Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
janellsis

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από janellsis »

Παιδια καλη χρονιά να έχουμε!

Ασχετο :Θυμάται κανείς ιστορική ενδεκαδα επί Βουλινού π.χ. με Χιονιά,κάτι τραγικους Σέρβους κτλ???Ετσι μου ήρθε τώρα :-)
kos

Δημοσίευση από kos »

τρελη φουρνια.
αλεξιτς, γιοβισιτς οι σερβοι αν δεν κανω λαθος.
ενας απο τους δυο ηταν πιο κοντος απο την μπαλα αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποιος απο τους δυο.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εντίνιο: «Εξαιρετική περίπτωση ο ΠΑΟΚ»

Αν και χθες δήλωνε στο «Goal» άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, με σημερινές του δηλώσεις στην ισπανική «As» ο Εντίνο εμφανίζεται... θετικότατος στο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον «δικέφαλο».

«Έχω μιλήσει με τον Κονσεϊσάο, αλλά ήταν μια αναγνωριστική επαφή και τίποτα παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική περίπτωση που με ενδιαφέρει γιατί ξέρω και την ομάδα και τον προπονητή, Φερνάντο Σάντος και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Επιπλέον, η προσαρμογή μου θα είναι εύκολη γιατί γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι καλά στη Μάλαγα, αλλά μου λείπει χρόνος συμμετοχής και δεν θέλω να ρισκάρω εν όψει Mundial», δήλωσε σχετικά ο Πορτογάλος πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6784098

Κωλοτουμπίνιο...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσουμε Ch.L. με μεταγραφές των 150 και 200 χιλιάδων. Όχι γιατί οι άλλοι θα είναι καλύτεροι, αλλά γιατί οι άλλοι έχουν την παράγκα που είναι καλά εδραιωμένη, δεκαετίες τώρα, και δεν νικέται με φτηνές μεταγραφές.
Προσωπικά δεν με ανησυχεί καθόλου να τερματίσουμε τρίτοι, αυτό όμως που δεν θέλω να (ξανα)δω είναι η παθητικότητα στα ντέρμπυ. Να παίξουμε με πάθος, ώστε να αναγκαστεί ο Κάκος να αποβάλει πάλι δυο - τρεις, μέχρι να πάρει βγει νικητής ο Αθηναίος (ή Πειραιώτης)!
Αυτό θέλω.
+100 στον Αποστόλη.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Καλος παιχτης ο Εντινιο , εχει το απροβλεπτο που λεμε μπορει να σε κανει φαση απ το πουθενα κι ετσι , αλλα.....

μεγαλο αλαφροκανταρο ρε παιδι μου!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΑΠ οτι φαινεται παμε σοβαρα για εντινιο...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ελπίζω μονο να μην απορρίψουμε τον οκβου
Τζαμπα τον παίρνουμε και εχει τα τέλεια στοιχεία που μας λείπουν......για να δούμε πως θα πράξει ο σαντεας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λογικα και για τους 2 θα παμε......Ο Ενας και για μετα το καλοκαιρι...ο Εντινιο μεχρι το καλοκαιρι....

Λύνεται του Αμπουμπακάρι

Σήμερα λύνεται οριστικά το ζήτημα της μετακίνησης του Μοχαμέντ Αμπουμπακάρι. Ο Γκανέζος θα αδειάσει την θέση που κρατάει στον ΠΑΟΚ και θα πάει δανεικός σε μια από τις ομάδες που τον διεκδικούν. Με τον Λεβαδεαικό, τον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η τελική απόφαση του ΠΑΟΚ θα έχει συνάρτηση για τον παίκτη και με το θέμα επέκτασης ή μη του συμβολαίου του Σάντος. Αν λόγου χάριν μείνει και μετά το καλοκαίρι ο πορτογάλος τεχνικός, τότε ο δανεισμός του Αμπουμπακάρι θα παραταθεί ή ενδεχομένως και να ..ξεχαστεί ο Αφρικανός όπως ακριβώς συνέβη και με τον Μουμίν, που είναι δανεικός στον Παναιτωλικό. Ο παίκτης έχει προοπτικές να γυρίσει στην Τούμπα αν έλθει νέος τεχνικός και φυσικά αν κάνει συμμετοχές και καλές παρουσίες με την ομάδα στην οποία θα πάει δανεικός.
Καμιά εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στο θέμα των Βερόν και Μπιζέρα, με τον δεύτερο να είναι εκτός Ελλάδος και να αναμένεται στις πρώτες μέρες του 2010.
Οσο για τον Εντίνιο; Ο παίκτης δήλωσε χθες στο «Μ» πως δεν συζήτησε ποτέ με τον ΠΑΟΚ και η μόνη επαφή του με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ήταν απλά φιλική λόγω της γνωριμίας που έχουν. Αλλωστε ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ δεν …δύναται να πάρει από την ισπανική Μάλαγα, παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο άλλων 2,5 ετών.

