Οκ, η αληθεια ειναι πως φοβηθηκα πως θα παρεξηγιομουν. Δεν πηγαινε αδερφε Ρονι για σενα. Απλα επειδη εχω πολυ καιρο να μπω, επειδη διαβαζουμε τα του..."με το ετσι θελω να παει ο προδοτης στον ΠΑΟΚ".......στις εφημεριδες, ετυχε να παρω απο το σχολειο σου την πασα και να γραψω. Αλλιως ειμαι σαφως και εγω ενας με τη δικη σου λογικη και σκεπτικο. Δλδ αν κρινω στην πορεια πως εχω λαθος, εχω την τολμη και το θαρρος να το πω. Σωστος σε αυτο. Αυτο που ηθελα να περασει προς ολους απο την μερια μου και δεν ειναι ψεμα, μην γυρναμε πισω παλι.....γιατι οι περισσοτεροι την εχουν κανει γυριστη και λενε ΝΑΙ στο παλικαρι που οχι σε προδωσε, οχι κλαιγεται να γυρισει, αλλα δεν εχει το θαρρος και τα παντελονια να βγει και να πει το τι ακριβως παιχτηκε. Αυτο με τρελενει και οχι τα τυπου......να μιλησε με τους συνδεσμητες σε ενα μπαρ, γονομοποιησε με τους αλλους μισους στο Βαρδαρη μια αλλοδαπη και λακαμιες να ειχαμε να λεγαμε. Βγαινεις, ΖΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, λες το τι παιχτηκε και γινεσαι δεκτος, σταρατα και παντελονατα. Οχι, θελω να γυρισω μεσω αβαντζου των μμε και να περασει στη ζουλα. Και επειδη με αρεσει να μιλω με επιχειρηματα. Φτανει ρε μαγκες αυτα τα πανε-ελα. Γυαλι που σπαει δεν ξανακολλαει. Φτανει ρε ρεζιλικια για αυτο τον ετσι κι αλλιως τυρρανισμενο λαο. Με τον οικοδομο, τα ιδια, με αυτον περασαμε και πριν να φυγει καποιες ασχημες στιγμες....παλαιοτερα οι αλλοι πηγαν να παρακαλεσουν τον Σκουλικιαννιδη να μας αναλαβει στο μπασκετ..λες και δεν υπηρχε αλλος αξιολογος προπονητης. Δλδ εμεις τωρα θα κολλησουμε στον κοντο, επειδη εμαθε να πιπιλιζει τη λεξη ΠΑΟΚ; Και βαζουμε μπροστα το Ζαγορ και τα ντεμεκ για το καλο του ΠΑΟΚ και στο θεμα σαλπι, γιατι οπως εχω ξαναπει με προσωπικη μου ευθυνη και γνωμη, περα απο ενα 70% οπως το κοβω εγω, στα καλα του Τεο, εχει και το 30% που μας πισωγυρναει τα τελευταια 3 χρονια. Τι θα πει τουμπεκι, Τεο ειναι αυτος. Γιατι με το Ζηση η με καθε Ζηση δεν τραβαει η ομας; Ερωτω και ας μην ξεχνω. Θα πει κανεις....μα ετσι πως να παμε μπροστα, αν δεν ειμαστε ενωμενοι. Μην τα ξαναλεμε, ενωμενοι δε σημαινει κλεινω τα ματια σε ολα. Γιατι στο θεμα του "κοντου", ολοι μας εχουμε δικαιο στο κατω κατω. Οποτε γιατι και ποιος βαζει διχονοια;ronaldo έγραψε:araya4 έγραψε:Α, θελουμε και Σαλπι τωρα. Βρε πως γυρνανε οι καιροι.......και οι "Ριζοι" ποιο πολλοι.....
Υ.Γ. Σαλπιγγιδη .....ρααα, ετσι για να γουσταρουμε παλιες λαικες μας βραδιες......
το να αλλαζεις γνωμη σημαινει οτι αν μη τι αλλο οτι δεν εχεις κολημενο μυαλο και οι κωλοτουμπες ειναι καλυτερες απο την ξεροκεφαλια
για τον σαλπιγγιδη παντως οσοι παρακολουθουν ξερουν οτι παντα ημουν υποστηρικτης του να γυρισει ακομα και περυσι που το κλιμα ηταν εντελως αντιθετο απο αυτο που ειναι τωρα
οποτε αν το ελεγες για μενα κανεις λαθος φιλε μου
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- ilias4_koufalia
Μια κουβεντα λεει καποιος για το πουλεν σας και αμεσως βγαινετε να τον φατε!
