Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
toxic

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από toxic »

Ο Κοντός είναι προδότης που έφυγε? ο Veron που δεν φεύγει ειναι πρωτος μάγκας δηλαδή με αυτό το σκεπτικό?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

έλα ντε?
έθεσε ένα σοβαρότατο ερώτημα ο τόξικ...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Γεια σου ρε τρελε Κουφαλιωτη πατριδα.....Αν και δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα "Σαλπιγγιδης" (με τη λογικη του οτι πιστευω στη διοικηση οπερ σημαινει πως πιστευω σε αυτην και πιστευω πως θα κανει οτι ειναι δυνατον για το καλο της ομαδος) , πιστευω πως το σεναριο σου πρεπει να κατσουν κατω ολοι και να το σκεφτουν λιγο
toxic

Δημοσίευση από toxic »

Ούτε εμένα με ενδιαφέρει ο κοντός... με ενδιαφέρει η ομάδα όμως και το καλό της...
Αν αυτός κανει καλό ας τον φέρουν, δεν ειμαι εγώ αυτος που θα αποφασήση... αλλα μπορώ να εχω άποψη και να κρίνω παικτικα και το κανω...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Είναι πρώτη φορά και τελευταία που γράφω για το θέμα Σαλπιγγίδη:

Όταν πριν από 2,5 χρόνια παρακαλέσαμε τον Θοδωρή να αναλάβει την ομάδα του είπαμε: Θοδωρή μαζί σου και εμείς θα σε στηρίξουμε. Δεν θυμάμαι να είπαμε Θοδωρή γίνε πρόεδρος και θα συναποφασίζουμε.... Υπάρχει διοίκηση στην ΠΑΕ και θα αποφασίσει αυτή και μόνον αυτή... και θα κριθεί από το αποτέλεσμα: η θα πάρει χειροκροτήματα ή θα εισπράξει γιούχα... Μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο έγκειται και η απόφαση για τον Σαλπιγγίδη... Αν η διοίκηση θεωρεί ότι κάνει για την ομάδα, καλώς να τον φέρει. Επειδή βέβαια υπάρχει και ένα ηθικό θέμα με τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχει τρόπος για να λυθεί το ζήτημα. Και αυτό θα λυθεί μόνον μεταξύ του παίκτη και κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων. Υπάρχει τρόπος και το ξέρουν και οι δυο πλευρές.... Αγωνιστικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια μεγάλη κίνηση, αλλά επιβάλεται να γίνουν οι παραπάνω κινήσεις. Και εγώ απογοητεύτηκα από τη στάση του τότε, αλλά αν επιστρέψει θα τον χειροκροτήσω όπως κάθε παίκτη που φοράει το δικέφαλο αετό στο στήθος.
Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει σουπερισμός και Σκορδισμός.... είναι καλό, δημοκρατικό και υγιές που ακούγονται όλες οι απόψεις... άλλο αυτό όμως και άλλο να επιβάλουμε αποφάσεις στη διοίκηση.... δεν θα φθάσουμε στα όρια της οχλοκρατίας....

ΥΓ Αυτό πραγματικά που με πειράζει περισσότερο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι, χειρότερες κατά τη γνώμη μου αποφάσεις της διοίκησης (με πρώτη και καλύτερη την ατυχέστατη επιλογή Γκαγκάτση), δεν οδήγησαν σε τόση κουβέντα και "διχασμό"... τουλάχιστον εδώ ξέρουμε ότι αγωνιστικά η επιλογή Σάλπι θα βοηθήσει τα μέγιστα. Η επιστροφή Σαλπιγγίδη είναι πταισματάκι μπροστά στην επιλογή Γκαγκάτση.. Κι όμως τότε πέρασε αθόρυβα.. οι περισσότεροι στη μούγκα είμασταν... μόνον το Σύνδεσμό Αθηνών θυμάμαι να έβγαλε μια ανακοίνωση....
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

teod1980 έγραψε:Διαλέξτε... http://www.novasports.gr/soccer/ANation ... ats&page=1
διαλεγω ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΗΛΙΑ .δινω οσα μου εδωσαν να τον παρω +150 χιλ. συμβολαιο,ειναι εγγυηση ο ανθρωπος.δεν τραυματιζεται σαν τον "βασικο",σκοραρε και σκοραρει με απιστευτη συχνοτητα κατα αναλογια με τα λεπτα συμμετοχης ειναι φτηνος σχετικα,θα εγκλιματιστει αμεσως,μπορουμε ανετα να του εγγυηθουμε αυτο που θελει ,τη συμμετοχη.προσωπικα καλυτερα τον λιακο τον σπαρτιατη παρα τον σακη.το μεγαλυτερο λαθος μας που τον πουλησαμε
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

