Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Freitas Adelino André Vieirinha

Δημοσίευση από gika »

Ναι.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βλέπω ότι ένα διπλό στην Κρήτη μας γέμισε αισιοδοξία. Μακάρι!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έχουμε ακόμη αποκτήσει τη νοοτροπία να κερδίζουμε Ολυμπιακό (Kakos included) κι αυτό θα φανεί στον αγώνα πρωταθλήματος, στο Καραϊσκάκη. Ούτως ή άλλως πιστεύω πως δεν θα είναι η καλή απόδοση ενός παίκτη (Βιερίνια) που θα μας απογειώσει. Πρέπει ολόκληρη η ενδεκάδα να αποκτήσει την νοοτροπία νικητή και αυτό απαιτεί περισσότερο χρόνο (και παίκτες).
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κριστιάνο αντι Σορλέν αριστερά. Βιειρίνια σταθερά δεξιά. Φιλομένο ή Ζλάταν ή "αυτός που περιμένουμε" αντι για Παπάζογλου. Αμυνα είμασταν μια χαρά. Κέντρο στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει ότι στρώνουμε. Παμπλο Βιτόλο άρχοντες... Η θέση του Ιβιτς είναι το μόνο μυστήριο, αλλά γενικότερα στην επίθεση ανεβαίνουμεεπίπεδο στο 66% κρατώντας το άλλο 33% το ίδιο μιας και είναι και ένας εκ των ΕμΒιΠι μας....!!!

Αρα φτάνουμε στο καλή επίθεση, καλό κέντρο, καλή άμυνα που σε σχέση με την αρχή της χρονιας όλα ήταν μετριοτατα....

Αρα γιατι να μην έχουμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στον δεύτερο γύρο???

Αρα μπορεί και να μειώσουμε τη διαφορά απο τους 2... Και με καλή ψυχολογία να πάμε να κλέψουμε στα πλέι οφ αυτό που μας κλέψανε πέρσυ!!!!

Μπορούμε!!!
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Και να μπορουμε ποιος σε ειπε οτι θα μας αφησουν να μπορουμε....... :?:

Υ.Γ. Ουτε εγω δν καταλαβα τι εγραψα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή αμα μπει ο ΠΑΟΚ και στο πρώτο πεντάλεπτο καρφώσει ένα γκολάκι οδιαιτητής τι θα κάνει?? Θα σφυράει για να βάλει τον αντίπαλο στην περιοχή μας... Κι αν ο ΠΑΟΚ με Βιειρινια Κουτσια ή Κριστιάνο βάλει και ένα ακόμα στην κόντρα τι θα κάνει η ρεφερίνα??

Αμα παίξουμε μπάλα και συγκεκριμένα ουσιαστική μπαλα, δεν μπορούν να μας σταματήσουν...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:Δηλαδή αμα μπει ο ΠΑΟΚ και στο πρώτο πεντάλεπτο καρφώσει ένα γκολάκι οδιαιτητής τι θα κάνει?? Θα σφυράει για να βάλει τον αντίπαλο στην περιοχή μας... Κι αν ο ΠΑΟΚ με Βιειρινια Κουτσια ή Κριστιάνο βάλει και ένα ακόμα στην κόντρα τι θα κάνει η ρεφερίνα??

Αμα παίξουμε μπάλα και συγκεκριμένα ουσιαστική μπαλα, δεν μπορούν να μας σταματήσουν...
+1
εκτος αν και το να ακουμπαμε την μπαλα θα ειναι παραβαση
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

gika έγραψε:Δηλαδή αμα μπει ο ΠΑΟΚ και στο πρώτο πεντάλεπτο καρφώσει ένα γκολάκι οδιαιτητής τι θα κάνει?? Θα σφυράει για να βάλει τον αντίπαλο στην περιοχή μας... Κι αν ο ΠΑΟΚ με Βιειρινια Κουτσια ή Κριστιάνο βάλει και ένα ακόμα στην κόντρα τι θα κάνει η ρεφερίνα??

