Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Effrem1

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Effrem1 »

Μια ερωτηση...τι εγινε στη αγ.δημητριου με τις γριες??γιατι κατι διαβασα στ αντιπαοκτσιδικο γκαζετα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

sidpanos έγραψε:επειδή δεν είναι τσιφλίκι κανενός ακούστηκε και απο τους μεν και απο τους δε ότι είχαν να πούν...
αλλά διοίκηση έχουμε...

υγ.free στο'πα εγώ ;)
Λοιπόν, νομίζω ότι είναι στιγμή να μιλήσω κι εγώ..

Ευρισκόμενος στο σάιτ, όπως πολλοί από εδώ μέσα, σχεδόν από την αρχή και περνώντας άπειρες ώρες μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή βλέποντας και διαβάζοντας το ΠΑΟΚμάνια ώρες ατελείωτες, έχω να κάνω μερικές επισυμάνσεις..

Για τους περισσότερους ίσως είναι και στα @@ σας και δε με πειράζει, για μένα όμως είναι κάποια πράγματα σημαντικά, τα οποία πρέπει να λεχθούν..

Οτιδήποτε θα πω παρακάτω αφορούν καθαρά προσωπικη άποψη και δε θέλω κανείς να την ασπαστεί. Δε με ενδιαφέρει αυτό. Με ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει αντίδραση στη δράση..

Η τελευταία πρόταση ίσως σας κινεί την περιέργεια..
Από το 2007 έως σήμερα, σαν οπαδοί (τον όρο φίλαθλος τον αναιρώ επί της παρούσης) έχουμε επιδείξει πάμπολλες φορές τη ράτσα μας! Είμαστε οι ίδιοι και στα καλά και στα άσχημα..
Ο ΠΑΟΚτσής είναι από μόνος του ένα κοινωνικό φαινόμενο που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά..
Μπορεί κυριολεκτικά να σώσει τη νεκρή ομάδα του και να την αναστήσει και μπορεί να την κρεμάσει με μία μόνο κίνηση!!

Για πρώτη φορά θα βγάλω ένα είδος αρνητισμού.
Οχι μιζέρια, ούτε την κλασική και καθιερωμένη μίρλα, την οποία βγάζουν πολλοί που συνεχώς βρίσκονται σε μια γωνία και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουν την καθιερωμένη πλέον, λασπολογία, όντας γνώστες των πάντων κι έχοντας το ως "προσόν" τους, κατά τεκμήριο, την αλαζονία, το αλάθητο και το αίσθημα του παντογνώστη!
Θα βγάλω τον αρνητισμό μου μονάχα με μια έκφραση:

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Είματε πολύ λίγοι γι αυτό τον ΠΑΟΚ..Και δεν εννοώ αγωνιστικά. Εννοώ σε άποψη νοοτροπίας και ίσως, εν γένει τρόπο σκέψης!
Ο ΠΑΟΚτσής είναι αντιδραστικός χαρακτήρας κι απόλυτος σε ότι λέει.
Το κακό είναι ότι αυτό χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων!
Για εμένα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, πιο σημαντικό είναι το γεγονός ποου η ομάδα ξανακέρδισε.
Είναι πιο σημαντικό που είδα μία μεταγραφή να δείχνει ότι μπορεί να ανεβάσει περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.
Είναι πιο σημαντικό που είμαστε η ομάδα με την καλύτερη άμυνα.
Είναι πιο σημαντικό που δείχνει ο προπονητής να έχει καταφέρει να επιβληθεί εξολοκλήρου στους παίκτες του και τους έχει περασει τη νοοτροπία νικητή.
Είναι πιο σημαντικό που φέτος ο ΠΑΟΚ κερδίζει πλέον και με τη φανέλα παίζοντας και μέτρια!
Είναι πιο σημαντικό που πλέον όλοι μας υπολογίζουν!

Κι όλα αυτά είναι, για μένα, πιο σημαντικά από το αν έρθει ο Κέζμαν ή ο Σαλπιγγίδης.
Αν καταφέρουμε ποτέ να σπάσουμε αυτά τα δεσμά που μας κρατούν τόσα χρόνια φυλακισμένους στα δεσμά του ρομαντισμού και του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της δεκαετίας του '70, τότε, ίσως θα μας επιτραπεί και να ατενίσουμε το μέλλον πιο αισιοδοξα και να πιστεψουμε, πως ίσως κάποια μέρα, πιθανότατα και οι δικές μας φωνές και οι δικοί μας κόποι και τα δικά μας "αδερφικά" μπουκέτα θα πιάσουν τόπο, κι ο ΠΑΟΚ, θα επιστρέψει μια και καλή στο σωστό δρόμο..

