Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

έχω να ασχοληθώ με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ 2 βδομάδες τώρα και βρήκα την ησυχία μου.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος, και πότε θα έρθει ή θα φύγει, Καρφί δεν μου καίγεται. :opaokara:
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, μην το ξεχνάμε!

ένα πράμα με καίει τώρα, το παιχνίδι με τον φούστη τον νιόνιο.
Ω έλατο,,ω έλατο,,, του Δήμαρχου το κέρατο!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σωστός ο οπλαρχηγός! Ακόμα και πρωτοχρονιάτικα...μπινελίκια διαβάζω...

Πόσο ΠΑΟΚ είμαστε τελικά; 8-)

Να πω και για τον Κέζμαν, ότι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί ΤΩΡΑ να προσφέρει αυτό που ζητάμε. Είναι χορτασμένος ο άνθρωπος, τι να του λέει το...ελληνικό πρωτάθλημα;
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

καλη χρονια σε ολους!

λοιπον κοιταξτε λιγο εναν παιχτη που θελει να φερει ο συμπολιτης τον φρεντυ αντου
εγω οταν τον ειχα πρωτοδει πριν 3-4 χρονια ειπα θα γινει απο τους καλυτερους στον κοσμο
μετα δεν ξερω πως εξαφανιστηκε..

λοιπον δειτε εδω τι κανει με την εθνικη ανδρων(?) ηπα εναντιον της βραζιλιας

http://www.youtube.com/watch?v=SS1lROdM ... re=related

και εδω σε παλιοτερα στιγμιοτυπα οταν ηταν 16..

http://www.youtube.com/watch?v=XGFO-qiu ... re=related

ανηκει στην benfica και λογικα λογω καλων σχεσεων με κονσεισαο σαντος μπορουμε να τον παρουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Παρ 01 Ιαν 2010, 13:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

DimisK έγραψε:Σωστός ο οπλαρχηγός! Ακόμα και πρωτοχρονιάτικα...μπινελίκια διαβάζω...

Πόσο ΠΑΟΚ είμαστε τελικά; 8-)

Να πω και για τον Κέζμαν, ότι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί ΤΩΡΑ να προσφέρει αυτό που ζητάμε. Είναι χορτασμένος ο άνθρωπος, τι να του λέει το...ελληνικό πρωτάθλημα;
To ελληνικο πρωταθλημα τιποτα,ο ΠΑΟΚ ομως πολλα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:έχω να ασχοληθώ με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ 2 βδομάδες τώρα και βρήκα την ησυχία μου.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος, και πότε θα έρθει ή θα φύγει, Καρφί δεν μου καίγεται. :opaokara:
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, μην το ξεχνάμε!

ένα πράμα με καίει τώρα, το παιχνίδι με τον φούστη τον νιόνιο.
Ω έλατο,,ω έλατο,,, του Δήμαρχου το κέρατο!
+39 ακριβως οπλαρχηγε :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ronaldo αμερικανάκια παίρνουμε μονο στο basket :lol:

ποπό πως τρελαίνομαι βρε παιδιά όταν ασχολούμαστε με άλλες σομαδες και προπαντός τι μεταγραφές κάνουνε.
καθένας μας έχει τις άποψης του για κάποιον συγκεκριμένο παίχτη που το όνομα του παίζει για μεταγραφή.

να πω την αλήθεια γουστάρω παρα πολύ ΚΕΖΜΑΝ γιατί όπως ξέρετε είναι μεγάλο πουλέν.
είμαι σίγουρος ότι ταιριάζει στην ομάδα μας,αλλα δεν χαλιέμαι καθόλου με αλλα ονόματα όπως σάλπι βορόνιν η εντίνιο

μακάρι αυτή την φορα η διοίκηση να μας φέρει ένα η και δυο από αυτούς.
αλλα συνήθως μας επιφιλαζει εκπλήξεις
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

ronaldo έγραψε:καλη χρονια σε ολους!

λοιπον κοιταξτε λιγο εναν παιχτη που θελει να φερει ο συμπολιτης τον φρεντυ αντου
εγω οταν τον ειχα πρωτοδει πριν 3-4 χρονια ειπα θα γινει απο τους καλυτερους στον κοσμο

ανηκει στην benfica και λογικα λογω καλων σχεσεων με κονσεισαο σαντος μπορουμε να τον παρουμε
Μα τα videos δε δείχνουν να κάνει και τίποτε..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

VAGGT έγραψε:Απέριψε πρόταση της Σπόρτινγκ(της χώρας του δηλαδή) για να παίξει κάπου αλλού μπάλα και να τον δεί ο προπονητής της εθνικής πορτογαλίας για να τον πάρει μουντιάλ...
Μάλιστα
Κάτι δεν μου κολλάει σωστά....
Ή ο Εντίνιο είναι βλαμμένος ή ο προπονητής της εθνικής πορτογαλίας είναι στον ΠΑΟΚ ή δεν ξέρω και γώ που αλλού και θα τον δεί να παίζει εκεί καλύτερα...