μα τι λετε ρε παιδια?? ο εγωισμος ειναι σπουδαιο πραγμα!! το λεει και η λεξη ΕΓΩ-ΙΣΜΟΣ δηλαδη πανω απο ολα το ΕΓΩ μου και μετα ολα τα υπολοιπα.. εχουν γινει τοσα και τοσα σε αυτην την ομαδα, εχουν γυρισει ατομα που εχουν θαψει την ομαδα και ομως κανεις δεν βρεθηκε να διαμαρτυρηθει.. τοτε δεν υπηρχε ο εγωισμος και η αξιοπρεπια, τωρα ξαφνικα μας φυτρωσε.. Πραγματικα δεν μπορω να διανοηθω οτι μπορω να αποκτησω εναν παικτη που :
1) ειναι Ελληνας - σπουδαιο πραγμα βασει τον κανονισμο που θα γινει σε 2 χρονια
2) Ηταν παοκ ειναι παοκ και θα πεθανει παοκ ,σε αντιθεση με αλλους που περασαν και δεν ηταν και τους καναμε θεους
3) ειναι εδω και 3 χρονια ο καλυτερος επιθετικος Ελληνας
4) Θελει να ερθει πισω και εχει μετανιωσει για ολα αυτα που γινανε..
5) δεν θα πλητωσω ΤΙΠΟΤΑ και θα παρω οτι καλυτερο θα μπορουσα την στιγμη που ποναω σε αυτην τη θεση..

Δηλαδη αυτα δεν μπορουν να τα σκεφτουν αυτοι οι ΕΓΩπαθεις????
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

+1 ston rou
και για μενα αυτοι οι εγωισμοι μονο κακο κανουν στον ΠΑΟΚ.Κριμα παντος......μηπως υπαρχει λογος που γινεται αυτο δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται μερικοι.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

rou ΠΑΟΚ ;)
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει.
Λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει.
Τα μάτια η πείνα εμαύρισε στα μάτια η μάνα μνέει
στέκει ο Σουλιώτης ο καλός παράμερα και κλαίει.
"Έρμο τουφέκι σκοτεινό, τι σ' έχω 'γώ στο χέρι;
Οπού συ μου 'γινες βαρύ κι ο Αγαρηνός το ξέρει".

Absolute silence of the grave over the prairie reigns.
A birdie calls, it grasps a grain and mother fills with envy.
These eyes the hunger blackened them on them the mother vows
there by the side that good man stands the Souliotes weeping.
Pitiful rifle and dark, why on my hands I keep you?
That heavy you become for me and now the Turk can sense it".

Reina silencio extremo de tumba en el llano.
Canta un pajarillo, pica un grano y la madre le envidia.
El hambre ha enegrecido los ojos, la madre jura por ellos.
El suliota, irguiéndose en un rincón apartado, gime:
"Pobre fusil mío oscuro, ¿para qué te llevo en la mano?
ahora me pesas y lo sabe el agareno.

Τι γινετε ρε παιδιά τι πάθαμε;;;;; Ας ρίξει κανεις καμια χειροβομβίδα να ξυπνήσουμε!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

φέρτε ΚΕΖΜΑΝ ΒΡΕ

τι περιμένετε?

εγγύηση σε 13 mats 10 goal

παγωτατζής speaking
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αδερφε παγωτατζη :( :( :(

Το μεγάλο μπαμ με τον Ματέγια Κέζμαν προσπαθεί να κάνει η Λάρισα. Η ΑΕΛ ψάχνει την περίπτωση του Σέρβου αστέρα και δεν αποκλείεται να τον αποκτήσει.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να απέρριψε το ενδεχόμενο απόκτησης του Ματέγια Κέζμαν, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την Λάρισα. Οι Λαρισαίοι ψάχνουν την περίπτωση του Σέρβου διεθνή επιθετικού, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Παρί Σεντ Ζερμέν.

Οι Γάλλοι επιθυμούν να παραχωρήσουν τον παίκτη και ο ίδιος ψάχνει μία ομάδα που θα του δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί για να κερδίσει μία θέση στην αποστολή της Σερβίας για το επερχόμενο Μουντιάλ.

Η Λάρισα έχιε κάνει τις πρώτες επαφές και ο ίδιος ο παίκτης αρχίζει και το σκέφτεται σοβαρά, αφού δεν υπάρχουν άλλες προτάσεις.

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%B1%CE%BD
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Τι να τον κάνουμε τον ματέγια, έχουμε Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη........ :P
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

διδυμο ρε αδερφε...σακη-κεζμαν.. :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Eλαααααααα ματεγιααααααα θα κανουμε μπανανααααααααααααααααααααααααααααα