καλησπερα απο μενα και καλη χρονια σε ολους !
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη ορισμενων με το που βγει ενας παπας για τον Μουσλι να βγαινουν και να κραζουν τον παιχτη εστω και με "χιουμορ" .
Αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο φορ που εχουμε , και το σκοραρισμα ειναι η δουλεια του ΑΛΛΑ οχι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ! κανει πολλα πραγματα ο ζλαταν μεσα στο γηπεδο και αυτο το βλεπει οποιοσ γνωριζει 5 πραγματα , το οτι δεν σκοραρει εξαρταται και απο ολοκληρη την επιθετικη λειτουργεια της ομαδας , οταν δεν εχει στηριγματα και οταν παιζουμε με "κρυφο " τον ΙΒιτς τι περιμενετε δηλ. ? Οταν γινετε μια ΤΕΛΕΙΑ επιθετικη ενεργεια και φτανει η μπαλα στον ΛΙΝΟ ι στον Αραμπατζακο, ποσες φορες στελνουνε την ΜΠΑΛΑ εξω απο το γηπεδο , στην ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ? ? ε? αυτοι δεν εχουνε μεριδιο ? ποσα γοαλ θα μπορουσε να πετυχει ο ΜΟΥΣΛΙ ,εαν βγαζαμε 3 λεω εγω πετυχημενες ΣΕΝΤΡΕΣ ρε παιδι μου ! οχι 10 ,αλλα 3 !!! Οι σεντρες μας ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΕΕΣ ! φταιει ο Μουσλι και για αυτο ?Μηπως να τις βγαζει αυτος και να τρεχει να τισ προλαβαινει κιολας για να κανει κεφαλια ?? Οποως τρεχει για να παρει την μπαλα απο το Κεντρο ? που ειναι δουλεια του "Περπαταω ποιο γρηγορα απο την σκια μου " Ιβιτς ? Να πουληθει με ΠΟΙΑ λογικη ακριβως ? Να παρουμε λεφτα να ερθει καποιος αλλος ? και ποιος μας λεει οτι θα ενσωματωθει με την ομαδα γρηγορα ? ποιος μας λεει με την καντεμια που μας δερνει οτι δεν θα τραυματιστει ΚΑΙ αυτος και μεινουμε παλι με Φιλομενο παπαζογλου ! Ο ΠΑΟΚ χρειαζετε 2 φορακλες πως να το κανουμε , Τον Μουσλι και εναν μπουκαδορο διπλα του τυπου "Σαλπι" ( ασχετο αν ερθει ) να κανει ο καθενας την δουλεια του ...
Επισης θελω να δω οσους τον κραζουνε τωρα , εαν αρχισει ο Κριστιανο να βγαζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καθετες , που εχουμε να δουμε απο την εποχη που επαιζε ο βερον στην 11αδα , ( τυχαια σταματησε να σκοραρει ο ζλαταν με το που βγηκε ο βερον ? λεω εγω τωρα μια σκεψη

) και αρχιζει και ο ζλαταν να τα παστελωνει ...να δω τοτε ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ τυπου " ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ! " " ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ , ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ! "
λοιπον, χειροτερο χρονικο σημειο απο αυτο , για να πουλησεις τον ΒΑΣΙΚΟ σου ΦΟΡ , δεν υπαρχει ...Δεν Γινονται αυτα , μην τρωτε Παπα , δεν νομιζω η διοικηση να το κανει αυτο ...θα ητανε ενα βημα πισω ...με κριστιανο και εναν καλο επιθετικο διπλα του θα βγαζει ματια ...ο ΜΟΥΣΛΙ δεν ειναι παιχτης που θα παρει "ΜΟΝΟΣ" του την επιθεση στην πλατη του ΚΑΙ ΙΣΩΣ περιμενοντας αυτο , ο λαος του ΠΑΟΚ απο αυτον να ητανε ΛΑΘΟΣ ...αυτα :ugeek: