Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

πατε λιγο στο http://en.wikipedia.org/wiki/PAOK
και δειτε ποιον εχει chairman, ποιος μακακας το εβαλε αυτο το ονομα;
αν μπορει καποιος ας το αλλαξει..
Αλλάχτηκε! :pano:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Για να φεραμε παικτη να δοκιμαστει σημαινει οτι δεν υπαρχει σαλιο αυτη τη στιγμη αρα μην περιμενετε δυνατο ονομα. Για τον Σαλπιγγιδη ισχυουν αλλα.
Παντως πιστευω πως αυριο βραδυ θα εχουμε νεα
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

paok4kyriakos έγραψε:
Ξανααλλάχτηκε!!!τωρα αλλαξανε και το ονομα της ομαδας, βασικα καμια σκωληκαντερα θα το αλλαζει, κανε και σαυτους τις απαραιτητες αλλαγες.. :redcard:

το αλλο το διαβασατε;μας κραταει μουτρα ο περουκας γιατι δεν του δωσαμε τον αμπου :lol: :lol: :redcard: :redcard:
και θα τιναχτουν οι σχεσεις μας εξ αιτιας αυτου :nairepaok:
το ειχε χθες στο μετροπολις..
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

paok4kyriakos έγραψε:
Τα μάτια σας ανοιχτά. Πριν από λίγο πάτησα το λινκ από περιέργια και κόντεψα να κάνω εμετό. Είχαν βάλει μπροστά από το ΠΑΟΚ παντού ένα "Μ". Αντί του Ζήση Jackson και αντί του Ζαγοράκη Μr.Adrenaline, και άλλα διάφορα όπως αυτό "Τουρκόσποροι Ενωμένοι Μαχητές (Τ.Ε.Μ.)". Αναγκάστηκα να σβήσω πολλούς συνδέσμους που τους είχαν παραποιήσει τα ονόματα, ζητώ συγγνώμη αλλά δε γινόταν αλλιώς.

Sorry για το offtopic αλλά εδώ θα το διαβάσουν οι περισσότεροι.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ο Αντρέι Βορονίν έχει δει το όνομά του να συνδέεται τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τον εμπόδίζει να περάσει ανέμελα, χαλαρά και "καυτά" αυτές τις κρύες ημέρες του χειμώνα.
Ο 30χρονος Ουκρανός επιθετικός επέλεξε το ειδυλλιακό Μαϊάμι ως τόπο διακοπών του μαζί με τη συζυγό του Γιούλια, με την πανέμορφη σύντροφό του να "κλέβει την παράσταση" στις παραλίες της Φλόριντα χάρη στα σέξι μπικίνι της και να αναγκάζει τους παπαράτσι να στρέψουν πάνω της τους φωτογραφικούς φακούς.
Χάρη στην εντυπωσιακή και... λιτή περίβολή της (κάθε ημέρα έκανε την εμφάνισή της και με διαφορετικό χρώμα μπικίνι, με το κόκκινο, το πράσινο και το ροζ να έχουν την τιμητική τους) κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και την σύντροφο του Κριστιάν Βιέρι, Μελίσα Σάτα, που απολαμβάνει και εκείνη τον ήλιο του Μαϊάμι αυτές τις ημέρες, αλλά και να πάρει ρεβάνς για την τρομερή κριτική που είχε γίνει πρόσφατα εναντίον της.
Συγκεκριμένα, το έτερον ήμισυ του Αντρέι Βορονίν είχε αποκτήσει τον άχαρο τίτλο της πιο "κακοντυμένης WAG του 2008" ελέω μίας δημόσιας εμφάνισής της (συνοδευόμενη από τον άσο της Λίβερπουλ) όπου ήταν ντυμενή "λεοπαρδαλέ" από την κορυφή ως τα νύχια, με την ίδια να υπερασπίζεται τότε σθεναρά την ενδυματολογική επιλογή της.
"Ο Βρετανικός τύπος μου έκανε κριτική για άσχημο γούστο στα ρούχα. Αυτό προκαλεί γέλιο. Οι Βρετανοί είναι τρομερά συντηρητικοί. Από όλα τα χρώματα, τους αρέσει μόνο το μαύρο και το γκρίζο.
Και εγώ φορούσα φωτεινά και εφαρμοστά ρούχα και περπατούσα με ψηλά τακούνια, και προφανώς φαινόμουν πιο χρωματιστή σε σύγκριση με αυτούς", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η πληθωρική σύζυγος του Βορονίν.
Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, η Γιούλια Βορονίν απολαμβάνει τώρα την εκδίκησή της υποχρεώνοντας τους παπαράτσι να την ακολουθούν κατά βήμα και να καταγράφουν κάθε εμφάνισή της στις παραλίες του Μαϊάμι.
FOTO6_2010_1_2_13_12_27_b.jpg
FOTO13_2010_1_2_13_20_18_b.jpg
FOTO14_2010_1_2_13_21_16_b.jpg

Οπως είναι φανερό τα χοντρά λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό συνεχίζονται αμείωτα....
Ξύπνα Σάντος......με δικαιώνεις σε όσα σου έχω σούρει....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orwell, με τσάκισες πρωί πρωί !!!

