Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
μπορει δεν τον εχω παρακολουθησει και πολυ αλλα απο το λιγο που εχω δει δεν μου αρεσε
για ταχτσιδη δεν εχω αποψη...τον μαντουκα ομως τον πιστευω πολυ και αν και περασε χιαστους στους τελευταιους αγωνες δειχνει οτι εχει επανελθει...ο λεαλ ειναι ουρουγουανος ο σκοκο μακαρι ολοι τον θελουμε αλλα ουτε μια στο τρισεκατομμυριοronaldo έγραψε:εμενα παλι δεν μου ακουγεται πολυ καλο..
ο ταχτσιδης μαλλον για τον μπαλαφα της αεκ μου κανει.
ο μαντουκα ηταν πολυ καλος αλλα ειχε παθει χιαστους περυσι νομιζω και απο τοτε δεν επανηλθε σε καλη κατασταση.
για τον αργεντινο που λετε οτι ηταν στα γραφεια μακαρι να ηταν ο σκοκο αλλα πιο πιθανο για τον λεαλ μου κανει αν μιλαμε για παιχτη απο ελλαδα

ρε συ εδω δεν ειναι ουτε εφημεριδα να πουλησεις παππα ουτε δημοσιογραφος εισαι...αν οντως ειδες κατι ενημερωσε το λαο ΠΑΟΚ εισαι...Adelino4 έγραψε:Αργεντινος παικτης που αγωνιζεται στην Ελλαδα εθεαθει στα γραφεια της Τουμπας να συζηταει την μεταγραφη του στον ΠΑΟΚ.
Για να ξεφυγετε και λιγο απο τον Σαλπιγγιδη μερικοι...
Φυσικα και αυτο που λεω ειναι αληθεια αλλα δεν ξερω αν ειναι ετοιμος να υπογραψει ο κυριος...Παντως αν υπογραψει μερικοι θα μεινετε αφωνοι

- DimisK
- Επικοινωνία:
banis έγραψε:DimisK έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα. Η ζωή προχωράει, εξελίσσεται και όλα αλλάζουν.
"Τα πάντα ρει". Και ευτυχώς δηλαδή, διότι αν δεν "ρει", τούτος ο κόσμος δεν θα υπήρχε πια...
Δημήτρη γύρνα σπίτι σου...
Είναι στο χέρι σου με τη συμπεριφορά σου να πείσεις κάποιους ότι μετάνιωσες για ότι κακό έκανες. Αν έκανες....
Αλήθεια, αν απαρνηθεί τα 1,2 εκατ. της Πόρτσμουθ ή όποιας άλλης ομάδας από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και μείνει στον... ταπεινό ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει κάτι;
Αν απαρνηθεί μια καριέρα στην Ευρώπη - μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία - για να έρθει στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει κάτι;
Για να ξεκολάμε σιγά-σιγά...
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω....
Βέβαια, οι μεγάλες αγάπες γεννούν μεγάλα μίση, είναι αλήθεια.
Αλλά στη συνέχεια, το μεγάλο μίσος, μπορεί να ξαναγίνει...μεγάλη αγάπη....
Αδερφέ Dimisk........μην ξύνεις κι'άλλο τις πληγές.......σκέφτηκα να δώσω μία απάντηση στο σκεπτικό σου.....αλλά προκειμένου.......να ανοίξει μία αντιπαράθεση που δε βοηθάει σε τίποτα αυτήν την στιγμή εδω μέσα......θα στα στείλω με pm......ας αφήσουμε τις όποιες εξελίξεις να δρομολογηθούν........και έπειτα ξανατοποθετούμαστε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.......κατα τα άλλα όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε.....ακόμα και εμείς που σύμφωνα με εσένα είμαστε κολλημένοι........και πρέπει να ξεκολλήσουμε......αλλά όταν δεν γνωρίζετε τους λόγους ακριβώς για τους οποίους είμαστε κολλημένοι......καλό θα ήταν να μη μας προκαλείτε.......
Υ.Γ. αυτά έτσι φιλικά....με πόνο καρδιάς........
Σε ευχαριστώ θερμά για το σχόλιο, που δείχνει την άλλη όψη του νομίσματος. Να είσαι σίγουρος ότι και η δική μου/μας καρδιά πονάει με αυτά που βλέπουμε και ακούμε. ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. Αλλά απλά, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και αλίμονο αν είμασταν! Για τα υπόλοιπα έχεις π.μ.
Αν και θα ήταν καλό την συνομιλία μας να την διάβαζαν όλοι για να δουν τι σημαίνει "παραγωγική διαφωνία" και όχι μπουρδελοποίηση κουβέντας.
Οι διαφωνίες είναι εκείνες που οδηγούν στην εξέλιξη. Και πάλι σε ευχαριστώ φίλε μου Banis....

