Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Lord »

«Με δυο προσθήκες χτυπάμε πρωτάθλημα»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε πριν από λίγη ώρα στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 ο Φερνάντο Σάντος. Τόνισε για μια ακόμη φορά ότι αν ο Δικέφαλος καταφέρει να κάνει δυο, τρεις ποιοτικές προσθήκες ποδοσφαιριστών θα μπορέσει να πάρει ένα πρωτάθλημα. Επίσης άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης του τεχνικού του ΠΑΟΚ

Μπορούμε το πρωτάθλημα: «Αν ο ΠΑΟΚ αποκτήσει δυο με τρεις ποιοτικούς παίκτες και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο αλλά στο εγγύς μέλλον θα μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αυτά τα χρόνια βάλαμε τις βάσεις για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να μπορέσουμε και εμείς από την ίδια αφετηρία να διεκδικήσουμε έναν τίτλο».

Στο μυαλό μου μόνο ο ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω αν και την επόμενη χρονιά θα είμαι στη Θεσσαλονίκη για να σας εύχομαι από κοντά καλές γιορτές. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι ο ΠΑΟΚ και πως θα πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά εμένα μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, η δουλειά που κάνω εδώ στον ΠΑΟΚ. Όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσουν και οι δυο πλευρές τι είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ»

Να μειώσουμε τη διαφορά: «Στόχος μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά από τις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Θα πρέπει να πλησιάσουμε στη βαθμολογία ενόψει και των πλέι οφ τις δυο πρώτες θέσεις και φυσικά αν μπορούμε να αυξήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας».

Πετυχημένο το μοντέλο «ΠΑΟΚ»: «Σαφώς και είναι πρωτοποριακό μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να στηρίζεται και να προχωρά με τη βοήθεια του κόσμου του. Φάνηκε και στην πράξη πως αυτό το μοντέλο είναι πετυχημένο, αφού έχουμε φτάσει σε ένα σημείο οριακό με την έννοια ότι μπορούμε πλέον να σκεφτόμαστε και το επόμενο σκαλοπάτι. Σε ότι αφορά την ενδεχόμενη επιστροφή Ζαγοράκη, ξέρετε όλοι τις ικανότητες του όπως και του Βρύζα και του Κονσεϊσάο και ενωμένος ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πολλά».

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να αναφερθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο σε ότι αφορά ονόματα αλλά τόνισε πως θα γίνει ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Απέφυγε να μιλήσει για αποδεσμεύσεις αφού υπάρχει το θέμα αυτό σε εκκρεμότητα ενώ σχολιάζοντας το κακό ξεκίνημα της χρονιάς είπε πως ο αποκλεισμός από την Χέρενφέιν ήταν κάτι που στοίχισε πολύ στην ομάδα αλλά με τα καλά αποτελέσματα στη συνέχεια η ομάδα έχει δείξει ότι το ξεπέρασε και πατά καλά στα πόδια της.

http://www.betboss.gr/index.php?module= ... y&sid=7460
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

«Μου αρέσει στον ΠΑΟΚ....»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κ. Φερνάντο Σάντος μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» και αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε αλλά και στην σεζόν που διανύουμε, ο κ. Σάντος τόνισε ότι το 2009 ήταν μια χρονιά με θετικό πρόσημο για την ομάδα και συμπλήρωσε ότι η ομάδα με 2-3 προσθήκες στο μέλλον θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας, τόνισε επίσης ότι είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ να δουλεύουν για την ομάδα άνθρωποι όπως οι κκ Ζαγοράκης, Βρύζας και Κονσεϊσάο ενώ για το μέλλον του στην ομάδα τόνισε εμφατικά ότι του αρέσει στον ΠΑΟΚ, στέλνοντας έμμεσα ένα σαφές μήνυμα ότι επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και μετά τον Ιούνιο του 2010