Δείτε φάτσα ο τύπος που τη χαλβαδιάζει στην πρώτη φωτό...

ΥΓ: Άσε, μην τον πάρουμε τον Βορονίν καλύτερα... έχει προφανή θέματα το παληκάρι...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αντε να παίξει μπάλα μετά το παλικάρι... :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

sernikos έγραψε:
doxatianos έγραψε:Αδέρφια μόνο εμένα προβληματίζει το ότι σε 4 μέρες θα παίξω με επιθετικό Παπάζογλου;; Υπομονή,υπομονή αλλά χρειαζόμαστε ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ. Τελείωσαν οι γιορτές,τελείωσαν τα πανηγύρια, ήρθε η ώρα για επιθετικό....
καλα δε τα εμαθες;ο σακης εκανε προπονηση στο ξε-σκι στα χιονοδρομικα!
θα τριβετε τα ματια σας, 3-3 θα τα βαζει τα τεμαχια!! :ugeek:
Επιβεβαιώνω... ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
paok4kyriakos έγραψε:
Τα μάτια σας ανοιχτά. Πριν από λίγο πάτησα το λινκ από περιέργια και κόντεψα να κάνω εμετό. Είχαν βάλει μπροστά από το ΠΑΟΚ παντού ένα "Μ". Αντί του Ζήση Jackson και αντί του Ζαγοράκη Μr.Adrenaline, και άλλα διάφορα όπως αυτό "Τουρκόσποροι Ενωμένοι Μαχητές (Τ.Ε.Μ.)". Αναγκάστηκα να σβήσω πολλούς συνδέσμους που τους είχαν παραποιήσει τα ονόματα, ζητώ συγγνώμη αλλά δε γινόταν αλλιώς.

Ιδού τα σκουλήκια της φάπας και της προπαγάνδας. Τι να πεις... Στα αυτοκόλλητα και στα S-3 σε τοίχους με στυλό και μαρκαδόρους πρώτοι είναι!! Ας μη πέσουμε στο επίπεδό τους και να τους γράψουμε στ' @@ μας.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Orwell έγραψε:
FOTO6_2010_1_2_13_12_27_b.jpg
FOTO13_2010_1_2_13_20_18_b.jpg
FOTO14_2010_1_2_13_21_16_b.jpg

Οπως είναι φανερό τα χοντρά λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό συνεχίζονται αμείωτα....
Ξύπνα Σάντος......με δικαιώνεις σε όσα σου έχω σούρει....

Με όρο στο συμβόλαιο του Βορονίν η κυρία να βρίσκεται σε κάθε ματς στην τούμπα. Sold out τα διαρκείας στην 1 σε λέω!!!
Άβαταρ μέλους
leoncommando

Δημοσίευση από leoncommando »

Οrwell είσαι φοβερός!!!
Σέρτζιο φέρε τον Βορονίν στον ΠΑΟΚ και εγώ προτίθεμαι να πάω και να φέρω μονος μου την γυναίκα του με το αυτοκίνητό μου από το Μαιάμι!!!
Να μην πληρώνουμε και τζάμπα έξοδα!!!!
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Αυτό είναι θυσία leon ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Bλέπω το οφθαλμόλουτρο πάει καλά...σε 2 ωρίτσες 230 προβολές...αντε στις 500 έχει bonus και άλλες 3 photos :lol: :lol: :lol:
Νομίζω τον αδικείτε τον Βορονίν...με τέτοιες 2 μπάλλες που έχει μπροστά του όλη μέρα(συν δυο ημισφαιρικές από πίσω) αποκλείεται να μην το κατέχει το τόπι...πιστεύω ότι είναι μέγας παστελωτής.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

leoncommando έγραψε:Οrwell είσαι φοβερός!!!
Σέρτζιο φέρε τον Βορονίν στον ΠΑΟΚ και εγώ προτίθεμαι να πάω και να φέρω μονος μου την γυναίκα του με το αυτοκίνητό μου από το Μαιάμι!!!
Να μην πληρώνουμε και τζάμπα έξοδα!!!!
προτιθεμαι να σπρωχνω απο πισω....το αμαξι... :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”