ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ... ΕΤΣΙ ... "ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΉΜΑΤΑ" & ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Τρελό πουλέν ο Παρτιζάνος..Συμφωνώ,ανεβάζει κατά πολύ την ποιότητα μας και το όνομα της ομάδας σε παγκόσμιο επίπεδο..Δεν νομίζω το ποσό της μεταγραφής να αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα καθώς τα έξοδα αυτά μπορούν πιστεύω να καλυφθούν από πωλήσεις τις φανέλας του (ποιος δεν θα αγοράσει?),από τα sold-out που θα γίνουν όπως επίσης και από το κύπελλο που αν (λογικά) περάσουμε απ τις Σέρρες μετά θα υπάρχουν έξτρα sold out..Μόνο η αποχή του προβληματίζει..Αλλά είναι μεγάλος παιχταράς που πιστεύω θα μπορέσει να βοηθήσει έστω κι αν παίξει τη μισή μπάλα που ξέρει.. 
Αυτο το επιχειρημα με τις φανελες να μην το αναφερουμε καλυτερα... Και να θελει καποιος να αγορασει, δεν υπαρχουν! Πικροχολη παρενθεση...
Με ασόδυο κάνεις άνετα εξάπορτο όμως...arisk έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε... Ο τύπος είναι ζαριά... Ή τα ρίχνεις και φέρνεις εξάρες... Ή τα ρίχνεις και φέρνεις ασόδυο...
......
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... start=1245 6 Ιουν 2009
Άγιε μου βασίλη σε παρακαλώ,
Φέρε μου τον κέζμαν και γάμα τον κοντό
μεγαλη παιχταρα ηταν ο κεζμαν
δεν μπορει να ξεχασε τη μπαλα και τραυματισμους δεν ειχε ενω δεν ειναι και μεγαλος(30 χρονων)
τωρα γιατι δεν ειναι ο παλιος κεζμαν δεν το ξερω αλλα σιγουρα αν ηταν σε καλη κατασταση ουτε θα υπηρχε περιπτωση να παιξει ελλαδα
ακομα θυμαμαι που ο μπαγεβιτς ειχε βαλει πανω του τον κουλακιωτη στην ολλανδια και το μονο που προλαβαινε να κανει ηταν να γυριζει και να τον κοιταει πως εφευγε..
δεν μπορει να ξεχασε τη μπαλα και τραυματισμους δεν ειχε ενω δεν ειναι και μεγαλος(30 χρονων)
τωρα γιατι δεν ειναι ο παλιος κεζμαν δεν το ξερω αλλα σιγουρα αν ηταν σε καλη κατασταση ουτε θα υπηρχε περιπτωση να παιξει ελλαδα
ακομα θυμαμαι που ο μπαγεβιτς ειχε βαλει πανω του τον κουλακιωτη στην ολλανδια και το μονο που προλαβαινε να κανει ηταν να γυριζει και να τον κοιταει πως εφευγε..
- paokathens
Ναι, καλά.. Τι συζητάμε..? Αν είναι εφικτό οικονομικά, δεν υπάρχει λόγος να μην έρθει.. Γιατί, δηλαδή, αν έρθει κάποιος άλλος και δε "βγει" θα είναι καλύτερα? Αξίζει και μόνο η προσθήκη του στην ομάδα.. Ανεβάζει αυτόματα το επίπεδο.. Ο άνθρωπος είναι απίστευτος.. Λατρεία!
ΠΑΡ'ΤΕ ΤΟΝ!!!
ΠΑΡ'ΤΕ ΤΟΝ!!!
ΒΡΥΖΑ ΦΕΡ'ΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, θα πηγαινω και στα τει

αμα ειναι να ρθει ο Κεζμαν μαζι θα πηγαινουμε tigon... απ το πρωι ως το βραδυ εκει θα μαστε....
Άγιε μου Βασίλη, σε παρακαλώ
φέρε μου τον Σέρβο, τον τρελό!!

Άγιε μου Βασίλη, σε παρακαλώ
φέρε μου τον Σέρβο, τον τρελό!!
Μην τον φέρνεις Ζήση είναι ακριβός και έχει να παίξει και πόσο καιρό.
Φέρε τον Οκβουβάνε και θα σου φτιάξω ΣΦ ΠΑΟΚ Κουκουβάουνες εδώ στην Αθήνα.
Φέρε τον Οκβουβάνε και θα σου φτιάξω ΣΦ ΠΑΟΚ Κουκουβάουνες εδώ στην Αθήνα.
Προτάθηκε ο Κέζμαν, αλλά δεν ενδιαφέρει…
"Την περίπτωση του Ματέγια Κέζμαν εξετάζει ο ΠΑΟΚ!
Οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» έχουν πολύ καλή άποψη για τον Σέρβο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσουν περαιτέρω την υπόθεση, καθώς ο Φερνάντο Σάντος θέλει να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα στην επίθεση.
Ο Κέζμαν το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζεται με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπουλης, έχοντας σημείωσε 2 γκολ σε 10 συμμετοχές του. "
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=118163

"Την περίπτωση του Ματέγια Κέζμαν εξετάζει ο ΠΑΟΚ!
Οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» έχουν πολύ καλή άποψη για τον Σέρβο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσουν περαιτέρω την υπόθεση, καθώς ο Φερνάντο Σάντος θέλει να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα στην επίθεση.
Ο Κέζμαν το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζεται με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπουλης, έχοντας σημείωσε 2 γκολ σε 10 συμμετοχές του. "
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=118163
χαχαχαχαχα
........ζηση αμα εισαι on-line τωρα μην ακους τον gash....φερ'τον, ειναι λαικη προσταγη.