Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Μετά απο συννενόηση με την υπόλοιπη admin team αποφασίστηκε να σβηστούν όλα τα ποσταρίσματα απο την στιγμή που το θέμα Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010 έγινε μπουρδέλο πραγματικά λόγω των χαρακτηρισμών των μελών αναμεταξύ τους.
Τηρώντας πιστά το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ το θέμα θα κλειδωθεί και θα συνεχιστεί απο εκεί που το αφήσαμε όταν είχε την εύρυθμη ροή του.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σε λίγο το θέμα Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010 θα είναι ανοιχτό για τις ΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ χωρίς χαρακτηρισμούς.
paokmania.gr
admin team
Τηρώντας πιστά το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ το θέμα θα κλειδωθεί και θα συνεχιστεί απο εκεί που το αφήσαμε όταν είχε την εύρυθμη ροή του.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σε λίγο το θέμα Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010 θα είναι ανοιχτό για τις ΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ χωρίς χαρακτηρισμούς.
paokmania.gr
admin team
Eυχαριστούμε πολύ για την υπομονή σας και ζητάμε συγνώμμη για τον σβήσιμο των post σας αλλά δεν γινόταν διαφορετικά.
Περιμένουμε να τηρήσετε και σείς τους όρους και κανόνες χρήσης του forum και να αποφύγετε τους χαρακτηρισμούς και το υβρεολόγιο(ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ)
Χρόνια πολλά σε όλους
Περιμένουμε να τηρήσετε και σείς τους όρους και κανόνες χρήσης του forum και να αποφύγετε τους χαρακτηρισμούς και το υβρεολόγιο(ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ)
Χρόνια πολλά σε όλους
εχασα το μπατιρντι αλλα ΠΑΟΚ εισαι....χρονια πολλα σε ολους...........ο ΠΑΟΚ ειναι περηφάνια, απλα αλλιως την εννοεί καθένας ....αλλλος την βλεπει μεσω της συγχώρεσης που θελει πραγματική δύναμη χαρακτήρα και άλλος μεσω της μη κωλοτούμαπας......μαγκες....ο ΠΑΟΚ πανω απολά .....και του χρόνου με υγεία και γεματη ασπρόμαυρα συναισθήματα......
Εναν παικτη απο την αεκ θα τον παρουμε παντως να ειστε σιγουροι
Και ο μισθος του θα ειναι αρκετα υψηλος...

Και ο μισθος του θα ειναι αρκετα υψηλος...
-
E τωρα τι βαζεις φωτιες κι εσυ? Αντε πες το σε πμ αντε δε θα το μαρτυρησω
χμμμ Σκοκο μπααα
Μπλανκο? χλωμο...
Μαιστοροβιτς? δε θα με χαλουσε καθολου
Δεν εχει καναν αλλο που να χρειαζομαστε

χμμμ Σκοκο μπααα
Μπλανκο? χλωμο...
Μαιστοροβιτς? δε θα με χαλουσε καθολου
Δεν εχει καναν αλλο που να χρειαζομαστε
-
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.as ... leId=21547
και που να εβλεπαν οι δημοσιογραφοι το σημερινο φορουμ!~
Συμφωνω Βαγγ οτι πρεπει να γινουν πιο αυστηρα τα μετρα και να μπουν κι αλλα ιδιως για νεα μελη.
και που να εβλεπαν οι δημοσιογραφοι το σημερινο φορουμ!~
Συμφωνω Βαγγ οτι πρεπει να γινουν πιο αυστηρα τα μετρα και να μπουν κι αλλα ιδιως για νεα μελη.
Οπως ελεγε η Θατσερ εαν δινεις υπερβαλλουσα προσοχη στην κοινη γνωμη και στα αποτελεσματα των δημοσκοπήσεων, τοτε δεν διοικεις αλλα υπακους. Για τους προλαλήσαντες........
Ο ΠΑΟΚ εχει διοικηση και ειναι αποδεκτή απο την πλειονοτητα τον οπαδων-φιλαθλων, επόμενος ειναι και αυτοι που θα αποφασισουν για το καλο του συλλόγου αρα καλο θα ειναι καποιοι που βαζουν το εγω τους και τα θελω τους πανω απο τον ΠΑΟΚ να αλλαξουν ομαδα.
Ο ΠΑΟΚ εχει διοικηση και ειναι αποδεκτή απο την πλειονοτητα τον οπαδων-φιλαθλων, επόμενος ειναι και αυτοι που θα αποφασισουν για το καλο του συλλόγου αρα καλο θα ειναι καποιοι που βαζουν το εγω τους και τα θελω τους πανω απο τον ΠΑΟΚ να αλλαξουν ομαδα.
Ποιος ειναι αυτος που εσβησε τα ποστ μας
και με το ζορι μας κραταει στη σιωπη,
ποιος ειναι αυτος που κρινει τα γραφομενα μας
πες του αγαπη μου να παει νανανα...
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ

και με το ζορι μας κραταει στη σιωπη,
ποιος ειναι αυτος που κρινει τα γραφομενα μας
πες του αγαπη μου να παει νανανα...
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ

Πάντως η κορυφαία ατάκα σήμερα ήταν ότι πλαστογραφούσαν τα γκάλοπ!
Μιλάμε για πολύ cult κατάσταση!
Απίστευτο!
Αίσχος! Αλητεία ! Δεν ντρέπονται, πλαστογραφούσαν τα γκάλοπ και βγάζαν 0% Λεβέντης!
[youtube]W3XZqb50SfI[/youtube]
Άντε να τελειώνει και η μεταγραφή του επιθετικού να ησυχάσουμε.
Καλά Χριστούγεννα!

Αίσχος! Αλητεία ! Δεν ντρέπονται, πλαστογραφούσαν τα γκάλοπ και βγάζαν 0% Λεβέντης!

[youtube]W3XZqb50SfI[/youtube]
Άντε να τελειώνει και η μεταγραφή του επιθετικού να ησυχάσουμε.

Καλά Χριστούγεννα!

- navigator11
δυστυχως εχασα το "πανηγυρι".ποιος ξερει τι γραφτηκε παλι!!τελοσπαντων,χρονια καλα να εχετε ολοι αδερφια.και μπολικα.τωρα που πλεον βαδιζουμε ορθως για να δουμε και τροπαια στο κοντινο μελλον!φορτσα παοκαρα!!!!!!
απο αεκ νομιζω κατι πρεπει να ψωνισουμε.εχουν χτισει οι 3 "μεγαλοι" των αθηνων πρωταθλητριες ομαδες με παιχτες μας,παιρνοντας τους κοψοχρονια.απειρα τρυπηματα!οταν βεβαια σηκωνει το πορτοφολι μας και υπαρχει κατι αξιολογο που ενδιαφερει,θελω γενικα,ανεξαρτητως ομαδας,να εκμεταλλευομαστε τις καταστασεις και να το διεκδικουμε!
να ειμαστε απαντες καλα και να περναμε ομορφα με τους ανθρωπους μας!
απο αεκ νομιζω κατι πρεπει να ψωνισουμε.εχουν χτισει οι 3 "μεγαλοι" των αθηνων πρωταθλητριες ομαδες με παιχτες μας,παιρνοντας τους κοψοχρονια.απειρα τρυπηματα!οταν βεβαια σηκωνει το πορτοφολι μας και υπαρχει κατι αξιολογο που ενδιαφερει,θελω γενικα,ανεξαρτητως ομαδας,να εκμεταλλευομαστε τις καταστασεις και να το διεκδικουμε!
να ειμαστε απαντες καλα και να περναμε ομορφα με τους ανθρωπους μας!
Το καλοκαίρι ηρθε ο Γκαγκάτσης(Παναϊά μου!!!) και έφερε μαζί και τον κοντό τον μπιτ μπιτ.Ο Γκαγκάτσης έφυγε...αν δε το ξέρετε...Τώρα άμα έρθει ο Ζαγόρ θα έρθει και ο άλλος ο κοντός(Ξέρετε αυτό που πήγαινε στο Καμπάνη,τον γιαλατσή καραβοκύρη)...πραγματικά αρχίζω και πιστεύω ότι υπάρχει δολιοφθορά...άκουσα ότι γνωστός μάνατζερ, πρώην μούτσος, γνώστης των καραβιών και της ισπανικής θάλασσας ετοιμάζει μπαγκάζια....ο συγκεριμένος (οχ θεέ μου) κ. ήδη συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχει και αυτός πλούσια προϊστορία φέρνοντας άγνωστους ισπανούς κοντούς(τελευταία απόδειξη******-Βιτόλο).
Κοινά στοιχεία και στα 3 παραδείγματα: Η θάλασσα(θάλασσα) και η Κοντί-αση
Κουτσια-Κρήτη-θάλασσα/Γκαγκάτσης-Το πειρατικό-κουμπαριλίκι με τα κοπέλια
Σαλπιγγίδης-Καμπάνης/ντεμέκ καραβοκύρης,να χαμε να λέγαμε
