Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα
Βρες τον και σάπισε τον. Κάντου τη μάπα καλοκαιρινή. Δε θα σου πει κανεις τίποτα.
Κος, όπως απαγορεύεται δια ροπάλου να γιουχάρεις ΠΑΟΚτσήδες που κράζουν τον αρχηγό του βάζελου. Αν φώναζαν ΠΑΟΚ για να σκεπάσουν τις φωνές της "μειοψηφίας" δε θα τους έλεγε κανείς τίποτα. Εννοείται οτι τα μπουκάλια είναι βλαχομαγκιά.
Κος, όπως απαγορεύεται δια ροπάλου να γιουχάρεις ΠΑΟΚτσήδες που κράζουν τον αρχηγό του βάζελου. Αν φώναζαν ΠΑΟΚ για να σκεπάσουν τις φωνές της "μειοψηφίας" δε θα τους έλεγε κανείς τίποτα. Εννοείται οτι τα μπουκάλια είναι βλαχομαγκιά.
Στα παραλειπόμενα του αγώνα, τρομερή η έμπνευση του Κωστάκη να βάλει φανέλα Ρόμα. Μετά το λαχανί το περσινό βλέπω απέκτησε γούστο.
Απο το χθεσινο παιχνιδι επιβεβαιωθηκε για αλλη μια φορα η σοβαροτητα που διεπει την ομαδα μας . Αλλος ενας αντιπαλος ( που πριν απο μερικα χρονια θα μπορουσε να δημιουργησει τα χιλια - μυρια προβληματα) δεν εκανε ουτε μια στοιχειωδη ευκαιρια και δεν απειλησε ουτε κατα διανοια.
Απο εκει και περα αποδειχτηκε για ααλη μια φορα οτι " ολα μπαινουν και ολα χανονται " στο ποδοσφαιρο. Ο Ιβιτς απο τα 11 βηματα χανει το πεναλντυ( καποτε θα γινοταν και αυτο) και στην επομενη φαση βαζει γκολ με τακουνακι αναμεσα απο δυο αντιπαλους και στην κλειστη γωνια του τερματοφυλακα !!!!!!!.
Απο την αλλη δεν καταλαβα ποιος νομιμοποιει ειτε τους μεν ειτε τους δε να ασχολουνται με την παρουσια η' οχι του Σαλλπιγγιδη στην ομαδα.
Ο εν λογω παιχτης ειναι μελος μιας αλλης ομαδας μεχρι το καλοκαιρι , πιθανως θα πανηγυρισει το πρωταθλημα μαζι της και ισως βρεθει αντιπαλος μας ( αν πανε καλα τα πραγματα) σε καποια φαση του θεσμου του κυπελλου.
Δεν μπορω να καταλαβω την πρεμουρα για το προσωπο του σε παιχνιδι ΠΑΟΚ- πανιωνιος , με το σκορ στο 1-0 και την στιγμη που το αποτελεσμα στο λιμανι μας φερνει στους 5 πλεον βαθμους απο τον γαυρο.
Νομιζω οτι περισσοτερο φυσιολογικο θα ηταν να χαρω για την νικη της ομαδας μου παρα να ασχολουμε για την ελευση η' μη του κοντου.
Υπαρχει και διοικηση και προπονητης να αποφασισουν τι ειναι το καλυτερο στην ομαδα. Δεν χρειαζεται να δινουμε λαβες για σχολια τυπου " διχονοια στις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ" απο τον καθε αμορφωτο και εμπαθη δημοσιογραφισκο.
Υ.Γ. Ο τζαμπα μαγκας , ο δηθεν αγανακτισμενος( με τι αραγε???) που πεταξε το μπουκαλι , θα μας πει την διευθυνση του να του στειλουμε το λογαριασμο απο το προστιμο που θα φαει η ομαδα ?
Αν αναπολει τις στιγμες που ο Μαραντονα ετρωγε τα κερματα στο κορνερ , ας βαλει ενα συγγενικο του προσωπο η' ενα φιλο του κατω απο το μπαλκονι του, ας του δωσει μια φανελα της Ναπολι η' του πανιωνιου και ας του ριχνει οτι θελει.
Νισαφι πια με τους καραγκιοζηδες
Απο εκει και περα αποδειχτηκε για ααλη μια φορα οτι " ολα μπαινουν και ολα χανονται " στο ποδοσφαιρο. Ο Ιβιτς απο τα 11 βηματα χανει το πεναλντυ( καποτε θα γινοταν και αυτο) και στην επομενη φαση βαζει γκολ με τακουνακι αναμεσα απο δυο αντιπαλους και στην κλειστη γωνια του τερματοφυλακα !!!!!!!.
