Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Pc support

Δημοσίευση από stelyk »

Φιλε Κυριακο το ελυσα το θεμα κατα τυχη.
Πηγα control panel και εψαξα να βρω το device management. εκει αλλαξα το γραμμα απο τον 1 σκληρο και δουλευει κανονικα.
Πριν ειχα c τον σκληρο με τα 7 και c τον αλλον σκληρο που τον εχω μονο για παιχνιδια. Τωρα εχω c τον 1 και d τον αλλον και δουλεψε. 8-)
:pano:
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Ερωτηση προς τους γραφιστες-κυριως- του φορουμ.. Ψαχνω να βρω τη γραμματοσειρα University Roman LET αλλα τους Ελληνικους χαρακτηρες.. Συγκεκριμενα μονο το γ@μημενο το Ω θελω..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

γράφε το έτσι..
w :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αξίζει να πάρω τώρα τα Windows 7;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ναι
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Τα χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα περίπου στο PC και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος προς το παρών.

Ακόμα δεν έχω βάλει πάνω όλα όσα χρειάζομαι από θέμα προγραμμάτων αλλά ότι έχω βάλει δουλεύει ρολόι. Επίσης εντυπωσιάστηκα από την ευκολία με την οποία γίνονται οι εγκαταστάσεις δικτύου και νέων συσκευών χωρίς να υπάρχει το CD εγκατάστασης (μέσω internet φυσικά). Επίσης έκανα πολύ εύκολα δίκτυο με Mac,κάτι το οποίο ήθελε μέρες με τα XP. Τέλος, είναι απίστευτη "παιχνιδομηχανή".

Αν είσαι χρήστης Vista μην το σκέφτεσαι καν. Εγώ πέρασα κατευθείαν από XP σε 7 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Πάντως το Mac OS υπερτερεί ακόμα στην συνείδησή μου και θα αργήσει να αλλάξει αυτό (αν αλλάξει) :D
Once you go Mac, you never go back!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ευτυχώς δεν "φόρεσα"ποτέ τα Vista! Δοκιμάστηκαν στη δουλειά από κάποιους αλλά ήσαν πολύ αργά και απορρίφθηκαν! Στh δουλειά, αλλά και στο σπίτι παραμένω στο XP, επίκειται όμως κάποια στιγμή να διαθέσω το ιλιγγιώδες ποσό των €500,00 για lap-top (ακολουθώντας τη συμβουλή των πληροφορικάριων) και ως εκ τούτου θα γνωρίσω τα "7". Κάποιος όμως μου είπε να περιμένω κανένα εξάμηνο, γιατί, όπως κάθε νέο προϊόν, τα W7 θα έχουν -τώρα - τις γνωστές παιδικές ασθένειες.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

κατεβασα απο τορρεντ το φμ2010 σε ξπ παιζει κανονικα στα 7 κανει μεχρι το 100% το installanywhere και μετα τιποτα.
Ξερει κανεις τι φταιει γιατι με χει σκασει?

:pano:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Τα sVista που δίνανε σχεδόν με το ζόρι με τα laptop πριν 3 χρόνια περίπου με οδηγήσανε να πάρω φορητό Mac και τα ευγνομονώ για αυτό. Αυτή μου η πράξη (την οποία ακολούθησαν αρκετοί) έκανε τον Βασίλη Θύρες να βάλει μυαλό και να μην κάνει τα 7 ένα αποτυχημένο sequel των sVista. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες παιδικές ασθένειες (κυρίως λόγω συμβατότητας με παλαιά προγράμματα ή συσκευές αλλά λύνονται με απειροελάχιστα αυξημένη εμπειρία χρήσης) αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι στο επίπεδο των ασθενειών των sVista αλλά ούτε καν των XP πριν το Service pack 1.

