Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Καλά χαβαλέ κάνετε ; Ο Εντίνιο μια χαρά παίκτης είναι.. Πέρσι στα πλεύ οφ σα το σκυλί έτρεχε και οι δικοί μας με το ζόρι τον κυνηγούσανε όλη τη ζημιά αυτός την έκανε και στα δύο ματς.Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι αν είναι λάθος διορθώστε με.
Δεν ξέρω..
Ο φίλος μου μου είπε ότι στο Βέλγιο οι δημοσιογράφοι δεινοπαθούσαν με αυτόν..
Ο φίλος μου μου είπε ότι στο Βέλγιο οι δημοσιογράφοι δεινοπαθούσαν με αυτόν..
- ilias4_koufalia
για ευνόητους λόγους παίκτες πού αποκτήσαμε σαν επένδυση και ξέρουμε όλοι ποιοι είναι...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Απ'όσους είπες αδερφέ κανένας δεν πάρθηκε ως επένδυση..
Για τους 3 τελευταίους που αναφέρεις έχω τις επιφυλάξεις μου..
Θεωρώ πως βάση της εικόνας που παρουσίασαν μέχρι στιγμής οι Ίβιτς και Γκαρσία αξίζουν την ανανέωση..
Ο Μούσλι αν συνεχίσει έτσι με δεν τον βλέπω να κάθεται πολύ ακόμα στην ομάδα..
Τώρα όλα αυτά είναι υποθέσεις.Το τι θα γίνει θα το δούμε το καλοκαίρι..
δεν αναφέρω ονόματα...
Δεν είπα ότι τα βγάζεις απο το μυαλό σου και δεν ήθελα να σε προσβάλω φίλε... Απλά λέω ότι αυτοί που διακινούν αυτές τις φήμες (αυτοί δηλαδή που στο είπαν και εσένα, όπως κάποιοι πήγαν να τα πούν και σε μένα) είναι παπατζήδες, γι'αυτό άλλωστε και προσφέρθηκα να στοιχηματίσω μαζί τους...eleos έγραψε:Φίλε arisk δε τα λέω απο το μυαλό μου, κάτι ξέρω.
Θα φανεί πάντως εντός των ημερών, εγώ αυτά ξέρω αυτά σας λέω.
Προς θεού, δεν ήθελα να την πω σε σένα, δεν ήσουν εσύ ο στόχος μου και sorry...
- ΑποστόληςΑ
Ποιός Εντίνιο;
Μα είστε καθόλου καλά;
Αυτόν για να τον πάρεις πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 1,5 μύρια!
Μα είστε καθόλου καλά;
Αυτόν για να τον πάρεις πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 1,5 μύρια!
Αποστόλη για δανεισμό του Εντίνιο πάμε,όχι για αγορά..
Και η κούλα με 900 χιλιάρικα τον πούλησε όχι 1,5 μύρριο..
Και η κούλα με 900 χιλιάρικα τον πούλησε όχι 1,5 μύρριο..
Εντινιο ειναι οντως πολυ καλη περιπτωση.
Ειπαμε οτι ειναι μαυρο ειναι καλο...
Ειπαμε οτι ειναι μαυρο ειναι καλο...
- ΑποστόληςΑ
Δεν τον εδιωξε τον πουλησε και μαλιστα ενα ποσοστο του παικτη ανήκει ακομη στην κουλα το 40% αν δεν κανω λαθος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εφόσον είναι καλή περίπτωση γιατί τον έδιωξε η ΑΕΚ;
ΑΕΚ
Συμφωνία με Μάλαγα για Εντίνιο
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αρναούτογλου
Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2009 21:49
Πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου για το 60 τοις εκατό του Εντίνιο έκανε η Μάλαγα και η ΑΕΚ είπε... "ναι". Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ.
Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το SPORT 24, παίκτης της Μάλαγα θα πρέπει να θεωρείται από τούδε και στο εξής ο Εντίνιο καθώς η ΑΕΚ αποδέχθηκε την πρόταση των Ισπανών και "άναψε το πράσινο φως" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Το σήριαλ της μεταγραφής του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού είχε εν τέλει happy end και για τις δύο πλευρές καθώς τόσο η Ένωση όσο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής έμειναν ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ παραχωρώντας το 60 τοις εκατό των δικαιωμάτων του "Έντι", διατηρώντας παράλληλα το υπόλοιπο 40 σε ενδεχόμενη μεταγραφή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εντίνιο συνέβαλε και αυτός στην πραγματοποίηση της μεταγραφής, καθώς παραιτήθηκε του δικαιώματος που διατηρούσε βάσει του συμβολαίου του που τον ήθελε να καρπώνεται το 20 τοις εκατό των χρημάτων που θα λάμβανε η ΑΕΚ από την μετακίνησή του σε κάποιο άλλο σύλλογο.
http://www.sport24.gr/html/ent/868/ent.304868.asp
Συμφωνία με Μάλαγα για Εντίνιο
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αρναούτογλου
Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2009 21:49
Πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου για το 60 τοις εκατό του Εντίνιο έκανε η Μάλαγα και η ΑΕΚ είπε... "ναι". Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ.
Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το SPORT 24, παίκτης της Μάλαγα θα πρέπει να θεωρείται από τούδε και στο εξής ο Εντίνιο καθώς η ΑΕΚ αποδέχθηκε την πρόταση των Ισπανών και "άναψε το πράσινο φως" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Το σήριαλ της μεταγραφής του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού είχε εν τέλει happy end και για τις δύο πλευρές καθώς τόσο η Ένωση όσο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής έμειναν ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ παραχωρώντας το 60 τοις εκατό των δικαιωμάτων του "Έντι", διατηρώντας παράλληλα το υπόλοιπο 40 σε ενδεχόμενη μεταγραφή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εντίνιο συνέβαλε και αυτός στην πραγματοποίηση της μεταγραφής, καθώς παραιτήθηκε του δικαιώματος που διατηρούσε βάσει του συμβολαίου του που τον ήθελε να καρπώνεται το 20 τοις εκατό των χρημάτων που θα λάμβανε η ΑΕΚ από την μετακίνησή του σε κάποιο άλλο σύλλογο.
http://www.sport24.gr/html/ent/868/ent.304868.asp
araya4 έγραψε:Α, θελουμε και Σαλπι τωρα. Βρε πως γυρνανε οι καιροι.......και οι "Ριζοι" ποιο πολλοι.....
Υ.Γ. Σαλπιγγιδη .....ρααα, ετσι για να γουσταρουμε παλιες λαικες μας βραδιες......
το να αλλαζεις γνωμη σημαινει οτι αν μη τι αλλο οτι δεν εχεις κολημενο μυαλο και οι κωλοτουμπες ειναι καλυτερες απο την ξεροκεφαλια
για τον σαλπιγγιδη παντως οσοι παρακολουθουν ξερουν οτι παντα ημουν υποστηρικτης του να γυρισει ακομα και περυσι που το κλιμα ηταν εντελως αντιθετο απο αυτο που ειναι τωρα
οποτε αν το ελεγες για μενα κανεις λαθος φιλε μου
η αεκ δεν μπορούσε να τον κρατήσει και τοτε έδιωχνε παικτες.
Του βρήκαν ομαδα και ηταν τυχεροί που τον πούλησαν μιας και με τον προπονητή ηταν και μαλωμένος.
Δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλος.
Εμένα τοτε ηταν ο μονος παίκτης απο την αεκ που μου αρεζε.
Του βρήκαν ομαδα και ηταν τυχεροί που τον πούλησαν μιας και με τον προπονητή ηταν και μαλωμένος.
Δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλος.
Εμένα τοτε ηταν ο μονος παίκτης απο την αεκ που μου αρεζε.