Cars&Moto
- ΑποστόληςΑ
Re: Cars&Moto
Πολύ καλό και όχι ιδιαίτερα ακριβό (19.650) είναι το Seat Ibiza FR με τον εκπληκτικό TSi κινητήρα των 1.400 cc και των 150 ίππων (τούρμπο + υπερσυμπιεστής) και των 22,4 χιλιογραμμομέτρων ροπής. Εφοδιάζεται με το επίσης εκπληκτικό αυτόματο κιβώτιο της VW (DSG).
Κριτικές: Οδηγική ευχαρίστηση χωρίς περιορισμούς σε επίπεδο άνεσης, την ώρα που το DSG ταιριάζει ιδανικά με τον χαρακτήρα του: Επιτρέπει την κίνηση χωρίς άγχος και κούραση στην πόλη, αλλά μπορεί να μεταμορφώνεται όπως και το FR στην περίπτωση που ο χειριστής αποφασίσει να "επιτεθεί".
Κριτικές: Οδηγική ευχαρίστηση χωρίς περιορισμούς σε επίπεδο άνεσης, την ώρα που το DSG ταιριάζει ιδανικά με τον χαρακτήρα του: Επιτρέπει την κίνηση χωρίς άγχος και κούραση στην πόλη, αλλά μπορεί να μεταμορφώνεται όπως και το FR στην περίπτωση που ο χειριστής αποφασίσει να "επιτεθεί".
- PABLO GARCIA1
3αρα είναι και η 316, 3αρα είναι και η 330, προφανώς καμιά σχέση η μία με την άλλη.....kostasff έγραψε:BMW 3άρα, AUDI A4, VW GOLF. Όλα τα άλλα έπονται....
Ακόμα το Golf δεν έχει σχέση με τ' άλλα 2 καθώς είναι άλλη κατηγορία...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
fiat 500
Η κορυφή των αυτοκινήτων και δεν κάνω πλάκα. Μικρό, οικονομικό, καίει ελάχιστα, φτηνά ανταλλακτικά, λίγα τέλη κυκλοφορίας, λιγότερα ασφάλιστρα, παρκάρει και σε ζαρντινιέρες.
Το αυτοκίνητο πλέον είναι ένας βραχνάς. Ειδικά για όσους ζουν σε μεγαλουπόλεις. Δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από ένα εργαλείο. Άσε που την σήμερον εποχή, γκόμενα μπορείς να βγάλεις και με Lada.
Η κορυφή των αυτοκινήτων και δεν κάνω πλάκα. Μικρό, οικονομικό, καίει ελάχιστα, φτηνά ανταλλακτικά, λίγα τέλη κυκλοφορίας, λιγότερα ασφάλιστρα, παρκάρει και σε ζαρντινιέρες.
Το αυτοκίνητο πλέον είναι ένας βραχνάς. Ειδικά για όσους ζουν σε μεγαλουπόλεις. Δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από ένα εργαλείο. Άσε που την σήμερον εποχή, γκόμενα μπορείς να βγάλεις και με Lada.
- PABLO GARCIA1
Οπλαρχηγέ σωστός, μόνο που είναι λιγάκι αμάξι για γκόμενες...ειδικά για σένα και με τέτοιο μουστάκι δε λέει καθόλου

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Orwell έχεις δίκιο. ξηλώνω όμως τα πίσω καθίσματα, το κάνω διθέσιο για νά αναπαύεται και η μουστάκα μου! 

Σωστός, γι' αυτό διευκρινίζω. BMW για μένα αξίζουν μόνο από 320 και πάνω. Όποιος θέλει κάτι εξίσου καλό αλλά κάπως φθηνότερο πάει σε Α4. Από εκεί και πέρα, πολύ καλή λύση, φθηνότερη και πιο ευέλικτη για την πόλη, πάμε στο golf.Orwell έγραψε:3αρα είναι και η 316, 3αρα είναι και η 330, προφανώς καμιά σχέση η μία με την άλλη.....kostasff έγραψε:BMW 3άρα, AUDI A4, VW GOLF. Όλα τα άλλα έπονται....
Ακόμα το Golf δεν έχει σχέση με τ' άλλα 2 καθώς είναι άλλη κατηγορία...
Υ.Γ. Λατρεύω επίσης Α5 και VW EOS (για διαφορετικούς λόγους)
- PABLO GARCIA1
Το Α4 είναι στη μέση μεταξύ BMW και Μερσεντές δλδ μεταξύ αυτοκινήτου που δείχνει σαφώς έμφαση στην οδηγική ευχαρίστηση και αυτοκινήτου που είναι στραμένο στην άνεση (ή αλλιώς στην οδηγική ξενέρα)...και νομίζω ότι πλησιάζει σ' αυτό που λέμε χρυσή τομή με σοβαρό-σοβαρότατο αβαντάζ απέναντι στη μπέμπα τους κινητήρες.