Λετε λετε λετε... ενα σωρο για να πεισετε και γω δν ξερω ποιον οτι εχετε δικαιο!
Ενταξει εγω την αποψη μου ειπα και προσπαθω να σας εξηγησω το σκεπτικο μου αλλα παντα με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ! και οταν λεω το καλο του ΠΑΟΚ συνεπαγεται και το τι γινετε στην κεριδα γιατι χωρις τν κοσμο οσο καλη και να ειναι η διοικιση δν μπορει να παει καλα η ομαδα και ιδιαιτερα σε εμας...
Εξαλου αν ερθει ποτε αυτος ο παιχτης το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην του χαρισω το χειροκρτημα μου γιατι ετσι κι αλλιως η γιουχα(απο οσους κι αν ειναι αυτη) καποια στιγμη θα σταματησει! οτιδιποτε αλλο θα κανει κακο στην ομαδα μας!
Υ.Γ. Στην υπογραφη μου γραφω κατι για να μην το ξεχναμε ποτε...
Λετε λετε λετε... ενα σωρο για να πεισετε και γω δν ξερω ποιον οτι εχετε δικαιο!
Ενταξει εγω την αποψη μου ειπα και προσπαθω να σας εξηγησω το σκεπτικο μου αλλα παντα με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ! και οταν λεω το καλο του ΠΑΟΚ συνεπαγεται και το τι γινετε στην κεριδα γιατι χωρις τν κοσμο οσο καλη και να ειναι η διοικιση δν μπορει να παει καλα η ομαδα και ιδιαιτερα σε εμας...
Εξαλου αν ερθει ποτε αυτος ο παιχτης το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην του χαρισω το χειροκρτημα μου γιατι ετσι κι αλλιως η γιουχα(απο οσους κι αν ειναι αυτη) καποια στιγμη θα σταματησει! οτιδιποτε αλλο θα κανει κακο στην ομαδα μας!
Υ.Γ. Στην υπογραφη μου γραφω κατι για να μην το ξεχναμε ποτε...
ειμαι σιγουρος οτι μετα 2-3 ματς οταν βαζει τα γκολ θα τον χειροκροτας .....αν ας πουμε βαλει γκολ με γαβρο
οπως παλια δεν θα τον χειροκροτησεις ?
ilias4_koufalia ... ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ...
Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα, ... αντίθετα σέβομαι και αν θέλεις κατανοώ εν μέρει όλους εσάς που δεν τον θέλετε.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ... ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ?)
Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα, ... αντίθετα σέβομαι και αν θέλεις κατανοώ εν μέρει όλους εσάς που δεν τον θέλετε.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ... ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ?)
O ποδοσφαιριστής αυτός ακόμα είναι ποδοσφαιριστής του βάζελου κι οχι του ΠΑΟΚ....D.A.A.T. έγραψε:να βριζου μεσα στο γηπεδο ΠΑΟΚτσηδες εναν ποδοσφαιριστη και αλλοι ΠΑΟΚτσηδες να γιουχαρουν αυτους που βριζουν ειναι διχονοια..
Υγεια ειναι να συζητας και μεσα απο αυτο να βελτιωνεσαι.
Εγω προσωπικα που αδιαφορησα για μεν και δε ενοιωσα πιο υγειης.
- ilias4_koufalia
Αδερφε επειδη παω στην 4 και εχω και ενα προβληματακι μειωπειας οποτε βαζουμε γκολ σχεδον παντα ρωταω ποιος το εβαλε!eorptol έγραψε:ειμαι σιγουρος οτι μετα 2-3 ματς οταν βαζει τα γκολ θα τον χειροκροτας .....αν ας πουμε βαλει γκολ με γαβρο
Παντως και στον τελικο του τσουλου να βαλει γκολ τον συγκεκριμενο παιχτι ΔΕΝ θα τν χειροκροτησω!! Εχει διαγραφει απο την συνειδιση μου οπως και αρκετοι αλλοι γιατι εγω προσωπικα συχαινομαι την προδωσια(δεν μιλαω μονο για το ποδοσφαιρο, γενικα για την ζωη)....
