31. Lucio Filomeno
Re: Lucio Filomeno
Μια χαρα ηταν ο λουσιο.
Ειχε καιρο να παίξει αλλα έτρεξε κράτησε μπαλες (αυτο το κανει παντα) δοκίμασε το ποδι του.
Αντε να αρχίσει να ανεβαίνει/
Σιδερένιος
Ειχε καιρο να παίξει αλλα έτρεξε κράτησε μπαλες (αυτο το κανει παντα) δοκίμασε το ποδι του.
Αντε να αρχίσει να ανεβαίνει/
Σιδερένιος
Αν και του λειπουν παιχνιδια πολλα ,οσο μπορεσε ετρεξε, βοηθησε και κυριως για μενα μπηκε αμεσως στον ρυθμο του παιχνιδιου..Σιγα σιγα θα βρει φορμα και θα επανελθει γιατι τον χρειαζομαστε...
- Isaak the Greek
Αντε ρε πουλεν.....Καιρος ηταν...Αρχισε να κλεινεις στοματα σε παρακαλω γιατι αυτα που διαβαζω εδω μεσα περι μετριοτητας @$%^&*(&%#@@%^&()
με τοσους μηνες απουσιας εδειξε ποσο πολυ μας εχει λειψει. αψογη τεχνικη κερδισε φαουλ ηταν μεσα στις πιο πολλες φασεις κ αν ανοιγε την μπαλα στον ιβιτς που εμπαινε απο δεξια αντι να σουταρει θα ηταν απτους διακριθεντες. να ειναι υγιης κ θα μαστε καλα! +1
Επιτέλους τον ξανάδαμε στο γήπεδο. Αυτό μετράει. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από τα παιχνίδια.
- ΑποστόληςΑ
Εύχομαι να σκοράρεις στη Λειβαδιά γιατί βαρεθήκαμε να κάνουμε τον Βλάνταν Θεό,κάθε φορά!
- ΑποστόληςΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΝΤΕΜΗΣ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!
(ευτυχώς που το ξανααπέδειξα, με αδιάσειστα στοιχεία)!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!
(ευτυχώς που το ξανααπέδειξα, με αδιάσειστα στοιχεία)!
- DimisK
- Επικοινωνία:
ΑΜΑΝ ΚΑΗΚΑΜΕ!ΑποστόληςΑ έγραψε:Εύχομαι να σκοράρεις στη Λειβαδιά γιατί βαρεθήκαμε να κάνουμε τον Βλάνταν Θεό,κάθε φορά!

- ΑποστόληςΑ