μετροσπορ

Γιατι μου φαινεται χαζο αυτο που γραφει? :roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σου φαινεται χαζο γιατι ειναι μανιακε...αν ηταν θα πηγαινε στον ηρακλη με μεταγραφη μονο και μονο αυτο το ακυρωνει το αρθρο...τον πιστευουν πολυ τον παιχτη.. :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Καλά ο Πετρουλακης χάζεψε τελείως!
Και αυτό που γράφει για τον Εντίνιο είναι καθαρή σπόντα στα Σπορ!
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Δν ξερω ποιος εγραψε αυτο τα αρθρο αλλα ειναι τελειως ΑΚΥΡΟ :!:

Ενα καρο μπουρδες και ανακριβιες, μονο ενας ασχετος με το ποδοσφαιρο(ουτε καν με τν ΠΑΟΚ) δεν θα το γραφε :roll:

Ακους εκει λεει οτι ο μηχανικος γραφει στα @... του τον Αμπου!

Καλα και αυτος ο Εντινιο μας δουλευει? Αλλα λεει εδω κι αλλα στην περτιγαλια???
Καποιος μας πουλαει τρελα αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακομα ποιος! :twisted:
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Το όνομα του Ματέγια Κέζμαν βρισκόταν στη λίστα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωσή του υπό μυστικότητα.

Ο Πορτογάλος επικοινώνησε με τους Γάλλους όταν ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός προτάθηκε, προκειμένου να διαπιστώσει το καθεστώς υπό το οποίο θα μπορούσε να προχωρήσει η απόκτησή του. Τα όσα άκουσε ο Κονσεϊσάο από τους Γάλλους ήταν ενθαρρυντικά, όμως στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ τόσο ο Φερνάντο Σάντος όσο και ο Ζήσης Βρύζας είναι διστακτικοί στο να προχωρήσουν την υπόθεση.

Στις 300.000 ευρώ ο 6μηνος δανεισμός του
Ο άνθρωπος με τον οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν επαφή ήταν ο Αλέν Ρος. Ο 42χρονος διευθυντής ποδοσφαίρου της Παρί Σεν Ζερμέν (διετέλεσε παίκτης της για μία εξαετία και πανηγύρισε με το σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας έξι τίτλους) εξήγησε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως είναι ανοικτοί σε κάθε πρόταση που θα έρθει για τον Κέζμαν και αφορά εξάμηνο δανεισμό.

Μάλιστα, οι απαιτήσεις των Γάλλων ήταν τέτοιες που, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που θα χρειαζόταν να πληρώσει ο ΠΑΟΚ στον παίκτη θα άγγιζε τις 300.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα το κάλυπτε η Παρί. Για την αξία και το όνομα που «κουβαλά» ο Ματέγια Κέζμαν το ποσό φαντάζει λογικό και αυτός ήταν και ο λόγος που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κρατούσαν «ζεστό» το θέμα εδώ και μέρες.

Δώδεκα συμμετοχές από τον Αύγουστο
Ο Ματέγια Κέζμαν ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα με 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και, αφού αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια φέτος, παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ουσιαστικά για τρεις μήνες. Σε αυτό το διάστημα ο Κέζμαν πέτυχε δύο γκολ σε δέκα αγώνες και από τις αρχές Δεκεμβρίου προπονείται με την Παρί χωρίς να υπολογίζεται.

Τα παιχνίδια που έχει κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν είναι παρόμοια σε αριθμό με αυτά όλων των επιθετικών του ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Κέζμαν έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα σε Σάντος και Κονσεϊσάο, με τον προπονητή του «δικέφαλου» να δείχνει διστακτικός στο να πει το «ναι» για τον δανεισμό του Κέζμαν. Η τελευταία ομάδα που εξεδήλωσε ενδιαφέρον ήταν η Γουέστ Χαμ, καθώς ο Τζιαφράνκο Τζόλα βρίσκεται σε επαφές με τους Γάλλους.

Αναμένεται η απάντηση
Αυτό που μένει για να κλείσει ο κύκλος επαφών θετικά ή αρνητικά είναι το τηλεφώνημα που περιμένουν οι Γάλλοι και συγκεκριμένα ο Αλέν Ρος από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Οπως φαίνεται, οι άνθρωποι του «δικέφαλου» είναι διστακτικοί, καθώς τα μέτωπα που έχουν ανοίξει όσον αφορά τον επιθετικό είναι αρκετά. Ο αρχικός δισταγμός πάντως φανερώνει πως ο παίκτης δεν είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών.

