Φανέλα ΠΑΟΚ
- PABLO GARCIA1
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
εγώ περιμένω από agave photoshop Σάλπι με φανέλα ΠΑΟΚ και ας είναι και μάρκα ελβιέλα..... 

Θα βλέπουμε φανέλες της Puma για όσο καιρό δεν ενδιαφέρεται σοβαρά και δεν καταθέτει συμφέρουσα πρόταση για την ομάδα μας καμία άλλη εταιρία αθλητικών ενδυμάτων.... :ugeek:lockg4 έγραψε:αν και φετος το καλοκαιρι δουμε φανελες της FUMA εγω προσωπικα δεν θα την παλεψω...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!![]()
![]()
![]()
βλεπω οτι το θεμα της φανελας καει πολυ κοσμο.
τα τελευταια δυο χρονια φοραω την φανελα της παρτιζαν ( διαφημιση vw μπροστα, porche πισω). ποτε ο ΠΑΟΚ δεν ειχε τετοιας ποιοτητας φανελα. το μονο κακο ειναι οτι ειναι εφαρμοστη και με την μπακα που εχω δεν ξερω ποσο θα αντεξει.
το θεμα με την φανελα της puma δεν εχει να κανει μονο με την φανελα. εχει να κανει με το συνολο των προιοντων της puma και με την λειτουργια της μπουτικ της παε ΠΑΟΚ.
κατα την αποψη μου βρεθηκαν δυο μετριοτητες και συνυπαρχουν αρμονικα .
μια απαραδεκτη μπουτικ λανσαρει τα προιοντα μιας απαραδεκτης εταιριας.
τα τελευταια δυο χρονια φοραω την φανελα της παρτιζαν ( διαφημιση vw μπροστα, porche πισω). ποτε ο ΠΑΟΚ δεν ειχε τετοιας ποιοτητας φανελα. το μονο κακο ειναι οτι ειναι εφαρμοστη και με την μπακα που εχω δεν ξερω ποσο θα αντεξει.
το θεμα με την φανελα της puma δεν εχει να κανει μονο με την φανελα. εχει να κανει με το συνολο των προιοντων της puma και με την λειτουργια της μπουτικ της παε ΠΑΟΚ.
κατα την αποψη μου βρεθηκαν δυο μετριοτητες και συνυπαρχουν αρμονικα .
μια απαραδεκτη μπουτικ λανσαρει τα προιοντα μιας απαραδεκτης εταιριας.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
+4444kos έγραψε: μια απαραδεκτη μπουτικ λανσαρει τα προιοντα μιας απαραδεκτης εταιριας.
μια απαράδεκτη φανέλα, σε μια απαράδεκτη μπουτίκ, με απαράδεκτα υψηλές τιμές.
Η φανέλα μας έχει ακριβώς την ίδια τιμή (αν τυπώσεις και όνομα) με αυτή της Manchester Utd συμπεριλαμβανομένου του ονόματος με νούμερο, και των δύο σημάτων της Premierleague στα μανίκια ή του σήματος του Ch L στο ένα μανίκι. Να προσθέσω ότι τα σήματα είναι βελούδινα και η ποιότητα της φανέλας (nike) είναι αντίστοιχη με αυτή της adidas που έχω του ΠΑΟΚ περίοδο 2003 αν θυμάμαι καλά. Τουλάχιστον να βελτίωναν την ποιότητα και ας κρατήσουν την ίδια τιμή!
kos έγραψε:τα τελευταια δυο χρονια φοραω την φανελα της παρτιζαν ( διαφημιση vw μπροστα, porche πισω). ποτε ο ΠΑΟΚ δεν ειχε τετοιας ποιοτητας φανελα. το μονο κακο ειναι οτι ειναι εφαρμοστη και με την μπακα που εχω δεν ξερω ποσο θα αντεξει.

Orwell έγραψε:εγώ περιμένω από agave photoshop Σάλπι με φανέλα ΠΑΟΚ και ας είναι και μάρκα ελβιέλα.....

ΥΓ Πω ρε Αγκάβε τι θεϊκή φανέλα είναι αυή που (ξανά)πόσταρες..
Πάλι μου τρέχουν τα σάλια..

- PABLO GARCIA1
- PAOKfanAthens
kos έγραψε:βλεπω οτι το θεμα της φανελας καει πολυ κοσμο.
αδερφε σοβαρα μιλαω και γω αυτο σκεφτομαι,μην μας παρει καμια καπα,καμια ντιαντορα που κανουν αυτες τις κολλητες και ψαχνομαστε...

θα γινω στυλακι μονο για την φανελα!!!ΠΑΟΚ εισαι!

φιλε η μπουτικ δεν εχει καμια σχεση με τη φανελα απλα την πουλαει...της πουμα ειναι το θεμα...προς το παρον αυτη εχουμε και μπορει να συνεχισουμε να την εχουμε αμα μας κανει την καλυτερη προσφορα...ολα θεμα χρηματων ειναι...lockg4 έγραψε:Θα ηθελα κι εγω να ζητησω απο τον Αγιο Βασιλη να δωσει λιγο γουστο στους κακογουστους που εχουμε στην μπουτικ γιατι αν και φετος το καλοκαιρι δουμε φανελες της FUMA εγω προσωπικα δεν θα την παλεψω...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!![]()
![]()
AGAVE μου φαινετε οτι πρεπει καπως να το κανουμε σαν ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και να σε στειλουμε στην μπουτικ!!! εισαι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει ο ΠΑΟΚ στο εμπορικο κομματι...