Απο την αλλη δεν καταλαβα ποιος νομιμοποιει ειτε τους μεν ειτε τους δε να ασχολουνται με την παρουσια η' οχι του Σαλλπιγγιδη στην ομαδα.
Ο εν λογω παιχτης ειναι μελος μιας αλλης ομαδας μεχρι το καλοκαιρι , πιθανως θα πανηγυρισει το πρωταθλημα μαζι της και ισως βρεθει αντιπαλος μας ( αν πανε καλα τα πραγματα) σε καποια φαση του θεσμου του κυπελλου.
Δεν μπορω να καταλαβω την πρεμουρα για το προσωπο του σε παιχνιδι ΠΑΟΚ- πανιωνιος , με το σκορ στο 1-0 και την στιγμη που το αποτελεσμα στο λιμανι μας φερνει στους 5 πλεον βαθμους απο τον γαυρο.
Νομιζω οτι περισσοτερο φυσιολογικο θα ηταν να χαρω για την νικη της ομαδας μου παρα να ασχολουμε για την ελευση η' μη του κοντου.
Υπαρχει και διοικηση και προπονητης να αποφασισουν τι ειναι το καλυτερο στην ομαδα. Δεν χρειαζεται να δινουμε λαβες για σχολια τυπου " διχονοια στις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ" απο τον καθε αμορφωτο και εμπαθη δημοσιογραφισκο.
Υ.Γ. Ο τζαμπα μαγκας , ο δηθεν αγανακτισμενος( με τι αραγε???) που πεταξε το μπουκαλι , θα μας πει την διευθυνση του να του στειλουμε το λογαριασμο απο το προστιμο που θα φαει η ομαδα ?
Αν αναπολει τις στιγμες που ο Μαραντονα ετρωγε τα κερματα στο κορνερ , ας βαλει ενα συγγενικο του προσωπο η' ενα φιλο του κατω απο το μπαλκονι του, ας του δωσει μια φανελα της Ναπολι η' του πανιωνιου και ας του ριχνει οτι θελει.
Νισαφι πια με τους καραγκιοζηδες

- sidpanos
εγώ να το κάνω...''αυτοί που προασπίζονται τα συμφέροντα του συλλόγου'' γιατί δεν κάνουν κάτι ανάλογο...agave έγραψε:Βρες τον και σάπισε τον. Κάντου τη μάπα καλοκαιρινή. Δε θα σου πει κανεις τίποτα.
γτ ο κοντός έκανε κάτι και τιμωρείται...
ο ψηλός τα ίδια...
ο δε ανόητος που με την ανοχή της μάζας φέρεται με βλακώδες τρόπο και στερεί το 1/5 ενός συμβολαίου στην ομάδα για να πετάξει το μπουκαλι?
αλλα είπαμε μέχρι εκεί είναι η μαγκιά του...να πάει να αγαπήσει κανα ηγούμενο και κάτι παγώνια δεν είναι...

αν λοιπόν δεν γουστάρεις τον κοντό,έπρεπε να μην κάνεις τίποτα 3 χρόνια τώρα ώστε να γλυτώσεις κανα 500.000 απο τιμωρίες και να λες...εγώ δεν θέλω τον κοντό με 600.000
θέλω τον λεπτό με 1.100.000
για το ματς: καλοι πολυ καλοι στο πρωτο με διακριθεντες την αμυνα και το κεντρο μας....κακοι στο δευτερο που κουραστηκε το κεντρο και λογω του υπουλου σκορ φοβηθηκε ο κοουτς να κανει αλλαγες στα χαφ.....
για τα εκτος ματς: το να αποδοκιμαζει το σαλπι καποιος στο 1-0 με πανιωνιο στο 80 το θεωρω βλακωδες και οχι ψαγμενο
το να γιουχαρει καποιος αυτους που γιουχαρουν το κοντο το θεωρω κατι μεταξυ υγειας και μαλακιας (προφανως για να φωναζουν μονο 300 οι υπολοιποι δεν συμφωνουν)
το να φωναζει καποιος συνθημα υπερ του Σαλπι ειναι σχεδον κωμικο αφου περιμενω ακομη το συνθημα υπερ του ΠΑτερα του Βαρδινογιαννη και του Σωκρατη κοκκαλη το γενος κροκος κοζανης
το να γιουχαρει καποιος αυτους που εκθιαζουν τον σαλπι ειναι ΠΑΟΚ.....
καλημερα...
