Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
Re: Αλητικη Κυριακη στη ΝΕΤ & σχολια για τα κρατικα γ@μωκάναλα
"H διαδικασία για να μην πληρώνετε την ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ"
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/h_2743.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/h_2743.html
Άργησε κατά 3 χρόνια να το δημοσιεύσει το Πρωκτικό.
Επίσης η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη.
Με τα λεφτά για το πανό έδωσαν οι υπόλοιποι ή να το μικρύνουμε?
Επίσης η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη.
Με τα λεφτά για το πανό έδωσαν οι υπόλοιποι ή να το μικρύνουμε?
δυστυχώς Γκας δεν είναι έτσι...
σε ένα άλλο φόρουμ που αναπαρήγαγαν το συγκεκριμένο άρθρο του τρωκτικού, βρέθηκε κάποιος που είπε ότι το έκανε το παραπάνω, αλλά το επόμενο 2μηνο του έστειλαν τον λογαριασμό μαζί με το ανεξόφλητο υπόλοιπο...
μόλις πήγε να διαμαρτυρηθεί, τον απείλησαν ότι θα του έκοβαν το ρεύμα...
κι έτσι τους πλήρωσε κανονικά...
γνώμη μου;;;
ρωτάμε δικηγόρο να την ψάξει ΚΑΛΑ τη δουλειά και κάνουμε ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ...
εγώ με 7 (!!!) λογαριασμούς (σπίτι, πατρικά, μαγαζί, γραφείο, εξοχικό κλπ κλπ) είμαι ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ...
σε ένα άλλο φόρουμ που αναπαρήγαγαν το συγκεκριμένο άρθρο του τρωκτικού, βρέθηκε κάποιος που είπε ότι το έκανε το παραπάνω, αλλά το επόμενο 2μηνο του έστειλαν τον λογαριασμό μαζί με το ανεξόφλητο υπόλοιπο...
μόλις πήγε να διαμαρτυρηθεί, τον απείλησαν ότι θα του έκοβαν το ρεύμα...
κι έτσι τους πλήρωσε κανονικά...
γνώμη μου;;;
ρωτάμε δικηγόρο να την ψάξει ΚΑΛΑ τη δουλειά και κάνουμε ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ...
εγώ με 7 (!!!) λογαριασμούς (σπίτι, πατρικά, μαγαζί, γραφείο, εξοχικό κλπ κλπ) είμαι ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ...
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Ότι δεν υπάρχει μάλλον δικαίωση ούτε απο Παρακαταθηκών.
Θέλει ψάξιμο απο δικηγόρο ενώ το θέμα είναι διαφορετικό απο πόλη σε πόλη.
Ότι δεν υπάρχει μάλλον δικαίωση ούτε απο Παρακαταθηκών.
Θέλει ψάξιμο απο δικηγόρο ενώ το θέμα είναι διαφορετικό απο πόλη σε πόλη.
- sidpanos
γκασιδη για κάνε μια προώθηση στην μπροστά σελίδα τις πληρωμές για να τις έχουμε στα επίκαιρα...
πηγή http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=49232Στη γαλαντόμο ΕΡΤ, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να αξιοποιεί την υποχρεωτική εισφορά που πληρώνουν οι πολίτες για να μοιράζει χολιγουντιανούς μισθούς, οι φήμες θέλουν τον αρμόδιο υπουργό Παύλο Γερουλάνο να κόβει κατά πολύ την αμοιβή του στελέχους που θα διαδεχθεί τον Χρήστο Παναγόπουλο στη θέση του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου (από τα 25.000 στα 6.500 ευρώ μηνιαίως). Η ετήσια αποζημίωση του κ. Παναγόπουλου αγγίζει τα 347.000 ευρώ. Είναι δηλαδή διπλάσια σχεδόν από τις απολαβές του… ομολόγου του στο BBC σερ Μάικλ Λιονς, ο οποίος το 2008 εισέπραξε από το βρετανικό κολοσσό μόλις 160.000 λίρες (180.000 ευρώ)…
ΟΥΣΤ, κοπρόσκυλα
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Γ@μιόληδες κοπρόσκυλα! Τσιμπούρια του Ελληνικού Λαού, Ουστ!
Αλλά ρε συ Γερουλάνε και τα 6500 € ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ!
Αλλά ρε συ Γερουλάνε και τα 6500 € ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ!
Πόσο ρδελομπού είμαστε τελικά ρε...Δεν βλέπω να ξαναγυρίζω πίσω...
Γιατί βρίζετε, χαρμόσυνη είδηση είναι.
Συνήθως δεν συμβαίνει τίποτα στην χώρα που ακούει στο όνομα Ελλάδα.
