Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Zorro4 μπορει να χεις και δικιο αλλα ρε φουστι μου παλι off topic βγηκαμε... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ilias4_koufalia ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ.

Το είπα ... σε κατανοώ για τις απόψεις σου, ... που ήταν πριν λίγο καιρό και δικές μου απόψεις.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ... ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ... ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ.
Αν χάσουμε ένα από τα 3 ... ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

re παιδια και αν ερθει ο σαλπι το kaλοκαιρι 6 μηνες θα ζηταμε ? ας αλλαξουμε κουβεντα με τον κεζμαν κανενα
νεο ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

eorptol παίζει κάτι με κέζμαν? ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ?

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ? ... ΝΑ ΜΗ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

brigate4 έγραψε:
eorptol έγραψε:...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΚ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ 32 ΧΡΟΝΙΑ.......
Φίλε μου αυτοί μας τον πήραν σε παραγωγική ηλικία.Και εμείς θα τον πάρουμε ελεύθερο.Από κει κ πέρα αν δεν μπορεί να βρει η διοίκησή μας άλλον επιθετικό στο πλανήτη ας τον πάρει.Ο Σαλπι θα μας αποδείξει πως είναι ΠΑΟΚτσής με 700-800 χιλ? :lol:
Ούτε θέλω να ζητήσει συγγνώμη.Άβουλα παιδάκια είμαστε?
Αν με κερατώσει η γυναίκα μου, με μια συγγνώμη όλα οκ ? ευχαριστώ δεν θα φάω το τυράκι.

ρε τι κολημα ειναι αυτο με τον σαλπιγγιδη πραγματικα
ειχε καμια υποχρεωση να μεινει στον ΠΑΟΚ?
επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι οτι θελει κανει
καταλαβετε το,το οτι θελει να γυρισει χαρη μας κανει
αν δεν ερθει στον ΠΑΟΚ εμεις θα χασουμε και οχι ο σαλπιγγιδης

δεχτηκαμε τον ξοφλημενο γκαγκατση που εστεινε ματς εναντιον μας,δεχτηκαμε τον ταπουτο που εβριζε τον ΠΑΟΚ και ειναι δηλωμενος αρειανος,δεχτηκαμε τον γεωργιαδη και τον αποθεωναμε ο οποιος ειχε φυγει με προσφυγη για τον γαυρο,δεχτηκαμε τον χριστοδουλοπουλο που ελεγε προτιμω να γινω μπετατζης παρα να παιξω στον ΠΑΟΚ κτλ κτλ κτλ

και καποιοι δεν θελετε τον σαλπιγγιδη που πραγματικα καθαρα και μονο συναισθηματικα θελει να γυρισει και να παιξει στην ομαδα που υποστηριζει.
ε ναι τα 800 χιλιαρικα εχουν μεγαλη διαφορα απο το 1,5 που του δινουν στην αγγλια
αυτα τα λεφτα ειναι τεραστια διαφορα και πρεπει να εισαι τεραστιος μ@λ@κ@ς κυριε σαλπιγγιδη να θελεις να παιξεις για 800 χιλιαρικα στον ΠΑΟΚ.

ξερετε τι σημαινει 700 χιλιαρικα τον χρονο η 500 χιλιαρικα τον χρονο διαφορα?
τοσο ευκολα χαριζονται τα εκατομυρια?

ξεκοληστε πραγματικα καποιοι
εχουν τρελαθει οι βαζελοι που τους φτυνει στη μουρη για το παοκακι οπως λενε
εχουμε μια ευκαιρια να παρουμε για πρωτη φορα στην ιστορια μας παιχτη απο γαυροβαζελο και να δειξουμε οτι ειμαστε υπολογισιμος αντιπαλος και οχι παρακατιανος συγγενης οπως λενε.
μια ζωη μας παιρνουν οτι καλυτερο και παιρνουμε τα αποφαγια τους

και καποιοι ακομα εκει το χαβα τους μας πουλησε

που μας πουλησε μωρε?
τον πουλησε τον παιχτη ο γουμενος.τον πιεζαν οι συμπαιχτες του να φυγει για να πληρωθουν ειχε και την κοντρα τοτε με τους οργανωμενους που τον εβριζαν και εγινε οτι εγινε.

