Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από danirifle »

φίλε το βίντεο είναι επικό. θα προσπαθήσω να μάθω και τί ακριβώς λέει... έτσι μετά από κόκκινη θα πλακωθούν με τον πάμπλό για το ποιος θα τα σπάσει.. αυτό θα πει "πουτ@ν@ θα τα κάνω"
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ετσι και ερθει εχουν να γινουν κτ ΄΄ανακαινισεις΄΄ στα αποδυτηρια....μαζι με τ αλλα αλανια...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Ρε στείλε Μπρούνο, Πάμπλο, Ματέγια, Ζλάταν να γίνει της δαφνοστεφανωμένης το κάγκελο...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

danirifle έγραψε:φίλε το βίντεο είναι επικό. θα προσπαθήσω να μάθω και τί ακριβώς λέει... έτσι μετά από κόκκινη θα πλακωθούν με τον πάμπλό για το ποιος θα τα σπάσει.. αυτό θα πει "πουτ@ν@ θα τα κάνω"

danirifle εσυ ρωτας να στο μεταφρασουν sto youtube? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

χαχαχαχ ανετα!!!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Ρε, μη λέτε μαλακίες. Εννοείται οτι τέτοιον παίχτη μπορείς να τον πάρεις ΜΟΝΟ αν είναι σε πτωτική πορεία. Βαλκάνιος είναι ο άνθρωπος, σε όσα παιχνίδια τον έχω δεί, σε κάθε γκόλ γίνεται ένα με τους οπαδούς. Τον φέρνεις με το πολύ 1 μύριο συμβόλαιο, ανασταίνεται και πας για άλλα. Είναι και το 9 ελεύθερο.

Ρε φέρτε τον ρε να πουμε ξερω γω και ξερω γω να πούμε! Άντε ρε Ζήση άσε τις μαλακίες και φέρτον. Τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται! Έτσι αλλάζεις επίπεδο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Μαμώ τις μάνες σας, αφήστε με να πάω στην ΠΑΟΚΑΡΑ μαζί με Πάμπλο να τα κάνουμε τάνα όλα στο τηγάνι...
Από τα λίγα σέρβικα που ξέρω, αυτά πρέπει να λέει...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ronaldo έγραψε:
brigate4 έγραψε:
eorptol έγραψε:...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΚ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ 32 ΧΡΟΝΙΑ.......
Φίλε μου αυτοί μας τον πήραν σε παραγωγική ηλικία.Και εμείς θα τον πάρουμε ελεύθερο.Από κει κ πέρα αν δεν μπορεί να βρει η διοίκησή μας άλλον επιθετικό στο πλανήτη ας τον πάρει.Ο Σαλπι θα μας αποδείξει πως είναι ΠΑΟΚτσής με 700-800 χιλ? :lol:
Ούτε θέλω να ζητήσει συγγνώμη.Άβουλα παιδάκια είμαστε?
Αν με κερατώσει η γυναίκα μου, με μια συγγνώμη όλα οκ ? ευχαριστώ δεν θα φάω το τυράκι.

ρε τι κολημα ειναι αυτο με τον σαλπιγγιδη πραγματικα
ειχε καμια υποχρεωση να μεινει στον ΠΑΟΚ?
επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι οτι θελει κανει
καταλαβετε το,το οτι θελει να γυρισει χαρη μας κανει
αν δεν ερθει στον ΠΑΟΚ εμεις θα χασουμε και οχι ο σαλπιγγιδης

δεχτηκαμε τον ξοφλημενο γκαγκατση που εστεινε ματς εναντιον μας,δεχτηκαμε τον ταπουτο που εβριζε τον ΠΑΟΚ και ειναι δηλωμενος αρειανος,δεχτηκαμε τον γεωργιαδη και τον αποθεωναμε ο οποιος ειχε φυγει με προσφυγη για τον γαυρο,δεχτηκαμε τον χριστοδουλοπουλο που ελεγε προτιμω να γινω μπετατζης παρα να παιξω στον ΠΑΟΚ κτλ κτλ κτλ

και καποιοι δεν θελετε τον σαλπιγγιδη που πραγματικα καθαρα και μονο συναισθηματικα θελει να γυρισει και να παιξει στην ομαδα που υποστηριζει.
ε ναι τα 800 χιλιαρικα εχουν μεγαλη διαφορα απο το 1,5 που του δινουν στην αγγλια
αυτα τα λεφτα ειναι τεραστια διαφορα και πρεπει να εισαι τεραστιος μ@λ@κ@ς κυριε σαλπιγγιδη να θελεις να παιξεις για 800 χιλιαρικα στον ΠΑΟΚ.