(Κόντ)-ης/υπήρξε μούτσος σε καράβια-->Βιτόλο-Ισπανός(κοντός)
ουφ....μέθοδος των 3ων 5η δημοτικού...τι να λέμε
Και μη ξεχάσω η απόδειξη
http://1.bp.blogspot.com/_-8vC0nBa5jY/S ... ΛΑ.ΓΑΛΗΝΟΣ
Κοινά στοιχεία και στα 3 παραδείγματα: Η θάλασσα(θάλασσα) και η Κοντί-αση
Κουτσια-Κρήτη-θάλασσα/Γκαγκάτσης-Το πειρατικό-κουμπαριλίκι με τα κοπέλια
Σαλπιγγίδης-Καμπάνης/ντεμέκ καραβοκύρης,να χαμε να λέγαμε
(Κόντ)-ης/υπήρξε μούτσος σε καράβια-->Βιτόλο-Ισπανός(κοντός)
ουφ....μέθοδος των 3ων 5η δημοτικού...τι να λέμε
Και μη ξεχάσω η απόδειξη
http://1.bp.blogspot.com/_-8vC0nBa5jY/S ... ΛΑ.ΓΑΛΗΝΟΣ
- fofanaserres
Μιας και ηρέμησαν τα πράγματα να πω και εγώ κάτι.Με αφορμή το ποστ ενός αδερφού για παίχτη της αεκ.
1ον.Ο Σκόκο πάει βάζελο.
2ον.Σήμερα το πρωί μιλούσα με ένα φιλαράκι μου.Και μου λεγε για τον Βορονίν.Οτι ακούγετε ότι τον χτυπάμε,και θα δώσουμε 1,5 μύρριο ξέρω γω κτλ.
Αυτό που του είπα εγώ είναι ότι,προτειμώ να τα σκάσω στο χανούμι για τον Μπλάνκο.Ξέρω.Πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτη κίνηση.Αλλά έτσι πως διψάν για φράγκα αυτοί μπορεί και να γίνει η δουλειά.Δεν με νοιάζει αν τον πάρω η όχι.Μόνο να τον χτυπήσω.Να τους δείξω ότι πλέον ο ΠΑΟΚ είναι εδώ.Οτι σιγά σιγά μπορώ έστω να χτυπάω παίχτες από κει κάτω.Οπως έκαναν τόσα χρόνια αυτοί.Πατούσαν πάνω στο πτώμα μου και με σακατέψανε.Οπως έκανε το αεκακι τόσα χρονια που ήμουν διαλυμένος και έπεφτε πάνω μου σαν αρπαχτικό.Να τους δείξω ότι τους χτυπάω όχι έναν όποιον να ναι παίχτη.Τους χτυπάω έναν απ τους καλύτερους τους.Κι αν κάτσει η φάση και τον πάρεις?Εκεί να δεις παναήρ.
Τώρα.Οσο για τον Σαλπι εγώ την γνώμη μου την είπα αρκετές σελίδες πίσω.Αυτοί που μπήκαν πριν,έλεγαν για τον σσσσσσσσσσσ που έκανε ο Σάλπι στο ματς με την Ξάνθη.Με τον Σάλπι τα χουν πάρει όλοι.Αλλά όταν το κανε πέρυσι ο Σέρτζιο στο τυρόγαλο,εκεί όλοι τουμπεκί και βγήκαν κι είπαν μάγκας ο Σέρτζιο,100 κιλά @@ ο Σέρτζιο,ο αρχηγός,και καλά έκανε γιατί κράζαμε κτλ κτλ κτλ.
Για αυτό που είπε ο Dimisk,αν απορρίψει προτάσεις από εξωτερικό κτλ.Ηδη έδωσε άκυρο.Και ειδικά στην Μπέρνιχαμ αν θυμάμαι καλά που του έκανε πρόταση για 3 χρόνια 2 μύρρια τον χρόνο.Και στον βάζελο δεν θέλει κι ας τον δίνει περίπου 1,3 το χρόνο.Και θέλει να δώσει 450.000 για να αποπληρώσει το συμβόλαιό του όπως λένε για να ρθει τώρα.Αν αυτά δεν σας φτάνουν τι να πω.ΠΑΟΚ είσαι...
1ον.Ο Σκόκο πάει βάζελο.
2ον.Σήμερα το πρωί μιλούσα με ένα φιλαράκι μου.Και μου λεγε για τον Βορονίν.Οτι ακούγετε ότι τον χτυπάμε,και θα δώσουμε 1,5 μύρριο ξέρω γω κτλ.
