Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από navigator11 »

Isaak the Greek έγραψε:Φιντελ αδερφε δεν πουλαω τρελα ή πνευμα και δε θελω να ανοιξω καινουργιο μετωπο με συνοπαδο για καποιον ασχετο με τον ΠΑΟΚ.Γι αυτο σου παραθετω αυτουσιο το πμ μου στον συμπατριωτη μου Ηλια.

"Θα ρθει , θα παρει τα φραγκα , θα μας δειξει το μποι του , θα το παιξει και μαγκας με το γαυρο ετσι για να μπει στην καρδια μας κι εμεις παλι δε θα βαζουμε γκολ.Αυτα ειναι τσιμεντενεσεις.Καλυτερα με το μαυρο για να δεσει και μεχρι το καλοκαιρι μιας κι εχει προοπτικες και για παραπανω χρονια.

Ο αλλος θα ρθει , θα πουλησει οπαδιλικι και μη τον ειδατε"

Αυτη ειναι η γνωμη μου.Για να μη σου πω πως οι περισσοτεροι ουτε ξερουν τι εστι Κεζμαν.Οι μονες του περγαμηνες ειναι οτι ειναι Παρτιζανακι.Ξυς τα @@ σου δηλ.Μια καλη χρονια στη Φενερ κι απο δω παν κι οι αλλοι.

Υ.Γ.:Φιλε Ζορρο ευχομαι τα καλυτερα για τη νεα χρονια σε σενα και στην οικογενεια σου.Να σαι καλα παληκαρι!!!!
να πω οτι οι πιθανοτητες να πραγματοποιηθει το σεναριο που περιγραφεις ειναι λιγοστες,ψεμματα θα πω!βλεπω να λογιζονται οι 300.000 ευρω για ενα 6μηνο για τον καλως ή κακως λαχειο,τη δεδομενη χρονικη στιγμη,κεζμαν ως ψυχια απο ορισμενους.ομολογω οτι εντυπωσιαζομαι!το παθημα με μουσλιμοβιτς γιοκ μαθημα.βεβαια,οσο υπαρχει ο "αεροσακος" που ακουει στο ονομα σαντος προβλημα δεν υπαρχει.μια χαρα θα του φορτωθει το βαρος της πιθανης μη αποκτησης του κεζμαν!

να δωσω κι εγω τη συμπαθεια μου για την υπογραφη-επος.περιγραφει με ακριβεια την προσφορα του σαντος στην ομαδα μας!

φιλε nigrita4 οταν λες "απαιτω σεβασμο και μη λετε συνεχεια μαλακιες για τον ματεγια",πώς ακριβως το σκεφτεσαι το ολο θεμα?εγω που δεν εχω πλυνει το στομα μου φερ'ειπειν να υποβαλω το σχολιο μου για τον κεζμαν ή να κανω το παγωνι??δλδ η πραγματικοτητα οτι τωρα συνιστα μια επιλογη ρουλεττα,παρα το ενδοξο παλαι ποτε παρελθον του,αμφισβητειται?ποιος τελικα βρισκεται πιο κοντα στην αληθεια του σημερα και ποιος ονειροβατει?

"Επετρεψε μου να το αλλαξω λιγο

"Ετσι και παρει μεταγραφη σε καμια αλλη ομως ελληνικη ομαδα και σκοραρει παλι 2 γκολ μονο , τοτε να δουμε τι θα λεει ο κοσμος για τις αποφασεις της διοικησης"

Το ξαναλεω.Δεν το παιζω εξυπνος , απλα λεω τη γνωμη μου οπως κι εσεις.Και ρωτω:

Ποιο θα παιζατε στο στοιχημα???Οτι ο Κεζμαν θα ρθει και θα αρχισει παλι τα τρελα που εκανε στην Αιντχοφεν πριν 6-7 χρονια ή στο οτι θα ρθει και θα συνεχεισει στο ιδιο μοτιβο των τελευταιων 4 χρονων?(2 γκολ τη χρονια)"