ΥΓ καποιοι εδω μεσα και στο γηπεδο ακομη περισσοτεροι δεν την παλευουν που ειμαστε 3οι στο χαλαρο.....αυτοι πρεπει να τη ψαξουν με ψυζχοφαρμακα ή να μας αδειασουν τη γωνια....τοσο απλα
για τα εκτος ματς: το να αποδοκιμαζει το σαλπι καποιος στο 1-0 με πανιωνιο στο 80 το θεωρω βλακωδες και οχι ψαγμενο
το να γιουχαρει καποιος αυτους που γιουχαρουν το κοντο το θεωρω κατι μεταξυ υγειας και μαλακιας (προφανως για να φωναζουν μονο 300 οι υπολοιποι δεν συμφωνουν)
το να φωναζει καποιος συνθημα υπερ του Σαλπι ειναι σχεδον κωμικο αφου περιμενω ακομη το συνθημα υπερ του ΠΑτερα του Βαρδινογιαννη και του Σωκρατη κοκκαλη το γενος κροκος κοζανης
το να γιουχαρει καποιος αυτους που εκθιαζουν τον σαλπι ειναι ΠΑΟΚ.....
καλημερα...
ΥΓ καποιοι εδω μεσα και στο γηπεδο ακομη περισσοτεροι δεν την παλευουν που ειμαστε 3οι στο χαλαρο.....αυτοι πρεπει να τη ψαξουν με ψυζχοφαρμακα ή να μας αδειασουν τη γωνια....τοσο απλα
ξεχασα και εγω να αναφερω το σκηνικο με τα μπουκαλια...ξεφτιλα ρε παιδια τα ειχαμε εξαλειψεια αυτα...πιστευω δεν θα ξαναγινει...
και για να μη λεμε τιποτα μετα το γραφω μετα απο νικη....ΔΑΛΟΥΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

και για να μη λεμε τιποτα μετα το γραφω μετα απο νικη....ΔΑΛΟΥΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Μην ταυτίζετε αυτούς που βρίσαν με αυτόν που πέταξε το μπουκάλι...
πάντως και στον Ιβιτς κατι πετάχτηκε εστω και καταλάθος από την 5-6. ημουν στην 7 και το ειδα...αν τον χτυπουσε ισως τιμωρούμασταν για τραυματισμό δικού μας παίκτη...

πάντως και στον Ιβιτς κατι πετάχτηκε εστω και καταλάθος από την 5-6. ημουν στην 7 και το ειδα...αν τον χτυπουσε ισως τιμωρούμασταν για τραυματισμό δικού μας παίκτη...

αδικείς τον αγώνα κάποιων με τις γενικεύσειςsidpanos έγραψε:εγώ να το κάνω...''αυτοί που προασπίζονται τα συμφέροντα του συλλόγου'' γιατί δεν κάνουν κάτι ανάλογο...agave έγραψε:Βρες τον και σάπισε τον. Κάντου τη μάπα καλοκαιρινή. Δε θα σου πει κανεις τίποτα.
γτ ο κοντός έκανε κάτι και τιμωρείται...
ο ψηλός τα ίδια...
ο δε ανόητος που με την ανοχή της μάζας φέρεται με βλακώδες τρόπο και στερεί το 1/5 ενός συμβολαίου στην ομάδα για να πετάξει το μπουκαλι?
αλλα είπαμε μέχρι εκεί είναι η μαγκιά του...να πάει να αγαπήσει κανα ηγούμενο και κάτι παγώνια δεν είναι...
![]()
![]()
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ?????
![]()
![]()
![]()
ΟΙ 30 γνωρίζουν τους άλλους 30...και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ...ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
αν λοιπόν δεν γουστάρεις τον κοντό,έπρεπε να μην κάνεις τίποτα 3 χρόνια τώρα ώστε να γλυτώσεις κανα 500.000 απο τιμωρίες και να λες...εγώ δεν θέλω τον κοντό με 600.000
θέλω τον λεπτό με 1.100.000
Φιλε μου teod αν ειναι να πηγαινω στο γηπεδο και μετα να πρεπει να κανω ψυχαναλυση για το αν ταυτιζεται αυτος που εβρισε με αυτον που πεταξε το μπουκαλι , τοτε το εχουμε χασει το παιχνιδι.
Για μενα δεν υπαρχει λιγο η' πολυ ηλιθιος . Υπαρχει απλα βλακας.
Αυτό που φαίνεται είναι ότι οι συνδεσμοι, που οφειλουν να προστατεύουν την ομάδα που αγαπάνε, δεν το κάνουν... Και όχι μονο δεν το κάνουν αλλά μπλεκονται και στις δουλειές των άλλων...