Γιατί πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει μπει στο σωστό δρόμο μονοδιάστατα.
Εχει μπει σε διοικητικό κι αγωνιστικό επίπεδο.
Σε επιπεδο γνώσεων, απόψεων, τρόπων σκέψης αλλά κι αντιδράσεων, είμαστε ακόμη σε μεσαιωνικό στάδιο (ως οπαδοί!!)

Δε θα χρειαστεί να γράψω κάτι περισσότερο..
Τα υπονοούμενα που αφήνω φαίνονται που πάνε..

Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι η ζωή μας..
Αυτά τα 4 ΙΕΡΑ γράμματα είναι για εμάς τα πάντα..
Κανένα τσογλάνι δεν έχει δικαίωμα να μου στερεί από εμένα το διακίωμα να πάω να δω την ομάδα μου.
Κανένα τσογλάνι δε θέλω να μου κάνει υποδείξεις πως θα συμπεριφερθώ, τη στιγμή που ο ίδιος είναι απλά το κατάντημα της κοινωνίας..
Και κανείς δε θα με απαγορέψει να έχω την ελευθερία της σκέψης και της ελεύθερης βουλημίας κι έκφρασης, να αποφασίσω για το συμφέρον μου αλλά και για το κοινό καλό της ομάδας που την ακολουθώ παντού και το κάνω με αίμα, ιδρώτα και πολύ δουλεια...

Καληνύχτα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Πέμ 07 Ιαν 2010, 04:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Ωραίος!
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Isaak the Greek έγραψε:Παντως εαν ψαχνετε για το ποιοι δεν θελουν το Σαλπιγγιδη και τον καθε Σαλπιγγιδη στην Τουμπα , μπορειτε να τους βρειτε πολυ ευκολα.

1)Ειναι αυτοι που ποτε δεν εχουν πληρωσει εισητηριο για να μπουνε στο γηπεδο

2)Ειναι αυτοι που τρομοκρατουσαν μικρα ΠΑΟΚτσακια πως "ή θα κανεις αυτο που λεμε εμεις ή θα σε γαμ....." κι ετσι το φερε η μοιρα να μην πατησουν ποτε στην Τουμπα ή ακομα και να αλλαξοπιστησουν επειδη τρεμαν τους ιδιους τους τους συνοπαδους!!!!

3)Ειναι αυτοι που εχουν καψει την Τουμπα ουκ ολιγες φορες και που εχουν φορτωσει προστιμα στην ομαδα 100νταπλασια απο αυτα που "εφαγε" ο Σαλπιγγιδης

Εννοειται πως οντως υπαρχουν και καποιοι οντως αγνοι ΠΑΟΚτσηδες που αισθανονται προδομενοι κι εχουν ολο το δικιο να αισθανονται ετσι.

Υ.Γ.Την αλλη φορα που θα γινει μανουρα με τον κοντο (γιατι θα γινει) , αλλαξτε το συνθημα απο "Σαλπιγγιδης οεοεοε" σε "Ζησης Βρυζας οεοεοε" ή "Ζαγορακης οεοεοε"......Τοτε πραγματικα θα το παρουν το μυνημα ολα τα Νεαντερταλς

Ξερεις ποιο ειναι το αστειο? Οτι ο ζαγορακης πανηγυρισε και γκολ με την αεκ εναντιον μας...
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

free4 έγραψε:
sidpanos έγραψε:επειδή δεν είναι τσιφλίκι κανενός ακούστηκε και απο τους μεν και απο τους δε ότι είχαν να πούν...
αλλά διοίκηση έχουμε...

υγ.free στο'πα εγώ ;)
Λοιπόν, νομίζω ότι είναι στιγμή να μιλήσω κι εγώ..

Ευρισκόμενος στο σάιτ, όπως πολλοί από εδώ μέσα, σχεδόν από την αρχή και περνώντας άπειρες ώρες μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή βλέποντας και διαβάζοντας το ΠΑΟΚμάνια ώρες ατελείωτες, έχω να κάνω μερικές επισυμάνσεις..

Για τους περισσότερους ίσως είναι και στα @@ σας και δε με πειράζει, για μένα όμως είναι κάποια πράγματα σημαντικά, τα οποία πρέπει να λεχθούν..

Οτιδήποτε θα πω παρακάτω αφορούν καθαρά προσωπικη άποψη και δε θέλω κανείς να την ασπαστεί. Δε με ενδιαφέρει αυτό. Με ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει αντίδραση στη δράση..

