Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
αγκαβε παραγγελίες δέχεσαι για τα σχέδια...? θέλουμε να κάνουμε κάτι δωράκια μέρες που ναι....
πάλι κέντησες ρε τρελέ. ειδικά η 2η είναι το κάτι άλλο!!
παιδιά εγώ αυτό που γνωρίζω παρα πολύ καλά είναι ότι
αν έρθει μια άλλη εταιρία p.x. η adidas και δώσει παραπάνω χρήματα ,
η παε έχει το δικαίωμα να σπάσει το συμβόλαιο
έχει γίνει πολλές φορες p.x η ρωσία μέσα σε μια νύχτα άλλαξε από nike σε adidas
Δεν σπάνε έτσι εύκολα τα συμβόλαια.Σίγουρα θα το δούνε στη ΠΑΕ γιατί μέχρι τώρα μόνο οι εταιρίες είχαν κέρδος.Δεν γίνεται να παίρνουμε μόνο 200-300 χιλιάρικα κάθε χρόνο.
Αγκαβε νιωθω σαν 60αρης που καθεται στο παρκο και βλεπει 20αρα γκομενα και του τρεχουν τα σαλια με τις φανελες σου ρε φιλε!!!!Ειδικα η αντυπας(R) ειναι ολα τα λεφτα!!!
Επισης 84ευρω για φανελα ρε παιδια?????Θα μας καψει ο Θεος!!!!Ουτε η μπαρτσα δεν εχει τοσο ακριβες φανελες.Δεν ξερω αν εχουμε την πιο "βαρια" φανελα , αλλα την πιο ακριβη την εχουμε σιγουρα!!!!
Αδιδας κορυφη... Τι να λέμε?? Αγιε μου Βασίλη... Δεχεσε ένα γράμμα ακόμα? Προλαβαίνω να στο στείλω με φαξ ή ξεκίνησες τη διανομή??? Αμα είναι να στο αφήσω στην καμινάδα των απέναντι γιατί εμείς δεν έχουμε καμινάδα??? Αλλά το άλλο το προτιμώ... Ολοι θέλουμε ένα νέο γήπεδο εξ' άλλου!
Θα ηθελα κι εγω να ζητησω απο τον Αγιο Βασιλη να δωσει λιγο γουστο στους κακογουστους που εχουμε στην μπουτικ γιατι αν και φετος το καλοκαιρι δουμε φανελες της FUMA εγω προσωπικα δεν θα την παλεψω...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! AGAVE μου φαινετε οτι πρεπει καπως να το κανουμε σαν ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και να σε στειλουμε στην μπουτικ!!! εισαι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει ο ΠΑΟΚ στο εμπορικο κομματι...
adidas και πάλι adidas. όλα τα σοβαρά club στην ευρώπη αυτές τις φανέλες φορούν. όταν τελειώσει αυτή η κ@λοσυμφωνία με την puma, πραγματικά θα κάνουμε πάρτι! Δεν αντέχονται άλλο αυτές οι fake φανέλες.