να πω οτι οι πιθανοτητες να πραγματοποιηθει το σεναριο που περιγραφεις ειναι λιγοστες,ψεμματα θα πω!βλεπω να λογιζονται οι 300.000 ευρω για ενα 6μηνο για τον καλως ή κακως λαχειο,τη δεδομενη χρονικη στιγμη,κεζμαν ως ψυχια απο ορισμενους.ομολογω οτι εντυπωσιαζομαι!το παθημα με μουσλιμοβιτς γιοκ μαθημα.βεβαια,οσο υπαρχει ο "αεροσακος" που ακουει στο ονομα σαντος προβλημα δεν υπαρχει.μια χαρα θα του φορτωθει το βαρος της πιθανης μη αποκτησης του κεζμαν!Isaak the Greek έγραψε:Φιντελ αδερφε δεν πουλαω τρελα ή πνευμα και δε θελω να ανοιξω καινουργιο μετωπο με συνοπαδο για καποιον ασχετο με τον ΠΑΟΚ.Γι αυτο σου παραθετω αυτουσιο το πμ μου στον συμπατριωτη μου Ηλια.
"Θα ρθει , θα παρει τα φραγκα , θα μας δειξει το μποι του , θα το παιξει και μαγκας με το γαυρο ετσι για να μπει στην καρδια μας κι εμεις παλι δε θα βαζουμε γκολ.Αυτα ειναι τσιμεντενεσεις.Καλυτερα με το μαυρο για να δεσει και μεχρι το καλοκαιρι μιας κι εχει προοπτικες και για παραπανω χρονια.
Ο αλλος θα ρθει , θα πουλησει οπαδιλικι και μη τον ειδατε"
Αυτη ειναι η γνωμη μου.Για να μη σου πω πως οι περισσοτεροι ουτε ξερουν τι εστι Κεζμαν.Οι μονες του περγαμηνες ειναι οτι ειναι Παρτιζανακι.Ξυς τα @@ σου δηλ.Μια καλη χρονια στη Φενερ κι απο δω παν κι οι αλλοι.
Υ.Γ.:Φιλε Ζορρο ευχομαι τα καλυτερα για τη νεα χρονια σε σενα και στην οικογενεια σου.Να σαι καλα παληκαρι!!!!
να δωσω κι εγω τη συμπαθεια μου για την υπογραφη-επος.περιγραφει με ακριβεια την προσφορα του σαντος στην ομαδα μας!
φιλε nigrita4 οταν λες "απαιτω σεβασμο και μη λετε συνεχεια μαλακιες για τον ματεγια",πώς ακριβως το σκεφτεσαι το ολο θεμα?εγω που δεν εχω πλυνει το στομα μου φερ'ειπειν να υποβαλω το σχολιο μου για τον κεζμαν ή να κανω το παγωνι??δλδ η πραγματικοτητα οτι τωρα συνιστα μια επιλογη ρουλεττα,παρα το ενδοξο παλαι ποτε παρελθον του,αμφισβητειται?ποιος τελικα βρισκεται πιο κοντα στην αληθεια του σημερα και ποιος ονειροβατει?
"Επετρεψε μου να το αλλαξω λιγο
"Ετσι και παρει μεταγραφη σε καμια αλλη ομως ελληνικη ομαδα και σκοραρει παλι 2 γκολ μονο , τοτε να δουμε τι θα λεει ο κοσμος για τις αποφασεις της διοικησης"
Το ξαναλεω.Δεν το παιζω εξυπνος , απλα λεω τη γνωμη μου οπως κι εσεις.Και ρωτω:
Ποιο θα παιζατε στο στοιχημα???Οτι ο Κεζμαν θα ρθει και θα αρχισει παλι τα τρελα που εκανε στην Αιντχοφεν πριν 6-7 χρονια ή στο οτι θα ρθει και θα συνεχεισει στο ιδιο μοτιβο των τελευταιων 4 χρονων?(2 γκολ τη χρονια)"
καλα ρε αδερφε εδω πολλοι το καλοκαιρι μιλουσαν για λαθος σχεδιασμο επειδη αφησανε το μπακαγιοκο να φυγει και σκεφτονταν πως θα το καταπιναν οταν μας το καρφωνε στο 87 ξερω γω με την νεα του ομαδα,εχοντας μπει αλλαγη στο 80!τι ψαχνεις να βρεις.πολλοι σιγουρα θα εξακολουθουν να πιστευουν οτι αν ειχες φετος μπακαγιοκο θα'χες τουλαχιστον 6 βαθμους παραπανω!ΠΑΟΚ εισαι .....!εννοω οτι κανενας δεν αναγνωριζει την ορθοτητα διοικητικων αποφασεων.αυτη ειναι επιβεβλημενη για το καλο της ομαδας,αρα αυτονοητη και συνεπως μη επαινετεα!