και τοτε ηταν να παει στον γαυρο εκει ηθελε να τον δωσει ο γουμενος αυτος ομως ελεγε δεν παω στον γαυρο με τιποτα
πριν απο αυτα ειχε ανανεωσει 2 φορες με τον ΠΑΟΚ ενω ειχε προταση απο βαζελο παλι με διπλασια χρηματα.
τι να λεμε τωρα.
αλλα ενταξει φωναξτε να καταφερετε να μην ερθει να ευχαριστηθειται

ρε αφηστε τον ΠΑΟΚ να κανει ενα βημα παραπανω
δεν φωναζετε οταν ερχεται ο παπαζογλου και ο αμπουμπακαρι και φωναζετε για τον σαλπιγγιδη?

ο ΠΑΟΚ δεν θελει προβατακια θελει παιχτες με @@@
και το σουτ το εκανε επειδη ειχε @@ ειναι ηγετης
δεν ανεχτηκε να τον βριζουν οι συνοπαδοι του
δεν ειχε αντιδρασει τοτε ο βοκολος και δεν ξερω εγω ποιος αλλος ηταν στην ομαδα γιατι δεν τους ενοιαζε.ηταν περαστικοι
αυτον τον ενοιαζε,θιγονταν να τον βριζει η κερκιδα
μπορει να λαθος να θιγονταν αλλα ετσι ενοιωσε
σου λεει παιζουμε απληρωτοι τα δινουμε ολα(αυτος παντα σκιζονταν) και μας βριζετε και απο πανω?

παιχτη επιπεδου σαλπιγγιδη με 700 χιλιαρικα δεν βρισκεις γιατι πολυ απλα η αξια του ειναι πανω απο εκατομυριο.πρεπει να σου κατσει το τζοκερ
οπως μας εκατσε με τον βιειρινια

ακους και τον ραπτοπουλο το βρωμοσκουληκο που εχει σκυλιασει να μπριζωνει τους παοκτσηδες εναντιον του σαλπι και μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι θα τον πονεσει πολυ αν τον δει με την φανελα του ΠΑΟΚ

και κατι τελευταιο το οτι τον βριζαμε καποτε δεν λεει κατι
και εγω εχω φωναξει το γνωστο συνθηματακι που ειχε πολυ ωραιο στιχο και ρυθμο
απο εκει και περα ομως να τα δουμε λιγο ρεαλιστικα τα πραγματα λεω εγω
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Zorro4 έγραψε:ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΥΡΟ brigate4 ...

ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ HOLYWOOD. :opaokara:
ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΟΥ?

Μήπως ο σάλπι θεωρεί τον ΠΑΟΚ γκόμενά του? για σκέψου το.
Zorro4 έγραψε:
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ... ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ?)
Ο ΠΑΟΚ έγινε μεγάλος και από τη περηφάνεια του λαού του.Αν το θεωρείς βλαχομαγκιά κ παλικαρισμό οκ.Σε μερικά πράγματα δεν πρέπει να αλλάζεις τη γνώμη σου ανάλογα με τους καιρούς ή αν έχεις ανάγκη κάποιον επιθετικό.Προσωπικά έβγαλα το καπέλο στα χανούμια με τον Μπάγεβιτς.Εγωισμός? Ναι,εγωισμός.Μήπως αν έρθει ο σάλπι θα μας φέρει το πρωτάθλημα? πάλι τριτοτέταρτοι θα είμαστε.Αλλά ναι ξέχασα είναι ΠΑΟΚτσάκι από κούνια.
Σαφώς και η γνώμη του μαλάκα brigate4 σε ένα φόρουμ δεν μετράει και δεν πρέπει να μετράει.Μόνο που θα πρέπει να σκεφτούν πως χαλιέται πολύς κόσμος με το συγκεκριμένο θέμα.Και μη του πουν ''αν δε σ΄αρέσει μην έρχεσαι''. Τους έχουμε αφήσει εν λευκώ την ομάδα ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ.Και αν τελικά έρθει ο κοντός μύτη δε θ΄ανοίξει αλλά μη προσπαθούν να με πείσουν με διάφορα αστεία επιχειρήματα.Ακόμη και ομοιότητες στις επιστροφές Ζαγοράκη-Σάλπι διαβάσαμε σήμερα!!! Τέτοια γυριστή δεν θα τη κάνω...

