Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 6/1 19:00 Nova
- Kostomanolis
- paok4lifeG4
- paok4lifeG4
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, 6/1 19:00 Nova
αντε ρε κολοπαιδια μαγκες της πουτσας αληταραδες θα φαμε γαμω τα προστιμαατα
κ μετα κλαιγεστε γιατι μας γαμαει η διατησια ....
+10000000000PARASANDALOS έγραψε:αντε ρε κολοπαιδια μαγκες της πουτσας αληταραδες θα φαμε γαμω τα προστιμαατα
- ΑποστόληςΑ
Να 'σαι καλά αδελφέ!magiktigra έγραψε:http://www.iraqgoals.net/ch6.html
Ήμασταν καλά τόσο καιρό και τώρα θυμήθηκαν να ρίξουν τα μαλακισμένα...δε γαμιούνται λέω εγώ...

- pagotatzis
καλή μπαλίτσα .βλέπουμε ότι η ομάδα στρώνει τα τελευταία mats.
παίζουμε όμως χωρίς FOR.
με τα μαλακισμένα που πετάνε μπουκάλια τι θα γίνει βρε?
σας παρακαλώ όσοι πάτε γήπεδο και βλέπετε τους μαλακες ,πρέπει να τους βγάζετε με κλοτσιές κατευθείαν έξω, γαμώ τα νεύρα μου γαμώ!
παίζουμε όμως χωρίς FOR.
με τα μαλακισμένα που πετάνε μπουκάλια τι θα γίνει βρε?
σας παρακαλώ όσοι πάτε γήπεδο και βλέπετε τους μαλακες ,πρέπει να τους βγάζετε με κλοτσιές κατευθείαν έξω, γαμώ τα νεύρα μου γαμώ!
Ελαχιστος καθαρος χρονος παιχνιδιου....Αλλα φανερα ειμαστε αλλη ομαδα πλεον.....
Βιερίνια ξύπνα - Δαλούκα σύνελθε - Νοβα/Σπίκερ σήκω και φύγε πριν φύγεις σηκωτός.ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ.
Όσο για τον Νιόνιο οτι και να πείς είναι λίγο. Μια ζωή οι ομάδες που συμπαθούμε μας το παίζουν αλάνια.Πιο πολύ θέατρο ούτε ο ρούλης δεν κάνει. ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ³ .

ΠΑΟΚΑΡΑ πολύ καλό πρώτο μέρος.Πάμε γερά.Κούτσια βάλτο βρε αγόρι μου να με δικαιώσεις.
Υ.Γ. Βλάνταν κάθε φορά πριν εκτελέσεις πέναλτι παρακαλάω να το βάλεις κι όλοι ρωτάνε γιατί. ΝΑ γιατί. Τόσα καλά κάνεις, μάθε να βαράς βρε αγόρι μου.Την ψυχή με βγάζεις. Με γυρνάς το αίμα ανάποδα πως το λένε..
Όσο για τον Νιόνιο οτι και να πείς είναι λίγο. Μια ζωή οι ομάδες που συμπαθούμε μας το παίζουν αλάνια.Πιο πολύ θέατρο ούτε ο ρούλης δεν κάνει. ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ³ .

ΠΑΟΚΑΡΑ πολύ καλό πρώτο μέρος.Πάμε γερά.Κούτσια βάλτο βρε αγόρι μου να με δικαιώσεις.
Υ.Γ. Βλάνταν κάθε φορά πριν εκτελέσεις πέναλτι παρακαλάω να το βάλεις κι όλοι ρωτάνε γιατί. ΝΑ γιατί. Τόσα καλά κάνεις, μάθε να βαράς βρε αγόρι μου.Την ψυχή με βγάζεις. Με γυρνάς το αίμα ανάποδα πως το λένε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τετ 06 Ιαν 2010, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσεις που πεταξατε τα μπουκαλια, ενταξει;;; χυσατε τωρα;;; αντε χαρτομαντηλα και υπνο, 200 κιλα μαγκια μεσα στον οχλο τσιχλομαγκες! αντε να δω τι αλλη βλακεια θα μας φερει ο νεος ετος, μετα τα μπουκαλακια στον νιωνιο
μεγαλε ιμπραχιμα ιβιτς διδαξε μπαλα να γουσταρουμε
μεγαλε ιμπραχιμα ιβιτς διδαξε μπαλα να γουσταρουμε
Γρήγορα επιθετικό..........
Respect στον Αραμπατζή..Για μένα κορυφαίος του ημιχρόνου μαζί με Lino(επίσης respect)...
Respect και στον Vladan για άλλη μια φορά...
Πρέπει να "μπεί" στο παιχνίδι ο Adelino...
Καλοί Garcia-Vitolo...
Μέτριοι εώς κακοί Κούτσια-Παπάζογλου...Κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα παιδιά..Ειδικά ο Κούτσια με εξαίρεση μιάς ωραίας προσπάθειας πολλά λάθη..
Θετικοί Μαλεζάς - Contreras...
Respect στον Αραμπατζή..Για μένα κορυφαίος του ημιχρόνου μαζί με Lino(επίσης respect)...
Respect και στον Vladan για άλλη μια φορά...
Πρέπει να "μπεί" στο παιχνίδι ο Adelino...
Καλοί Garcia-Vitolo...
Μέτριοι εώς κακοί Κούτσια-Παπάζογλου...Κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα παιδιά..Ειδικά ο Κούτσια με εξαίρεση μιάς ωραίας προσπάθειας πολλά λάθη..
Θετικοί Μαλεζάς - Contreras...
Ο Κουτσια καλυτερος απο αλλα ματς αλλα παλι μισα πραγματα κανει......αλλα σημερα ειναι καλυτερος απο βιερινια
Ο Χαλκιας λιγο ασταθεις στις εξοδους σημερα....
Ο Χαλκιας λιγο ασταθεις στις εξοδους σημερα....