Στο περιθώριο λόγω φανέλας
Η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε 4 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο του 2008 για να τον αποκτήσει από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με δύο γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα να μην έχει θέση βασικού. Στις 4 Φεβρουαρίου 2009 και στον ημιτελικό του κυπέλλου Γαλλίας κόντρα στην Μπορντό πέταξε εκνευρισμένος τη φανέλα του, όταν αντικαταστάθηκε στο 64’ και οι οπαδοί τον αποδοκίμασαν έντονα. Εκτοτε αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια (πέτυχε δύο γκολ), όμως το γυαλί είχε ραγίσει. Η απομάκρυνση του Πολ Λε Γκεν και η πρόσληψη του Αντουάν Κομπουαρέ δεν άλλαξαν την κατάσταση.

Θετικός ο Σέρβος
Ο ίδιος ο Ματέγια Κέζμαν έχει αφήσει την υπόθεση μετακίνησής του αποκλειστικά στο γραφείο που τον εκπροσωπεί και φαίνεται πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βρει μια ομάδα, έστω και για έξι μήνες, στην οποία να αγωνίζεται. Ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός δεν θέλει να μείνει στο περιθώριο, γνωρίζοντας καλά πως πιθανή παρουσία του σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής ίσως τον ξαναφέρει στην «επιφάνεια» και όλα αυτά εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου που θα γίνει στη Νότιο Αφρική.

Ο Κέζμαν έχει 49 συμμετοχές και 17 γκολ με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας, αγωνίστηκε και στο προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο (στα δύο από τα τρία παιχνίδια των Σέρβων), όμως τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τη θέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, καθώς είναι ενήμερος για τις συζητήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον ομάδα του και στον ΠΑΟΚ.

«Σφίγγα» ο Αλέν Ρος
Το «Goal» επικοινώνησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλέν Ρος. Ο 42χρονος Γάλλος ήταν αρχικά απόλυτος στις απαντήσεις του και προσπάθησε να μας αποφύγει, όμως με τον τρόπο που απάντησε άφησε να εννοηθεί ότι έχει επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

- Υπάρχει η πληροφορία ότι βρίσκεστε σε επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Ματέγια Κέζμαν. Αληθεύει;
«Και τι λέει ακριβώς η πληροφορία;».

- Οτι έχετε κάνει συζητήσεις και μάλιστα προχωρημένες για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή.
«Μπορεί και να έχουμε μιλήσει, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό».

- Εχετε ή δεν έχετε μιλήσει;
«Δεν σχολιάζω φήμες».

- Υπάρχει η πρόθεση να δώσετε τον Κέζμαν ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, σωστά;
«Ισως».

- Θα συζητούσατε με τον ΠΑΟΚ ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
«Καλύτερα ρωτήστε τον ΠΑΟΚ, που μου λέτε ότι τον θέλει, και όχι εμένα. Δεν θέλω να συζητήσουμε άλλο γι’ αυτό το θέμα. Σας ευχαριστώ».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6780079

Οκ, ολα καλα, αλλα για 6 μηνες δεν μου κανει, τον θελω για 3 χρονια την παικτουρα.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Μην τρελαίνεστε...έτυχε αυτος που το έγραψε να γράφει την γνώμη του.
Έπιασαν ολοι ενα στυλό και γραφουν.
Νταξ και γω αν ήμουν δημοσιογράφος και με διάβαζε ο κοσμος θα ελεγα οτι ο κεζμαν ειπε οτι θελει να έρθει στον ΠΑΟΚ και δεν τον νιαζουν τα λεφτα.....δημοσιογράφος δεν ειμαι? ολο και καμια 1000αδα + άνθρωποι θα με πιστέψουν.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Έξι μήνες δανεικός να δούμε άμα κάνει και μπορεί να παίξει και μετά θα τον πάρουμε ως μεταγραφή. Όπως με τον Σορλεν π.χ.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ουστ ουστ και παλι ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλο συνταξιουχο δε χρειαζομαστε.Ας κρατησουν καλυτερα αυτον απο τη Μουσκρον που εχει κι ορεξη να παιζει μπαλα κι ο συνταξιουχος ας παει σε καμια Παρτιζαν.Τελευταια φορα που εβαλε γκολ σε επισημο ηταν επι κυβερνηση Καραμανλη (του θειου)

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”