Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

upobrixios4

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από upobrixios4 »

DaFFy_NaSH έγραψε:
upobrixios4 έγραψε:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_m3bGAN7DaA[/youtube] λουστητε τον

Πιστευω οτι μετα απο αυτο το βίντεο που είδα δεν πρέπει να πάρουμε τον σαλπιγγίδη.. LoL.. Με τον τρόπο που εκφράζετε μερικοι τις απόψεις σας, χάνετε το όποιο δίκιο έχετε σε αυτες.. Τεσπα δεν χρειάζετε να το αναπτύξουμε το θέμα, άλλωστε εγώ δεν είμαι τόσο ΠΑΟΚ ωστε να κρίνω ποιος θα έρθει, δεν εχω ρίξει ουτε ενα μπουκάλι :(

ΥΓ: @Agave, Εγω δεν ήθελα να φύγει ο παυλάρας, ουτε ποτε έβρισα παίκτη η προπονητη στο γήπεδο, και εννοείτε δεν πέταξα ποτέ τιποτα στον Σαντος, αλλα θέλω να έρθει ο Σαλπιγγίδης, κακό είναι να έχω την αποψή μου;

εσυ φιλε daffy απο οτι βλεπω εχεις εφεση σε παιχτες του βαζελου...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

ρε υποβρύχιε πιό σιγά ρε συ...μας ξύπνησες και είναι περασμένη η ώρα....
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

DaFFy_NaSH έγραψε:
ΥΓ: @Agave, Εγω δεν ήθελα να φύγει ο παυλάρας, ουτε ποτε έβρισα παίκτη η προπονητη στο γήπεδο, και εννοείτε δεν πέταξα ποτέ τιποτα στον Σαντος, αλλα θέλω να έρθει ο Σαλπιγγίδης, κακό είναι να έχω την αποψή μου;

Φώναξες χθες θερμοσίφωνας (ντινικο σι+αρ) οεοεοε (τρις)? Αν όχι, με γεια σου με χαρά σου που έχεις αυτή την άποψη. Εγώ με τους συγκεκριμένους έχω πρόβλημα. Παίχτη του βάζελου ρε? Και αναρωτιέστε γιατί πέφτανε μάπες? Με τον βάζελο τι θα γίνει ρε ομορφόπαιδα? Τι περιμένετε δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οι Ιταλοί μιλούν για ενδιαφέρον Γουέστ Χαμ για Σαλπιγγίδη
Μετά τους Γερμανούς αλλά και τις φήμες περί ΠΑΟΚ μια νέα ομάδα προστέθηκε στις υποψήφιες μνηστήρες για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com" αναφέρει πως ο διεθνής επιθετικός των "πράσινων" έχει μπει στο στόχαστρο του προπονητή των "σφυριών", Τζιανφράνκο Τζόλα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο, ο Ιταλός τεχνικός έχει στα πλάνα του να πουλήσει τους Άπσον, Γκριν και Πάρκερ προκειμένου να αποκτήση η ομάδα τα απαραίτητα χρήματα που απαιτούνται για τη μεταγραφική ενίσχυση της και μέρος εξ' αυτών να ξοδευτούν και για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Τέλος στο κείμενο αναφέρεται πως η τιμή πώλησής του παίκτη του Παναθηναϊκού υπολογίζεται στα 2.500.000 ευρώ.

http://sport24.gr/html/ent/759/ent.336759.asp
upobrixios4

to trelo mas to PAOKtsaki kalws na erthei

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_m3bGAN7DaA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_m3bGAN7DaA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

ρε μ΄@λάκες, πλακωθείτε να τελειώνουμε και πείτε μας το αποτέλεσμα, να τον πάρουμε ή όχι

μην μας πρήζετε μόνο άλλο τα @ρχίδια, φτάνει
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Ναι είμαι μισος βάζελος, με κατάλαβες... Δυστυχώς δεν έχω την τιμή να είμαι ενας καθαρόαιμος ΠΑΟΚτσης σαν εσένα... Και κακώς δεν έβαλα τον φρατζέσκο με το τριφύλλι στο στήθος να δείξω και τον πραγματικό μου εαυτό.. Δυστυχώς για μένα δεν βάζω το εγώ μου πανω απο την ομάδα μου, ωστε να είμαι απόλυτος και να βάζω μαχαίρι στο λαιμό της διοίκησης να μου κάνει το χατίρι.. Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή, δεν είμαστε όλοι τέλειοι..

@agave, δεν μπορεσα να πάω θεσ/νικη χθες, αλλα και να ήμουν στο μάτς δεν θα φώναζα τίποτα απο τα δύο.. ουτε θα τον έβριζα ουτε θα επιφημούσα, αν δεις σε ποστ στις μεταγραφες ιαν. 2010 την αποψή μου, είναι αρνητικη και για τους μεν κ για τους δε.. Δεν απαιτω να έρθει ο σαλπιγγίδης, απλα αν θελει και μπορει να τον φέρει η διοικηση δεν θα πω όχι γιατι μ'αρέσει πολύ σαν παίκτης και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, οσο για τυχον διχασμό κτλ, αυτο είναι στο χέρι μας να μη γίνει, δεν τον κράζει κανεις δεν τον αποθεώνει με συνθημα κανεις και τέλος.. απλά να κρατήσουμε τον εγωισμό μας εξω απο την τούμπα και εκει μέσα το εγώ μας να είναι ο ΠΑΟΚ και οχι ο daffy o ageve Και ο καθε ένας...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καθόμαστε και μιλάμε όλοι.Δε νομίζετε πως πρέπει να αφήσουμε την διοίκηση να πάρει τις δικές τις αποφάσεις???Νομίζω μέχρι τώρα κεντάει με τα όποια λάθη της...Λέτε να ξέρουμε εμείς αγωνιστικά καλύτερα από αυτούς??Δε νομίζω...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Photis έγραψε:...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....!!!

:pano:

:pano: :pano:
upobrixios4

aderfe daffy kaloproereta to eipa fusika kai eisai PAOK kai pote de lew oti kapoios einai ligotero i perossotero PAOK!an akoustike eirwniko suggnomi...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ρε συ μη μας γ@μας με τα γκρικλισ... πονανε που ποναν τα ματια μας μ αυτα που βλεπουμε, μη παιδευομαστε να διαβασουμε κιολας... ;)

υ.γ.
free4 έγραψε:...
Τέλος στο κείμενο αναφέρεται πως η τιμή πώλησής του παίκτη του Παναθηναϊκού υπολογίζεται στα 2.500.000 ευρώ.
http://sport24.gr/html/ent/759/ent.336759.asp

Καλος μ@λακας και ο δημοσιογραφος που το γραψε... 2,5μυρια για καποιον που σε 5,5 μήνες είναι ελευθερος... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Ε οχι και ελεύθερος :P :P

ΥΓ: Πλάκα κάνω, δεν ξέρω τι παίζει και αν θα έρθει σίγουρα...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Κι επειδή εδω μέσα παίζει πολύ το "οτι πει η διοίκηση", να σας πω ρε μαγκάκια. Λάθη κάνουν όλοι στη ζωή τους. Αποδεδειγμένα.

Αν έρθει άυριο ο Τεο-ς (φεύγω δε φεύγω φεύγω δε φεύγω - καλά έκανε ο άνθρωπος και έφυγε αν δεν άντεχε), που αποδεδειγμένα κι αυτός έιναι ο καλύτερος πρόεδρας του ΠΑΟΚ μας μέχρι σήμερα (μετά τον Παντελάκη - να ναι καλά όπου και να ναι), και σας πεί το γήπεδο πάει Καρατάσου? Κα-ρα-τα-σου οεοεοε (τρις)? Ε? Τι θα λέτε? Στήριξη?

Ο καθένας κάνει λάθη. Ξυπνάτε. Κι εγώ μαζί σας. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι. Απλά κάποιοι είναι ΠΑΟΚ στα εύκολα. Δεν με πειράζει γι'αυτούς. Μόδα είναι. Θα περάσουν.

πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου γιατί το χεις παραξηλώσει paokmania admin team
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

Ποτε θα λαλήσουν οι σάλπιγγες?
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Το καρατάσου είναι αυτό πάνω στη λαγκαδά κοντα στο δημαρχείο της σταυρούπολης; Αν ναι εμένα με βολέυει πάντως που έρχομε απο έξω :P , ενω στην Τούμπα πολύ μανούρα στο παρκάρισμα, μη θυμηθώ το λάπτοπ που μου κλεψαν σπάζοντας μου το αυτοκίνητο στο ματς με το ρούλη την πρώτη χρονιά του ζαγόρ (3-0)... :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”