Ο διάδοχος του Garcia είναι ο Μίλιεβιτς!Iakovidis έγραψε:[Πιστεύω ότι ο Σορλέν μπορεί να γίνει αντι-Γκαρσία, γιατί για μπροστά ο Σορλέν δε ξέρω...όλο προς τα πίσω γυρνάει
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Θύμα ληστείας έπεσε η Φανή Χαλκιά, καθώς άγνωστος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της, ενώ αυτό ήταν σταματημένο στη Γλυφάδα. Η Χαλκιά στη συνέχεια κυνήγησε τον ληστή, ο οποίος πάνω στην τρομάρα του πέταξε την τσάντα παίρνοντας μόνο λίγα ευρώ. oxooxoxoxoxoxox πως δε τον πρόλαβε...???λέτε να μην ήταν ντοπαρισμένη??
Ο Μίλιεβιτς είναι εξτρέμ Αποστόλη..ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο διάδοχος του Garcia είναι ο Μίλιεβιτς!Iakovidis έγραψε:[Πιστεύω ότι ο Σορλέν μπορεί να γίνει αντι-Γκαρσία, γιατί για μπροστά ο Σορλέν δε ξέρω...όλο προς τα πίσω γυρνάει
- nyxteridas
soflodoras έγραψε:
(τι καθομαι και κανω 4 το πρωι θεουλιμ)
Μα αυτή είναι η ώρα όπου βγαίνει το πραγματικό βάσανο για τον ΠΑΟΚ
ΥΓ: Πότε θα πιούμε εκείνη την περιβόητη μπύρα άραγε...; Δεν πιστεύω να περιμένεις να ανανεώσει πρώτα ο Σάντος και μετά

-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η διοίκηση θα πάρει τον φορ που θέλει αυτή και όχι τον φορ που θέλουν οι managers, οι δημοσιογράφοι, ο DimisΚ, ο Αποστόλης, ή ο Μάξιμος! Στο κάτω - κάτω η διοίκηση θα είναι υπόλογη αν πάει κάτι στραβά και όχι οι υπόλοιποι! Κι όσο δεν ανακοινώνονται ονόματα, εγώ τουλάχιστον είμαι ικανοποιημένος, γιατί αυτό σημαίνει ότι κάτι ψήνεται!
Εμενα δε με ανεφερες να παρει η διοικηση αυτον που θελω εγω?

-
Iakovidis έγραψε:Θύμα ληστείας έπεσε η Φανή Χαλκιά, καθώς άγνωστος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της, ενώ αυτό ήταν σταματημένο στη Γλυφάδα. Η Χαλκιά στη συνέχεια κυνήγησε τον ληστή, ο οποίος πάνω στην τρομάρα του πέταξε την τσάντα παίρνοντας μόνο λίγα ευρώ. oxooxoxoxoxoxox πως δε τον πρόλαβε...???λέτε να μην ήταν ντοπαρισμένη??
Εκτός αν έκλεψε τα φάρμακα απο την τσάντα και πέταξε το πορτοφόλι ο ληστής

Χρονια Πολλά , Καλή Χρονιά!!!!
Τι γίνεται εδω?
Εχω μείνει στην 140 σελίδα , στα σενάρια για Ονουάτσι!

Τι γίνεται εδω?
Εχω μείνει στην 140 σελίδα , στα σενάρια για Ονουάτσι!

-
Πσσσσσ εχασες εεεεε
Φεραμε Σαλπι, Κετσμαν, διωξαμε Μουσλι επειδη την επεφτε σε πιπινια, πουλησαμε Βιερινια στον γαυρο κτλ κτλ
Φεραμε Σαλπι, Κετσμαν, διωξαμε Μουσλι επειδη την επεφτε σε πιπινια, πουλησαμε Βιερινια στον γαυρο κτλ κτλ
Καλώς όρισες κάνε και σε μένα μια περίληψη κάπου εκεί το άφησα και εγώ.

- DimisK
- Επικοινωνία:
Θα πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ αυτή;Iakovidis έγραψε:Θύμα ληστείας έπεσε η Φανή Χαλκιά, καθώς άγνωστος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της, ενώ αυτό ήταν σταματημένο στη Γλυφάδα. Η Χαλκιά στη συνέχεια κυνήγησε τον ληστή, ο οποίος πάνω στην τρομάρα του πέταξε την τσάντα παίρνοντας μόνο λίγα ευρώ. oxooxoxoxoxoxox πως δε τον πρόλαβε...???λέτε να μην ήταν ντοπαρισμένη??