Αυτό που του είπα εγώ είναι ότι,προτειμώ να τα σκάσω στο χανούμι για τον Μπλάνκο.Ξέρω.Πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτη κίνηση.Αλλά έτσι πως διψάν για φράγκα αυτοί μπορεί και να γίνει η δουλειά.Δεν με νοιάζει αν τον πάρω η όχι.Μόνο να τον χτυπήσω.Να τους δείξω ότι πλέον ο ΠΑΟΚ είναι εδώ.Οτι σιγά σιγά μπορώ έστω να χτυπάω παίχτες από κει κάτω.Οπως έκαναν τόσα χρόνια αυτοί.Πατούσαν πάνω στο πτώμα μου και με σακατέψανε.Οπως έκανε το αεκακι τόσα χρονια που ήμουν διαλυμένος και έπεφτε πάνω μου σαν αρπαχτικό.Να τους δείξω ότι τους χτυπάω όχι έναν όποιον να ναι παίχτη.Τους χτυπάω έναν απ τους καλύτερους τους.Κι αν κάτσει η φάση και τον πάρεις?Εκεί να δεις παναήρ.
Τώρα.Οσο για τον Σαλπι εγώ την γνώμη μου την είπα αρκετές σελίδες πίσω.Αυτοί που μπήκαν πριν,έλεγαν για τον σσσσσσσσσσσ που έκανε ο Σάλπι στο ματς με την Ξάνθη.Με τον Σάλπι τα χουν πάρει όλοι.Αλλά όταν το κανε πέρυσι ο Σέρτζιο στο τυρόγαλο,εκεί όλοι τουμπεκί και βγήκαν κι είπαν μάγκας ο Σέρτζιο,100 κιλά @@ ο Σέρτζιο,ο αρχηγός,και καλά έκανε γιατί κράζαμε κτλ κτλ κτλ.
Για αυτό που είπε ο Dimisk,αν απορρίψει προτάσεις από εξωτερικό κτλ.Ηδη έδωσε άκυρο.Και ειδικά στην Μπέρνιχαμ αν θυμάμαι καλά που του έκανε πρόταση για 3 χρόνια 2 μύρρια τον χρόνο.Και στον βάζελο δεν θέλει κι ας τον δίνει περίπου 1,3 το χρόνο.Και θέλει να δώσει 450.000 για να αποπληρώσει το συμβόλαιό του όπως λένε για να ρθει τώρα.Αν αυτά δεν σας φτάνουν τι να πω.ΠΑΟΚ είσαι...
- WestBlock4
Συμφωνώ στα περισσότερα που λες αλλά δεν δέχομαι να συγκρίνεις τον Sergio με τον κοντό ρε φίλε ο κοντός υποτίθεται είναι ΠΑΟΚ κ πονουσε την ομάδα δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με έναν ξένο παιχτη που αν υπέγραφε στην ΑΕΚ τα ίδια θα έκανε.αν φορούσε παντελόνια όμως θα έβγαινε να μιλήσει έστω κ μετά από ένα χρόνο αλλά τίποτα ο παοκτσης έδωσε το υστέρημα του κ καμία απάντηση δεν πήρε.Δε κραζω κανέναν που τον θέλει πίσω φυσικά απλά δεν μαρεσει όλο αυτό που κάποιοι τον περιμένουν λες κ είναι μεσσιας. Για μένα παιδιά προέχει η ενότητα κ στα @@ μας ο κάθε κοντός αν ο λαός είναι ενωμένος θα είμαστε οι πιο δυνατοί από ολους.
Είδατε πρωτοσέλιδο της ΑΜΘ???? Το είδατεεε?? Μαντέψτε απο που το εμπνεύστηκαν... Εις υγείαν... Αν δεν σοβαρευτούν ορισμένοι που μπαίνουν εδώ μέσα και απο το πρώτο ποστ τους βρίζουν όλους το site θα γίνεται όλο και πιο συχνά αφορμή ώστε κάποια αλήτικα ΜΜΕ να το εκμεταλεύονται για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ απο εδώ και στο εξής...
ΠΡΟΣΟΧΗ απο εδώ και στο εξής...