Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Με βάση αυτά η παικτική αξία σαν ρόστερ της ομάδας είναι: (11+80+63+72+56)/33=282/33=8,545
Σε περίπτωση που ο Κριστιάνο είναι παίκτης του 10/20
Και αφού ο Μπιζέρα είναι στα 8/20
Έχουμε 284/33=8,6
Εγώ έτσι σκέφτομαι...
Άρα ο καλύτερος τρόπος για να ανέβει ο μέσος όρος της ομάδας είναι να φεύγουν παίκτες του 7/20 και να έρχονται παίκτες του 10/20 ή 11/20.
Στο Σάλπι δίνω 12/20
Και θεωρώ καλύτερο 14/20 τον Γκαλέτι που μπορεί να ανταπεξέλθει σε πρωταθλήματα με ομάδες από (12-14)/20
π.χ Βόλφσμπουργκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iakovidis την Τρί 05 Ιαν 2010, 18:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν ίσχυαν οι βαθμολογίες σου τότε εγώ θα ήμουν στο -20.... Ενω τώρα εγώ είμαι στο μηδέν κι ο Πελέ στο 20...
Αν κι όλα αυτά είναι να χαμε να λεγαμε... Ενα κατσίκι να έχεις μπορεί να κάνει μια τρίπλα και να βάλει κι ένα γκολ... Αν τον θέλει η μπαλα... Ενώ εχεις Ζλάταν που γκολ δεν βάζει... Ειναι θεμα τυχης και ψυχολογίας πιστεύω...
ε ναι ρε ιακοβιδη τι 8.5 στα 20 ειναι αυτο..
πολυ λιγο αδερφε για αυτο εγραψα και τη μαλακια απο πανω
ε ενα 12 στα 20 τα πιανουμε σαν ομαδα αν προσπαθησουμε να βαθμολογησουμε με τη λογικη σου
τελοσπαντων
τον κεζμαν θα τον παρουμε??
2η σερί μεταγραφική περίοδος που μοιάζουμε με το μικρό παιδάκι που ονειρεύεται το πανάκριβο παιχνίδι που βλέπει κάθε μέρα να το διαφημίζει η τηλεόραση αλλά ο μπαμπάκος του είναι φτωχός και δεν μπορεί να του το πάρει ο καημένος...θα με πάρουν τα ζουμιά