Η τελευταία πρόταση ίσως σας κινεί την περιέργεια..
Από το 2007 έως σήμερα, σαν οπαδοί (τον όρο φίλαθλος τον αναιρώ επί της παρούσης) έχουμε επιδείξει πάμπολλες φορές τη ράτσα μας! Είμαστε οι ίδιοι και στα καλά και στα άσχημα..
Ο ΠΑΟΚτσής είναι από μόνος του ένα κοινωνικό φαινόμενο που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά..
Μπορεί κυριολεκτικά να σώσει τη νεκρή ομάδα του και να την αναστήσει και μπορεί να την κρεμάσει με μία μόνο κίνηση!!

Για πρώτη φορά θα βγάλω ένα είδος αρνητισμού.
Οχι μιζέρια, ούτε την κλασική και καθιερωμένη μίρλα, την οποία βγάζουν πολλοί που συνεχώς βρίσκονται σε μια γωνία και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουν την καθιερωμένη πλέον, λασπολογία, όντας γνώστες των πάντων κι έχοντας το τεκμήριο, κατά την αλαζονία του αλάθητου και του παντογνώστη!
Θα βγάλω τον αρνητισμό μου μονάχα με μια έκφραση:

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Και δεν εννοώ αγωνιστικά. Εννοώ σε άποψη νοοτροπίας και ίσως, εν γένει τρόπο σκέψης!
Ο ΠΑΟΚτσής είναι αντιδραστικός χαρακτήρας κι απόλυτος σε ότι λέει.
Το κακό είναι ότι αυτό χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων!
Για εμένα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, πιο σημαντικό είναι το γεγονός ποου η ομάδα ξανακέρδισε.
Είναι πιο σημαντικό που είδα μία μεταγραφή να δείχνει ότι μπορεί να ανεβάσει περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.
Είναι πιο σημαντικό που είμαστε η ομάδα με την καλύτερη άμυνα.

Είναι πιο σημαντικό που δείχνει ο προπονητής να έχει καταφέρει να επιβληθεί εξολοκλήρου στους παίκτες του και τους έχει περασέι τη νοοτροπία νικητή.
Είναι πιο σημαντικό που φέτος ο ΠΑΟΚ κερδίζει πλέον και με τη φανέλα!
Είναι πιο σημαντικό που πλέον όλοι μας υπολογίζουν!

Κι όλα αυτά είναι, για μένα, πιο σημαντικά από το αν έρθει ο Κέζμαν ή ο Σαλπιγγίδης.
Αν καταφέρουμε ποτέ να σπάσουμε αυτά τα δεσμά που μας κρατούν τόσα χρόνια φυλακισμένους στα δεσμά του ρομαντισμού και του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της δεκαετίας του '70, τότε, ίσως θα μας επιτραπεί και να ατενίσουμε το μέλλον πιο αισιοδοξα και να πιστεύψουμε, πως ίσως κάποια μέρα, πιθανότατα και οι δικές μας φωνές και οι δικοί μας κόποι και τα δικά μας "αδερφικά" μπουκέτα θα πιάσουν τόπο, κι ο ΠΑΟΚ, θα επιστρέψει μια και καλή στο σωστό δρόμο..

Γιατί πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει μπει στο σωστό δρόμο μονοδιάστατα.
Εχει μπει σε διοικητικό κι αγωνιστικό επίπεδο.
Σε επιπεδο γνώσεων, απόψεων, τρόπων σκέψης αλλά κι αντιδράσεων, είμαστε ακόμη σε μεσαιωνικό στάδιο~~

Δε θα χρειαστεί να γράψω κάτι περισσότερο..
Τα υπονοούμενα που αφήνω φαίνονται που πάνε..

Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι η ζωή μας..
Αυτά τα 4 ΙΕΡΑ γράμματα είναι για εμάς τα πάντα..
Κανένα τσογλάνι δεν έχει δικαίωμα να μου στερεί από εμένα να πάω να δω την ομάδα μου.
Κανένα τσογλάνι δε θέλω να μου κάνει υποδείξεις πως θα συμπεριφερθώ κόσμια, τη στιγμή που ο ίδιος είναι απλά το κατάντημα της κοινωνίας..
Και κανείς δε θα με απαγορέψει να έχω την ελευθερία της σκέψης και της ελεύθερης βουλημίας, να αποφασίσω για το συμφέρον μου.

Καληνύχτα!!

