Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
falegko αστα αυτα σε κοβω να πηγες πρωτος στο site της παε...............χαχαχαχαχα...........οσο για τον rizla ηδη εχει βγαλει την φανελα και τρεχει στους δρομους....

- JohnnyCash
Ρε σεις περιμένετε μεταγραφή ενώ δεν έχει τελειώσει ακόμα του Μπιζέρα?Πόσο καμένοι είστε?Αφού ξέρετε οτι δεν έχουμε λεφτά για πέταμα και δεν θα διακινδυνέψουν να μας μείνει ο Μπιζέρα και να πληρώνουμε τσάμπα μισθούς..Μόλις κλείσει τότε θα μαγειρευτεί... 

Λοιπόν το σκεπτικό μου είναι απλό για να δώσω ένα αριθμό π.χ στο Βιερίνια, παίρνω κάποια χαρακτηριστικά του.Πρώτα απ`όλα είναι δύο κατηγοριών:gika έγραψε:Σορύ αδερφέ αλλά διαφωνώ με την βαθμολογία σου...
Ο καλύτερος παίκτης που έχει περασει ποτε ας πουμε ότι είναι Πελέ ή Μαραντόνα
Αρα πάει:
20/20-Πελέ-Μαραντόνα
19/20 Μέσσι Ρονάλντο...
Και απο εκεί ας πάμε στο ρόστερ μας:
14/20 Βιειρίνια, Γκαρσία
13/20 Κοντρέρας Βιτόλο Ιβιτς
12/20 Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Λίνο, Σορλέν, Χαλκιάς, Κριστιάνο
11/20 Κρέσιτς, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Σαβίνι, Κουτσιανικούλης
10/20 Αθανασιάδης, Γεωργίου, Βερόν, Παπάζογλου, Μπαλάφας, Αμπουμπακάρι, Γλύκος, Κουτζαβασίλης
09/20 Δελήμπασης Γουνέλας Τσουκαλάς, Παπαστεργίου
{2*14 + 3*13 + 6*12 + 7*11 + 8*10 + 4*9} / 30 = (28+39+72+77+80+27) / 30 = 323 / 30 = 10,8
Αν ίσχυαν οι βαθμολογίες σου τότε εγώ θα ήμουν στο -20.... Ενω τώρα εγώ είμαι στο μηδέν κι ο Πελέ στο 20...
Αν κι όλα αυτά είναι να χαμε να λεγαμε... Ενα κατσίκι να έχεις μπορεί να κάνει μια τρίπλα και να βάλει κι ένα γκολ... Αν τον θέλει η μπαλα... Ενώ εχεις Ζλάταν που γκολ δεν βάζει... Ειναι θεμα τυχης και ψυχολογίας πιστεύω...
α)Τεχνικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν την τεχνική ικανότητα του παίκτη(επιδεξιότητα)
β)Φυσικά χαρακτηριστικά που επιρεάζουν την αγωνιστική του ταυτότητα, αλλά όχι την επιδεξιότητά του
Στο α)[15 χαρακτηριστικά]:προβλεψιμότητα,μπουκάρισμα,αποφασιστικότητα,ντρίπλα,τελείωμα φάσεων,κεφαλιά,μακρινά σουτ,μαρκάρισμα,κίνηση χωρίς μπάλα,πάσα,πέναλτυ,σωστή θέση,τάκλιν,πλάγια άουτ,διορατικότητα(εκμετάλευση συμπαικτών).
στο β) είναι φυσικά χαρακτηριστικά του παίκτη:ταχύτητα,έκκρηξη,σταθερότητα,γενναιότητα,συνέπεια,σκληρό παιχνίδι,ταλέντο,εκτελέσεις φάουλ,πως παίζει στα σημαντικά παιχνίδια,αν τραυματίζεται εύκολα,άλμα,φόρμα,πρώτο βήμα,ρεφλέξ,αντοχή,δύναμη,ομαδική δουλειά,τεχνική κατάρτιση,ευστροφία,προσωπική δουλειά,δεξί πόδι,αριστερό πόδι.
Ε για να βγάλω αυτό το 11 του Βιειρίνια χρησιμοποίησα όλα τα χαρακτηριστικά του α με τιμές 12,13,12,12,9,10,11,11,13,13,10,12,10,10,12.Τα πρόσθεσα 170 και τα διαίρεσα με το 15 που είναι το σύνολο.170/15=11,33.Όπως είπα πριν για τον Κουτσιανικούλη έδωσα 8/20 έτσι και στο Βιειρίνια δίνω 11/20 και ευελπιστώ να γίνει 12/20.
Αυτά φίλε μου δε τα έβγαλα από το μυαλό μου, είναι η συλλογιστική, αλγοριθμική πορεία που ακολουθούν τα δημοφιλοί παιχνίδια Championship manager kai Football manager
Εδώ λίγα παραπάνω στοιχεία: http://www.champman0102.co.uk/forum/sho ... .php?t=126 αν και θα φανούν αλαμπουρνέζικα...
- DaFFy_NaSH
Eισαι τελείως λάθος αυτο το σκεπτικο, δηλαδη ενας παίκτης αν εχει 7 20αρια στο FM και ολα τα αλλα κατω απο 5, σημαίνει οτι είναι παλτό; Εγω σου λέω οτι θα βγάζει μάτια... Τεσπα δεν θα το αναπτύξω παραπάνω...
Απλά ένα σχόλιο για κάποιους που κοροιδεύουν το Manager(ασχετο με τις βαθμολογήσεις σας, αναφέρομε σε παλαιότερα ποστ), δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα μια ομάδα της πρέμιερ λιγκ έχει αγοράσει τα δικαιώματα απο την SI ωστε να πέρνει μηνες πριν κυκλοφορήσει το Game την Βάση δεδομένων.. Οπως επίσης ο βοηθός του μουρίνιο στην Τσέλσι (ο οποιος κόουτσαρε ενα ματς τσου-λου αν δεν κανω λάθος επειδη ειχε κοκκινη ο ζοζε) προσλήφθηκε απο τον Πορτογάλο σε αυτη τη θέση λόγω του οτι ήταν απο τους κορυφαίους στο Football Manager, ειτε το πιστεύετε είτε οχι. Δεν λέω οτι η db του παιχνιδιού είναι 100% ρεαλιστική, αλλα (τουλάχιστον στις χώρες που γινετε σωστο σκάουτινκ πριν περαστούν οι ικανότητες) πολλες φορες αγγιζει την πραγματικότητα....
Γκικα με ποιο κριτήριο "βαθμολογείς" τον Κριστιάνο; Τον ξέρεις και απο χθες;
Απλά ένα σχόλιο για κάποιους που κοροιδεύουν το Manager(ασχετο με τις βαθμολογήσεις σας, αναφέρομε σε παλαιότερα ποστ), δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα μια ομάδα της πρέμιερ λιγκ έχει αγοράσει τα δικαιώματα απο την SI ωστε να πέρνει μηνες πριν κυκλοφορήσει το Game την Βάση δεδομένων.. Οπως επίσης ο βοηθός του μουρίνιο στην Τσέλσι (ο οποιος κόουτσαρε ενα ματς τσου-λου αν δεν κανω λάθος επειδη ειχε κοκκινη ο ζοζε) προσλήφθηκε απο τον Πορτογάλο σε αυτη τη θέση λόγω του οτι ήταν απο τους κορυφαίους στο Football Manager, ειτε το πιστεύετε είτε οχι. Δεν λέω οτι η db του παιχνιδιού είναι 100% ρεαλιστική, αλλα (τουλάχιστον στις χώρες που γινετε σωστο σκάουτινκ πριν περαστούν οι ικανότητες) πολλες φορες αγγιζει την πραγματικότητα....
Γκικα με ποιο κριτήριο "βαθμολογείς" τον Κριστιάνο; Τον ξέρεις και απο χθες;