ξερετε τι σημαινει 700 χιλιαρικα τον χρονο η 500 χιλιαρικα τον χρονο διαφορα?
τοσο ευκολα χαριζονται τα εκατομυρια?

ξεκοληστε πραγματικα καποιοι
εχουν τρελαθει οι βαζελοι που τους φτυνει στη μουρη για το παοκακι οπως λενε
εχουμε μια ευκαιρια να παρουμε για πρωτη φορα στην ιστορια μας παιχτη απο γαυροβαζελο και να δειξουμε οτι ειμαστε υπολογισιμος αντιπαλος και οχι παρακατιανος συγγενης οπως λενε.
μια ζωη μας παιρνουν οτι καλυτερο και παιρνουμε τα αποφαγια τους

και καποιοι ακομα εκει το χαβα τους μας πουλησε

που μας πουλησε μωρε?
τον πουλησε τον παιχτη ο γουμενος.τον πιεζαν οι συμπαιχτες του να φυγει για να πληρωθουν ειχε και την κοντρα τοτε με τους οργανωμενους που τον εβριζαν και εγινε οτι εγινε.

και τοτε ηταν να παει στον γαυρο εκει ηθελε να τον δωσει ο γουμενος αυτος ομως ελεγε δεν παω στον γαυρο με τιποτα
πριν απο αυτα ειχε ανανεωσει 2 φορες με τον ΠΑΟΚ ενω ειχε προταση απο βαζελο παλι με διπλασια χρηματα.
τι να λεμε τωρα.
αλλα ενταξει φωναξτε να καταφερετε να μην ερθει να ευχαριστηθειται

ρε αφηστε τον ΠΑΟΚ να κανει ενα βημα παραπανω
δεν φωναζετε οταν ερχεται ο παπαζογλου και ο αμπουμπακαρι και φωναζετε για τον σαλπιγγιδη?

ο ΠΑΟΚ δεν θελει προβατακια θελει παιχτες με @@@
και το σουτ το εκανε επειδη ειχε @@ ειναι ηγετης
δεν ανεχτηκε να τον βριζουν οι συνοπαδοι του
δεν ειχε αντιδρασει τοτε ο βοκολος και δεν ξερω εγω ποιος αλλος ηταν στην ομαδα γιατι δεν τους ενοιαζε.ηταν περαστικοι
αυτον τον ενοιαζε,θιγονταν να τον βριζει η κερκιδα
μπορει να λαθος να θιγονταν αλλα ετσι ενοιωσε
σου λεει παιζουμε απληρωτοι τα δινουμε ολα(αυτος παντα σκιζονταν) και μας βριζετε και απο πανω?

παιχτη επιπεδου σαλπιγγιδη με 700 χιλιαρικα δεν βρισκεις γιατι πολυ απλα η αξια του ειναι πανω απο εκατομυριο.πρεπει να σου κατσει το τζοκερ
οπως μας εκατσε με τον βιειρινια

ακους και τον ραπτοπουλο το βρωμοσκουληκο που εχει σκυλιασει να μπριζωνει τους παοκτσηδες εναντιον του σαλπι και μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι θα τον πονεσει πολυ αν τον δει με την φανελα του ΠΑΟΚ

και κατι τελευταιο το οτι τον βριζαμε καποτε δεν λεει κατι
και εγω εχω φωναξει το γνωστο συνθηματακι που ειχε πολυ ωραιο στιχο και ρυθμο
απο εκει και περα ομως να τα δουμε λιγο ρεαλιστικα τα πραγματα λεω εγω
1.500.000 τον χρόνο στην Αγγλία βγάλε 40%-50% εφορία, στο τέλος είναι λιγότερα και από τα 800.00 που λες από τον ΠΑΟΚ, που εγώ δεν ξέρω πόσα είναι... εσείς ξέρετε και το ποσό που θα παίρνει...
Άβαταρ μέλους
jpm4

Δημοσίευση από jpm4 »

Παιδια ο kezman ηταν παιχταρα!
Τον θυμαμαι παλια που τον εβλεπα να παιζει!
Ειχε περασει και ενα φεγγαρι απο την chelsea που τοτε επαιρνε ολα τα αστερια αλλα δε τραβηξε!