Φιλε το κακο με το κειμενο ειναι οτι αυτοι που θα επρεπε να το διαβασουν ειναι σε βαθυ υπνο απο τις ρετσινες και την πρεζα αυτη τη στιγμη
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Effrem1 έγραψε:Μια ερωτηση...τι εγινε στη αγ.δημητριου με τις γριες??γιατι κατι διαβασα στ αντιπαοκτσιδικο γκαζετα...
Ήταν κάποιες γριές κρυμμένες στα πανεπιστήμια και πετούσαν πέτρες στους δικούς μας που ανηφόριζαν στην Τούμπα.. η αστυνομία έκλεισε την Αγ. Δημητριου για καμιά ώρα και μετα το θέμα έληξε..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

όταν λες κάποιες εννοείς και οι 5? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πέμπτη, 07 /01/ 2010 04:32
Η ωριμότητα ας εξαπλωθεί στην Τούμπα
Γράφει ο Κώστας Πετρωτός

Το να γιουχάρει κάποιος τον τύπο που πέταξε ένα μπουκαλάκι νερό στην πλάτη του Τζαβέλα (γεγονός που θα επιφέρει ένα τσουχτερό πρόστιμο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ) είναι δείγμα ωριμότητας. Το ίδιο και το να φωνάζει συνθήματα του στυλ «Εμείς μαζί για μια ζωή...» για να βάλει φρένο σε εκείνους που είχαν την ατυχή έμπνευση να... θυμηθούν τον Σαλπιγγίδη και να ξεχάσουν τον ΠΑΟΚ εν ώρα αγώνα και, μάλιστα, ενός αγώνα που βρισκόταν στο εύθραυστο 1-0.

Η αλήθεια είναι ότι τα 2,5 τελευταία χρόνια ώριμες συμπεριφορές υπάρχουν σε αφθονία στις εξέδρες της Τούμπας. Το ζητούμενο είναι πότε θα εξαπλωθούν πλήρως, για να πάψει, επιτέλους, ο ΠΑΟΚ να βγάζει μόνος τα μάτιά του.

Η διαδικασία της... εξάπλωσης δεν πρόκειται να γίνει από κανένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τον Ζαγοράκη ή τον Βρύζα. Θα είναι προϊόν της θέλησης του ίδιου του ΠΑΟΚτσήδικου λαού. Αυτού του λαού που πριν 2,5 χρόνια αποφάσισε να δώσει τέλος στην κατρακύλα της ομάδας, παίρνοντάς την στα χέριά του. Η ωρίμανση, όμως, προϋποθέτει αυτοκριτική. Οι περισσότεροι την έχουν κάνει. Κάποιοι άλλοι νομίζουν ακόμη ότι έχουν το αλάθητο του Πάπα και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αφήνοντας στην άκρη το συμφέρον της ομάδας. Ας προβληματιστούν, λοιπόν, σκεφτόμενοι τι θα μπορούσε να συμβεί στο γήπεδο αν ο Πανιώνιος ισοφάριζε σε 1-1.

Υ.Γ. Το θέμα Σαλπιγγίδη θα το αναλύσουμε επισταμένα μετά από κάποιες ώρες, με καθαρό μυαλό και νηφαλιότητα. Πλέον έχει ανοίξει για τα καλά και είναι καλύτερο να μιλήσουμε για κάποιες παραμέτρους του πιο ανοιχτά.
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

Χαλάρωσε λίγο τσάκαλε!!
admin team
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Να σαι καλα αδερφε.....Να σαι καλα που με δικαιωνεις.Παρακαλω τους μοντ να μη το διαγραψουν το ποστ του φιλτατου.Ετσι για να διαφημισουμε παντου το ποσο επιπεδο εχει αυτος ο περηφανος-για τα πανηγυρακια-λαος

Εντιτ:Μπααααα????!!!!!Λογοκρισια στον εαυτο σου κανεις????Γιατι το εσβησες?????Να παω να γαμηθω εγω και οι ομοιοι μου.Ετσι δεν εγραψες?????
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

Χαλάρωσε λέμε
admin team
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δηλ. το 85% του λαου του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη?????????

Εγω παντως για να μην ειμαι αδικος ειπα πως καποιοι απο σας εχετε ολο το δικιο με το μερος σας.Γιατι δε γινεται ολοι να μπαινουν στον ιδιο τορβα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Kαληνύχτα screwdriver4

"8.2 Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή administrators του Paokmania.gr/Forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή /και φυλετική προσβολή."
http://www.paokmania.gr/el/terms-of-use.html
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Γιατι ρε Νοβι.....γιατι ρε...Αστο το παιδι να εκφραστει...Εδω τουλαχιστον δε μπορει να μας πεταξει μπουκαλι ουτε να μας σβησει την καφτρα απ το τσιγαριλικι στη μουρη
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αν θελει να ριχνει μπινελικια ας παει αλλου... καντηλια μεταξυ μελων γιοκ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”