Εγώ ότι άκουσα από το μάνατζερ πάντως βγήκε...πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...

- Maximus
Ειναι και ενα δεδομενο που δεν εχετε υπολογισει στον αλγοριθμο σας...
Στην αλληλουχια {2*14 + 3*13 + 6*12 + 7*11 + 8*10 + 4*9} / 30 = (28+39+72+77+80+27) / 30 = 323 / 30 = 10,8 οπου και βγαινει ο μεσος ορος της ομαδας, πρεπει απαραιτητως το τελικό αποτελεσμα να πολλαπλασιαστει με τον αριθμό του προπονητή που μετουσιωνει αυτο το συνολο μεσα στις γραμμες του αγωνιστικου χωρου...
Αρα...αν ο τελειος προπονητης εχει ως αριθμό την μοναδα (1), λεμε οτι 10,8 * 1=10,8!
Ενας μετριος προπονητη εχει 0,5, αρα 10,8 * 0,5= 5,4!
Παμε και στο δια ταυτα...
Φερναντο Σαντος: 10,8 * 0,1= 1,08!
Τσουπ και βγαλαμε τον μεσο ορο της ομαδας!

Στην αλληλουχια {2*14 + 3*13 + 6*12 + 7*11 + 8*10 + 4*9} / 30 = (28+39+72+77+80+27) / 30 = 323 / 30 = 10,8 οπου και βγαινει ο μεσος ορος της ομαδας, πρεπει απαραιτητως το τελικό αποτελεσμα να πολλαπλασιαστει με τον αριθμό του προπονητή που μετουσιωνει αυτο το συνολο μεσα στις γραμμες του αγωνιστικου χωρου...
Αρα...αν ο τελειος προπονητης εχει ως αριθμό την μοναδα (1), λεμε οτι 10,8 * 1=10,8!
Ενας μετριος προπονητη εχει 0,5, αρα 10,8 * 0,5= 5,4!
Παμε και στο δια ταυτα...
Φερναντο Σαντος: 10,8 * 0,1= 1,08!
Τσουπ και βγαλαμε τον μεσο ορο της ομαδας!

- mesimvrinos
βλεποντας τα παραπανω καταλαβα οτι μαλλον δεν εχει ακουστει τιποτα και απο την βαρεμαρα εχετε αρχισει να ασχοληστε με περιεργα πραγματα εξισωσεις αλγοριθμους και παραγωγισεις
βρυζα κανε μια μεταγραφη γιατι δεν μας βλεπω καλα εχω αρχισει και φοβαμε

βρυζα κανε μια μεταγραφη γιατι δεν μας βλεπω καλα εχω αρχισει και φοβαμε

- pagotatzis
διαβάζοντας τις τελευταίες 2 σελίδες κατέληξα ότι δεν πάμε καθολου καλά !
βρε αφήστε τις μπούρδες με τις βαθμολογίες και φέρτε ΚΕΖΜΑΝ
βρε αφήστε τις μπούρδες με τις βαθμολογίες και φέρτε ΚΕΖΜΑΝ
+1000000
Πες τα ρε Παγωτατζή..

ΥΓ Το αγαπητό σε όλους μας γατί γράφει για Μπλάνκο το καλοκαίρι..

Πες τα ρε Παγωτατζή..

ΥΓ Το αγαπητό σε όλους μας γατί γράφει για Μπλάνκο το καλοκαίρι..