Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
- trelogiatros
Άλλη περίπτωση ο ένας άλλη ο άλλος και δεν νομίζω να 'ναι αλληλένδετα.
Ο Σβούρας έπαιξε πολύ καλά στον α' γύρο και μας κράτησε ψηλά, μαζί με τον ΓΧ. Στον β' γύρο όμως, ειδικά μετά τον τραυματισμό του είχε μία έντονη πτώση. Γενικά είναι πιο νέος από τον ΓΧ οπότε δεν μπορεί να πει κανείς ότι λόγω ηλικίας και μόνο ξόφλησε. Αλλά βάσει όσων έχει δείξει το λογικό θα ήταν να φύγει και να κάνει τόπο σε καλύτερους και νεότερους.
Για τον Ίλιεφ τώρα, σκεφτείτε λίγο ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά. Και εγώ τον πάω κάργα επειδή είναι και τρελαμένος και παρτιζάνος, αλλά ρε παιδιά το παλικάρι έκανε 25 αγωνιστικές μέχρι να βρει έναν καλό ρυθμό να παίξει στοιχειώδη μπάλα και να βγάζει το 90λεπτο χωρίς να λιώνει. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει του χρόνου να παίξει την μπάλα που περιμένουμε απ αυτόν ή όχι. Και επιπλέον το θέμα είναι να δεχτεί μια δικαιολογημένη μείωση αποδοχών. Τον θέλω κι εγώ τον παλίκαρο, αλλά όχι πάλι για να έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια και να παίξει μπάλα σε 4 ματς μόνο...
Ο Σβούρας έπαιξε πολύ καλά στον α' γύρο και μας κράτησε ψηλά, μαζί με τον ΓΧ. Στον β' γύρο όμως, ειδικά μετά τον τραυματισμό του είχε μία έντονη πτώση. Γενικά είναι πιο νέος από τον ΓΧ οπότε δεν μπορεί να πει κανείς ότι λόγω ηλικίας και μόνο ξόφλησε. Αλλά βάσει όσων έχει δείξει το λογικό θα ήταν να φύγει και να κάνει τόπο σε καλύτερους και νεότερους.
Για τον Ίλιεφ τώρα, σκεφτείτε λίγο ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά. Και εγώ τον πάω κάργα επειδή είναι και τρελαμένος και παρτιζάνος, αλλά ρε παιδιά το παλικάρι έκανε 25 αγωνιστικές μέχρι να βρει έναν καλό ρυθμό να παίξει στοιχειώδη μπάλα και να βγάζει το 90λεπτο χωρίς να λιώνει. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει του χρόνου να παίξει την μπάλα που περιμένουμε απ αυτόν ή όχι. Και επιπλέον το θέμα είναι να δεχτεί μια δικαιολογημένη μείωση αποδοχών. Τον θέλω κι εγώ τον παλίκαρο, αλλά όχι πάλι για να έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια και να παίξει μπάλα σε 4 ματς μόνο...
Παρελθόν από την ομάδα αναμένεται να αποτελέσουν οι Δημήτρης Ορφανός και Γιάννης Πεχλιβάνης, οι οποίοι αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος διαφώνησε στον τρόπο που θα πάρει διαζύγιο από την ομάδα, ενώ ο δεύτερος αρνήθηκε να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα της αρεσκείας του «Δικεφάλου του Βορρά».
Από sport-fm.gr http://www.sport-fm.gr/article/131425
Τι παίζεται για τον Πεχλιβάνη παιδιά??? Το διάβασα πριν λίγο και τρελάθηκα. Ισχύει η είναι παπας???
Από sport-fm.gr http://www.sport-fm.gr/article/131425
Τι παίζεται για τον Πεχλιβάνη παιδιά??? Το διάβασα πριν λίγο και τρελάθηκα. Ισχύει η είναι παπας???
- trelogiatros
- trelogiatros
Κατ' αρχάς ας μην φορτώνουμε γιατί μπορεί το θέμα να είναι μούφα. Προσωπικά δεν το είδα πουθενά αλλού ώστε να το διασταυρώσουμε και είμαι εξαιρετικά καχύποπτος.
