Περιστέρι - Π.Α.Ο.Κ. 2/1/2010 19:00 ET1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Περιστέρι-ΠΑΟΚ 2/1/2010 19:00 ET1

Δημοσίευση από obanebane »

brigate δεν ειπε καποιος οτι δεν στηριζουμε την ομαδα ισως να γραφτηκε λαθος απο μερους μου να συνεχισει η στηριξη ενοουσα και να μην απογοητευτουμε οσο για τα διαρκειας sid απλα ειχε χαθει η εμπιστοσυνη στους διοικουντες της ομαδας απο την στιγμη που εδειξαν καλες προθεσεις οι τωρινοι ο κοσμος στηριξε με την παρουσια του και θα συνεχισει να το κανει.
Μην ξεχνας και το ποδοσφαιρο sid μεροκαματιαρης λαος ειμαστε οικογενειες εχουμε οτι μπορουμε κανουμε δεν νομιζω να εχει κανεις αντιρηση γιαυτο.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Obanebane άσχετο αλλά θεσσαλονικιός είμαι, το nickname μου είναι άσχετο με την πόλη των Τρικάλων..10 χρόνια ρε παιδιά ξεκινάμε καινούριες προσπάθειες και κάθε χρόνο κάτι συμβαίνει, δε μπορώ αγανάκτησα πια! Μια ζωή από τα 80's που παρακολουθώ μπάσκετ μέχρι σήμερα χάνουμε με τον ίδιο τρόπο..Τελικά είμαστε loosers και το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ είχε δίκιο!

Η διοίκηση είναι η καλύτερη που μπορούσαμε να έχουμε μετά από καιρό, το ίδιο και ο προπονητής, αλλά έχουμε ρίξει τόσο χαμηλά τον πήχη που δεν αξίζει στο όνομα και την ιστορία της ομάδος μας..Από την άλλη θα μου πείς αν και όταν έχουμε απαιτήσεις για Ευρωλίγκα αυτές οι απαιτήσεις δε συνάδουν με τις δυνατότητες της ομάδας.

Οπότε δε μπορώ να ακούω "εντάξει μωρέ μια ήττα ήταν δεν έγινε και τίποτα", "στα πλέυ-οφ θα κριθούν όλα" και άλλα τέτοια, γιατί μια ήττα σήμερα, μία με την Καβάλα, μία από εδώ, μία από εκεί, στο τέλος θα καταλήξουμε πάλι 7οι-8οι να παίζουμε με γαύρο-βάζελο και χαμπάρι δε θα πάρουμε..Αλλά ξέχασα, μετά θα λέμε "ΑΝ είχαμε εκείνους τους βαθμούς με Καβάλα και Περιστέρι θα μπαίναμε 4άδα"...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

rainmaker έγραψε::pano: Αφήστε τις υστερίες κατά μέρους..
Ο Μαρκόπουλος είναι ΜΑΚΡΑΝ ο καλύτερος Έλληνας προπονητής μπάσκετ. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη.
αυτο πιστευω και εγω
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

obanebane δεν το γραψα για ΄σένα αλλά το ακούω συχνά.
Trikaliotis έγραψε: Η διοίκηση είναι η καλύτερη που μπορούσαμε να έχουμε μετά από καιρό, το ίδιο και ο προπονητής, αλλά έχουμε ρίξει τόσο χαμηλά τον πήχη που δεν αξίζει στο όνομα και την ιστορία της ομάδος μας..Από την άλλη θα μου πείς αν και όταν έχουμε απαιτήσεις για Ευρωλίγκα αυτές οι απαιτήσεις δε συνάδουν με τις δυνατότητες της ομάδας.

Οπότε δε μπορώ να ακούω "εντάξει μωρέ μια ήττα ήταν δεν έγινε και τίποτα", "στα πλέυ-οφ θα κριθούν όλα" και άλλα τέτοια, γιατί μια ήττα σήμερα, μία με την Καβάλα, μία από εδώ, μία από εκεί, στο τέλος θα καταλήξουμε πάλι 7οι-8οι να παίζουμε με γαύρο-βάζελο και χαμπάρι δε θα πάρουμε..Αλλά ξέχασα, μετά θα λέμε "ΑΝ είχαμε εκείνους τους βαθμούς με Καβάλα και Περιστέρι θα μπαίναμε 4άδα"...

Έχεις δίκιο.Αρκετά μικρύναμε τον ΠΑΟΚ.Τέρμα οι δικαιολογίες!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Νομίζω ότι 2η μέρα του χρόνου και θα αρχίσουμε πάλι καντήλια..
Πρώτον, προς μερικούς από δω μέσα που γράφουν..