Καλα πλακα με κανεις???? Δν τα χεις δει, η πρωτη φορα θα ειναι?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γιατί δε πάτε στο κατάλληλο τόπικ για στόχους και προβλέψεις??
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Βιεϊρίνια: "Δικέφαλος μέχρι το τέλος"!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για τον ΠΑΟΚ, το συμβόλαιο του και τους οπαδούς του δικέφαλου του βορρά, τους οποίου χαρακτήρισε ως τους καλύτερους στον κόσμο!

Ο Ποροτγάλος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα Real Sports για την φετινή του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την φετινή αγωνιστική του παρουσία είπε:

"Δεν υπάρχουν μυστικά στην επιτυχία, παρά μόνο η σκληρή δουλειά. Απλά πέρυσι. λόγω του σοβαρού τραυματισμού, έπαιξα μόνο έξι μήνες και δεν δούλεψα όπως θα ήθελα. Φέτος είμαι υγιής και νιώθω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση".

Για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του είπε:

"Για εμένα είναι το ίδιο από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αντεπεξέρχομαι στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μου και πρέπει να παίζω όσο καλύτερα μπορώ".

Για την ρήτρα των 15 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο του είπε:

"Δεν ασχολούμε με το θέμα της ρήτρας γιατί θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου, το καλοκαίρι του 2013. Στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα. Επαγγελματικά, μόνο ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο μυαλό μου.

Άλλωστε απ' όσο γνωρίζω ούτε η διοίκηση θέλει να με παραχωρήσει. γι' αυτό και έβαλε τη ρήτρα στα 15 εκ. ευρώ".

"Ποτέ σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ"

Για τις φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, είπε:

"Δεν γνωρίζω ότι έχει γραφτεί κάτι τέτοιο. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πάντως ότι δεν με έχει πλησιάσει κανείς, αλλά ακόμα και αν αυτό γίνει δεν με νοιάζει καθόλου. Πιστέψτε με, δεν έχω λόγω να φύγω από τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να συμβεί έπειτα από μερικά χρόνια".

Για το μέλλον του είπε:

"Είμαι άνθρωπος που σκέφτεται το παρόν και καταπιάνομαι με αυτό. Η προσοχή μου είναι στους στόχους της ομάδας και συγκεκριμένα στο Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη. Το σίγουρο είναι ότι ο μεγάλος στόχος είναι να γίνω κάποια στιγμής αναγνωρίσιμος στην Ευρώπη και μακάρι αυτό να συμβεί με τον ΠΑΟΚ".

"Καλύτεροι στον κόσμο οι φίλοι του ΠΑΟΚ"!

Για τον κόσμο τόνισε:

"Χωρίς καμία δόση υπερβολής, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι του κόσμου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα αγωνιζόμουν σε τέτοια έδρα, όπως είναι η Τούμπα. η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και πραγματικά δίνει δύναμη σε εμένα, στους συμπαίκτες μου και την διοίκηση.

Ειδικά στην Καβάλα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν μοναδικό συναίσθημα όταν βγήκα για ζέσταμα και αντίκρισα περίπου 9.000 οπαδούς. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το ματς για να τους δώσουμε χαρά".

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είπε:

"Βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Δεν το συγκρίνω με τα προηγμένα πρωταθλήματα όπως το αγγλικό και το ισπανικό, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από πολλά άλλα. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και υπάρχουν παιχνίδια με πλούσιο θέαμα και αρκετές συγκινήσεις".

Για τον ποιοι θα ήθελε συμπαίκτη από την Ελλάδα είπε:

"Αναμφισβήτητα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές σε άλλες ομάδες όπως στον Ολυμπιακό. Εγώ όμως είμαι εντυπωσιασμένος από τους συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ και δεν υα ήθελα να έχω άλλους,. Πραγματικά γίνεται εξαιρετική δουλειά με τον Φερνάντο Σάντος σε καθημερινή βάση και γι' αυτό το λέω.