Αλλά αν ισχύει τότε έχει δίκιο ο Konstantin. Όσο ταλέντο κι αν είναι ο Πεχλιβάνης, αν διοίκηση και προπονητής αποφασίσουν να τον στείλουν δανεικό δεν έχει δικαίωμα να βγει και να πει ότι αρνείται και να εκβιάσει στο στυλ: "θέλω να παίζω ή φεύγω"! Ποιος είσαι ρε φίλε; Και επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Πεχλιβάνη, αφού μπορεί η είδηση να είναι μούφα τελείως
Αλλά αν ισχύει τότε έχει δίκιο ο Konstantin. Όσο ταλέντο κι αν είναι ο Πεχλιβάνης, αν διοίκηση και προπονητής αποφασίσουν να τον στείλουν δανεικό δεν έχει δικαίωμα να βγει και να πει ότι αρνείται και να εκβιάσει στο στυλ: "θέλω να παίζω ή φεύγω"! Ποιος είσαι ρε φίλε; Και επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Πεχλιβάνη, αφού μπορεί η είδηση να είναι μούφα τελείως
Για μενα κακως να δωσουν τον Πεχλιβανη δανεικο. Μου αρεσε παρα πολυ σε 2 match που τον ειδα περσυ με τους νεους, και πιστευω οτι μπορει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ οπως και ο Αθανασιαδης και ο Γεωργιου.
Βεβαια, αν το δημοσιευμα ισχυει, κακως για μενα ο Πεχλιβανης να αντιδρασει ετσι. Ειναι ενα παιδι 19 χρονων και μπορει να του δωθουν ευκαιριες να παιξει στον ΠΑΟΚ μας. Ισως η διοικηση θελει να τον "ψησει" λιγο ωστε να ειναι πανετοιμος για την πρωτη ομαδα του ΠΑΟΚ.
ΑΠΛΑ Π.Α.Ο.Κ
Βεβαια, αν το δημοσιευμα ισχυει, κακως για μενα ο Πεχλιβανης να αντιδρασει ετσι. Ειναι ενα παιδι 19 χρονων και μπορει να του δωθουν ευκαιριες να παιξει στον ΠΑΟΚ μας. Ισως η διοικηση θελει να τον "ψησει" λιγο ωστε να ειναι πανετοιμος για την πρωτη ομαδα του ΠΑΟΚ.

ΑΠΛΑ Π.Α.Ο.Κ
Ε ΟΧΙ.......ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ.........Ο ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ....ξερω πως ο μανατζερ του ειναι μεγαλο λαμογιο και του εχει βρει ομαδα εδω και καιρο αλλα πιστευα, οταν μου το ειπαν, οτι ειχε βρει για δανικος.......ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...ΕΝ ΜΕΡΟΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,2παιχνιδια δεξι μπακ επαιξε περσυ.....ελεος!!βεβαια αν παει δανικος θα ειναι καλυτερο γι'αυτον αλλα ξαναλεω ο μανατζερ του ειναι μεγαλο λαμογιο.........................

ONTWS EXOYN GINEI POLLES ENERGEIES DESMEYSHS KAI APODESMEYSHS. OLA AYTA THA KRITHOYN TON AYGOYSTO POU THA DOYME THN OMADA.TO SHMANTIKO EINAI OTI DEN ARKEI NA HMASTE MEGALOI MONO STO LAO...FTANEI! PREPEI AYTOS O LAOS NA KANEI KERKIDA GIA MIA OMADA THS OPOIAS OI PAIKTES MATWNOYN STO GHPEDO KAI DEN KOROIDEYOYN
- aspromauri
http://www.metrosport.gr/more.php?id=18657_0_1_0_M
"Η καρδιά μου θα είναι πάντα στον ΠΑΟΚ", δήλωσε ο Φερνάντεζ λίγο μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ. "Θα μου λείψει ο κόσμος, η πόλη της Θεσσαλονίκης, η ατμόσφαιρα της Τούμπα και η τρέλα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Έκανα πολλούς φίλους και αυτό δε θα αλλάξει τώρα που θα συνεχίσω την καριέρα μου στη Γερμανία. Προχωρώ όμως και κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη τιμή και ένα όνειρο ζωής το γεγονός ότι θα αγωνιστώ στη Μπουντεσλίγκα, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ..."
Άντε γειά σου βρε Ντάνυ, καλή τύχη.