Τσακαλάκια, εσείς που βγαίνετε και κράζετε και ράνετε μετά από μία ήττα, ποιος ο ρόλος σας?
Σε πόσα ματς έχετε πάει μπάσκετ?
Διαρκείας πήρατε?
Εκδρομή για το μπάσκετ κάνατε?
Ποιοι είστε εσείς που θα πουλήσετε μούρη και ΠΑΟΚτσηδιλίκι σε εμάς που έχουμε γ@μηθεί κυριολεκτικά γι αυτή την ομάδα για να τρέχουμε παντού από πίσω της να τη βοηθήσουμε??
Με μια ήττα. κάνετε την ομάδα μπουρδέλο και τον προπονητή ανίκανο και με μία νίκη τους κάνετε όλους Θεούς..
Ποδοσφαιρικές αντιλήψεις, στο χωριό σας, στο σπίτι σας ή στις παρέες σας, εδώ για να μιλήσετε, πρέπει πρώτα να προσφέρετε!

Δεύτερον, προς την ομάδα..
Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις αυτοσυγκέντρωση και να δέχεσαι τόσο αστεια καλάθια!
Δε νοείται να μην μπορεί ένας ψηλός να πάρει ένα γ@μημένο ριμπάουντ και να βγαίνει πρώτος ριμπάουντερ ο.. Καυκής!!!!
Δε νοείται αντίπαλος να σε παίρνει 13 επιθετικά τη στιγμή που παίζεις μέσα με παίκτες ύψους 2.11, 2.10 και 2.07!!
Δε νοείται να έχεις στα τελευταία κρίσιμα λεπτά τον άνθρωπο που δεν μπορεί καν να περπατήσει λόγω προβλήματος υγείας..
Δε νοείται να θέλεις να κερδίσεις, τη στιγμή που χάνεις 8 βολές και τελειώνεις με ένα εντελώς αστείο για επαγγελματική ομάδα 40%
Δε νοείται σοβαρή ομάδα να κάνει 15 λάθη, εκ των οποίων τα 8 από Μίλι και Μονρό
Δε νοείται στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα, αντί να αποφασίσεις να παίξεις άμυνα με τανάλια, αφήνεις τον κορυφαίο του γηπέδου (βάσει τέντεξ- Καυκή) στον πάγκο!
Δε νοείται να θέτεις στόχο 6άδας και να χάνεις τέτοια ματς από Περιστέρι και Καβάλα!

Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο..
:redcard: στους συνδέσμους της Θεσσαλονίκης, που χωρίς κάποια άλλη αγωνιστική υποχρέωση, προτίμησαν τη ζεστασιά του καναπέ ή του ποτού, παρά να κατέβουν να βοηθήσουν την ομάδα!!

Καλή συνέχεια στην ομάδα μας..
Στο κεντρικό διορθώστε μία παράλειψη.. Στο επόμενο ματς, μπορεί να θέλουμε να είμαστε όλοι εκεί, αλλά όπως φαίνεται, δε θα μας αφήσουν!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Για να εξηγούμαι, ποτέ δεν είπα οτι θα αράξουμε και θα περιμένουμε το ΜΑΙΟ τα πλευ οφ. Θέλει προσπάθεια και συγκέντρωση. Απλά δεν χρειάζεται καταστροφολογίες. Η αρχή έγινε. Και τώρα προσπαθούμε έστω με την κριτική να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο άνετη ανοδική πορεία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλά κουβαλάμε ειλικρινά είμαστε απίστευτοι. Στη μπάλα γυρίσαμε τον τροχό και εμπεδώσαμε την αλλαγή, και στο μπάσκετ ανά πάσα στιγμή νομίζουμε οτι διαλυόμαστε και όλα είναι ακατόρθωτα.Ε λοιπόν οχι, έγινε η αλλαγή και προχωράμε.Αλλά θέλει και προσπάθεια και ΥΠΟΜΟΝΗ.Γενικά μιλάω..
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ρε free4 πάλι οι σύνδεσμοι της Θεσ/νικης φταίνε? Πρωτοχρονιάτικα πάλι στο πούλμαν πρέπει να είναι? και οι χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας που ήταν? Φέτος μόνο με Ατρόμητο είδαν τον ΠΑΟΚ!
Όσο του κραξίματος από φόρουμ τι περιμένεις? άνθρωποι που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο θα λένε τη γνώμη τους από ραδιόφωνα,ιντερνετ κλπ...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και εγώ μόλις γύρισα από το γήπεδο. συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη φωνή τους. νομίζω οτι μετά από άλλο ένα παιχνίδι χαμένο στην αθήνα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν μπορεί να πεις πλέον τίποτα. δεν ξέρω. νομίζω οτι πλέον θα τα βλέπω μοιρολατρικά τα πράγματα και εγώ και δε θα στεναχωριέμαι. πίκρες, πίκρες πίκρες. πραγματικά μόνο πίκρες για εμάς τους εδώ κάτω. Για τον σημερινό αγώνα παραθέτω τα λόγια του τεράστιου έλληνα παίκτη μάντζαρη τον οποίο ούτε σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε (όπως και πέρυσι στο αιγάλεω): "Δεν είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, αφού εκτός από μερικά διαστήματα ήμασταν κακοί. Δείξαμε ότι σε μια κακή μέρα μπορούμε να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και μεγάλο μπάτζετ όπως είναι ο ΠΑΟΚ". Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