Μακαρι να ερθει!!! :pano: :pano: :opaokara: :opaokara:
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

ο Κεζμαν ειναι ότι πρεπει για τετοιο πρωταθλημα, τα στατιστικα του σε Αιντχόβεν (μας ειχε βαλει γκολ κιολας) και Φενερ ειναι σουπερ.

Και ο Κοβασεβιτς οταν ηρθε στο γαυρο ειχε βαλει ενα γκολ τη σεζον και δεν ειχε παιχνιδια και εδω εβαζε γ πλακα γκολ.

Αν ειναι υποφερτα τα χρηματα ας τον παρουμε εστω για 6 μηνες :opaokara:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Καλα θα κανεις να παιξεις καλα.Γιατι οσο ο ΠΑΟΚ κανει πισω για παικταραδες για να ερθεις ,τοσο πιο πολυ εχω απαιτησεις απο εσενα.Στην περιπτωση που στο 90 κανεις το παγωνι μετα οι παπαδες τελειωσαν....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ..ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ
kos

Δημοσίευση από kos »

αν παρεις κεζμαν δεν θα παρεις σαλπι.
αυτο ειναι ξεκαθαρο. με σαντος 100%, χωρις σαντος 95%.

θα μπορουσε να πει κανεις οτι ο σαλπι θα παιξει ακρα αλλα τα ακρα μας ειναι κομπλε.

και επειδη ειναι σχεδον σιγουρο πλεον οτι ο σαλπι θα ερθει νομιζω οτι δυσκολα θα παιξει κατι με κεζμαν.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ότι και να λέμε είναι μεγάλη παιχτούρα!
και βλέπω ότι σχεδόν όλοι την γουστάρουμε τον ΚΕΖΜΑΝ.

εννοείτε ότι τέτοιους παίχτες τους παίρνεις τώρα που έχουν κάποια πτώση στην απόδοση τους τα τελευταία χρονάκια.
το γιατί είναι έτσι ,να σας πω δεν με πολύ endiaferei.mono αν είναι κανένας τραυματισμός και δεν παίξει ποτε.αλλα κάτι τέτοιο πιστεύω ότι δεν συμβαίνει στον ΚΕΖΜΑΝ

είμαι σίγουρος ότι θα ανταπροκριθεί στις απαιτήσεις που έχουμε εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ.
και παιδιά κάτι ακόμα .
μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα.
είναι στα 30 του και έχει ακόμα πολύ ψωμί μπροστά του ο MATEJA

στο τοπικ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ μού απάντησαν κάτι φίλοι ότι είναι πλέον και μεγάλος .
πλακα κάνετε?
και κάτι ακόμα
μόλις βάλει τις απρομαυρη φανέλα και πάλη θα τρελαθεί ο άνθρωπος, γιατί να είστε σίγουρη ότι και τα συναισθήματα παίζουν μπάλα

είχα διαβάσει ότι δήλωσε μέλος τον HOOLS τις παρτιζάν

PAOK PARTIZA ISTE BOJE ISTA VERA
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

D.A.A.T. έγραψε:Καλα θα κανεις να παιξεις καλα.Γιατι οσο ο ΠΑΟΚ κανει πισω για παικταραδες για να ερθεις ,τοσο πιο πολυ εχω απαιτησεις απο εσενα.Στην περιπτωση που στο 90 κανεις το παγωνι μετα οι παπαδες τελειωσαν....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ..ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ
Εντάξει θα παίξω όσο καλύτερα μπορώ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αχαχαχαχα...ελεος..
Οι τελευταίες 20-25 σελίδες του φόρουμ είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ. Είναι ΠΑΟΚ.
Στις μισές ελεεινό σκότωμα και διαγραφές και ξέρω γώ. Και στις άλλες μισές ανάσταση, βεγγαλικά, παικταράδες, Ζήση φέρτον θα κόψω τις φλέβες μου, έρχεται η ΑΜΚ, δεν έβγαλα ακόμα ΑΜΚΑ, πως θα πάρω μετοχές κ.λ.π.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ :opaokara:

Υ.Γ.Ρε, ποιος Κεζμαν..Ο δήθεν..Το παλτό του Άι Βασίλη..Ρε δε σε θέλω ρε..έχω κουκουβάουνα..πέρνα απ έξω κ άμα παρακαλέσεις πολύ, μπορεί να σ αφήσει ο σεκιουριτάς να κρυφοκοιτάξεις να δεις λίγο Τούμπα.. :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”