"Η καρδιά μου θα είναι πάντα στον ΠΑΟΚ", δήλωσε ο Φερνάντεζ λίγο μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ. "Θα μου λείψει ο κόσμος, η πόλη της Θεσσαλονίκης, η ατμόσφαιρα της Τούμπα και η τρέλα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Έκανα πολλούς φίλους και αυτό δε θα αλλάξει τώρα που θα συνεχίσω την καριέρα μου στη Γερμανία. Προχωρώ όμως και κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη τιμή και ένα όνειρο ζωής το γεγονός ότι θα αγωνιστώ στη Μπουντεσλίγκα, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ..."
Άντε γειά σου βρε Ντάνυ, καλή τύχη.
- thanasisp04
ΠΑΟΚ 2007-2008
1 Fernandes Daniel Marcio έφυγε
33 Τοχούρογλου Κυριάκος - Νεκτάριος έφυγε
40 Κυριακίδης Δημήτριος
77 Γλύκος Παναγιώτης
2 Αραμπατζής Νίκος
4 Χαραλάμπους Ηλίας έφυγε
5 Μελίσσης Χρήστος
13 Μαλεζάς Στυλιανός
16 Ορφανός Δημήτρης έφυγε
26 Δελήμπασης Στυλιανός
27 Sznaucner Miroslaw
30 Gavrancic Goran
44 Knol Ruud
3 Κωνσταντινίδης Παντελής
6 Μπαλάφας Σωτήριος
7 Conceicao Sergio Paulo Marceneiro
8 Ηλιάδης Στυλιανός
18 Βαγγελής Λάμπρος - Χαράλαμπος
19 Gonzalez Antonio έφυγε
21 Baiano Agenaldo έφυγε
22 Veron Ricardo Matias
23 Λάκης Βασίλης
88 Πεχλιβάνης Ιωάννης έφυγε
9 Frunza Viorel έφυγε
10 Χριστοδουλόπουλος Λάζαρος
11 Γεωργιάδης Γιώργος έφυγε
14 Iliev Ivica
28 Aθανασιάδης Στέφανος
29 Salmon Glen έφυγε
1 Fernandes Daniel Marcio έφυγε
33 Τοχούρογλου Κυριάκος - Νεκτάριος έφυγε
40 Κυριακίδης Δημήτριος
77 Γλύκος Παναγιώτης
2 Αραμπατζής Νίκος
4 Χαραλάμπους Ηλίας έφυγε
5 Μελίσσης Χρήστος
13 Μαλεζάς Στυλιανός
16 Ορφανός Δημήτρης έφυγε
26 Δελήμπασης Στυλιανός
27 Sznaucner Miroslaw
30 Gavrancic Goran
44 Knol Ruud
3 Κωνσταντινίδης Παντελής
6 Μπαλάφας Σωτήριος
7 Conceicao Sergio Paulo Marceneiro
8 Ηλιάδης Στυλιανός
18 Βαγγελής Λάμπρος - Χαράλαμπος
19 Gonzalez Antonio έφυγε
21 Baiano Agenaldo έφυγε
22 Veron Ricardo Matias
23 Λάκης Βασίλης
88 Πεχλιβάνης Ιωάννης έφυγε
9 Frunza Viorel έφυγε
10 Χριστοδουλόπουλος Λάζαρος
11 Γεωργιάδης Γιώργος έφυγε
14 Iliev Ivica
28 Aθανασιάδης Στέφανος
29 Salmon Glen έφυγε
- aspromauri
- thanasisp04
Ωραία λύθηκε η λύση στο πρόβλημα της εξίσωσης πόσο κάνει το 3Χ[(34-443)+87-(56+16)]
Λοιπόν, πέρα από την όποια πλάκα κάνουμε, να πούμε ότι ο Ορφανός και επίσημα έχει αποχωρήσει, παρ'ότι δεν έχει αναγραφεί στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ. Ο Κνολ, ακόμα θεωρείται μέλος της ομάδας, όπως και ο Πεχλιβάνης, για τον οποίο, ο ίδιος ο Ζαγοράκης ανέλαβε την υπόθεσή να τον κρατήσει στην ομάδα, είτε να τον δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα.
Λοιπόν, πέρα από την όποια πλάκα κάνουμε, να πούμε ότι ο Ορφανός και επίσημα έχει αποχωρήσει, παρ'ότι δεν έχει αναγραφεί στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ. Ο Κνολ, ακόμα θεωρείται μέλος της ομάδας, όπως και ο Πεχλιβάνης, για τον οποίο, ο ίδιος ο Ζαγοράκης ανέλαβε την υπόθεσή να τον κρατήσει στην ομάδα, είτε να τον δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα.