Η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη στον ΠΑΟΚ
Re: Η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη στον ΠΑΟΚ
Εσύ τι λες κοπελιά θα υπάρξει πράξη τρίτη?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Eσύ τι λες κοπελιά,άπό επιστημονικής απόψεως,
την βγάζει ή δεν την βγάζει καθαρή ο μοδεράτορας ;
Μπα ε;
Να σε πω κι εγώ αυτό πιστεύω...
την βγάζει ή δεν την βγάζει καθαρή ο μοδεράτορας ;
Μπα ε;
Να σε πω κι εγώ αυτό πιστεύω...
Aπο χαρτοπαικτικης αποψεως, μου φαινεται πως ο μοδερατορας σκεφτεται να χρησιμοποιησει το τοπικ ως μπαλαντερ, μετατρεποντας το σε off-topic παραδεισο, καταφερνοντας παραλληλα να διατηρει την Σαντυ στο προσκηνιο και στην 1η σελιδα των ενεργων θεματων.
- PABLO GARCIA1
η Σάντυ δυστυχώς έκοψε το μαλλί και με ξενέρωσε ελαφρώς....όσοι την είχατε έτσι στο μυαλό σας και ποιός ξέρει που αλλού αναθεωρήστε και ξενερώστε μαζί μου.....
άντε βρε εσείς τα δυό τα νεαρούδια...ο (υπέρ)ψηλός και ο (υπέρ)κοντός στην επίθεση...ήρθε η σειρά σας, μπας και αλλάξει τίποτα στην απόδοση σας....
άντε βρε εσείς τα δυό τα νεαρούδια...ο (υπέρ)ψηλός και ο (υπέρ)κοντός στην επίθεση...ήρθε η σειρά σας, μπας και αλλάξει τίποτα στην απόδοση σας....
- Maximus
Προσπαθησα ρε Orwell να βρω καμια φωτογραφια της στο ιντερνετ με το φρεσκο κοντο μαλλι της, αλλα δεν μπορεσα...
Δεν παει να πει και το μυστικο της επιτυχιας στα δυο παλληκαρια που λες, μπας και τους πεισει να κοψουν και αυτοι το μαλλι; Δεν μπορει, ψυχολογος ειναι...

Δεν παει να πει και το μυστικο της επιτυχιας στα δυο παλληκαρια που λες, μπας και τους πεισει να κοψουν και αυτοι το μαλλι; Δεν μπορει, ψυχολογος ειναι...
- PABLO GARCIA1
Μάξιμε καταλαβαίνω τον πανικό και την αγωνία σου αλλά δεν νομίζω ότι θα τη βρεις στο internet....
Ντρέπομαι λιγάκι που θα το πω,αλλά τις γιορτές είδα αρκετά πρωινάδικα και κάπου την πέτυχα...άρα έχω άποψη από πρώτο χέρι μιά και την είδα live για αρκετή ώρα....παραμένει γκουχ,γκουχ μιά ωραία κοπέλα αλλά έχασε κάπως...κάτι έσπασε μέσα μου

Ντρέπομαι λιγάκι που θα το πω,αλλά τις γιορτές είδα αρκετά πρωινάδικα και κάπου την πέτυχα...άρα έχω άποψη από πρώτο χέρι μιά και την είδα live για αρκετή ώρα....παραμένει γκουχ,γκουχ μιά ωραία κοπέλα αλλά έχασε κάπως...κάτι έσπασε μέσα μου

-
Ει, λιγούρια..
Ποιον ερωτεύτηκε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη;
Η όμορφη ψυχολόγος της εκπομπής του ΑΝΤ1 «10 ΜΕ 1» φαίνεται να διανύει μια από τις ομορφότερες στιγμές της χρονιάς που σε λίγες ημέρες μάς αποχαιρετά, αφού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει... τουλάχιστον στους δικούς της ανθρώπους.
Ο έρωτας, λοιπόν, της Σάντυς Κουτσοσταμάτη ακούει στο όνομα Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης.
Μπορεί εκεί να γεννήθηκε ο έρωτάς τους ,αλλά το ζευγάρι δεν πτοείται από τα χιλιόμετρα της απόστασης, αφού η νεαρή ψυχολόγος ζει στην Αθήνα και ο μεγάλος της έρωτας στη συμπρωτεύουσα.
Μάλιστα, φίλοι του ζευγαριού κάνουν λόγο για έναν δυνατό έρωτα που μηδενίζει τις αποστάσεις των δύο νέων και πολύ ερωτευμένων ανθρώπων.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=89483&cid=11
Ποιον ερωτεύτηκε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη;
Η όμορφη ψυχολόγος της εκπομπής του ΑΝΤ1 «10 ΜΕ 1» φαίνεται να διανύει μια από τις ομορφότερες στιγμές της χρονιάς που σε λίγες ημέρες μάς αποχαιρετά, αφού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει... τουλάχιστον στους δικούς της ανθρώπους.
Ο έρωτας, λοιπόν, της Σάντυς Κουτσοσταμάτη ακούει στο όνομα Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης.
Μπορεί εκεί να γεννήθηκε ο έρωτάς τους ,αλλά το ζευγάρι δεν πτοείται από τα χιλιόμετρα της απόστασης, αφού η νεαρή ψυχολόγος ζει στην Αθήνα και ο μεγάλος της έρωτας στη συμπρωτεύουσα.
Μάλιστα, φίλοι του ζευγαριού κάνουν λόγο για έναν δυνατό έρωτα που μηδενίζει τις αποστάσεις των δύο νέων και πολύ ερωτευμένων ανθρώπων.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=89483&cid=11
μπα... απο τοτε που ναι το ρεπορταζ, χώρισαν... στανταρ σε λεω...

Sexyστικά σχόλια για μία λαμπρή επιστήμονα που εργάζεται και μοχθεί για το καλό του ΠΑΟΚ μας , μόνο θλίψη μου προκαλουν...

- Maximus
Παιδια! Εχει την Σαντυ τωρα στον Αντ1 ζωντανα με κοντο μαλλι! (Που εισαι Orwell)
Οντως...απογοητευτηκα και εγω...
Οντως...απογοητευτηκα και εγω...
εγω την ειδα στο θεμο...καλα ρε λαλακες ειστε βγαλτε τις τσιμπλες ναμουρα ειναι παλι...

υγ πρακτορινε βοηθα

υγ πρακτορινε βοηθα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 12 Ιαν 2010, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PABLO GARCIA1
Πάθαμε ζημιά πάλε βραδυάτικα με το πουλέν όλων.
Υ.Γ
Κανά τρελογιατρό για επίσκεψη υπάρχει μετά το σοκ?
Ωραίο το μαλλάκι σαν του Κουτσιανικούλη ήταν.
Υ.Γ
Κανά τρελογιατρό για επίσκεψη υπάρχει μετά το σοκ?
Ωραίο το μαλλάκι σαν του Κουτσιανικούλη ήταν.