Συνήθως δεν συμβαίνει τίποτα στην χώρα που ακούει στο όνομα Ελλάδα.
- PABLO GARCIA1
Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι χαρμόσυνο ή όχι.......
Απ' την Κική και την Κοκό ποιά να διαλέξω??? Μεγάλο το δίλημμα....
Η Αννούλα σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ακλόνητη...άμα είσαι κορυφαίος στο είδος σου δε φοβάσαι τίποτα...
"Την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να παρθεί απόφαση για το τους παρουσιαστές της «Αθλητικής Κυριακής» ή …της «Αθλητικής Τετάρτης» όπως θα βγει εκτάκτως την Τετάρτη λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας…
Ύστερα από συζητήσεις που θα γίνουν θα ξεκαθαρίσει αν ο Αντώνης Κατσαρός, μετά την ανανέωση της σύμβασης του, θα επιστρέψει στην συμπαρουσίαση της ιστορικής εκπομπής της ΝΕΤ, στο πλευρό της Άννας Καραμανλή. Σε ένα άλλο σενάριο, την εκπομπή την Τετάρτη θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν οι Παύλος Παπαδημητρίου, Άννα Καραμανλή. Το τελευταίο θεωρείται και πιο πιθανό. Σε περίπτωση, πάντως, που ο Κατσαρός επιστρέψει στην «Αθλητική Κυριακή», τότε ο Παύλος Παπαδημητρίου θα μείνει στις περιγραφές των αγώνων και στην παρουσίαση της εκπομπής για το Τσάμπιονς Λιγκ που βγάζει η ΝΕΤ κάθε Δευτέρα."
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/63306
Απ' την Κική και την Κοκό ποιά να διαλέξω??? Μεγάλο το δίλημμα....
Η Αννούλα σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ακλόνητη...άμα είσαι κορυφαίος στο είδος σου δε φοβάσαι τίποτα...
"Την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να παρθεί απόφαση για το τους παρουσιαστές της «Αθλητικής Κυριακής» ή …της «Αθλητικής Τετάρτης» όπως θα βγει εκτάκτως την Τετάρτη λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας…
Ύστερα από συζητήσεις που θα γίνουν θα ξεκαθαρίσει αν ο Αντώνης Κατσαρός, μετά την ανανέωση της σύμβασης του, θα επιστρέψει στην συμπαρουσίαση της ιστορικής εκπομπής της ΝΕΤ, στο πλευρό της Άννας Καραμανλή. Σε ένα άλλο σενάριο, την εκπομπή την Τετάρτη θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν οι Παύλος Παπαδημητρίου, Άννα Καραμανλή. Το τελευταίο θεωρείται και πιο πιθανό. Σε περίπτωση, πάντως, που ο Κατσαρός επιστρέψει στην «Αθλητική Κυριακή», τότε ο Παύλος Παπαδημητρίου θα μείνει στις περιγραφές των αγώνων και στην παρουσίαση της εκπομπής για το Τσάμπιονς Λιγκ που βγάζει η ΝΕΤ κάθε Δευτέρα."
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/63306
- DimisK
- Επικοινωνία:
Aπο τη Σκύλα στη Χάρυβδη...
ΥΓ: Στον τίτλο του τόπικ η λέξη "γ@μωκάναλα" νομίζω ότι όσο κι ας είναι πολύ σωστή, μας προσβάλλει ως ανθρώπους. Θα πρότεινα να άλλαζε σε κάτι πιο αποδεκτό, με την ίδια έννοια όμως. Φιλικά....

ΥΓ: Στον τίτλο του τόπικ η λέξη "γ@μωκάναλα" νομίζω ότι όσο κι ας είναι πολύ σωστή, μας προσβάλλει ως ανθρώπους. Θα πρότεινα να άλλαζε σε κάτι πιο αποδεκτό, με την ίδια έννοια όμως. Φιλικά....
Μπορούν να κάνουν μεταγραφή και την Κατερίνα Λάσπη μαζί με την Κούλα Ροκομηλά ίσως με κανά μπούτι κανά βρακί πάρει τα πάνω της η εκπομπή.
Μεσημεριανή ώρα θα μπορούν να βάλουν και τα στιγμιότυπα απο ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες και καμιά Πετρούλα να μας παρουσιάζει τα συστήματα του Σάντος.
Μεσημεριανή ώρα θα μπορούν να βάλουν και τα στιγμιότυπα απο ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες και καμιά Πετρούλα να μας παρουσιάζει τα συστήματα του Σάντος.

λοκωκαναλα?DimisK έγραψε:...
π@υτσοκαναλα?

ριχτε μερικες προτασεις να κανουμε και poll αμα ειναι....
υ.γ. προσωπικα θεωρω προσβολη να τα πληρωνω κι ας λεγονται οπως θελουν...