Συναντήσεις Paokmania στο fratelli
Re: Συναντήσεις Paokmania στο fratelli
Καλησπερα παληκαρια,
Βασικα το Φρατελι ποιο ειναι? Παιζει αν χωραω να ερθω κι εγω ?
Βασικα το Φρατελι ποιο ειναι? Παιζει αν χωραω να ερθω κι εγω ?
Απέναντι απο την Θύρα 7 Τούμπας φυσικά.
Όλοι όσοι είναι ΠΑΟΚ χωράνε.
Όλοι όσοι είναι ΠΑΟΚ χωράνε.
akakla με το καλό να ρθεις.
btw δε ναι ακριβως απέναντι απ την 7 (μη τον παρεξηγας τον γκας, πασχει απο γεροντικη ανοια
) ειναι το δευτερο καφε μετα το περιπτερο απεναντι απο 7-8:

btw δε ναι ακριβως απέναντι απ την 7 (μη τον παρεξηγας τον γκας, πασχει απο γεροντικη ανοια

Την Κυριακη αγωνίζονται δυο τμήματα του ΠΑΟΚ μας. Το γυναικείο μπασκετ στις 12 και το γυναικείο ποδόσφαιρο στις 15, σε Παλατάκι και Μίκρα αντίστοιχα. Υπάρχει περίπτωση να μαζευτούμε για να πάμε ή υποστηρίζουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αντί για τον ΠΑΟΚ, όπως εύστοχα έγραψε ο w.s??
Συνάντηση Paokmania, το Σάββατο 16/1/2010 στις 2:30 μ.μ. στο Fratelli (Βοσπόρου 2 - Μ. Ασίας, πίσω από το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ.) πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
Ανοιγω την πορτα ,μπαινω μεσα , κοιταω αριστερα ,κοιταω δεξια ,ποιος ειναι ο πρωτος που θα δω κατευθειαν..?

Αυτούς που θα συναντήσεις ερχόμενος στο fratelli, δε θα τους δεις μέσα στο μαγαζί αλλά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπάρχει έξω από αυτό
Στις 15:00 σήμερα παίζουν handball και πόλο (Μίκρα, Ποσειδώνιο αντίστοιχα) και στις 17:00 το μπάσκετ. Ήδη κάποιοι ψιλομαζευτήκαμε, ειδικά για το πόλο όπου η ομάδα δίνει έναν σημαντικό αγώνα με τον τέταρτο (και ένα βαθμό πίσω μας) βάζελο... Κανείς άλλος πιστός??
Κυριακη του αγ. Βαλεντίνου δείχνουμε ποια είναι η πραγματική μας αγάπη... Στις 19:00 έχουμε αγώνα στο Παλατάκι και πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε εκεί. Συναντηση, λοιπον στις 16:00 στο fratelli, ώστε να πάμε όλοι μαζί γήπεδο....
Για να δούμε συμμετοχές.... Άντε γιατί μερικοί ξέρουν εύκολα να γκρινιάζουν απ τα ράδια και τα φόρουμ...
Για να δούμε συμμετοχές.... Άντε γιατί μερικοί ξέρουν εύκολα να γκρινιάζουν απ τα ράδια και τα φόρουμ...
- Isaak the Greek
Οπερ σημαινει πως θα αναρτηθει και παλι το πανο "Στ' @@ μου τον γραφω εγω το Βαλεντινο" 

(είδα και γω ποστ του Ισαακ και τρομαξα... λεω θα μας πει οτι θα ρθει την Κυριακη να μας στειλει...
)
Ισσακ δε ξέρω κάτι για το πανί (δε ναι κ απίθανο βέβαια...).

Ισσακ δε ξέρω κάτι για το πανί (δε ναι κ απίθανο βέβαια...).
- Isaak the Greek
Μπα....που τετοια τυχη Νοβιτο
Α να χαθεις....με χαλασες βραδυατικα

Α να χαθεις....με χαλασες βραδυατικα

Mέσα..
Τι να κάνω μία ακόμη μέρα που θα σε φάω στη μάπα από το πρωί!!

Τι να κάνω μία ακόμη μέρα που θα σε φάω στη μάπα από το πρωί!!