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Φερνάντο Σάντος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου καθώς μίλησε εφ’ όλης της ύλης.
Αρχικά, ο κ. Σάντος έδωσε τις ευχές του (σε άπταιστα ελληνικά μάλιστα) στον κόσμο αλλά και στον ΠΑΟΚ :
«Εύχομαι υγεία και ευτυχία για όλους, αυτό είναι το σημαντικό. Για τον ΠΑΟΚ ελπίζω να συνεχίσει να σταθεροποιείται μέσα στις μεγάλες ομάδες και πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Η αθλητική εικόνα του ΠΑΟΚ να συμβαδίζει με την δυναμική του ως σύλλογο, είναι ένας στόχος που πιστεύω πως μπορεί να τον πετύχει, αυτό έχει δείξει άλλωστε και η πορεία του στα 3 χρόνια που ακολουθούμε το πλάνο μας»
Ερωτηθείς για την χρονιά που φεύγει, ο κ. Σάντος τόνισε τα εξής :
«Το 2009 είναι μια χρονιά με θετικό πρόσημο για τον ΠΑΟΚ, πετύχαμε αρκετά πράγματα στην διάρκεια της χρονιάς αυτής, κατακτήσαμε την 2η θέση στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε καιρό να συμβεί. Βέβαια, δεν πήραμε νίκες στα ντέρμπι με τις ομάδες που είναι ψηλά στην βαθμολογία και αυτό είναι κάτι που όλους, και εμένα περισσότερο με ενοχλεί αλλά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε στην συνέχεια και θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Συνολικά θα έλεγα πως στο 2009 ο ΠΑΟΚ έκανε βήματα προόδου»
Για την φετινή σεζόν, που η ομάδα είχε κάποια σκαμπανεβάσματα, ο κ. Σάντος ανέφερε :
«Η χρονιά φέτος ήταν δύσκολη και κάπως περίεργη για την ομάδας μας. Αρχικά ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία μας και λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων δεν είχαμε πολύ χρόνο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε όσο θα θέλαμε τον νέο τρόπο ανάπτυξης που θέλαμε να έχει η ομάδα. Συνέβησαν επίσης και μια σειρά από γεγονότα που μας καθυστέρησαν κι άλλο, ο Βιεϊρίνια, ένας παίκτης πολύ σημαντικός για εμάς στον τρόπο παιχνιδιού μας, άργησε να έρθει και ήταν 1 μήνα πίσω στις προπονήσεις. Επίσης καθυστέρησε πολύ και ο Βιτόλο, ένας ακόμη παίκτης κλειδί στο σύστημα που θέλαμε να υιοθετήσουμε ενώ είχαμε και τους τραυματισμούς των Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς, που είναι επίσης πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα μας. Στην συνέχεια ήρθε και το χαστούκι από την Χέρενφεν, αποκλειστήκαμε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς και αυτό έφερε ένα ταρακούνημα στην ομάδα, μας έλειψε η τύχη δυστυχώς. Επηρεάστηκε σαφώς η ομάδα από τον αποκλεισμό, μας έβγαλε από τον ρυθμό μας, μετά όμως αρχίσαμε να ανεβαίνουμε πάλι και έχουμε φτάσει τώρα σε ένα καλό επίπεδο. Υπάρχουν όμως ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι»
Το καλοκαίρι ο κ. Σάντος είχε δηλώσει ότι θα είναι αποτυχία για τον ΠΑΟΚ να τερματίσει φέτος σε απόσταση περισσότερη των 8-10 βαθμών από την κορυφή και σε σχετική ερώτηση, απάντησε ως εξής :
«Η άποψη μου δεν αλλάζει, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατές ομάδες και το πρωτάθλημα κινείται κυρίως γύρω από αυτές. Θεωρώ πάντως ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει 6-7 βαθμούς παραπάνω και να είναι ακόμη πιο κοντά. Υπήρξαν παιχνίδια που αδικηθήκαμε, όπως με τον Πανιώνιο αλλά και αγώνες που η ομάδα μας αδίκησε τον εαυτό της, όπως με την Καβάλα. Αν είχαμε πάρει αυτούς τους βαθμούς, όπως μπορούσαμε κι έπρεπε θα είμασταν πολύ καλύτερα φυσικά. Πάντως δεν έχει χαθεί τίποτε ακόμη, το πρωτάθλημα συνεχίζεται, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας και η ομάδα βελτιώθηκε και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στην συνέχεια. Εμείς λοιπόν θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε τις νίκες, να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή και στο τέλος θα δούμε τι έχει συμβεί»
Για την πιθανολογούμενη επιστροφή του κ. Ζαγοράκη στην ομάδα, ο κ. Σάντος σχολίασε ως εξής :
«Αυτό που πιστεύω είναι πως όλοι στην ομάδα, από κάθε πόστο, θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο το καλό του ΠΑΟΚ. Εγώ αυτό σκέφτομαι μόνο, πως θα μπορέσω να ανεβάσω ψηλότερα τον ΠΑΟΚ, αν όλοι λοιπόν σκέφονται έτσι, τότε ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά. Πιστεύω ότι όσοι είναι κοντά στην ομάδα, αυτό ακριβώς έχουν στο μυαλό τους. Ο κ. Ζαγοράκης, ο κ. Βρύζας και ο κ. Κονσεϊσάο είναι γνωστό σε όλους τις δυνατότητες έχουν και τι μπορούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ, τέτοιοι άνθρωποι είναι σίγουρα καλό για τον ΠΑΟΚ να δουλεύουν για την ομάδα»
Για το μοντέλο διοίκησης και ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, με τον κόσμο ουσιαστικά επενδυτή, ήταν η επόμενη ερώτηση και ο κ. Σάντος είπε μεταξύ άλλων :
«Από την αρχή του πλάνου μας, ο στόχος μας ήταν να μπουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να μπορέσει στην συνέχεια να πάρει τίτλους. Έτσι πορευτήκαμε ωε τώρα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ τώρα, με 2-3 ποιοτικές προσθήκες στο μέλλον (όχι απαραίτητα τώρα τον Ιανουάριο) θα έχει το κατάλληλο υλικό ώστε να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας»
Κλείνοντας, ο κ. Σάντος ρωτήθηκε αν θα είναι εδώ και του χρόνου για να δώσει τις ευχές του στον κόσμο, ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε :
«Θα δούμε για του χρόνου, δεν το σκέφτομαι ακόμη, τώρα σκέφτομαι μόνο το καλό του ΠΑΟΚ. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρους στόχους και όλοι ξέρουν τι είμαι εγώ και και τι μπορώ να προσφέρω ή όχι. Εγώ είμαι νικητής, θέλω να πετύχω, μου αρέσει που είμαι εδώ, μου αρέσει να προπονώ τον ΠΑΟΚ, μου αρέσει στον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσω να το κάνω και θα δούμε στην συνέχεια τι θα συμβεί και αν θα είμαι εδώ του χρόνου»