Έχουμε πολύ καλές μονάδες σε όλες τις θέσεις και οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ σίγουρα μπορούν να παίξουν στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας".

"Δεν κερδίζουμε στην Αθήνα για εξωγενείς παράγοντες"

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει της ομάδες της πρωτεύουσας τόνισε:

"Η γνώμη μου είναι ότι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν είναι καλύτεροι από εμάς. Είμαστε μια αξιόλογη ομάδα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο.

Σίγουρα όμως και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη που κάνουμε και να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί, ούτως ώστε να κερδίζουμε κάτω από όλες τις συνθήκες".

http://www.sport24.gr/html/ent/859/ent.335859.asp
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

"εξωγενής παράγοντες" δεν υπήρχαν σε όλα τα ματς. Δουλειά μέσα στο γήπεδο και αφήστε τη γκρίνια για τη διαιτησία στο ΛΑΟ και τη διοίκηση. Γιατί σιγά σιγά έχει αρχίσει και με ψιλοεκνευρίζει το θέμα "δεν μ' αφήνουν να κερδίσω" και "πάω για πρωτάθλημα".

Σε όλα τα άλλα που λέει είναι σωστός.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αδερφέ...

Εσενα που κάθεσε και φωνάζεις στην κερκίδα νοιώθεις να σε πονάει όλο αυτό με τη διαιτησια... Φαντάσου αυτός που είναι 20 χρονών θέλει να διακριθεί, χύνει πολλά κιλά ιδρώτα κάθε μέρα και πάει εκεί και δεν τον αφήνουν να κερδίσει. Πιστεύεις ότι εσύ θέλεις πιο πολύ απο αυτόν να πάρουμε τίτλο? Το ίδιο το θέλουμε όλοι μας... Και ο συγκεκριμένος κάνει ότι μπορεί παντού... Και στα ματς με το ΠΟΚ... Οπότε δικαιούτε να μιλησει και για τη διαιτησια... Να έβλεπα ότι δεν το παλεύει να έλεγα ΟΚ αλλά όχι έτσι...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εκανε και το ποδαρικό στα Σπορ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Δηλαδή αμα μπει ο ΠΑΟΚ και στο πρώτο πεντάλεπτο καρφώσει ένα γκολάκι οδιαιτητής τι θα κάνει??
Θα συμφωνήσω με τον Ηλία απ' τα Κουφάλια: "Καλά ΠΛΑΚΑ με κάνεις"; Στην Τούμπα φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό τι έγινε; Γι' αυτό έγραψα:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έχουμε ακόμη αποκτήσει τη νοοτροπία να κερδίζουμε Ολυμπιακό (Kakos included)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Τον Βιεϊρίνια πήγε να πάρει από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός! Αυτό τον κυνηγό ήθελε από το ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αλλά…άργησε. Όταν το αποφάσισε να χτυπήσει δυνατά την υπόθεση, ο ΠΑΟΚ είχε προλάβει και είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του Πορτογάλου καλού επιθετικού, που έχει δυνατότητα να παίξει και δεξιά κι αριστερά και σε ρόλο δεύτερου φορ.

Σε καλή ηλικία, στα 23 χρόνια του, ο Βιεϊρίνια θα μπορούσε να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό, αλλά ο ΠΑΟΚ πρόλαβε, του έκανε συμβόλαιο με μεγάλη ρήτρα και τώρα για να αποκτηθεί, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να δώσει μία περιουσία στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να χαλάσουν τις καρδιές τους για ένα παίκτη.

http://www.sport-fm.gr/article/211644

:shock:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τώρα που δεν είμαστε ξεβράκωτοι και δεν μπορούν να μας πάρουν τζάμπα τον παίκτη, το λέμε "δεν θέλουν να χαλάσουν τις καρδιές τους για ένα παίκτη";

Τι λέτε ωρέ;

Ούτε εμείς θέλουμε να χαλάσουμε τις καρδιές μας. Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν. :x
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”