5. Pablo Gabriel García Pérez
- paoki_sweden
Re: Pablo Garcia
Its not a coincidence that Pablo has played in Milan, Real. Many years in spain. He is the biggest player we have this moment. Together with Vierinha they are the most valuable players we have.
New contract to our leader on the field now!
New contract to our leader on the field now!
- Mario Jardel
Από τους παίχτες που έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, νομίζω ότι η περίπτωση Γκαρσία είναι η πιο δύσκολη.
Καλές γιορτές να έχει και ας τον χαιρόμαστε όσο είναι στην ομάδα.
Καλές γιορτές να έχει και ας τον χαιρόμαστε όσο είναι στην ομάδα.
- paok4kyriakos
Πιστεύω πως μετα το πέρας των 30 Αγωνιστικών θα αρχίσουν να σκέφτονται στην ΠΑΕ το συμβόλαιο αυτο.
Ανάλογα με την παρουσία του στο 2ο γύρο θα κριθεί και το συμβόλαιο.
Πιο πιθανόν νομίζω 1+1 χρόνια.
Ανάλογα με την παρουσία του στο 2ο γύρο θα κριθεί και το συμβόλαιο.
Πιο πιθανόν νομίζω 1+1 χρόνια.
-
Τις επόμενες ώρες θα υπάρχει κείμενο στην κεντρική για το θέμα Γκαρσία, είναι ήδη έτοιμο
-
πλεον εχουμε ωριμασει σαν λαος και δεν τρωμε ευκολα παραμυθι,οπαδιλικι κτλ κτλ
στα ματια μου παντως ο γκαρσια φανταζει σαν το ιδανικο αμυντικο χαφ, ο οποιος ναι μεν δεν ειναι αρκετα γρηγορος αλλα δεσποζει στην μεσαια γραμμη, ενιοτε τροφοδοτει με επιτυχια τους επιθετικους και με τον μυθο του σκληρου που εχει χτισει γυρω απο το ονομα του, κανει τους αντιπαλους χαφ να φοβουνται να τον πλησιασουν..
μια μικρη μειωση θα ηταν δικαιη για ενα συμβολαιο 2 ετων, δεν νομιζω να ξενερωσει στα 33 του αν παρει συμβολαιο 500 + 450..
εκτος απο το αγωνιστικο κομματι, παικτης που εχει παιξει ρεαλ,μιλαν κτλ εχει κυρος στην ευρωπη και ισως μελλοντικο κερδος..
προσωπικα τα 600 που παιρνει ο μουσλι ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα του γκαρσια, αναλογιζομενος οτι σεντερ φορ με 250-300 μπορει να κανει ανετα τη δουλεια του βοσνιου..
στα ματια μου παντως ο γκαρσια φανταζει σαν το ιδανικο αμυντικο χαφ, ο οποιος ναι μεν δεν ειναι αρκετα γρηγορος αλλα δεσποζει στην μεσαια γραμμη, ενιοτε τροφοδοτει με επιτυχια τους επιθετικους και με τον μυθο του σκληρου που εχει χτισει γυρω απο το ονομα του, κανει τους αντιπαλους χαφ να φοβουνται να τον πλησιασουν..
μια μικρη μειωση θα ηταν δικαιη για ενα συμβολαιο 2 ετων, δεν νομιζω να ξενερωσει στα 33 του αν παρει συμβολαιο 500 + 450..
εκτος απο το αγωνιστικο κομματι, παικτης που εχει παιξει ρεαλ,μιλαν κτλ εχει κυρος στην ευρωπη και ισως μελλοντικο κερδος..
προσωπικα τα 600 που παιρνει ο μουσλι ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα του γκαρσια, αναλογιζομενος οτι σεντερ φορ με 250-300 μπορει να κανει ανετα τη δουλεια του βοσνιου..
- Mario Jardel
Συμφωνω μαζι σου για τον Γκαρσια αλλα θα ελεγα 350 για 2 χρονια αν μπορουμε. Το πολυ 400.
Λεμε τωρα.Δεν ειμαι ουτε μανατζερ ουτε διοικηση για να ξερω τι ακριβως παιζει και να κανονιζω και συμβολαια.
Λεμε τωρα.Δεν ειμαι ουτε μανατζερ ουτε διοικηση για να ξερω τι ακριβως παιζει και να κανονιζω και συμβολαια.
μακαρι και με λιγοτερα, την ομαδα κοιταμε..
που αλλου θα παει και θα παρει περισσοτερα;
και αν παει το πολυ 1ετες συμβολαιο να κλεισει, εδω ειναι και συνθημα..
που αλλου θα παει και θα παρει περισσοτερα;
και αν παει το πολυ 1ετες συμβολαιο να κλεισει, εδω ειναι και συνθημα..
+4 αλλα να του τυλιξουμε και καναδυα αρνια για να ερθει πιο δικαιο.....
ξερει η διοικηση ρε μαγκες.....ο παικτης αξιζει καθε ευρω αλλα πιο ΠΑΟΚτσης δε θελει να τον εχει οσο πιο φτηνα γινεται σε σημειο ομως που να μην θιγεται ουτε ο αθλητης ουτε ο συλλογος

ξερει η διοικηση ρε μαγκες.....ο παικτης αξιζει καθε ευρω αλλα πιο ΠΑΟΚτσης δε θελει να τον εχει οσο πιο φτηνα γινεται σε σημειο ομως που να μην θιγεται ουτε ο αθλητης ουτε ο συλλογος
Η μόνη δουλειά που θα μπορούσε να αναλάβει αφου κρεμάσει τα παπούτσια κάποτε θα ηταν σεκιουριτας στην 4 στην είσοδο
εχει να ρίξει φαπα σε όσους δεν πληρώνουν

Αφού εδώ και καιρό δεν μπορώ να συνδεθώ στην κεντρική σελίδα ώστε να ψηφίσω στο poll,
τι να κάνω και γω το αρρωστάκι, ρίχνω την ψήφο μου στον Πάμπλο στο τόπικ του...
τι να κάνω και γω το αρρωστάκι, ρίχνω την ψήφο μου στον Πάμπλο στο τόπικ του...
χαχαχα χαλαράαααααFalegkos έγραψε:Η μόνη δουλειά που θα μπορούσε να αναλάβει αφου κρεμάσει τα παπούτσια κάποτε θα ηταν σεκιουριτας στην 4 στην είσοδο![]()
Βρύζα θα περιμένουμε πολύ καιρό ακόμα?
Άντε πάρε τον επιθετικό να τελειώνουμε και κλείσε 1 χρόνο τον παιχταρά.
Άντε πάρε τον επιθετικό να τελειώνουμε και κλείσε 1 χρόνο τον παιχταρά.