Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Όχι άλλο puma.. Δεν είμαι μέτοχος σε καμιά adidas ή καμιά nike, αλλά όχι άλλο puma, σας παρακαλώ, έλεος. Δηλαδή χίλιες φορές προτιμώ αυτήν (http://www.calcioshop.it/negozio/vaipro ... 09-10.html) παρά τα σχέδια της puma. Καλύτερα Kappa παρά μάπα!
Η Κappa βγάζει φανταστικές φανέλες,ζακέτες κλπ αλλά στην Ελλάδα δύσκολα.Όποιος δώσει τα περισσότερα και η adidas με τη puma μονοπωλούν στην Ελλάδα.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Όχι άλλο puma.. Δεν είμαι μέτοχος σε καμιά adidas ή καμιά nike, αλλά όχι άλλο puma, σας παρακαλώ, έλεος. Δηλαδή χίλιες φορές προτιμώ αυτήν (http://www.calcioshop.it/negozio/vaipro ... 09-10.html) παρά τα σχέδια της puma. Καλύτερα Kappa παρά μάπα!
Εξαιρετικη η φανελα της Κappa , κλασεις ανωτερη απο οποιαδηποτε πουμα ειχαμε τα τελευταια 5-6 χρονια
Όντως παίζει σημαντικό ρόλο το οικονομικό, δε μπορούμε όμως να δώσουμε δικό μας σχέδιο στην puma για παράδειγμα? Ο agave και τα παιδιά κάνουν δουλειά που θα την ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες! Στην τελική, ας ρίξουν και καμιά κλεφτή ματιά εδώ οι κύριοι της puma και της κάθε puma...
Το σιγουρο ειναι οτι το καλοκαιρι τελειωνει το συμβολαιο με την PUMA. Το αλλο σιγουρο ειναι οτι σε 1 βδομαδα απο σημερα ο Γλου ειναι παρελθον απο την PUMA αφου οι Γερμανοι θα εχουν ι ιδιοι την αντιπροσωπεια στην Ελλαδα μεσω της PUMA ΕΛΛΑΣ. Και αυτο που προκυπτει μεσα απο την ΠΑΕ ειναι οτι ηδη γινονται συζητησεις για την επομενη χρονια και με αλλες εταιριες εκτος της αναμενομενης(ADIDAS)..
Βλέπω μια σιγουριά ότι το συμβόλαιο με την Puma λήγει του χρόνου. Δυστυχώς έχω μπροστά μου το βιβλίο της ΑΜΚ που αναφέρει τις συμβάσεις χορηγών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και δείτε τι αναφέρει στη σελίδα 38:
"Το από 03.04.2006 ιδιωτικό συμφωνητικό, όπως αυτό τροποποιήθηκε την 18.01.2008, μεταξύ της εταιρείας και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "PUMA HELLAS ανώνυμη εταιρεία υπόδησης, ένδυσης και αθλητικών ειδών". Η σύμβαση είναι διάρκειας έξι ετών, ήτοι από 03.04.2006 εώς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012."
Επειδή κι εγώ απεχθάνομαι τις φανέλες της Puma, αν μπορεί κάποιος να μάθει τι γίνεται πραγματικά με την Puma και για πόσο ακόμα θα την υπομένουμε γιατί δεν πάει άλλο!!!
ΥΓ: Έχω 17 φανέλες μας της Adidas. Τις έχω πεθάνει στα πλυσίματα και είναι ακόμα όπως τις αγόρασα. Στην πένα. Αγόρασα μετά από 3,5 χρόνια φανέλα της Puma, την περσινή μαύρη με όνομα Pablo Garcia και ξέβαψαν ελαφρώς τα χρυσά γράμματα με ένα πλύσιμο στο χέρι. Φυσικά δεν είμαι ο μόνος, αφού στην Τούμπα έχω δει πολλά αδέρφια με ξεβαμμένες φανέλες. Το σκυλομετάνιωσα που την αγόρασα. Adidas, τώρα. Μακράν οι καλύτερες και σε σχέδιο και σε ποιότητα.
Πήγα προχτές στη μπουτίκ να πάρω την μαύρη εμφάνιση και είχαν απομείνει μόνο S!!! Ρώτησα πότε θα φέρουν και μου είπαν ότι ΑΝ (!!!) φέρουν θα φέρουν από το νέο έτος...Δηλαδή γτ να μη ξαναφέρουν?Δεν τις ζητά ο κόσμος?
Ασε φιλε.Πηγε ενα γνωστο μου προσωπο να παρει και του ειπαν το ιδιο που ανεφερες.Και οχι μονο......
Ζητησε φανελα με το νουμερο 15 και του ειπαν πως αυτη ειναι η φανελα του τερματοφυλακα!!!!!!!!!.Δεν ξερω εαν με δουλεψε ο τυπος (που δε νομιζω) , παντως αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα.Αναγνωριζω πως η ΠΑΕ δεν εχει χρονο για τα παντα , αλλα οχι κι ετσι ρε γαμωτ....
Isaak the Greek έγραψε:Ασε φιλε.Πηγε ενα γνωστο μου προσωπο να παρει και του ειπαν το ιδιο που ανεφερες.Και οχι μονο......
Ζητησε φανελα με το νουμερο 15 και του ειπαν πως αυτη ειναι η φανελα του τερματοφυλακα!!!!!!!!!.Δεν ξερω εαν με δουλεψε ο τυπος (που δε νομιζω) , παντως αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα.Αναγνωριζω πως η ΠΑΕ δεν εχει χρονο για τα παντα , αλλα οχι κι ετσι ρε γαμωτ....
Προφανώς αδερφέ ξεχνάς την δήλωση του Πάμπλο "Αν χρειαστεί θα παίξω και τερματοφύλακας!"
predragpaok έγραψε:Πήγα προχτές στη μπουτίκ να πάρω την μαύρη εμφάνιση και είχαν απομείνει μόνο S!!! Ρώτησα πότε θα φέρουν και μου είπαν ότι ΑΝ (!!!) φέρουν θα φέρουν από το νέο έτος...Δηλαδή γτ να μη ξαναφέρουν?Δεν τις ζητά ο κόσμος?
Τα εγραψα στο topic ΠΑΟΚ megastore.... Εχει μεινει μια ξεχασμενη του Λινο, ξεμπαρκη καπου στις ριγε... Ειχα σκοπο ν απαρω μια μαυρη αλλα δεν ειχε! Πιο ευκολο ειναι να παρεις απο παιχτης μετα τον αγωνα, παρα απο την μπουτικ! Που φτασαμε...