Σόρι αλλά ποιές μεταγραφές Ιανουαρίου? αφού δεν υπάρχει φράγκο τι να συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
kokout

Δημοσίευση από kokout »

ronaldo έγραψε:
brigate4 έγραψε:
eorptol έγραψε:...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΚ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ 32 ΧΡΟΝΙΑ.......
Φίλε μου αυτοί μας τον πήραν σε παραγωγική ηλικία.Και εμείς θα τον πάρουμε ελεύθερο.Από κει κ πέρα αν δεν μπορεί να βρει η διοίκησή μας άλλον επιθετικό στο πλανήτη ας τον πάρει.Ο Σαλπι θα μας αποδείξει πως είναι ΠΑΟΚτσής με 700-800 χιλ? :lol:
Ούτε θέλω να ζητήσει συγγνώμη.Άβουλα παιδάκια είμαστε?
Αν με κερατώσει η γυναίκα μου, με μια συγγνώμη όλα οκ ? ευχαριστώ δεν θα φάω το τυράκι.

ρε τι κολημα ειναι αυτο με τον σαλπιγγιδη πραγματικα
ειχε καμια υποχρεωση να μεινει στον ΠΑΟΚ?
επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι οτι θελει κανει
καταλαβετε το,το οτι θελει να γυρισει χαρη μας κανει
αν δεν ερθει στον ΠΑΟΚ εμεις θα χασουμε και οχι ο σαλπιγγιδης

δεχτηκαμε τον ξοφλημενο γκαγκατση που εστεινε ματς εναντιον μας,δεχτηκαμε τον ταπουτο που εβριζε τον ΠΑΟΚ και ειναι δηλωμενος αρειανος,δεχτηκαμε τον γεωργιαδη και τον αποθεωναμε ο οποιος ειχε φυγει με προσφυγη για τον γαυρο,δεχτηκαμε τον χριστοδουλοπουλο που ελεγε προτιμω να γινω μπετατζης παρα να παιξω στον ΠΑΟΚ κτλ κτλ κτλ

και καποιοι δεν θελετε τον σαλπιγγιδη που πραγματικα καθαρα και μονο συναισθηματικα θελει να γυρισει και να παιξει στην ομαδα που υποστηριζει.
ε ναι τα 800 χιλιαρικα εχουν μεγαλη διαφορα απο το 1,5 που του δινουν στην αγγλια
αυτα τα λεφτα ειναι τεραστια διαφορα και πρεπει να εισαι τεραστιος μ@λ@κ@ς κυριε σαλπιγγιδη να θελεις να παιξεις για 800 χιλιαρικα στον ΠΑΟΚ.

ξερετε τι σημαινει 700 χιλιαρικα τον χρονο η 500 χιλιαρικα τον χρονο διαφορα?
τοσο ευκολα χαριζονται τα εκατομυρια?

ξεκοληστε πραγματικα καποιοι
εχουν τρελαθει οι βαζελοι που τους φτυνει στη μουρη για το παοκακι οπως λενε
εχουμε μια ευκαιρια να παρουμε για πρωτη φορα στην ιστορια μας παιχτη απο γαυροβαζελο και να δειξουμε οτι ειμαστε υπολογισιμος αντιπαλος και οχι παρακατιανος συγγενης οπως λενε.
μια ζωη μας παιρνουν οτι καλυτερο και παιρνουμε τα αποφαγια τους

και καποιοι ακομα εκει το χαβα τους μας πουλησε

που μας πουλησε μωρε?
τον πουλησε τον παιχτη ο γουμενος.τον πιεζαν οι συμπαιχτες του να φυγει για να πληρωθουν ειχε και την κοντρα τοτε με τους οργανωμενους που τον εβριζαν και εγινε οτι εγινε.

και τοτε ηταν να παει στον γαυρο εκει ηθελε να τον δωσει ο γουμενος αυτος ομως ελεγε δεν παω στον γαυρο με τιποτα
πριν απο αυτα ειχε ανανεωσει 2 φορες με τον ΠΑΟΚ ενω ειχε προταση απο βαζελο παλι με διπλασια χρηματα.
τι να λεμε τωρα.
αλλα ενταξει φωναξτε να καταφερετε να μην ερθει να ευχαριστηθειται

ρε αφηστε τον ΠΑΟΚ να κανει ενα βημα παραπανω
δεν φωναζετε οταν ερχεται ο παπαζογλου και ο αμπουμπακαρι και φωναζετε για τον σαλπιγγιδη?

