Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Ματζιο και λαλακιες....
Μονο οταν έπαιζε με μας έπαιζε και 1 χρονιά στο τσουλου
Προτιμώ τον Σαιτιοτι.
Μονο οταν έπαιζε με μας έπαιζε και 1 χρονιά στο τσουλου
Προτιμώ τον Σαιτιοτι.
- navigator11
για μπαλα μιλαμε αδερφε,οχι για τσοντα!εγκρατεια μερες που ειναι!!αν δε μας βγει,τον παμε το καλοκαιρι,με τσιριλο πακετο,στο σαλιερι να τους αξιοποιησει!Rizla έγραψε:Οτι ειναι μαυρο ειναι καλο...![]()
![]()
αν και είμαι αντιγαυρος και αντιαριανος πιο πολλη τωρα σιγα σιγα θα αρχισω να γινωμε και αντιλαγοςςς ,καλα τι μ@!$ες εγραψε σημερα αυτ η πρασινη το είδατε? Τωρα θελω μια αιτια παραπανω για να ερθει στον παοκ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ελα ρε οπαδικη εφημεριδα ειναι τι περιμενες να γραψει?
ΜΑς εκλασε για τον ΠΑΟΚ? οσο ζουν ελπιζουν οτι θα μεινει στην ομαδα τους.
Μολις φυγει οριστικα θα τον κραξουνε και θα γραψουν εμεις ειμαστε ο βαζελος θα φερουμε καλυτερο.
Μολις φυγει οριστικα θα τον κραξουνε και θα γραψουν εμεις ειμαστε ο βαζελος θα φερουμε καλυτερο.
- ΑποστόληςΑ
Θυμάστε τον Κόντη που μιλούσε για τον 90% "δικό του" Βιτόλο; Ο καθένας σ' αυτήν την εκφυλισμένη χώρα μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εμείς γιατί να του δίνουμε σημασία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 28 Δεκ 2009, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
obanebane έγραψε:Ελα ρε οπαδικη εφημεριδα ειναι τι περιμενες να γραψει?
ετσι ετσι ειναι φιλε
Για να δεις ποσο αστειες ειναι τετοιες φυλλαδες , πιο διπλα κανει λογο για τα κορακια που σπρωχνουν τον γαυρο και το κατεστημενο( ποιο???????) και αδικουν τον βαζελο
Αυτου του ειδους οι φυλλαδες ειναι ωραιες μονο μετα απο κλαρινα των ομαδων τους που ψαχνουν ακομα και στην αλλη ζωη τα αιτια της ηττας τους .
Σε περιπτωση ελλειψης χαρτιου υγειας , μπορειτε να την χρησιμοποιησετε αφοβα

Αυτου του ειδους οι φυλλαδες ειναι ωραιες μονο μετα απο κλαρινα των ομαδων τους που ψαχνουν ακομα και στην αλλη ζωη τα αιτια της ηττας τους .
Σε περιπτωση ελλειψης χαρτιου υγειας , μπορειτε να την χρησιμοποιησετε αφοβα

Παιδια κοψτε τις μπουρδες περι μαντζιου...ο τυπος ειναι ασχετος με μπαλα και δεν παιζει καθολου να ερθει στον παοκ.Επειδη τον παρακολουθουσα αρκετες φορες τα προηγουμενα χρονια που ο βαζελος επαιζε στη δημοσια τηλεοραση,το παιδι ειναι ταγαρι σκετο.....εκανε μερικες καλες εμφανισεις απο καθαρη κωλοφαρδια και μονο...γιατι νομιζετε οτι τον εχουν κερκιδα τον τυπο?
απο κει και περα αν γινει αυτο με τον σαλπι,θα ναι γερη γροθια στο ποκ οπως ανεφερε καποιος πιο πριν και επισης πρεπει να μαθουν αυτοι με τα κοτερα οτι τα λεφτα δεν ειναι παντα το σημαντικοτερο!
ρε παιδια μηπως αυτος ειναι κρυφοπαναθηναικακιας?Στο λαγο λεει γενηθηκεΑποστόληςΑ έγραψε: Το who is who του Οκβουνβάνε
Καταγωγή: Μπαχρέιν
Τόπος γέννησης: Λάγος, Νιγηρία
Ύψος: 1.81 μ.
Θέση: Επιθετικός
Προηγούμενες ομάδες:
2004-06: Αλ Αχλί Μαναμα (Μπαχρέιν) 25 (23)
2006-08: Μουχαράκ 30 (Μπαχρέιν) 30 (29)
2008-σήμερα: Μουσκρόν (Βέλγιο) 46 (12)
Εθνική ομάδα:
2006- σήμερα: Μπαχρέιν 43 (11) [/color]

απο κει και περα αν γινει αυτο με τον σαλπι,θα ναι γερη γροθια στο ποκ οπως ανεφερε καποιος πιο πριν και επισης πρεπει να μαθουν αυτοι με τα κοτερα οτι τα λεφτα δεν ειναι παντα το σημαντικοτερο!
- navigator11
ο σαλπιγγιδης εχει κατανοησει οτι,αν νομιζει πως χρειαζεται,για να "εξιλεωθει" εναντι του κοσμου της ομαδας για οσα συνεβησαν εχει μια και μονο χρυση ευκαιρια,μαλλον το καλοκαιρι,για να το κανει.βεβαια,ολοι λαμβανουμε ως δοθεν οτι ενδιαφερομαστε για τον παιχτη,λογικο,κι οτι μπορουμε να προσφερουμε ενα ακομα συμβολαιο αποδοχων πανω κατω μουσλιμοβιτς.αν οντως ισχυουν ολα αυτα,κι εγω που υπεραμυνομαι της επιστροφης του,για να τον καταχωρισω στη συνειδηση μου ως εχοντα λευκο "ποινικο" μητρωο,δεν προτιθεμαι να του δωσω αλλη ευκαιρια.ή τωρα ή ποτε!γιατι,στην ηλικια και την αγωνιστικη κατασταση που βρισκεται τωρα,κι ενω το "μπαχαλο",το οποιο επικρατουσε με γουμενο,το τροφοδοτησε και του εδωσε παραταση ζωης με τη φυγη του,μπορει πλεον σε μια υγιη ομαδα να προσφερει πολλαπλασια οφελη.κι ενα μηνυμα προς τους αδιαλλακτους:ειναι προτιμοτερο να κανεις κακο και να το υπερκεραζεις κανοντας μεγαλυτερο καλο,παρα να παραμενεις απαθης,απραγης και "ουδετερος".κι αυτο σκεφτειτε το σε σχεση με τις προσπαθειες των οπαδων μας να διορθωσουν κακως κειμενα διοικητικα της τελευταιας 12ετιας!οταν οι οπαδοι εσφαλλαν,κατ'εμε,(μιας κι ενεργειες τυπου "τα σπαω και τα κανω ολα πουτανα" μεχρι να αναγκασω τους διοικουντες σε ατακτη φυγη,ζημιωνοντας παντιοτροπως την ομαδα δε με βρισκουν συμφωνο),πιστευοντας πως βοηθουν να "ξεβαλτωσει" η ομαδα,ηρωοποιηθηκαν επειδη σε βαθος χρονου δικαιωνονται απο τα εργα και τις μερες της τωρινης διοικησης!αποδειχθηκα εκ του αποτελεσματος λαθος!αυτη ειναι η διαφορα του σφαλλειν ατομικως και σφαλλειν συλλογικως,μιλωντας παντα συγκεκριμενα για τα τεκταινομενα στον παοκ,η ταμπελα που επικολλαται:στον επαγγελματια του προδοτη,στης μαζας του λεβεντη και του μαγκα!πιστευω πως,ανεξαρτητως σαλπιγγιδη,ερθει δεν ερθει,καλο θα ειναι να βλεπουμε τα πραγματα με πιο ευρεια αντιληψη.και να μη βγαινουμε παντα οι ιδιοι λαδι.ο σαλπιγγιδης,γαι μενα προσωπικα,αποτελει απλα την αφορμη.η ουσια της συζητησης περιστρεφεται γυρω απο τη διαθεση μας ως οπαδων για αυτοκριτικη!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 28 Δεκ 2009, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Δεν είμαι μελλοντολόγος για Σάλπι»
Από Γιώργος Βροντάκης | Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009 14:15
Σε ερώτηση για πιθανή επιστροφή του παίκτη στον ΠΑΟΚ:
Πρώτη προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό αλλά δεν είμαι μελλοντολόγος ούτε μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Μπορεί να μην γίνει τίποτα μέχρι το καλοκαίρι και να παίξει ο Σαλπιγγίδης στο Μουντιάλ να πιάσει πολύ καλή απόδοση και να προσελκύσει το ενδιαφέρον τότε μεγαλύτερων ομάδων.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... -για-σάλπι
Πρώτη προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό αλλά δεν είμαι μελλοντολόγος ούτε μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Μπορεί να μην γίνει τίποτα μέχρι το καλοκαίρι και να παίξει ο Σαλπιγγίδης στο Μουντιάλ να πιάσει πολύ καλή απόδοση και να προσελκύσει το ενδιαφέρον τότε μεγαλύτερων ομάδων.
Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους σας!
4 μέρες απουσία και χρειάστηκα κοντα 1 ώρα για να δω εν συντομία τί γράφτηκε αυτές τις μέρες στο αγαπημένο, όπως φαίνεται, τόπικ όλων μας!!!
τελειώνοντας με την ανάγνωση έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν θα προσφέρει τπτ απολύτως να σχολιάσω κάτι από όλα αυτά που γράφτηκαν...
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=117918
απλά θέλω να ακούσω την γνώμη σας για το σχόλιο που κάνει ο Γρηγοριάδης στο πρώτο μέρος της τελευταίας παραγράφου....
4 μέρες απουσία και χρειάστηκα κοντα 1 ώρα για να δω εν συντομία τί γράφτηκε αυτές τις μέρες στο αγαπημένο, όπως φαίνεται, τόπικ όλων μας!!!
τελειώνοντας με την ανάγνωση έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν θα προσφέρει τπτ απολύτως να σχολιάσω κάτι από όλα αυτά που γράφτηκαν...
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=117918
απλά θέλω να ακούσω την γνώμη σας για το σχόλιο που κάνει ο Γρηγοριάδης στο πρώτο μέρος της τελευταίας παραγράφου....
- ΑποστόληςΑ
Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Για μένα είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να έρθει, μάλλον το καλοκαίρι όμως και όχι τώρα, γιατί θα κοστίσει περισσότερο.
Αυτά περί διχασμού των οπαδών μου φαίνονται αστειότητες...
Αυτά περί διχασμού των οπαδών μου φαίνονται αστειότητες...
- ilias4_koufalia
Ακριβως αυτο πιστευω κι εγω...
Αλλα οχι οτι θα το σκεφτει αυτο ο κοντος, αλλα αυτο θα γινει!
Ο κοντος στα @ρχ.. του! στην μαμα του θελει να ρθει!
Αλλα οχι οτι θα το σκεφτει αυτο ο κοντος, αλλα αυτο θα γινει!
Ο κοντος στα @ρχ.. του! στην μαμα του θελει να ρθει!
- ΑποστόληςΑ
Τα τακουνάκια του Νιγηριανού διεθνή (με το Μπαχρέϊν):
http://www.sport24.gr/html/ent/860/ent.334860.asp
http://www.sport24.gr/html/ent/860/ent.334860.asp
Realcon έγραψε:«Δεν είμαι μελλοντολόγος για Σάλπι»
προσπαθει να κερδισει χρονο για να μην εχει προβληματα στον βαζελο.
ειχα την εντυπωση οτι θα ερθει τωρα αλλα μαλλον παει για καλοκαιρι.
ΥΓ για εναν ανεξηγητο (για εμενα τουλαχιστον) λογο ο μαντζιος εχει τρελες εμφανισεις απεναντι στον ΠΑΟΚ. ειδικα στην τουμπα οσες φορες επαιξε μας εκανε ζημια. ακομη και ετσι ομως δεν νομιζω οτι ειναι αυτος που μπορει να λυσει το προβλημα μας. θελουμε κατι καλυτερο.