http://www.libero-fm.gr/details.asp?id=6390

αλλα γραφει η betboss, άλλα ο libero... :roll:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Την πρώτη ερώτηση ο Μάξιμος του την έκανε? :shock:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

1). Θα παρουμε κανα ντερμπι Κ. Σαντος;
2). Στο πλάνο της επομενης χρονιας (αν ειστε φυσικα μαζι μας :mrgreen: ) θα υπαρχει ακόμα ο Ιβιτς; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

3) απο που ψωνισατε το κομψο αυτο καφε σακακι?
4) ποτε θα μαθεις να μιλας ελληνικα καλα? τοσα χρονια εισαι εδω κανεις και μαθηματα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kala εδω ο γκμοχ δεν εχει μαθει εδω και 40 χρονια ελληνικα....
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Συνέντευξη Σάντος στον ΣΚΑΙ

Ο Κώστας Πετρωτός θα πάρει αύριο το πρωί συνέντευξη απ' τον Φερνάντο Σάντος. Η συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΟΚ θα προβληθεί στην κυριακάτικη εκπομπή, "ΣΚΑΙ Γκολ" που θα ξεκινήσει στις 17.00.

http://www.gazzetta.gr/football/europe/ ... opa-league
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ντο φταει αουτος ρε; Ολο συνεντευξεις και ακυρωνει και τις προπονησεις απο πανω! Ενταξει μιστερ, το πιασαμε το μηνυμα...Θες να μεινεις και αλλο στην ΠΑΟΚαρα...Φοβασαι μην σε διωξουμε και πηρες σβαρνα τα καναλια! :mrgreen: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

συνεντευξη χωρις καμια ειδηση....απορω τι σκατα κανουν οι δημοσιογραφοι εκει περα.......
Άβαταρ μέλους
DJMARVIN

Δημοσίευση από DJMARVIN »

μονο να κραζεις ξερεις diniko ε σε χαλει ο σαντος ετσι πας να φτιαξει κλιμα για τους φιλους σου.......
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Maximus έγραψε:Φοβασαι μην σε διωξουμε
εννοείς εσύ και ο Orwell? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κακοπροαίρετα σχόλια ειρωνείες και ύβρεις θα τελέσουν παρελθόν αν υπάρξει νέος γύρος πίτα. :evil:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδια αυτο με τις δυο προσθηκες το χα πει και γω πριν κανα μηνα μου φαινεται...Μηπως να παω να κοιταχτω???? :lol: :lol: :lol: :lol: Περα απο την πλακα με το υπαρχον ροστερ ο ΠΑΟΚ δε θελει πανω απο δυο παιχτες...Ειμαστε δεμενοι πισω και στο κεντρο,και μας λειπει η επιθεση η οποια θα ειναι πολυ πιο ενισχυμενη στο 2ο γυρο...Τα υπολοιπα το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

sourmenetes, για σένα η σελίδα!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

DJMARVIN έγραψε:μονο να κραζεις ξερεις diniko ε σε χαλει ο σαντος ετσι πας να φτιαξει κλιμα για τους φιλους σου.......
ρε συ DJMARVIN χαλάρωσε λίγο... Άλλο εννοεί ο diniko και προσωπικά συμφωνώ απόλυτα. Διαφημίζουν τρελά τις συνεντεύξεις του (ο libero π.χ. έστειλε sms στη μιση Μακεδονία) και τελικα προκυπτει μια σχεδον ανουσια κουβεντουλα... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”