Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ο μανιακος τυπωνει τα χαρτια της ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Ο κεφαλοσφαιριστής Αμπριού στα ασπρόμαυρά :lol: ! Όρε γέλιο.....οι ίδιοι που βγαίναν και λέγαν τι παιχταράς είναι ο Γκαρσιαν το καλοκαίρι... οι ίδιοι βγαίνουν και λένε τα ίδια τώρα και για τον Αντού.... :lol:

http://www.google.com/hostednews/afp/ar ... aQH1oK_m0w

http://www.sport24.gr/html/ent/419/ent.336419.asp

Σχόλια για τον Αντού:
http://www.majorleaguesoccertalk.com/fr ... glory/7747

Terry January 4, 2010 at 6:06 pm
I give Aris three months to terminate the deal. Adu will flop yet again and people like Kartik and Denholm will have to continue to find excuses.
Robert January 4, 2010 at 6:19 pm
Adu should of just stayed in MLS. Look at all those years wasted away riding the pine. Oh well, who is the next American talent to go oversees and be thrown away like last year’s xmas toy. MLS please pay American talent so this will not happen again.
Matt in MA January 4, 2010 at 6:22 pm
Why should American talent stay in the US? If you want to USMNT to be competitive on the international stage, then our best players should be elsewhere. MLS is a joke.
Αυτά......Περιμένετε να τον δείτε πρώτα και μετά κάντε τον παιχταρά ...και μην ασχολείστε άλλο με τις μεταγραφές του Κοντορούλη.... :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μεταγραφές του ρούλη δεν μας αφορά...τι κάθεσαι και ψάχνεσαι για αυτούς...
Άλλωστε πολύ εδω μέσα τις εξυμνούσαν το καλοκαίρι και τώρα μούγκα για τους 2 που φύγανε..μας είχανε φάει τα μάτια με ότι γράφανε...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αν θα τον ήθελε από το καλοκαίρι απάντησε: «Θα ήθελα τον Σαλπιγγίδη σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν τον προπονούσα».

Για τις μεταγραφές ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Προσπαθούμε σκληρά για την απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά είναι και ζήτημα οικονομικό».
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Ο Ζαγοράκης επιστρέφει από 21 του Γενάρη και όχι αυτήν την Παρασκευή.....Μέχρι τελευταία μέρα του Γενάρη έχουμε ακόμη πολύ ψωμί.....Δεν θέλω να αφήσουν τον Σαντος πάλι με την δικαιολογία ότι ήθελε και δεν του φέραν επιθετικό.....Πάμε λέτε πάλι για γκολ στις καθυστερήσεις....Πάμε πάλι λέτε για γκολ στο 90 φεύγα....για να δούμε....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

ο σερτζιο παντως θα μας φερει παιχταραδες..
olaf1987

Δημοσίευση από olaf1987 »

Μαλλον μπερδευτικα και μπηκα στο Arismania...!!!!Πολυ πρεμουρα για τον αντου ρε παιδια.Αν ειναι παιχταρας θα φανει.Κοιτατε μονο την ομαδαρα μας και μην δημιουργειται γκρινια χωρις λογο...
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Αντε να δούμε τι θα γίνει με επιθετικό.. Εχω αγχωθεί, αν και πιστεύω οτι θα την κάνουν τη δουλειά και θα φέρουν επιθετικό τον οποιο τον χρειαζόμαστε ΧΘΕΣ και φάνηκε πάλι σήμερα :P

ΥΓ: Να κάνω ενα βιντεάκι με στιγμιότυπα που παίζω ποδοσφαιρο μπας και μου κάνει πρόταση ο κοντορουλης να αρπάξω κανα 200χίλιαρο και να το ρίξω στην ΑΜΚ? :P Αλλα με αηδειάζει μονο και μόνο η σκέψη να φορέσω κιτρινόμαυρα με τον θεο της πίπας στο στήθος... ΜΠΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ εφιάλτης!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

το θεμα ειναι να παρουμε γρηγορα επιθετικο για να προσαρμοστει κιολας νομιζω οτι εχουμε αργησει λιγο...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και μένα μου φαίνεται ότι έχουμε αργήσει λίγο για το φορ... αλλά κάτι ξέρουν στη διοίκηση.. μάλλον παρουσιάζει δυσκολίες ή φάγαμε καμιά πιστόλα.

