ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 30/12 MVP αγώνα και παραλειπόμενα
- predragpaok
Η ήττα όπως είχαμε πει ήταν αναμενόμενη με τόσες απουσίες. Αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε η ομάδα πλην του κέντρου. Οι τρεις κεντρικοί χαφ Μπαλάφας-Μουμίν-Μπαϊάνο είχαν μεγάλο πρόβλημα .. αν και ο Μπαϊάνο προσπαθούσε και ήταν καλός, οι άλλοι δύο και ο Βαγγελής ο οποίος μπήκε στο 2ο ημίχρονο ήταν τραγικοί πιστεύω!
Αντίθετα όλοι οι άλλοι είχαν καλό παιχνίδι και ξεχωρίζω τους Κνολ-Ηλιάδη (ψηφίζω Κνολ). Επιθετικά μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το Ζήση και από τον Λάζαρο περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά σε γενικές γραμμές οκ. Ελπίζω να μην παίζει όμως μόνο στα ντέρμπυ ο Λάζαρος ..
Αντίθετα όλοι οι άλλοι είχαν καλό παιχνίδι και ξεχωρίζω τους Κνολ-Ηλιάδη (ψηφίζω Κνολ). Επιθετικά μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το Ζήση και από τον Λάζαρο περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά σε γενικές γραμμές οκ. Ελπίζω να μην παίζει όμως μόνο στα ντέρμπυ ο Λάζαρος ..
Ελπίζω να μην παίζει όμως μόνο στα ντέρμπυ ο Λάζαρος ..
Αυτό είναι το θέμα... Αν πάρει παιχνίδια στα πόδια του θα βάλει και μυαλό και αυτό το λέω γιατί σε μερικές φάσεις παίζει χωρίς μυαλό και είναι κρίμα γιατί έχει πολύ ταλέντο!!! Όπως και ο Αθανασιάδης καλό θα ήταν να τον βάζει που και που ο Σάντος!!! Έδειξε καλά στοιχεία στο ματσάκι.
- trelogiatros
Κι εγώ τον Ντάνι ψήφισα γιατί δεν με εντυπωσίασε αρκετά κάποιος απ τους άλλους ώστε να αξίζει τον τίτλο του MVP. Ο Ντάνι ήταν τουλάχιστον σταθερότατος και στα 2 γκολ δεν φέρει ευθύνη, αφού η άμυνα τον εγκατέλειψε.
Πάντως από τους υπόλοιπους πρέπει να ξεχωρίσει ο Ηλιάδης, ο οποίος ανεβάζει στροφές. Αν απ το επόμενο ματς που επιστρέφει ως δεξί μπακ ο Σνάουτσνερ παίξει και στην φυσική του θέση ο Ηλιάδης αντί του απαράδεκτου και άθλιου Μπαλάφα τότε νομίζω ότι θα κάνει τρομερή δουλειά στο κέντρο.
Πάντως από τους υπόλοιπους πρέπει να ξεχωρίσει ο Ηλιάδης, ο οποίος ανεβάζει στροφές. Αν απ το επόμενο ματς που επιστρέφει ως δεξί μπακ ο Σνάουτσνερ παίξει και στην φυσική του θέση ο Ηλιάδης αντί του απαράδεκτου και άθλιου Μπαλάφα τότε νομίζω ότι θα κάνει τρομερή δουλειά στο κέντρο.
-