Ποιοί παίχτες πιστεύετε ότι πρέπει να φύγουν?
- thanasisp04
Κατά την γνώμη μου ο Χαλκιάς είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την καινούργια ομάδα που θα έχουμε του χρόνου. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις στο τέρμα σου έναν παίκτη που μιλάει συνεχώς στους αμυντικούς ζητώντας τους να παίρνουν θέσεις λόγω της εμπειρίας του. Αυτό το στοιχείο θεωρώ ότι είναι πολύ θετικό για το μοντάρισμα της ομάδας.
Σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, συμφωνώ ότι όντως υπάρχουν και γι'αυτό θα ήταν καλό να είναι σε rotation με τον Γλύκο ή κάποιον τρίτο Τ/Φ (μεταγραφή?) προκειμένου να δωθούν ευκαιρίες και σε άλλες εναλακτικές.
Όπως και να έχει το πράγμα, παρόλο που κάποια αδέρφια διαφωνούν με αυτήν τη μεταγραφή λέγοντας ότι δεν είναι καλός Τ/Φ, δέν μπορώ να πιστέψω ότι παίζει στην Εθνική με μέσο και ότι και ο γερμανός και ο πορτογάλλος και ο Τεό και ο Ζήσης κάνουν λάθος που τον θεωρούν καλό τερματοφύλακα.
Αυτά από μένα ΠΑΟΚΙΑ ΜΟΥ. Ελπίζω να έχουμε καμία επίσημη μεταγραφή την εβδομάδα που ξεκινά.

Σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, συμφωνώ ότι όντως υπάρχουν και γι'αυτό θα ήταν καλό να είναι σε rotation με τον Γλύκο ή κάποιον τρίτο Τ/Φ (μεταγραφή?) προκειμένου να δωθούν ευκαιρίες και σε άλλες εναλακτικές.
Όπως και να έχει το πράγμα, παρόλο που κάποια αδέρφια διαφωνούν με αυτήν τη μεταγραφή λέγοντας ότι δεν είναι καλός Τ/Φ, δέν μπορώ να πιστέψω ότι παίζει στην Εθνική με μέσο και ότι και ο γερμανός και ο πορτογάλλος και ο Τεό και ο Ζήσης κάνουν λάθος που τον θεωρούν καλό τερματοφύλακα.
Αυτά από μένα ΠΑΟΚΙΑ ΜΟΥ. Ελπίζω να έχουμε καμία επίσημη μεταγραφή την εβδομάδα που ξεκινά.

EGW EIMAI ENANTION. O HALKIAS XEKINHSE KALA THN KARIERA TOY ALLA EDW KAI DYO XRONIA PAEI APO TO KAKO STO XEIROTERO. FETOS EIDIKA EXEI PNIKSEI PANW APO 5 GOAL SE ELLADA KAI EYRWPH. STH THESI TOY TERMATOFYLAKA LOIPON DEN ALLAZEI KATI. FEYGEI O DANI ERHETAI O HALKIAS...OYTE KRYO OYTE ZESTH...EGW ENA LEW MONO..MAKARI NA EXOYME KALH AMYNA FETOS GIATI.......

-
παιδια εχουμε εμπιστοσυνη στον ζαγορακη?
θελει το κακο της ομαδας o Zαγορακης?
εγω εμπιστευομαι την διοικηση. Χρεος μου είναι να παρω διαρκειας και να περιμενω καλυτερες κινησεις.
Ακομα δεν εγινε η μεταγραφη και εχουμε καταδικασει τον Χαλκια.
Ο τοχου ήταν πιο νέος?? πιο κάλος???
Αυτο που πιστευω για τον Χαλκια ειναι ότι
1)είναι ένας από τους πεντε καλυτερους παιχτες του Ρουλη.
2) την πρωτη χρονια που Αρης βγηκε στο Uefa, βγήκε εξ'αιτιας του Χαλκια.
3)ειναι εμπειρος και θα κατευθυνει την αμυνα
4)είναι από τις καλυτερες λύσεις για τα οικονομικα δεδομενα της ομαδας
5) παιχτης που θα αγωνιστει στο Ευro δεν ειναι τελειωμενος
και τελος μην ξεχνατε οτι θα αποκτησουμε 2 τερματοφυλακες που σημαινει ανταγωνισμος και rotation.

θελει το κακο της ομαδας o Zαγορακης?
εγω εμπιστευομαι την διοικηση. Χρεος μου είναι να παρω διαρκειας και να περιμενω καλυτερες κινησεις.
Ακομα δεν εγινε η μεταγραφη και εχουμε καταδικασει τον Χαλκια.
Ο τοχου ήταν πιο νέος?? πιο κάλος???
Αυτο που πιστευω για τον Χαλκια ειναι ότι
1)είναι ένας από τους πεντε καλυτερους παιχτες του Ρουλη.
2) την πρωτη χρονια που Αρης βγηκε στο Uefa, βγήκε εξ'αιτιας του Χαλκια.
3)ειναι εμπειρος και θα κατευθυνει την αμυνα
4)είναι από τις καλυτερες λύσεις για τα οικονομικα δεδομενα της ομαδας
5) παιχτης που θα αγωνιστει στο Ευro δεν ειναι τελειωμενος
και τελος μην ξεχνατε οτι θα αποκτησουμε 2 τερματοφυλακες που σημαινει ανταγωνισμος και rotation.

- KRITIKAROS
-
Magkes xasame ton kovatz mesa apo ta xeria mas afto eine pou me peirakse pragmatika.tora gia ton xalkia ti na po afou eipe to nai h dioikisi kai o santos pame parakato oloi mazi enomenoi san mia gro8ia konta ston ZAGORAKI oste na ftiaxti enas PAOK opos ton 8eloume oloi.
XARHS
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
XARHS
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
- paoki_sweden
O Xalkias paidia tha diksi. Ean i dioikisi ekrine oti prepi na paroume ton Xalkia afou efige o Dani, to katadexomaste kai elpizoume to kalitero GIATI O PAOK PANO APO OLA!!
Kai ego tha protimousa Tzorba i Malarz, ala ipame kai tha to ksanapoume ala tora prepi me praksis na tou poume O PAOK PANO APO OLA!!! DIARKEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS OLOI
Kai ego tha protimousa Tzorba i Malarz, ala ipame kai tha to ksanapoume ala tora prepi me praksis na tou poume O PAOK PANO APO OLA!!! DIARKEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS OLOI