αλλά κάτι καλό θα έρθει μωρέ, δε γίνεται...

στο επόμενο πάλι με σάκη?
Άβαταρ μέλους
maestrod

Δημοσίευση από maestrod »

Maximus έγραψε:Ειναι και ενα δεδομενο που δεν εχετε υπολογισει στον αλγοριθμο σας... :mrgreen:

Στην αλληλουχια {2*14 + 3*13 + 6*12 + 7*11 + 8*10 + 4*9} / 30 = (28+39+72+77+80+27) / 30 = 323 / 30 = 10,8 οπου και βγαινει ο μεσος ορος της ομαδας, πρεπει απαραιτητως το τελικό αποτελεσμα να πολλαπλασιαστει με τον αριθμό του προπονητή που μετουσιωνει αυτο το συνολο μεσα στις γραμμες του αγωνιστικου χωρου...

Αρα...αν ο τελειος προπονητης εχει ως αριθμό την μοναδα (1), λεμε οτι 10,8 * 1=10,8!
Ενας μετριος προπονητη εχει 0,5, αρα 10,8 * 0,5= 5,4!

Παμε και στο δια ταυτα...

Φερναντο Σαντος: 10,8 * 0,1= 1,08!

Τσουπ και βγαλαμε τον μεσο ορο της ομαδας! :D
Αδερφε εχω λιώσει στο γελιο :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
toxic

Δημοσίευση από toxic »

Είναι χρόνια δύσκολα, οικονομικά, και η εταιρία που έχω ειναι απο τις μεγαλύτερες της Ελλάδος αλλα για να παραμείνει ή να γιίνει μεγαλύτερη χρειάζονται προσθήκες.....
Είχα εναν πωλητή, απο τους τοσους της εταιρίας, τον Κλαίπα ο οποίος μου έβγαζε πολυ δουλειά και ειχε 10% επιτυχίες στην δουλειά του "Που την έκανε για εμένα".... Μια μέρα την κοπάνησε απο την εταιρία, χωρίς να δώσει εξηγήσεις και πήγε σε μια αντίζηλη εταιρία, μεγαλύτερη απο την δική μου που του πρόσφερε περισσότερα λεφτα....
Τα χρόνια πέρασαν και η εταιρία μου μεγάλωσε κι αλλο, λογο της καλης διαχείρησεις που της εκανα και την προσφορά μετόχων σε αυτήν....
Αυτός ο πωλητής, ο Κλαίοπας εχει αναπτυχθει πολύ στον τομέα του και βγαζεί περισσότεροι δουλειά και η επιτυχίες του εχουν αυξηθεί στο 35%. Λογικό ειναι να τον θέλουν αρκετές εταιρίες προσφεροντάς του πολλά λεφτα γιατι μάθανε οτι θελει να την κανει απο εκεί που είναι, αν και το αφεντικό του του έταξε αυξηση απο 800 ευρό το μήνα στα 1200 ευρό + Bonus και μια άλλη 3000 ευρό το μήνα...
Προχθές βρεθήκαμε και μου είπε οτι μετάνιωσε που εφυγε και θέλει να γυρίσει πίσω στην εταιρία μου, που δεν μου φάνηκε παράξενο αυτό γιατι σε εμένα μεγάλωσε και έμαθε την δουλεία....
-Γεία σου Δήμο...
-Γεία σου Κλαίοπα...
-Τι κάνεις?
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
Κ. - Εκεί που δουλεύω δεν είμαι καλά.
Δ. - Τι περιμένεις? Φύγε και πάνε κάπου που θα είσαι καλήτερα και θα έχεις μεγαλήτερα εισοδήματα.
Κ. - Θα ήθελα πολύ να ερθω πίσω στην εταιρία σου
Δ. - Κλαίοπα εγώ δεν έχω πολλά λεφτά και δεν μπορώ να σου προσφέρω και το ξέρεις.
Κ. - Εγω όμως ξέρω πως θα είμαι καλήτερα και νομίζω μπορώ να σου προσφέρω...( *μπορεί να προσφέρει και παρα πολλά μάλιστα)
Δ. - Κοίτα...... έμαθα τα ποσά που σου δίνουν οι άλλοι και εγώ μπορω να σου προσφέρω μονο 750 ευρό τον μήνα, το τι απόφαση θα πάρεις εσυ το ξέρεις.
Κ. - Θα δώ τι θα γίνει με την εταιρία που δουλέυω και θα ξαναμιλήσουμε...... και να ξέρεις οτι είμαι πολύ θετικός...
Δ. - Τα λέμε.
Κ. - Τα λεμε.