Στο σταθερό που τον είχα από το 1999 με κανα δυο αναβαθμίσεις από τότε, είχα παραμείνει στα ΧΡ, οπότε η μόνη εμπειρία που έχω με sVista είναι οι ατελείωτες ώρες που έχω περάσει να λύνω προβλήματα σε laptop και pc φίλων. Επειδή λοιπόν λόγω "ηλικίας" του δικού μου,έπρεπε να αντικατασταθεί, είπα να το συνδιάσω με την δοκιμή των 7. Το έκανα χωρίς σκέψη γιατί έχω το Mac για όλες τις σοβαρές δουλειές και εργασίες. Οπότε και να μη μου "έβγαινε" απλά θα περίμενα το πρώτο Service Pack. Αλλά μου βγήκε, και μπορώ να πω ότι είναι πολύ πάνω των προσδοκιών που είχα σαν καχύποπτος πληροφορικάριος (και παθιασμένος θαυμαστής της apple).

Οπότε το συμπέρασμα είναι: Τόλμα αφού έχεις το back up ενός σταθερού που μπορεί να σε βοηθήσει σε περίπτωση που κάτι "δεν δουλεύει στα 7". Ότι και να μην δουλεύει (που δεν έχω βρει κάτι τόσο "μη αναστρέψιμο" ακόμα) όμως, θα διορθωθεί,οπότε τα 500 δεν θα πάνε χαμένα έτσι κι αλλιώς. Απλά μπορεί να καθυστερήσεις λίγο να έχεις φουλ λειτουργικότητα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κατανοητό Billy.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Πρότείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το linux. Πραγματικά η άσφάλεια, η ταχύτητα και η σταθερότητα είναι μοναδική και είναι επείσης απολύτως δωρεάν και ανοιχτού κώδικα! Δοκιμάστε το, δεν χάνετε τίποτα. Για τους αρχάριους (με το linux) προτείνω το Ubuntu που είναι πολύ εύκολο για τον μέσο χρήστη! Για οποια βοήθεια μπείτε και στο ελληνικό forum http://www.ubuntu-gr.org.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Συμφωνώ 100%. Και το Fedora είναι πολύ καλό για αρχή αλλά πλέον με Linux μιλάμε για εντελώς διαφορετική φιλοσοφία που δυστυχώς δεν "πολυπουλάει" ακόμα σε μη έμπειρους χρήστες.

Πολύ θα ήθελα όμως να αρχίζει να αλλάζει το σκηνικό για να σπάσει αυτή η χούντα της Microsoft. Κάτι πάει να γίνει τώρα τελευταία με τις πωλήσεις της apple (ιδιαίτερα στο εξωτερικό), αλλά οι ελαφρώς υψηλές τιμές, η υπεροχή των Windows στον τομέα των παιχνιδιών και η "δύναμη" της συνήθειας του αγοραστικού κοινού την κρατάνε ακόμα χαμηλά. Σε επαγγελματικό τομέα πάντως η Microsoft έχει ηττηθεί κατά κράτος και από την apple και από το Linux. Συστήματα που απαιτούν σταθερότητα και αξιοπιστία απλά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τρέχουν windows.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

αν βαλεις linux θα εχεις προβληματα συμβατοτητας με τα προγραμματα κτλ και θα θελει drivers κτλ, ή οχι?
επισης τα linux ειναι πιο βαρια απ' τα windows?
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Προγράμματα των Windows αυτούσια δεν μπορείς να τρέξεις στο linux.
Υπάρχουν βέβαια τα ίδια σε έκδοση για linux ή παρόμοια ή στην τελική μπορείς να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα, το Wine, όπου μπορείς να τρέξεις πάρα πολλά προγράμματα των Windows (παιχνίδια κτλ.).
Drivers είναι ενσωματομένοι στον πυρήνα και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα. Αμα χρειάστεί θα κατεβούν μόνοι τους αυτόματα.
Όσο για την τελευταία ερώτηση :lol: δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα :lol: Καμία σχέση! :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ πάντως μετά από δύο μήνες χρήσης των λίνουξ έχω να ρωτήσω το εξής: Μιας και θα κάνω φορματ για να τα ξεφορτωθώ επιτέλους, κανά λινκ για να κατεβάσω τα "7"?? Δεν θέλω να πάω να σκάσω λεφτά έτσι για πλάκα... Θέλω να τα δοκιμάσω πρώτα... Οπότε παίζει κάποιο τόρεντ??? Ας απαντήσει κάποιος έστω και σε πμ... Η εμπειρία μου απο Λινουξ ΔΕΝ είναι καλή...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”