Ζορρο σιγουρα υπαρχουν καποιοι που εσκεμενα προσπαθουν να δημιουργησουν τετοιο κλιμα οι οποιοι σιγουρα δεν ειναι ΠΑΟΚ αλλα υπαρχουν αρκετοι πιστευω που το δημιουργουν χωρις να θελουν να βλαψουν τον ΠΑΟΚ! Ισως ειναι η αγανακτηση που τους βγαζει εξω απο τα ρουχα τους και πολλες φορες φτανουν σε ακροτητες! και αυτοι ομως αδερφια μας ειναι!!!
Αδερφέ ξέρεις ότι σε πολλά συμφωνούμε...απλά τώρα να σημειώσω ότι δε νομίζω πως πρέπει να επιβάλλουμε κατά κάποιο τρόπο σε κανένα να τον αγαπήσει...eorptol έγραψε:ειμαι σιγουρος οτι μετα 2-3 ματς οταν βαζει τα γκολ θα τον χειροκροτας .....αν ας πουμε βαλει γκολ με γαβρο
όσα γκολ και να υποθέτεις ότι θα βάλει δε θα γίνει αποδεκτός σίγουρα στην καρδιά κάποιων ΠΑΟΚτσήδων...
Μην μιλάμε για το τι νοιώθει ο άλλος....
Φιλικά eorptol, έτσι;
για μενα προδοτης ηταν μονο ο φασουλας που εφυγε και ακομη μας βριζει και μιλαει ειρωνικα για μας .....
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ .......
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ .......
Φίλε μου αυτοί μας τον πήραν σε παραγωγική ηλικία.Και εμείς θα τον πάρουμε ελεύθερο.Από κει κ πέρα αν δεν μπορεί να βρει η διοίκησή μας άλλον επιθετικό στο πλανήτη ας τον πάρει.Ο Σαλπι θα μας αποδείξει πως είναι ΠΑΟΚτσής με 700-800 χιλ?eorptol έγραψε:...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΚ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ 32 ΧΡΟΝΙΑ.......
Ούτε θέλω να ζητήσει συγγνώμη.Άβουλα παιδάκια είμαστε?
Αν με κερατώσει η γυναίκα μου, με μια συγγνώμη όλα οκ ? ευχαριστώ δεν θα φάω το τυράκι.
-
johannes-4
έλεος κάθε μέρα με τον σαλπιγγίδη στο "τοπικ" των μεταγραφών ανοίξτε ένα ξεχωριστό να ησυχάσουμε
teod1980 δεν λεω κανεις να τον αγαπησει ας τον μισει αλλα αν ερθει καποιος εκδηλωνοντας το μισος του στο γηπεδο να μην
κανει κακο στην ομαδα μονο αυτο νομιζω δεν πρεπει να γινει.......κατα τα αλλα να πιστευει ο καθενας οτι θελει
εμεις δεν θα γινουμε ποτε σαν τον ρουλη......
κανει κακο στην ομαδα μονο αυτο νομιζω δεν πρεπει να γινει.......κατα τα αλλα να πιστευει ο καθενας οτι θελει
εμεις δεν θα γινουμε ποτε σαν τον ρουλη......
Να σε κάνω μία ερώτηση ... ilias4_koufalia
ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΟΚ ... ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ?
Οχι αδελφέ μου, ... αδελφός είσαι εσύ που συζητάμε όμορφα και καλά κάνεις και έχεις την όποια άποψη.
Εσύ που δηλώνεις Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ... και λειτουργείς με συναίσθημα ενότητας με τους υπόλοιπους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ... ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΕ ΛΕΩ.
brigate4
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?
ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΣ?
ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΟΚ ... ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ?
Οχι αδελφέ μου, ... αδελφός είσαι εσύ που συζητάμε όμορφα και καλά κάνεις και έχεις την όποια άποψη.
Εσύ που δηλώνεις Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ... και λειτουργείς με συναίσθημα ενότητας με τους υπόλοιπους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ... ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΕ ΛΕΩ.
brigate4
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?
Με τι σημείωση ότι ο λαγός περισσότερο για hollywood μοιάζει παρά με ναρκωτικά...Zorro4 έγραψε:Να σε κάνω μία ερώτηση ... ilias4_koufalia
brigate4
ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΥΡΟ brigate4 ...
ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ HOLYWOOD.
ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΟΥ?
ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ HOLYWOOD.
ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΟΥ?