συμμετεχεις.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έχω κάτι πλαστικές συσκευές για πέταμα.
Σκέφτομαι την επόμενη φορά να τις φέρω για Τούμπα πλευρά να τις αποθέσω στο γήπεδο.
Τι ν αυτά ρεεεε!!!

Πλάκα κάνετε εκεί πάνω?
Μα πόσο χωριό είστε εκεί ρε?

Όλοι τα βάλατε με τον Ισαάκ λες και έχει και άδικο δηλαδής!
Α-ΟΥ Α-ΟΥ!

Ας ξεκινήσουμε έτσι αφού γουστάρετε να παίζουμε ξύλο κάθε φορά κάθε λεπτό και ΔΕΝ αφήνετε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ!
Μα την Παναγία ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί!

http://www.goal4replay.net/index.asp?Ln=En

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ μετά απο αυτήν την απίστευτη ΓΚΟΛάρα που έβαλε!
Το πλαστικό μπουκαλάκι που έπεσε εκεί κοντά απο την ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΙΔΙΚΗ φαίνεται ολοκάθαρα στην φάση του πανηγυρισμού!
ΖΩΟ ΝΤΥΜΕΝΟ ΒΛΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.

Αυτό το ΖΩΟ δεν είναι ΠΑΟΚτσής φιλαράκια.
Αυτό το ηλίθιο ΖΩΟ είναι για σκότωμα.
Είναι καταστροφή της ΠΑΟΚάρας.
Δεν είναι αδελφός μου.
Είναι σίγουρα εκτός απο ΖΩΟ και ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ!
Είναι ένα στημένο ΖΩΟ που το μόνο που σκέφτεται είναι ο εαυτούλης του κρυμμένος ανάμεσα στις πλάτες ΠΑΟΚτσίδων.

Ο ΠΑΟΚτσής έχει χάσει την ταυτότητα του μάλλον δεν εξηγείτε αλλιώς το ΖΩΟ να κυκλοφορεί ανενόχλητο στις τάξεις μας αντί να έχει σπασμένα πλευρά και δόντια.

Εφόσον λοιπόν το παιχνίδι παίζει με άλλα κόζια.

Προτείνω στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ γιατί υπήρξε και άλλο περιστατικό της ομάδας μας ανάλογο ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ και να μας ρίξουν και ένα τσουχτερό πρόστιμο.

Γουστααααάρω ρε έτσι.

Κωλόπαιδο!Αι σιχτίρ!
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δεν υπαρχει παιδικη κερκιδα ρε τρελε πλεον.....επαρχιακη κερκιδα ειχε γινει και τελικα απο φετος εγινε μπουγιο αλα 4....αλλοι ανοιγουν μπουκαλι στα μπουζουκια λογω χαρας και αλλοι λογψ χαρας το πετανε στη τουμπα......αν και με τον ιβιτς δεν ειμαι σιγουρος ποσοι τον θελουν στην ομαδα.....αλλοι ντεκους και ζιντανς ονειτευονται
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Γκας, δεν φταει μονο αυτος που πεταξε το μπουκαλι, φταιει και διπλα , ο παραδιπλα που τον ειδαν και δεν τον αρχισαν στα μπουκετα, να φυγει κλοτσηδον απο το γηπεδο...Στην Αγγλια με καμερες τους εντοπιζουν και σε περιπτωση προστιμου και αλλων ποινων πληρωνει αυτος ή αυτοι που προξενησαν την τιμωρια...Μετα εχεις αρ***να το ξανακανεις..? Σου λεει "πληρωνεις τα 50.000 ευρω π.χ της ομαδας που ειναι το προστιμο ή αλλιως ...μεσα..!!! Με ποιο δικαιωμα πετας μπουκαλι..? Ποιος εισαι..?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Moican αν καθίσω να εξηγήσω το Αγγλικό μοντέλο για τον συνδεσμιακό χώρο θα μας πάρει σηκωτούς όλους.
Κάποιες προειδοποιήσεις και επισημάνσεις τις έχω κάνει με το τελευταίο μου ποστ στο τόπικ της Θύρας 4 και στον Βρύζα.
Ο χώρος είναι λερωμένος και εν πάση περιπτώσει δεν με ενδιαφέρει το συνδεσμιακό κίνημα αλλά ο ΠΑΟΚ και η πρόοδος αυτού.
Σε ανεξάρτητο οπαδικό σάιτ του ΠΑΟΚ φιλοξενούμενος είμαι και πιστεύω ότι μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω σε κόσμια πλαίσια όπως και ο κάθε συνδεσμίτης μπορεί να κάνει το ίδιο.
Το πρόβλημα δεν είναι οι συνδεσμίτες της παρούσης αλλά το πόσο αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και πόσο στηρίζουμε την διοίκηση που οι συνδεσμίτες φέρανε ή αν θέλεις ποιος κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ.
Δεν είναι απλό ζήτημα είναι πρόβλημα στυλ Κυπριακό για να λυθεί.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gash04 έγραψε:...αλλά το πόσο αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και πόσο στηρίζουμε την διοίκηση που οι συνδεσμίτες φέρανε ή αν θέλεις ποιος κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ

Άβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..!!!
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

moican4 έγραψε:Γκας, δεν φταει μονο αυτος που πεταξε το μπουκαλι, φταιει και διπλα , ο παραδιπλα που τον ειδαν και δεν τον αρχισαν στα μπουκετα, να φυγει κλοτσηδον απο το γηπεδο...Στην Αγγλια με καμερες τους εντοπιζουν και σε περιπτωση προστιμου και αλλων ποινων πληρωνει αυτος ή αυτοι που προξενησαν την τιμωρια...Μετα εχεις αρ***να το ξανακανεις..? Σου λεει "πληρωνεις τα 50.000 ευρω π.χ της ομαδας που ειναι το προστιμο ή αλλιως ...μεσα..!!! Με ποιο δικαιωμα πετας μπουκαλι..? Ποιος εισαι..?
Στο Ολντ Τράφορντ αδερφέ μου υπάρχει αστυνομικό τμήμα μέσα στο γήπεδο με 2 κρατητήρια και αρκετές κάμερες ώστε να μπορούν να ζοομάρουν και στα 76.000 πρόσωπα που χωράνε στο γήπεδο. Πήγα 10 λεπτά πριν αρχίσει ματς με 75.000 κόσμο και μπήκα στο γήπεδο σε 7 λεπτα(!!!) Είμαι μέλος της Γιουνάιτεντ με 30 λίρες το χρόνο. Τα εισιτήρια που μένουν από τα 58.000 διαρκείας μπαίνουν σε κλήρωση μεταξύ των μελών αν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από τα διαθέσιμα,ενώ αν είναι μικρότερη διατίθονται στα μη-μέλη. Στα εκτός έδρας έχουν δικαίωμα να πάνε μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και πάλι μετά από κλήρωση. 5 μήνες που βρίσκομαι εδώ δεν έχω δει καμιά ανάμειξη συνδέσμων σε οτιδήποτε κάνει η ομάδα. Αν συνεχίσω να αναλύω εδώ ολόκληρο τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας θα με πιάσουν τα κλάματα..

Όπως έχω ξαναπεί, είμαστε έτη φωτός πίσω!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

για να καταλάβω δηλαδή όταν ήταν η Μan.U. να πάρει τον Όουεν της μισιτής Liverpool δεν του έβριζαν την μάνα για να μην έρθει?.....παράξενα πράγματα........
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

fireblade4 έγραψε:φιλε ισαακ σε παρακαλω σταματα να λες πρεζονια τους συνοπαδους σου δεν ειναι σωστο οπως δεν ειναι σωστο να πεταει ο εκαστοτε γυαλινα μπουκαλια μεσα στο γηπεδο(προχθες ηταν πλαστικα)
οσο για την Α.Μ.Κ. κακο θα κανεις στον ΠΑΟΚ και οχι καλο με το να μη συμμετεχεις.
Aδερφακι , οσο ενοχλήσε αλλο τοσο εκτιθεσαι , δεν το καταλαβαινεις?

Πετας μπουκαλια στο γηπεδο?
Μπαινεις μεσα χωρις εισητηριο?

Στην τελικη αν παιρνεις ναρκωτικα δεν με ενδιαφερει καθολου (οχι εσυ προσωπικα , γενικα μιλαω) απο τη στιγμη που καθεσαι σε μια γωνια και ειτε φωναζεις απλα ειτε κοιμασαι στο καρεκλακι.Αλλα εφοσον η επηρεια οποιασδηποτε ουσιας σε κανει να ρημαζεις και να σπας τοτε εισαι μερος του αποστηματος που πρεπει να αφαιρεθει.

Οσοι κανουν τα παραπανω αδερφε για μενα δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδες ουτε συνοπαδοι ουτε και λοιπες χαριτωμενιες.Αν ειχα τη δυναμη να μπω στην Τουμπα με πολυβολο θα τους σκοτωνα ολους.Παρακαλω καθε βραδυ το Θεο μου να βρει ενα τροπο να τους παρει απο κει μεσα.Εαν τους δω μισοπεθαμενους στο δρομο απλα θα τους χωσω κλωτσια να τους αποτελειωσω.Με τετοιους ανθρωπους θα ειμαι ρατσιστης μια ζωη και θα το περηφανευομαι κιολας.Να συνεχισω ή το πηρες το νοημα?

Απο τη στιγμη που δεν κανεις ολα τα παραπανω για πιο λογο εκτιθεσαι με το πρεζονια?Κι αν εγω ειμαι ρατσιστης , εσυ (και οποιος αλλος εχει τις ιδιες αποψεις) που κοπτεσαι για να μην απο καλουμε αυτο το συνοθυλευμα πρεζονια , αλλα την ιδια στιγμη το κανεις με αλλα κοινωνικα γκρουπ που δεν εχουν σχεση με ΠΑΟΚ τι εισαι?Βεβαια το ερωτημα ειναι υποθετικο , αλλα ελα πες μου εσυ πως οντας Ελληνας δεν το εχεις κανει.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Billy4 έγραψε:
moican4 έγραψε:..... 5 μήνες που βρίσκομαι εδώ δεν έχω δει καμιά ανάμειξη συνδέσμων σε οτιδήποτε κάνει η ομάδα...

Πεστα ντε , πεστα.Εσας περιμενω απο Αγγλια να εξηγησετε σε καποιους πως οι οπαδοι , οργανωμενοι ή μη , ειναι το σημαντικοτερο κεφαλαιο στην ομαδα οσον αφορα τη στηριξη και το στιγμα που αυτοι δινουν για την ομαδα τους.Αλλα οσον αφορα διοικητικες αποφασεις , ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα!!!!

Οποιος εχει βλεψεις για να διοικησει παει και κανει αιτηση στα γραφεια με βιογραφικο κτλ.Στο γηπεδο μονο φωνη κι αν υπαρχει καποια διαφωνια κανεις ενα πανο να το δουνε αυτοι που πρεπει να το δουνε και τελειωσε.Παντως εαν αυτο που εγινε βγει προς τα εξω θα γελασει κι ο καθε πικραμενος.Φανταζομαι τωρα 2 Αγγλους χλωμιαρηδες σε καποια παμπ του Λονδινου.

- "Hey did you here about these wankers in Greece?The ones that they've turned onto eachother?"

-"Yeah...How low can you get?I mean we drink and we beat the shit out of our opponents but not turn against eachother.That's low mate"

Α ρε μεγαλεια!!!!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ισαάκ αδερφέ ξέρεις την εκτίμησή μου αλλά νομίζω ότι έχεις υπερβάλλει αρκετά τελευταία...
ειδικά αυτό με την πρώτη που βγάζει 120 είναι κορυφαίο :lol: :lol:
πλάκα κάνω φυσικά,αναφέρομαι στους χαρακτηρισμούς που έχεις κάνει.....
όσο για τον αδερφό απ' το Μάντσεστερ μάλλον δεν έχει ακούσει ότι οι fans της ΜanU έχουν εκδηλώσει αρκετές την αντίθεσή τους στους Αμερικάνους ιδιοκτήτες της ομάδας τους...τελευταία μάλιστα κάπου πήρε το μάτι μου ότι ίδρυσαν και ομάδα με παρεμφερές όνομα που παίζει στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Σάβ 09 Ιαν 2010, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Αυτο ακριβως λεω.Εκδηλωνουν την αντιθεση τους με κοσμιο τροπο και χωρις να χανει η ομαδα λεφτα ή οτιδηποτε αλλο.