Ακόμα σε διαβεβαιώ από πρώτο χέρι ότι η τιμή του δεν είναι καθόλου φθηνότερη απ' τα άλλα δύο...η αρχική τιμή στους τιμοκαταλόγους είναι όντως φθηνότερη όταν όμως πας ταμείο καταλαβαίνεις ότι είναι απλώς ένα όνειρο απατηλό.
Τον καιρό που έψαχνα καινούριο του-του ( ενάμιση χρόνο πριν ) λίγο από βίτσιο, λίγο από έρευνα αγοράς δοκίμασα σε test-drive καμιά εικοσαριά αυτοκίνητα...από Τοyota και Skoda μέχρι RΑV και CRV.
Aυτό που ξεχώρισα εκτός των 2 παραπάνω ήταν η ΑLFA 159....οδήγηση εξαιρετική (τιμόνι-στήσιμο στο δρόμο-αναρτήσεις-φρένα) με επιπλέον έναντι της μπέμπας την ομορφιά και το στυλ και την όντως φθηνότερη τιμή...μείον και δω (και μεγάλο μάλιστα ) οι ψόφιοι κινητήρες...έπρεπε να ανέβεις στα 2,2 για να νοιώσεις λίγο να ζωντανεύει το αυτοκίνητο...σήμερα βέβαια η 159 φοράει τον 1,75 ΤΒ με απόδοση 200 καθαρόαιμα και είναι άλλη φάση αλλά τότε δεν....
Μου έμεινε βέβαια το απωθημένο αλλά μπορεί κάποτε οι δρόμοι με την ΑLFA να ξανασυναντηθούν...
Ακόμα σε διαβεβαιώ από πρώτο χέρι ότι η τιμή του δεν είναι καθόλου φθηνότερη απ' τα άλλα δύο...η αρχική τιμή στους τιμοκαταλόγους είναι όντως φθηνότερη όταν όμως πας ταμείο καταλαβαίνεις ότι είναι απλώς ένα όνειρο απατηλό.
Τον καιρό που έψαχνα καινούριο του-του ( ενάμιση χρόνο πριν ) λίγο από βίτσιο, λίγο από έρευνα αγοράς δοκίμασα σε test-drive καμιά εικοσαριά αυτοκίνητα...από Τοyota και Skoda μέχρι RΑV και CRV.
Aυτό που ξεχώρισα εκτός των 2 παραπάνω ήταν η ΑLFA 159....οδήγηση εξαιρετική (τιμόνι-στήσιμο στο δρόμο-αναρτήσεις-φρένα) με επιπλέον έναντι της μπέμπας την ομορφιά και το στυλ και την όντως φθηνότερη τιμή...μείον και δω (και μεγάλο μάλιστα ) οι ψόφιοι κινητήρες...έπρεπε να ανέβεις στα 2,2 για να νοιώσεις λίγο να ζωντανεύει το αυτοκίνητο...σήμερα βέβαια η 159 φοράει τον 1,75 ΤΒ με απόδοση 200 καθαρόαιμα και είναι άλλη φάση αλλά τότε δεν....
Μου έμεινε βέβαια το απωθημένο αλλά μπορεί κάποτε οι δρόμοι με την ΑLFA να ξανασυναντηθούν...
- Isaak the Greek
Προς το παρον διαθετω ενα FORD FALCON 4.0 6 cylinder 180kw(?) και εχω κι ενα μικρο Mitsubishi Lancer 1.8.Πολυ καλο το Φορντ , αψογο οδηγημα αλλα αυτα τα φρενα του ειναι για τ' αναθεμα.....Οχι οτι δε φρεναρει αλλα οι δισκοι αρπαζουν κατευθειαν.Ηδη τους εχω τορναρει δυο φορες.
Απο τα αυτοκινητα που θα ηθελα να αγορασω καποια στιγμη (αν και δεν το βλεπω):
Nissan 300 ZX (Απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα που εχω δει αν και παλιο.Με λιγη τυχη βρισκεις μεχρι και 98 μοντελο αν θυμαμαι καλα)
VW Corado (Ερωτευμενος με το συγκεκριμενο , αλλα που να το βρεις στην Αυστραλια.Επισης βαλτε οσο χερι θελετε.Με χαρα θα ανακαλυψετε πως...παιρνει κι αλλο!!!!)