Ρε συνδεσμιτη, επειδή κάπου, κάπως, κάποτε βοηθησες την ομάδα, δεν σημαίνει ότι η ομάδα είναι τσιφλικι σου... ΟΚ?? Δεν αποφασιζεις εσύ, και κανείς δεν οφείλει να σε συμβουλευτει... Αντιθετα αυτό που πρέπει να κάνεις, δεν το κάνεις... Φεύγαν μπουκάλια απο την καρδιά της 4α και κανένας συνδεσμιτης δεν είδε τίποτα?? Αποκλειεται... Αλλά εκεί πάνω από όλα η φιλία, όχι ο ΠΑΟΚ...
ΟΙ συνδεσμιτες (οχι όλοι αλλά αυτοί που νομιζουν οτι κανουν οτι θελουν) έχουν καταντησει ο μεγαλυτερος βραχνας του ΠΑΟΚ μας...
Ρε συνδεσμιτη, επειδή κάπου, κάπως, κάποτε βοηθησες την ομάδα, δεν σημαίνει ότι η ομάδα είναι τσιφλικι σου... ΟΚ?? Δεν αποφασιζεις εσύ, και κανείς δεν οφείλει να σε συμβουλευτει... Αντιθετα αυτό που πρέπει να κάνεις, δεν το κάνεις... Φεύγαν μπουκάλια απο την καρδιά της 4α και κανένας συνδεσμιτης δεν είδε τίποτα?? Αποκλειεται... Αλλά εκεί πάνω από όλα η φιλία, όχι ο ΠΑΟΚ...
ΟΙ συνδεσμιτες (οχι όλοι αλλά αυτοί που νομιζουν οτι κανουν οτι θελουν) έχουν καταντησει ο μεγαλυτερος βραχνας του ΠΑΟΚ μας...
shark δε λεω αυτο...shark4 έγραψε:Φιλε μου teod αν ειναι να πηγαινω στο γηπεδο και μετα να πρεπει να κανω ψυχαναλυση για το αν ταυτιζεται αυτος που εβρισε με αυτον που πεταξε το μπουκαλι , τοτε το εχουμε χασει το παιχνιδι.
δε παιρνω θεση
απλα λεω οτι με τις ρετσινες και το οτι πινουν ολοι μερα γινονται αυτα..και στην 7 ειδα μπουκαλια ρετσινα μεσα στην κερκιδα...
αλλα μην ξεχναμε και τον αγωνα των συνδεσμων για να μην γινονται ντου και με τις ρετσινες...γιατι εφτασαν να χτυπιουνται εξω απο την 4 για το ποιος θα μπει και οι συνδεσμοι καναν περιφρουρηση...αλλα δεν ειναι και προφητης ναα ξερεις ποιος θα πεταξει και ποια στιγμη κατι...φυσικα οποιος πεταξε το μπουκαλι δε πρεπει να ξαναμπει...
sidpanos απλά λεω να μην στοχοποιούμε την 4 ολη...τους πηρες παραμάζωμα νομιζω...
Ημουν ο πρωτος στην 7 (λεω εγω τωρα) που φωναζα τι κανει ο μ@λ@κ@ς και πεταει το μπουκαλι μεσα ο καραγκιοζης...
ρε παιδια μπουκαλια με νερο πεταχτηκαν ελεος...τι ειναι οι συνδεμιτες τιποτα cia να πουμε ολο το γηπεδο εχει νερα που να ξερουν απο που θα πεταχτει...ελεος μη λεμε οτι θελουμε οπως επισης ντε και καλα αυτος που πεταει το μπουκαλι ειναι συνδεσμιτης πιωμενος κλπ...οποιος εχει αυτη την εικονα για τους συνδεσμιτες του ΠΑΟΚ κανει μεγαλο λαθος...και δεν ξερει τι πολεμο εχουν κανει οι συνδεσμιτες του ΠΑΟΚ για να εξαλειψουν τετοια φαινομενα...
- sidpanos
που είδες να μιλάω για την 4?
μίλησα για αυτούς που δεν προστατεύουν τον ΠΑΟΚ ενώ αυτό και μόνο θα έπρεπε να κάνουν...
διοίκηση με δανεικά λεφτά ξέρω και γώ να κάνω...
μίλησα για αυτούς που δεν προστατεύουν τον ΠΑΟΚ ενώ αυτό και μόνο θα έπρεπε να κάνουν...
διοίκηση με δανεικά λεφτά ξέρω και γώ να κάνω...
- sidpanos
Sera4 και εγώ και εσύ και όλοι μας ξέρουμε απο που προέρχονται αυτά τα μπουκάλια...