Εντίνιο ξυς τα κακαλα σου με γκασμά και βάρα τα με το πατόφτυαρο να γίνουν κοτλέ ρε μεγάλε...
+1
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ξενέρωσα που μάλλον δεν θα πάρουμε τον οκβου.....όποιος βαζει γκολ τον πουλο απο ΠΑΟΚ. (στασακος, μπακα κτλ)
ποσο ακόμα θα βλέπω να παιδεύονται να βάλουν την μπαλα στα δίχτυα πάνω απο την γραμμή?

Ελπίζω η διοίκηση (και ασε εμάς εδω να λέμε το μακρι και το κοντο :lol: μας) να βρει κατι καλό που να ειναι ετοιμοπόλεμο γιατι παλι 4ους μας βλέπω στα πλαι οφφ με μια αεκ που μπορεί να μην μπει κιόλας να μας περάσει.

Εναν που να βάζει γκολ ρε παιδιά...τιποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλή χρονιά σε όλα τα αδέλφια μας!
Καλή έξοδο στο Ch.L. (δεν την βλέπω, αλλά την εύχομαι), καλό κύπελο!
Δεν χρειάζεται να οργιζόμαστε μεταξύ μας, εξ άλλου όλοι ΠΑΟΚ είμαστε! Το μόνο εύκολο είναι ο καθένας μας να προετείνει και από μία μεταγραφή που θα "σώσει" την ομάδα! Μην ασχολείστε τόσο παθιασμένα με την μεταγραφολογία. Ας πάρουμε όποιον κρίνει η διοίκηση! Μην ξεχνάτε ότι και ο εορτάζων Κουτσια εντυπωσίαζε τους πάντες, αλλά...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

danirifle έγραψε:
Isaak the Greek έγραψε:Mods ο κυριος οπως βλεπετε το συνεχιζει χαλαρα.Αναμενω........

και για να είμαστε και ον τόπικ sernike δε νομίζεις ότι θέλουμε παίκτη μεγάλης αξίας μπροστά ακριβώς για να χτυπήσουμε στα πλέι οφ?? γιατί απ'ό,τι είδαμε εκεί παίζεται όλο το σκηνικό

αδερφε 100% χρειαζομαστε απλα τα πλευ οφ γινανε για το βαζελο, ειναι σα διορθωτικη κινηση σ περιπτωση που γινει καποιο λαθος στη βαθμολογια, οπως εγιν τα 2 τελευταια χρονι (κουλα,ΠΑΟΚ)..
απο αυτη τηναποψη λεω τσαμπα θα τον παρουμε φετος...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μπορεί.. μακάρι να μη χρειαστούμε μεγάλο παίκτη για να πάρουμε την πρώτη θέση των πλει οφ, αν και δεν το κόβω. :?
συνήθως τα μεγάλα ματς τα παίρνουν οι μεγάλοι παίκτες
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

εχω μια μικρη ελπιδα οτι η επανεισοδος ζαγορακη θα μας επιφυλασσει κατι καλο, αλλα δεν θελω να ειμαι υπεραισιοδοξος γιατι αντιπαλοι μας ειναι το κρατος

θειος και πατερας
δυσκολα τα βγαζεις περα με το σοι :redcard:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

ronaldo έγραψε:καλη χρονια σε ολους!

Φιλε κοιτα ποσο μπορεις να ξεγελαστεις απο βιντεο...