Καλά εκανα και του έκανα πρόταση?
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ μ@λ@κ@ς ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Υ.Γ. ΜΑΘΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Οχι ειναι προδοτης μπλα μπλα ιουδας μπλα μπλα αν τον παρουμε παει η περηφανια μας μπλα μπλα εμεις αποφασιζουμε αλλα ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα...

Καλως ηρθες φιλε. Οπως και καλως τον δεχτηκαμε
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

άντε να πω και γω την δική μου άποψη.
ΕΑΝ δεν επέστρεφε ο κούδας απο τον γάυρο, και δεν γινόταν εκείνη η υπερ-ομάδα του 75-85 που μας χάρισε και τίτλους
πόσοι από μας άραγε που είμαστε 30-40 χρονών θα είμασταν ΠΑΟΚ?
γιατί αυτοί οι ψευτονταήδες δεν απαιτούν να κατέβει η προτομή του Κουδα από το γήπεδο? δεν τους πρόδωσε ο Μεγαλέξανδρος? αν έρθει ο Σάλπι και με 2-3 προσθήκες κάνεις ομαδαρα και σαρώνεις χαβούζα και διαιτητές, θα βρίζεις τον Σάλπι την μάνα του , τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα, σκατοφλωρε προβατάκι του κάθε τυχάρπαστου ντεμεκ
Παοκοπατερα-ΠΑΟΚΑΡΧΗ που σε "διατάζει" να τραγουδάς συνθήματα?
χαίρομαι που δεν πάω στο γήπεδο πλέον λόγο απόστασης και δουλειάς γιατί στο νοσοκομείο θα ξυπνούσα κάθε φορα ή σε κρατητητρίο. Μήπως να σας βάλουμε και ναρκοτουρνικε-αλκοολοτουρνικε για να πάρετε τον πούλο? που αυτοί που λένε ότι έδωσαν λεφτά για να μην φύγει ο κοντός δεν πληρώνουν καν εισιτήριο για να ενισχύσουν την ομαδάρα μας εδώ και χρόνια... έχουν κάνει το τζαμπατζιλίκι επιστήμη?
Και έστω ότι έκανε λάθος που έφυγε ο κοντός ( και για μένα έκανε ΜΕΓΑ λάθος) όταν γράφει στα @@ του εφοπλιστές τρελά λεφτά δηλώνει ΠΑΟΚΤΣΗΣ σε κάθε χαβουζιανό και σε φτιάχνει αυτό το πράγμα ( δεν το παραδέχεσαι όμως.... το παίζεις και καλά), και θέλει να έρθει με λιγότερα φράγκα, γιατί νιώθει ότι χρωστάει και στον κόσμο και στην ομάδα.... δεν θα του δώσεις την ευκαιρία να ρεφάρει? δεν θα τον συγχωρέσεις? Κάτσε φάε παπά από δήθεν ΠΑΟΚακιδες που στα παίρνουν , που σου φιλούν το έμβλημα στην μπλούζα σου παίζουν ένα καλό παιχνίδι με την κολοπετινίτσα, και επειδή τους βλέπεις στα club & bar πάνω στην μαστούρα σου και στην σούρα σου και σου πουλάν τρέλα τους θεοποιείς .
όσο για το ποσοστό για το υπερ και κατά της επιστροφής του κοντού, αν εξαιρεθούν τα πρεζάκια τα αλκοολάκια και τα 10χρονα δεν είναι ούτε το 1% αυτοί που δεν θέλουν να γυρίσει πίσω.
το ότι πήγαν να κάνουν νταηλίκι στην 2-3 ....... αρχίζω να αμφιβάλω αν είναι και ΠΑΟΚ οι σουπεράδες μας....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”