Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: Freitas Adelino André Vieirinha
Νικολακοπουλος....η εγγυηση της μ@λ@κιας.
Επαγγελματιας μ@λακιογραφος
Επαγγελματιας μ@λακιογραφος
Εχθες ειχαμε ρεπο απο τις καλες εμφανισεις Αντελινο μου...βασικα δεν σε παιζανε πολυ εχθες...
ελπιζω να ξελασπωσεις στη λεβαδεια
ελπιζω να ξελασπωσεις στη λεβαδεια

- ΑποστόληςΑ
Δικαιούται να κάνει ένα μέτριο παιχνίδι! Η μόνη ενέργειά του που θα θυμάμαι, ήταν αυτή στο τέλος, όταν κέρδισε το φάουλ που εκτέλεσε ο Λίνο.
κατω απο τα στανταρ του χθες αλλα θα επανελθει δρυμιτερος...ειναι η κυρια αιτια μαζι με τον κουτσια που δε βγηκαμε σωστα στις αντεπιθεσεις...η σποντα του σαντος "Είμαστε πολύ κακοί στις αντεπιθέσεις. Αρκετοί παίκτες νομίζουν ότι η λογική είναι να πάνε στο ένας εναντίον όλων κι αυτό είναι λάθος.'' νομιζω οτι πηγαινε σε αυτον κυριως...ο σαντος ξερει τι να κανει για να τον κραταει προσγειωμενο και να τον βελτιωσει...στη λειβαδια θα βγαλει ματια...

Κι εγώ το πιστεύω αυτό..
Πάντως, στα θετικά του χτες πρέπει να επισημάνουμε και το πάθος του στην άμυνα.Πολύ περισσότερο απο τον Λίνο π.χ. (λέω εγώ τώρα τυχαία..). Βέβαια το παράκανε κάποιες στιγμές, όμως νομίζω πως είχε εκνευριστεί γιατί πρέπει να έτρωγε ξύλο σε ανύποπτες στιγμες, και τα είχε πάρει με το κοράκι. Έκανε κάποιες καλές φάσεις, αλλά ούτε προσέφερε, ούτε του προσέφεραν τπτ οι συμπαίκτες του. Ελπίζω να έμεινε ξεκούραστος γιατί έχουμε μεθαύριο ματσακι.
Πάντως, στα θετικά του χτες πρέπει να επισημάνουμε και το πάθος του στην άμυνα.Πολύ περισσότερο απο τον Λίνο π.χ. (λέω εγώ τώρα τυχαία..). Βέβαια το παράκανε κάποιες στιγμές, όμως νομίζω πως είχε εκνευριστεί γιατί πρέπει να έτρωγε ξύλο σε ανύποπτες στιγμες, και τα είχε πάρει με το κοράκι. Έκανε κάποιες καλές φάσεις, αλλά ούτε προσέφερε, ούτε του προσέφεραν τπτ οι συμπαίκτες του. Ελπίζω να έμεινε ξεκούραστος γιατί έχουμε μεθαύριο ματσακι.
- Isaak the Greek
Πολυ σωστη επισημανση.Οταν βλεπεις ενα παιχτη που ποτε δε δινει δικαιωμα να ειναι τοσο εκνευρισμενος , παει να πει πως κατι τρεχει.Ας μη ξεχναμε πως οποτε επαιρνε τη μπαλα κατευθειαν εβλεπες 2 και 3 παικτες επανω του.Νομιζω πως ο προπονητης του νιωνιου εριξε ολο το βαρος εκει γι αυτο και ο Κουτσιανικουλης ειχε πιο ευκολο εργο απο την αλλη πτερυγα
όλος ο νιόνιος είχε προσαρμοστεί να αμύνεται πάνω στο βιερίνια. εντάξει ευτυχώς στο κακό του ματς πήραμε τη νίκη
αχ βιερινια βιερινια 2 μηνες ζωης ειχε ο μαξιμος και μαλλον εχει ειδη αποβιωσει

Κάποιος να του τραβήξει το αυτάκι...Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αν θες να παίξεις εθνική Πορτογαλλίας.

Εφαγε λιγο γαλοπουλα παραπανω το παληκαρι μας στην αδεια των γιορτων και ειναι λιγο εκτος κλιματος.
Φιλαράκι αυτός είναι άλλη πάστα.Ποτέ δεν πρόκειται να ακούσεις άμπαλος αργός κλπ.Απλά αυτόν θα τον θυμώνεις μια κάθε τόσο για να μην κάνει μαλακίες...

βασικα οσο υπαρχει σαντος δεν τον φοβαμαι. και να θελει να την δει θα τον φαει ζωντανο ο δασκαλος.
παντως ειναι μεγαλη παιχτουρα πως το χανουν οι αμυντικοι ουτε αυτοι το καταλαβαινουν.....