καλα ρε αδερφε εδω πολλοι το καλοκαιρι μιλουσαν για λαθος σχεδιασμο επειδη αφησανε το μπακαγιοκο να φυγει και σκεφτονταν πως θα το καταπιναν οταν μας το καρφωνε στο 87 ξερω γω με την νεα του ομαδα,εχοντας μπει αλλαγη στο 80!τι ψαχνεις να βρεις.πολλοι σιγουρα θα εξακολουθουν να πιστευουν οτι αν ειχες φετος μπακαγιοκο θα'χες τουλαχιστον 6 βαθμους παραπανω!ΠΑΟΚ εισαι .....!εννοω οτι κανενας δεν αναγνωριζει την ορθοτητα διοικητικων αποφασεων.αυτη ειναι επιβεβλημενη για το καλο της ομαδας,αρα αυτονοητη και συνεπως μη επαινετεα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 31 Δεκ 2009, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Δλδ Ισαάκ, ότι άλλη μεταγραφή κάνουμε είμαστε σίγουροι ότι θα μας βγεί;;;;
Όλες οι μεταγραφές είναι ρίσκο... Όλες........
Παίζονται τραυματισμοί, ψυχολογία, αν ταιριάζει ο παίχτης με την ομάδα.... τα πάντα...
Όλοι είναι ρίσκο...
Και να μιλάτε με μεγαλύτερο σεβασμό στους συνοπαδούς σας κ για του Παρτιζάνους...
Προτάσεις του τύπου << Ένα Παρτιζανάκι, ξύστα τα τέτοιας>> και <<Οι μισοί δεν ξέρουν τον Ματέγια>> κρατίστε τις για την πάρτη σας...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Navigator φίλε μου, εννοώ να μην βγάλουμε κ παλτό στο τέλος έναν τέτοιο παίχτη...
Γιατί πολύ απλά είναι τεράστιο όνομα ποδοσφαιρικά... Κ όπως είπαν κ άλλοι, μόνο τώρα μπορείς να πάρεις τέτοιον παίχτη...
Μην αρπάζεστε συνέχεια... Χαλλλαρώστε...
Κ αν είναι να μαλώσουμε για μλκιες πάλι, καλύτερα να πάμε για κάνα κρασί...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

πολυ μεγαλυτερο ρισκο θα ειναι να δωσεις 150 χιλιαρικα για τον οκβουβανε παρα 300 για τον κεζμαν

και 2 μηνες να μην παιξει δεν πρεπει να μας νοιαζει το θεμα ειναι τα πλει οφ
εκει κρινονται ολα

και γιατι να μην παιξει?
ειχε κανεναν τραυματισμο??
και απο την αλλη 30 χρονων ειναι δεν ειναι κανενας 35αρης να πεις ερχεται για συνταξη
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Aυτο με το σεβασμο ξεχασε το Νιγριτα.Σε λαθος ανθρωπο μιλας.Εγω σεβομαι μονο τον ΠΑΟΚ.Δεν με ενδιαφερει η Παρτιζαν.Μπερδευεσαι.Θα μιλαω οπως γουσταρω τη στιγμη που δεν προσβαλω κανενα και φασισμους στο σπιτι σου αδερφε.Το δικο μου το κεφαλι δε σκυβει.

Οσο για το ρισκο εξηγησα παραπανω και για τις 2 περιπτωσεις.

Πλοηγε θα επικαλεστω μια εκφραση του Θοδωρη : "Εμεις τωρα τι κανουμε εδω μεσα????"
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

να πω και κατι αλλο οι ομαδες που επαιξε ο κεζμαν ειναι σε πολυ υψηλοτερο επιπεδο απο τον ΠΑΟΚ
και ναι μπορουν τα 2 γκολ το χρονο στην τσελσι και στην φενερμπαχτσε να γινουν 20 στην Ελλαδα
βεβαια εχω πολυ καιρο να τον δω να παιζει και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι αλλα του πουστη χωρις τραυματισμο ποσο να εχει πεσει ενας παιχτης
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Ο Κέζμαν είναι Βαλκάνιος. Μετά τα 33 παστελάκια σε 54 αγώνες με την Παρτιζάν, πήγε και έπιασε στην PSV (122 αγωνες 105 μπαλάκια) και πήγε στην Τσέλσι χωρίς να καταφέρει πολλά - λογικό, πολύ λίγοι Βαλκάνιοι έχουν πιάσει στο νησί. Ατλέτικο, πριμέρα ντιβιζιόν 30 ματς - 10 γκόλ, αν κάποιος νομίζει οτι είναι λίγα με γειά του με χαρά του. Απο την Ατλέτικο πήγε σε ομάδα με το κλίμα που τον βόλευε (Κωνσταντινούπολη) και με την Φενέρ σε 46 ματς παστέλωσε 20. Έφυγε λόγω της κίνησης να πανηγυρίσει βγάζοντας τη φανέλα και δείχνοντας τον Χριστό. Πήγε στην Γαλλία και δεν έπιασε (λογικό, άλλη μπάλα οι γάλλοι) και πήγε δανεικός να κάνει παρέα τις αρκούδες στις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Τώρα αν αυτή η πορεία σας κάνει να τον βαφτίζετε παλτό και καθοδική πορεία κτλ, δεν μπορώ να σας καταλάβω. Φέρτε τον σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, και αν δεν έχει 1 γκόλ ανα 2 αγώνες, εγώ θα τρέχω γυμνός στα λιβάδεια, να μου γαργαλάν τα χόρτα τ'αρκίδια...
nagbe

Δημοσίευση από nagbe »

Τοιν Οκβουνβάνε, πάντως, δεν τον παίρνουμε όπως λέει εδώ http://www.sportonio.gr/index.php?optio ... &Itemid=38
Οπότε εγώ μπορώ να ελπίζω για Κέζμαν...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

agave :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

nagbe έγραψε:Τοιν Οκβουνβάνε, πάντως, δεν τον παίρνουμε όπως λέει εδώ http://www.sportonio.gr/index.php?optio ... &Itemid=38
Οπότε εγώ μπορώ να ελπίζω για Κέζμαν...
ναι αλλα να τα λεμε ολα...παλι σκοραρε ο παπαζογλου(καλα εγω το χαβα μου :lol: :lol: ) :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

"Navigator φίλε μου, εννοώ να μην βγάλουμε κ παλτό στο τέλος έναν τέτοιο παίχτη...
Γιατί πολύ απλά είναι τεράστιο όνομα ποδοσφαιρικά... Κ όπως είπαν κ άλλοι, μόνο τώρα μπορείς να πάρεις τέτοιον παίχτη...
Μην αρπάζεστε συνέχεια... Χαλλλαρώστε...
Κ αν είναι να μαλώσουμε για μλκιες πάλι, καλύτερα να πάμε για κάνα κρασί..."

ενταξει αδερφε,αλπα μου φανηκαν βαρεα και αστοχα τα περι "σεβασμου προς παρτιζανους,κεζμαν" κλπ.δεν τιθεται ζητημα. :) ;)
ο παιχτης ειναι αδιαμφισβητης αξιας,ποιος διαφωνει?απλα παντα σε καθε περιοδο μετεγγραφικη γινεται το ιδιο πραγμα.διαχεονται φημες για βαρια ονοματα και μετα αρχιζει η ..... αναστατωση,τα ονειρα και μετα η ανωμαλη προσγειωση!ακολουθει η απογοητευση και μετα η μουρμουρα.κι ολα αυτα για ποιο λογο?για ξεθωριασμενες αναμνησεις απο παιχτες που προ πολλων ετων "οργιαζαν" στο χορτο!κεζμαν,ντενιλσον κλπ κλπ.για μενα οι 300000 ευρω τωρα μπορει να αποτελεσουν τροχοπεδη κι ενοψει καλοκαιρινων μετεγγραφων.προτιμω τοτε να δοθουν τα πακετα για επιθετικο!
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Παιδιά ποιός έχει το 9 στον ΠΑΟΚ?.....Εγώ πιστεύω 300.000 θα βγουν μόνο από φανέλες...για το Κέζμαν
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

Καμιά απόφαση για Οκβουνβάνε

Με oικογενειακό δίτερμα προπόνησης τελείωσε το 2009 για τον ΠΑΟΚ. Με τον υπό δοκιμή Τζέισι Οκβουνβάνε να φεύγει από την Θεσσαλονίκη , αφού τελείωσε η δοκιμαστική περίοδος του χωρίς να έχει παρθεί οριστική απόφαση για την απόκτηση του.

http://www.sport24.gr/html/ent/657/ent.335657.asp
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν μπορεί να παρθεί οριστική απόφαση αν δεν φύγει ο μπιζέρα. Η θέση που αδειάζει ο αμπού πάει στον κριστιάνο, τόσο για τον κουκουβάουνα όσο και για τον κέζμαν πρέπει να αδειάσει κι άλλη θέση ξένου. Οπότε αυτά που γράφονται ότι δεν άρεσε αρκετά κλπ είναι ότι ναναι.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ε λοιπόν από εσάς που δε θέλετε τον κέζμαν γιατί είναι πολλά τα 300 για μισό χρόνο με τα πλει οφς (που όντως εκεί κρίνεται η πορεία της ομάδας ουσιαστικά) θέλω να βγάλετε το σκασμό όταν ο σκόκο μόνος του μας πάρει κάνα ματς, όπως έκανε και φέτος.
και λέγαμε όλοι, χρειαζόμαστε παίκτη να κάνει τη διαφορά!!!
ε λοιπόν αν θέλετε τον τζει σι και σας φαίνεται ακριβός και γέρος ο κέζμαν, τότε μη μιλάτε όταν μας καρφώνει ο σκόκο και ο μπλάνκο...
άντε ας μείνουμε στη μετριότητα πάλι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”