Ελπίζω να τελειώνει γρήγορα και αυτή η μεταγραφική περίοδο γιατί πολλά ακούσαμε ...και ακούμε καθημερινά έτσι... όσο καθυστερεί να αποκτηθεί επιθετικός και ακούμε συνέχεια ότι δεν έχουμε λεφτά ...και ότι δοκιμάσαμε παίχτη αλλά δεν μας έκανε και ψάχνουμε για κάτι εξαιρετικό αλλά δεν υπάρχουν λεφτά...όχι θα πάει ο Μπιζέρα δανεικός εκεί, όχι θα λύση την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, όχι τον περιμένει ο ΠΑΟΚ, όχι περιμένουμε πρόταση από Γερμανία για τον αυτιστικό, όχι δεν φεύγει ο Βερόν κτλ.. κτλ.. και με την καινούργια διοίκηση θα αποφασίσει ο Ζαγοράκης αν θα πρέπει να κάνουμε κάποιο άνοιγμα για να αποκτήσουμε επιθετικό κτλ..κτλ....και με την προσμονή του κόσμου....και τον Σαντος να περιμένει γκολτζή κτλ..κτλ... και έχουμε το γεγονός ότι :
‘’Η επιθυμία του βαζελου και του γαυρου να ενισχύσουν το ρόστερ τους με ένα στόπερ και ένα αριστερό χαφ αντίστοιχα....’’
Όλο και περισσότερο θα ενισχύονται οι φήμες για αγοροπωλησίες με βαζελο (Κοντρέρας-Σαλπι) και Βιερινια για γαύρο κτλ...
Άντε να τελειώνει ο Γενάρης να ησυχάσουμε λιγάκι με αυτές τις μ@λακίες....θα έχει γούστο να περιμένουμε πάλι μέχρι την τελευταία ώρα και να ακούσουμε πάλι κάτι σε στιλ Μουν....Σκάει γάιδαρο ο ΠΑΟΚ σε μεταγραφές το τελευταίο 6μηνο......Λες να έρθει κάπως έτσι με τράμπα και χρήμα ο Κοντός από τώρα.....
‘’Η επιθυμία του βαζελου και του γαυρου να ενισχύσουν το ρόστερ τους με ένα στόπερ και ένα αριστερό χαφ αντίστοιχα....’’
Όλο και περισσότερο θα ενισχύονται οι φήμες για αγοροπωλησίες με βαζελο (Κοντρέρας-Σαλπι) και Βιερινια για γαύρο κτλ...
Άντε να τελειώνει ο Γενάρης να ησυχάσουμε λιγάκι με αυτές τις μ@λακίες....θα έχει γούστο να περιμένουμε πάλι μέχρι την τελευταία ώρα και να ακούσουμε πάλι κάτι σε στιλ Μουν....Σκάει γάιδαρο ο ΠΑΟΚ σε μεταγραφές το τελευταίο 6μηνο......Λες να έρθει κάπως έτσι με τράμπα και χρήμα ο Κοντός από τώρα.....

Καλή χρονιά και ευλογημένη σε ολόκληρη την ΠΑΟΚτσίδικη οικογένεια!
Αισίως έφτασα στο τέλος της ανάγνωσης περίπου 20 σελίδων μεταγραφολαγνείας!!!
μήπως τελικά να αλλάξω το gospi σε μεταγραφολάγνος????
Ζω για την στιγμή της ανακοίνωσης της μεταγραφής του επιθετικού!
Βέβαια και μόνο στην ιδέα ότι θα ξαναδώ μπάλα(μόνο όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ απολαμβάνω μπάλα!!!)αύριο ύστερα από τόσο καιρό φτιάχνομαι!!!!
Αισίως έφτασα στο τέλος της ανάγνωσης περίπου 20 σελίδων μεταγραφολαγνείας!!!

μήπως τελικά να αλλάξω το gospi σε μεταγραφολάγνος????

Ζω για την στιγμή της ανακοίνωσης της μεταγραφής του επιθετικού!
Βέβαια και μόνο στην ιδέα ότι θα ξαναδώ μπάλα(μόνο όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ απολαμβάνω μπάλα!!!)αύριο ύστερα από τόσο καιρό φτιάχνομαι!!!!