PS: καλή χρονιά σε όλους και πάλι.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

brigate 4

+ πολλά...

και με τον Ατρόμητο ήμουν και είχαμε 2500+ χιλιάδες (εύκολα)

και σήμερα....

τέσπα...

ΔΕΝ-ΓΟΥΣΤΑΡΩ-ΝΑ-ΚΡΑΖΕΙ-ΚΑΠΟΙΟΣ-ΜΕ-ΕΛΑΦΡΑ-ΤΗΝ-ΚΑΡΔΙΑ-ΤΗΝ-ΟΜΑΔΑ-ΠΟΥ-ΑΓΑΠΑΜΕ-ΟΛΟΙ-ΤΟΣΟ-ΠΟΛΥ...

ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Oπως ακριβως τα λες palok ειχαμε βαλει ψηλα τον πυχη πρεπει να προσγειωθουμε αλλα οχι να απογοητευτουμε η ομαδα εχει τα εχεγγυα να γινει ανταγωνιστικη και αυτο θα το καταφερει και με τη βοηθεια μας.
Δεν μπορεσα να ερθω λογω δουλειας στον επομενο αγωνα ομως στην αθηνα θα ειμαι σιγουρα μεσα.

Υ.Γ Πως σκυλιαζουν ρε σεις οι πρωην παιχτες της ομαδας μας πως πανυγηριζουν ετσι τα καλαθια που βαζουν? (σιμτσακ,τσιακος)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ξεχασες και τον σκουρτοπουλο αυτοι οι 2 πανε πακετο τι να πω ρε γαμωτο κριμα πολυ στεναχωρηθηκα παμε για αλλα.

Υ.Γ κωστα που εισαι ρε?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τρικαλιωτη σορυ ρε αλλα το νικ εκει παραπεμπει.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Απαιτήσεις δεν έχουμε από το μπάσκετ... αυτό έλειπε...
με τέτοιο χάλι τα 10 τελευταία χρόνια.
Όταν ακούς δηλώσεις από παίκτες προπονητές 6δα να βγούμε τρίτοι,
και βλέπεις αυτό το ξεφτιλίκι όμως...
αγανακτάς και γράφεις μετά.
Για τον φίλο που έγραψε ότι ο Μαλακισαβλιεβιτς δεν έπρεπε να παίξει και με ένα πόδι να παίζεις την πάσα
θα την δώσεις εκεί που πρέπει όταν πρέπει. εδώ πούλησε την μπάλα 3-4 φορές σε κρίσιμο σημείο.
και μην ακούσω να παρακαλάνε να έρθει ο κόσμος οι παίκτες και το team, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να έρθει ο κόσμος, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και μόνο αυτό.
και Τσιάκο άντε ρε τρισάθλιε Ξυλοκόπε που πανηγύριζες κάθε καλάθι λες και έπαιζες με τους Σαν Αντονιο Spers,
μην σε δώσω καμιά κατάρα... και πιάνουν οι δικές μου, μαλακοπίτουρα
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Σήμερα πικράθηκα πάρα πολύ για ένα και μόνο λόγο: δεν είχαμε την οντότητα ως ομάδα
να ενεργήσουμε με μυαλό και τακτική σε όλα τα τελευταία κρίσιμα λεπτά.
Δηλαδή οι παίκτες δεν ξέρουν να κερδίσουν ένα φάουλ και να πάνε σε βολές όταν έχουν πλεονέκτημα;
δεν ξέρουν να τις βάλουν κιόλας;
έπρεπε να ντρέπονται σαν επαγγελματίες. τέλος.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

δυστυχως βλεπω μια αδυναμια της ομαδας στην 4η περιοδο...Εχουμε το προβαδιμσμα μεχρι τα τελη της 3ης και χτιζουμε διαφορα και σε πολλες περιπτωσεις,αλλα μαλλον ειναι υπερβαση αυτο για μας,γιατι στο τελος μενουμε απο δυναμεις...

Μπραβο στο λαο μας που παρολο που ημασταν εμφανως λιγοτεροι σε πολλα σημεια δωσαμε μαθηματα! :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”