Οσο για το αλλο θεμα....120 ακατεβατα.....και μανισιος ;)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

τουλάχιστόν έχεις καλό πυροσβεστήρα στο αμάξι?? τον δοκίμασες αν δουλεύει τελευταία?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

Isaak the Greek έγραψε:
fireblade4 έγραψε:φιλε ισαακ σε παρακαλω σταματα να λες πρεζονια τους συνοπαδους σου δεν ειναι σωστο οπως δεν ειναι σωστο να πεταει ο εκαστοτε γυαλινα μπουκαλια μεσα στο γηπεδο(προχθες ηταν πλαστικα)
Aδερφακι , οσο ενοχλήσε αλλο τοσο εκτιθεσαι , δεν το καταλαβαινεις?

Πετας μπουκαλια στο γηπεδο?
Μπαινεις μεσα χωρις εισητηριο?

Στην τελικη αν παιρνεις ναρκωτικα δεν με ενδιαφερει καθολου (οχι εσυ προσωπικα , γενικα μιλαω) απο τη στιγμη που καθεσαι σε μια γωνια και ειτε φωναζεις απλα ειτε κοιμασαι στο καρεκλακι.Αλλα εφοσον η επηρεια οποιασδηποτε ουσιας σε κανει να ρημαζεις και να σπας τοτε εισαι μερος του αποστηματος που πρεπει να αφαιρεθει.

Οσοι κανουν τα παραπανω αδερφε για μενα δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδες ουτε συνοπαδοι ουτε και λοιπες χαριτωμενιες.Αν ειχα τη δυναμη να μπω στην Τουμπα με πολυβολο θα τους σκοτωνα ολους.Παρακαλω καθε βραδυ το Θεο μου να βρει ενα τροπο να τους παρει απο κει μεσα.Εαν τους δω μισοπεθαμενους στο δρομο απλα θα τους χωσω κλωτσια να τους αποτελειωσω.Με τετοιους ανθρωπους θα ειμαι ρατσιστης μια ζωη και θα το περηφανευομαι κιολας.Να συνεχισω ή το πηρες το νοημα?

Απο τη στιγμη που δεν κανεις ολα τα παραπανω για πιο λογο εκτιθεσαι με το πρεζονια?Κι αν εγω ειμαι ρατσιστης , εσυ (και οποιος αλλος εχει τις ιδιες αποψεις) που κοπτεσαι για να μην απο καλουμε αυτο το συνοθυλευμα πρεζονια , αλλα την ιδια στιγμη το κανεις με αλλα κοινωνικα γκρουπ που δεν εχουν σχεση με ΠΑΟΚ τι εισαι?Βεβαια το ερωτημα ειναι υποθετικο , αλλα ελα πες μου εσυ πως οντας Ελληνας δεν το εχεις κανει.
πρωτα απ΄ολα δεν σε ειπα ρατσιστη,σου ειπα οτι κατα την γνωμη μου δεν ειναι σωστο
δευτερον δεν εκτιθομαι καθολου
τριτον δεν το ξερεις αν ειναι πρεζονια η χρηστες οποιαδηποτε αλλης ουσιας,αντικοινωνικη συμπεριφορα εμφανιζουν και ανθρωποι που δεν πινουν ουτε καφε
τεταρτον "θα ερθω και θα τους σκοτωσω,θα τους ριξω μια κλωτσια να τους αποτελειωσω" να χαμε να λεγαμε
πεμπτον συνενιχισε οσο θες,απο ανθρωπους με τετοιες αποψεις δεν τρωω προλογο ουτε μπαινω στο νοημα τους
εκτον ολοι οι ανθρωποι εχουν αναφερθει απαξιωτικα σε αλλους ανθρωπους και κοινωνικες ομαδες και εγω μαζι αλλα αυτο δεν το κανει σωστο
εβδομο και τελευταιο δεν πεταω μπουκαλια,δεν παιρνω ναρκωτικα,διαφωνω με οποιαδηποτε μορφη βιας μεσα και εξω απο τα γηπεδα,αμυνομαι οταν μου επιτιθονται,δεν θελω να σκοτωσω κανεναν θελω να τους βοηθησω αν μπορω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”