Peugeot 406 Coupe (Ισχυει οτι και με το Νισαν 300)
BMW 3.18-3.?? (Εβαλα ερωτηματικο γιατι δεν ξερω μεχρι ποσα κυβικα φτανει.Μ' αρεσει ομως το προηγουμενο μοντελο κι οχι αυτο το αθλιο μπατ-μομπιλ που εχει βγει τελευταιο.Επισης μ' αρεσει πολυ και η πενταρα χρονιας 98-2000 (καπου εκει))
Αυτα τα ολιγα μου ηρθαν στο μυαλο.Δε βαζω Φεραρι κλπ γιατι δεν προκειται ποτε να γινει το θαυμα κι ετσι δεν κανω περιτα ονειρα.
Απο τα αυτοκινητα που θα ηθελα να αγορασω καποια στιγμη (αν και δεν το βλεπω):
Nissan 300 ZX (Απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα που εχω δει αν και παλιο.Με λιγη τυχη βρισκεις μεχρι και 98 μοντελο αν θυμαμαι καλα)
VW Corado (Ερωτευμενος με το συγκεκριμενο , αλλα που να το βρεις στην Αυστραλια.Επισης βαλτε οσο χερι θελετε.Με χαρα θα ανακαλυψετε πως...παιρνει κι αλλο!!!!)
Peugeot 406 Coupe (Ισχυει οτι και με το Νισαν 300)
BMW 3.18-3.?? (Εβαλα ερωτηματικο γιατι δεν ξερω μεχρι ποσα κυβικα φτανει.Μ' αρεσει ομως το προηγουμενο μοντελο κι οχι αυτο το αθλιο μπατ-μομπιλ που εχει βγει τελευταιο.Επισης μ' αρεσει πολυ και η πενταρα χρονιας 98-2000 (καπου εκει))
Αυτα τα ολιγα μου ηρθαν στο μυαλο.Δε βαζω Φεραρι κλπ γιατι δεν προκειται ποτε να γινει το θαυμα κι ετσι δεν κανω περιτα ονειρα.
Ενας γνωστός του πατέρα μου έχει την BMW 335... Σε κουπέ... Το αμαξί είναι φοβερό... Από άνεση τα καθίσματα θερμαίνονται η ζώνη μετακινηται και ερχεται μπροστά σου ώστε να μην τεντώνεσε για να την πιάσεις, τα καθίσματα προσαρμόζονται πάνω σου, έχει διαφορετική θερμοκρασία δεξιά αριστερά και πίσω και πολλά πολλά άλλα... Απο μηχανικά αυτό που ξέρω είναι ότι λίγο πατάς το γκάζι και κολάς στο κάθισμα ενώ τρέχωντας με ταχύτητα 170 χιλιομετρα στην εθνική δεν ακουγόταν τίποτα....
Αυτά!!
Τώρα δεν ξέρω αν βγαίνει πάνω απο 3500 κιβικα... Αλλά νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο...
Αυτά!!
Τώρα δεν ξέρω αν βγαίνει πάνω απο 3500 κιβικα... Αλλά νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο...
- PABLO GARCIA1
τα θερμαινόμενα καθίσματα πρέπει να είναι και με διαφορά τα πιό άχρηστο έξτρα που έχει εφευρεθεί για αυτοκίνητα....
Ισαάκ Ford Falkon?? κε σκε σε Ford Falcon?? ειδική έκδοση για Αυστραλία?
Ισαάκ Ford Falkon?? κε σκε σε Ford Falcon?? ειδική έκδοση για Αυστραλία?
Το αμάξι μου:
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xZffSOfDN7A&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xZffSOfDN7A&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xZffSOfDN7A&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xZffSOfDN7A&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
- PABLO GARCIA1
Κρυόκωλος είσαι και σε ενθουσίασε τόσο?gika έγραψε:Οργουελ είσαι άδικος... Ζεσταινεις και τον κόλο σου... Τα σπάει..![]()

- Isaak the Greek
Αυτο ειναι Οργουελ.Βεβαια το δικο μου ειναι μπλε.Αυτη ειναι η απλη εκδοση.Απ οτι ξερω το αμαξι ειναι εξολοκληρου σχεδιασμενο και φτιαγμενο στην Αυστραλια.Παρακατω δινω και την εκδοση XR8 Turbo (το πρασινακι) , οπως επισης και εαν απο τα αυτοκινητα που τρεχουν στο τοπικο πρωταθλημα Αυστραλιας V8 Supercars Turing Championship
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.