http://www.youtube.com/watch?v=hH0ra0P-pJY
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Είπαμε στην αρχή αυτής της μεταγραφικής περιόδου ότι ο σκοπός είναι απο εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ να παίρνει μόνο παιχταράδες... Όχι σώνει και καλά πανάκριβους (μιας και δεν έχουμε και οικονομικη ευχέρεια) αλλά παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα μας... Πρίν μερικές μέρες το είπε και ο Σάντος σε συνέντευξή του, ότι "δεν θα πάρουμε παίκτες μόνο και μόνο για να πάρουμε"... Το ρόστερ του ΠΑΟΚ πλέον είναι αριθμητικά πλήρες... Έχει πολλούς και καλούς παίκτες για όλες τις θέσεις... Αυτό απο το οποίο "δεν έχει πολύ" είναι κλάση... Έχει έναν Πάμπλο Κοντρέρας, έναν Πάμπλο Γκαρσία και έναν Βιερίνια και τελεία... Και παύλα... Καλοί και οι υπόλοιποι, καλές λύσεις, καλοί ρολίστες και συμπληρωματικοί παίκτες που είναι απαραίτητοι σε κάθε ομάδα για να πάει ψηλά, όμως δεν μπορούν να το καταφέρουν μόνοι τους αυτό... Χρειάζονται δίπλα τους σημαντικούς παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας... Αυτοί οι παίκτες όμως είτε είναι ακριβοί (πχ Μουσλίμοβιτς, άσχετα που τραυματίζεται συνέχεια και δεν "βγήκε" η μεταγραφή), είτε είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία στη δύση της καριέρας τους (πχ Γκαρσία και Κοντρέρας), είτε είναι νεαροί με σημαντικό ρίσκο (πχ Βιερίνια που φαίνεται να "βγήκε" η μεταγραφή και Κουτσιανικούλης που δεν έχει "βγεί" αλλά αναμένεται), είτε τα λεγόμενα "λαβράκια" (πχ Βιτόλο, Σορλέν, Βερόν, τουλάχιστον για όσο καιρό έπαιξαν)... Ώς τέτοιος αποκτήθηκε και ο Κριστιάνο Ολιβέιρα... Ώς τέτοιος θα αποκτηθεί και ο Σαλπιγγίδης... Φωτάκηδες έχουμε πολλούς πλέον... Γέμισε το ρόστερ... Γι'αυτό είμαστε μια κλάση πάνω απο τις ομάδες που βρίσκονται απο κάτω μας... Αυτό που λείπει είναι το κάτι παραπάνω... Γι΄αυτό είμαστε μια κλάση κάτω απο τις ομάδες που βρίσκονται απο πάνω μας... Θέλουμε πλέον μόνο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, χρειαζόμαστε Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιερίνια και τέτοιους θα αποκτούμε... Το δήλωσε άλλωστε και ο προπονητής μας... "Με 2-3 σημαντικές προσθήκες θα είμαστε σε θέση να αλλάξουμε επίπεδο"... Και αυτό περιμένουμε απο εδώ και πέρα...

Υ.Γ. Τον μαυρούκο που δοκιμαζόταν, όλοι εμείς τον έχουμε δει αγωνιζόμενο μόνο σε βιντεάκια... Οπότε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για τα βιντεάκια... Απο τη δίψα μας να δούμε καλούς και μεγάλους παίκτες στην Τούμπα, βαφτίσαμε απο τα βιντεάκια τον μαυρούλη "παιχταρά" και "ακατέργαστο διαμάντι"... Στα βιντεάκια, αυτό που φαινόταν ήταν ένας παίκτης που σκόραρε 8 γκόλ, εκ των οποίων σχεδόν σε όλα ή μπουρδουκλωνόταν ή παραπατούσε ή κ έρδιζε κόντρα... Αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως... Μπορεί το παλικάρι να είναι παιχτάρα και να πάει σε μεγάλη ευρωπαϊκή καριέρα και να βάλει 1000 γκόλ και εμείς να μην τον αποκτήσαμε επειδή δεν είχαμε λεφτά ή θέση ξένου ή επειδή βρωμούσαν τα πόδια του, δεν έχει σημασια γιατί... Σαφώς και δεν μπορώ να κρίνω τον αξία του, ούτε εγώ, ούτε κανένας μας μιας και δεν τον έχουμε δει live... Όμως σίγουρα βλεποντας τα βιντεάκια και μόνο αυτά δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις "παιχταρά" και "ακατέργαστο διαμάντι" (ακατέργαστη κοτρόνα ίσως... :lol: ) μιας και δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο στα βιντεάκια (εκτός απο ένα στο οποίο κοροϊδεύει δύο ερασιτέχνες άραβες αμυντικούς οι οποίοι αμύνονται κωμικά), εκτός βέβαια απο το ότι απο βίντεο και μόνο δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Υ.Γ.2 Ένας παίκτης με τεράστια καριέρα που βρίσκεται όμως στη δύση της, δεν μπορείς να ξέρεις αν θα σου παίξει και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται... Αυτό που δεν πρέπει να φοβάσαι όμως είναι το αν θα εχει κίνητρο... Ο λαός του ΠΑΟΚ και η Τούμπα αποτελούν απο μόνα τους το σημαντικότερο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή, όσο φτασμένος και αν είναι αυτός, όσο κορεσμένος και αν είναι αυτος, να τα δώσει όλα για την ομάδα... Μπορεί να μην μπορεί κάποιος να αποδώσει... Αλλα για το ότι θα δώσει το 101% των δυνάμεών του είναι σίγουρο... Τα παραδείγματα πολλά... Πάμπλο Γκαρσία, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Πάμπλο Κοντρέρας... Μην φοβάστε λοιπόν το κίνητρο του Κέζμαν ή του όποιου Κέζμαν... Τα πόδια του να φοβάστε μόνο και τα πνευμόνια του...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”