ο ΠΑΟΚ δεν θελει προβατακια θελει παιχτες με @@@
και το σουτ το εκανε επειδη ειχε @@ ειναι ηγετης
δεν ανεχτηκε να τον βριζουν οι συνοπαδοι του
δεν ειχε αντιδρασει τοτε ο βοκολος και δεν ξερω εγω ποιος αλλος ηταν στην ομαδα γιατι δεν τους ενοιαζε.ηταν περαστικοι
αυτον τον ενοιαζε,θιγονταν να τον βριζει η κερκιδα
μπορει να λαθος να θιγονταν αλλα ετσι ενοιωσε
σου λεει παιζουμε απληρωτοι τα δινουμε ολα(αυτος παντα σκιζονταν) και μας βριζετε και απο πανω?

παιχτη επιπεδου σαλπιγγιδη με 700 χιλιαρικα δεν βρισκεις γιατι πολυ απλα η αξια του ειναι πανω απο εκατομυριο.πρεπει να σου κατσει το τζοκερ
οπως μας εκατσε με τον βιειρινια

ακους και τον ραπτοπουλο το βρωμοσκουληκο που εχει σκυλιασει να μπριζωνει τους παοκτσηδες εναντιον του σαλπι και μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι θα τον πονεσει πολυ αν τον δει με την φανελα του ΠΑΟΚ

και κατι τελευταιο το οτι τον βριζαμε καποτε δεν λεει κατι
και εγω εχω φωναξει το γνωστο συνθηματακι που ειχε πολυ ωραιο στιχο και ρυθμο
απο εκει και περα ομως να τα δουμε λιγο ρεαλιστικα τα πραγματα λεω εγω

Μπραβο ρε αδερφε ειπες ακριβως οτι θελω να πω εδω και καιρο....
Ετσι εχουν τα πραγματα μαγκες μου!!!Ανοιξτε τα ματια σας και αφηστε τα νταηλικια και τους εγωισμους κατα μερος!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

brigate4 ... ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ Quote φράσεις κάποιου, δεν είναι έντιμο να απομονώνεις ότι σε βολεύει για την πάσα.
Zorro4 έγραψε:ilias4_koufalia ... ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ...
Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα, ... αντίθετα σέβομαι και αν θέλεις κατανοώ εν μέρει όλους εσάς που δεν τον θέλετε.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ... ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ?)
Για να βγαίνει το σωστό νόημα αυτών που λέω. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΜΙΛΑΩ.
Εδώ ο άλλος βγήκε και έγραψε χθες πως θα πάει αεροδρόμια θα ανεβάσει πανό, θα ρίξει σούτια μόνο και μόνο για να περάσει το δικό του.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ, ... ΣΤΑ 43 ΜΟΥ ΕΠΊΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
Σε ότι αφορά τα χανούμια, Μπάγιεβιτς έχουν ακόμη προπονητή.
Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ... ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ... ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ.

Ο RONALDO ΠΙΟ ΠΑΝΩ ... ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΆΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ.
RONALDO ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ.

brigate4 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΚΙΖΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ...
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ρε φίλε βάζω τη παράγραφο που σε απαντάω δεν βάζω όλο το κείμενο!!!
Για τα χανούμια τώρα είναι τρίτη φορά ο Μπάγεβιτς και πάλι δεν τον γουστάρουν και όσοι ήταν κολλημένοι και προσωπολάτρες αρχίζουν να ξυπνάνε.
Ο Ronaldo δίνει κάποια παραδείγματα.Βλέπεις πόσα καταπίνουμε τα τελευταία χρόνια.Απ την άλλη δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια ζυγαριά διαφορετικές περιπτώσεις.
Γι αυτό έγραψα πως δεν τρέχει τίποτα.Θα το δεχτούμε κ αυτό γιατί ''ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα''. Μη μασάς από αεροδρόμια κλπ.Υποδοχή θα γίνει στο παικταρά μας,οι φυλλάδες θα γράφουν πως γύρισε σπίτι του,στην ομάδα της καρδιάς του,θα βάλει και γκολ με γαύρο κ σκουλήκι και η ζωή συνεχίζεται...
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα με αναγκάσετε να συμφωνήσω με τον Falegko μ' αυτά που λέτε! (πώς καταντάει άνθρωπος)!
Ο Σάλπι θα έρθει το καλοκαίρι, γιατί τότε θα είναι ελεύθερος! Επειδή όμως το πρωτάθλήμα συνεχίζεται και πρέπει να βγούμε Ch.L. (ο όρος που μας έβαλε ο Δημήτρης, προκειμένου να έρθει) θα χρειαστούμε ενίσχυση μεσοεπιθετικά.
Στο πλαίσιο αυτό πήραμε τον Μοράες, που έχει ΚΑΙ επιτελικά χαρακτηριστικά (μένει βέβαια να τα δούμε) καθώς και ο γκολτζής Οκουνβάνε, ή Μπάνε, ή κάπως έτσι (μα είναι όνομα αυτό;)!

χαχαχαχαχαχα εσυ εισαι ο συμβολεογραφος τισ παε ΠΑΟΚ? η ο maneger του σαπλι? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

Zorro4 έγραψε:eorptol παίζει κάτι με κέζμαν? ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ?

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ? ... ΝΑ ΜΗ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ... :opaokara:

ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ αδερφέ.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Η Σπορ του Βορρά λέει ότι ο Εντίνιο μίλησε στα σπορ και επιβεβαίωσε ότι μιλάει με τον ΠΑΟΚ και η goal news γράφει άγνοια ο Εντίνιο...ρε μην πουλάτε ρε παπά στον λαό του ΠΑΟΚ!!! :opaokara: :opaokara:

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 2009&cid=0

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=10

ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Καλά παγωτατζή ετοιμάσου να λερώσουμε για 1-2 μέρες τα βρακιά μας, που θα λένε για Κέζμαν.. :lol: :lol: :lol:

Ο Κριστιάνο βγάζει μάτια, ο Οτινάναις είναι καλός λένε, Κέζμαν μας πρότειναν, για Σαλπι ενδιαφερόμαστε, για Εντίνιο ακούγεται κάτι... Σαν να ανεβαίνει το ράφι που επιλέγουμε παίχτες.. Άιντε να πάνε όλα καλά..
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα

Εντίνιο… και Κέζμαν!

Tην στιγμή που Τζέισι Οκβουνβάνε αφήνει θετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν κάτι πιο δυνατό στην θέση του σέντερ φορ με τους Κέζμαν και Εντίνιο, να είναι δύο από τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Χθες κυκλοφόρησε έντονη φημολογία πως υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ματίας Κέζμαν, με τους ανθρώπους του συλλόγου, να επιβεβαιώνουν πως ο παίκτης προτάθηκε αλλά η περίπτωση είναι δύσκολη λόγω αποχής του παίκτη από την ενεργό δράση.

Ο Ματίας Κέζμαν σίγουρα είναι ένα μεγάλο όνομα και πολύ γνωστό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς έχει φορέσει τις φανέλες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Τσέλσι.

Ωστόσο οι άνθρωποι τους ασπρόμαυρου συλλόγου το «σκέφτονται», αν αξίζει το ρίσκο μία τέτοια κίνηση.

Αυτό διότι ο 30χρονος επιθετικός που έχει «τσουχτερό» μισθό, αγωνίστηκε φέτος στην Ζενίτ ως δανεικός, μόλις σε δέκα αγώνες, τρεις μόνο ως βασικός.

Το τελευταίο του παιχνίδι το έδωσε πριν έναν μήνα όταν και αγωνίστηκε μόλις για ένα ημίχρονο για το πρωτάθλημα εναντίον της Σπάρτακ Μόσχας.

Εντίνιο:"Μίλησα με Κονσεϊσάο. Δεν ξεχνάω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ"

Την ίδια στιγμή ο Εντίνιο που είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρεται ο Δικέφαλος να αποκτήσει, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, για τους οπαδούς του Δικεφάλου αλλά και τον Κριστιάνο.

Ο Εντίνιο στην συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε μεταξύ άλλων:

"Έχω μιλήσει πριν λίγο καιρό με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ήθελε να μάθει λεπτομέρειες για το συμβόλαιο μου και το πώς είναι η κατάσταση εδώ στην ομάδα μου. Εγώ είμαι παίκτης της Μάλαγα. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο εδώ. Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απίστευτοι. Δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα τους. Έζησα και εγώ αυτή την ατμόσφαιρα και δεν μπορώ να την ξεχάσω".

Ο Εντίνιο μίλησε και για τον Κριστιάνο Μοράες:"Τον γνωρίζω πολύ καλά τον Κριστιάνο. Είναι εξαιρετικός τύπος και μαγικός παίκτης με φαντασία στο παιχνίδι του".

http://www.sport24.gr/html/ent/338/ent.335338.asp
syn

Δημοσίευση από syn »

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”