-
Sera4 έγραψε:μεγαλη μαγκια αν κανουμε κατι τετοιο πραγματικα...και μην ξεχναμε οτι τον μαντουκα ο σαντος τον εφερε στην ξαδερφη...dolphinto έγραψε:ναι ρε ζηση..καντο..καλο το βλεπω..αρκει βεβεια να το βλεπεις καλο και εσυ!!!![]()
![]()
![]()
Βασικα να σου πω την κακια μου δεν με πολυνοιαζει οτι θα βοηθησουν τοσο αγωνιστικα αν και δεν ειναι ασχημα παικτακια, αλλα το ποσο θα πονεσει αγωνιστικα και ηθικα τα αεκακια η απωλεια 2 βασικων λογω χρεων... χμμμ θυμιζει κατι περι τροχου που γυριζει???
το σκέφτηκα καλά πριν το κάνω........γιατί φοβάμαι πως πολλοί δεν θα καταλάβαιναν το νόημα........καθώς ο γραπτός σε αντίθεση με τον προφορικό λόγο δεν είναι ο ιδανικότερος για να εξωτερικεύει κανείς τα συναισθήματα του....και θα αναλωνόμασταν συνεχώς σε διευκρινίσεις.....κάτι το οποίο με κουράζει αφάνταστα......DimisK έγραψε:banis έγραψε:DimisK έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα. Η ζωή προχωράει, εξελίσσεται και όλα αλλάζουν.
"Τα πάντα ρει". Και ευτυχώς δηλαδή, διότι αν δεν "ρει", τούτος ο κόσμος δεν θα υπήρχε πια...
Δημήτρη γύρνα σπίτι σου...
Είναι στο χέρι σου με τη συμπεριφορά σου να πείσεις κάποιους ότι μετάνιωσες για ότι κακό έκανες. Αν έκανες....
Αλήθεια, αν απαρνηθεί τα 1,2 εκατ. της Πόρτσμουθ ή όποιας άλλης ομάδας από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και μείνει στον... ταπεινό ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει κάτι;
Αν απαρνηθεί μια καριέρα στην Ευρώπη - μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία - για να έρθει στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει κάτι;
Για να ξεκολάμε σιγά-σιγά...
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω....
Βέβαια, οι μεγάλες αγάπες γεννούν μεγάλα μίση, είναι αλήθεια.
Αλλά στη συνέχεια, το μεγάλο μίσος, μπορεί να ξαναγίνει...μεγάλη αγάπη....
Αδερφέ Dimisk........μην ξύνεις κι'άλλο τις πληγές.......σκέφτηκα να δώσω μία απάντηση στο σκεπτικό σου.....αλλά προκειμένου.......να ανοίξει μία αντιπαράθεση που δε βοηθάει σε τίποτα αυτήν την στιγμή εδω μέσα......θα στα στείλω με pm......ας αφήσουμε τις όποιες εξελίξεις να δρομολογηθούν........και έπειτα ξανατοποθετούμαστε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.......κατα τα άλλα όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε.....ακόμα και εμείς που σύμφωνα με εσένα είμαστε κολλημένοι........και πρέπει να ξεκολλήσουμε......αλλά όταν δεν γνωρίζετε τους λόγους ακριβώς για τους οποίους είμαστε κολλημένοι......καλό θα ήταν να μη μας προκαλείτε.......
Υ.Γ. αυτά έτσι φιλικά....με πόνο καρδιάς........
Σε ευχαριστώ θερμά για το σχόλιο, που δείχνει την άλλη όψη του νομίσματος. Να είσαι σίγουρος ότι και η δική μου/μας καρδιά πονάει με αυτά που βλέπουμε και ακούμε. ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. Αλλά απλά, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και αλίμονο αν είμασταν! Για τα υπόλοιπα έχεις π.μ.
Αν και θα ήταν καλό την συνομιλία μας να την διάβαζαν όλοι για να δουν τι σημαίνει "παραγωγική διαφωνία" και όχι μπουρδελοποίηση κουβέντας.
Οι διαφωνίες είναι εκείνες που οδηγούν στην εξέλιξη. Και πάλι σε ευχαριστώ φίλε μου Banis....
![]()
Πίστεψε με......καλύτερα έτσι........
18χρονος που βγαινει με την σασα μπαστα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει μπαλα. αλλου εχει το μυαλο του.peris έγραψε:κανεις τεραστιο λαθος για τον ταχτσιδη
παντως θα ειχε πλακα να ερθει η καμερα του σταρ στην τουμπα και να παρει δηλωσεις της σασας μπαστα.
να παρει και δηλωσεις απο τα παοκια εξω απο το γηπεδο. τρελο σοου

- Mario Jardel
Ο Ταχτσιδης εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια. Σαματι ο Παπαζογλου τι ειχε δειξει παραπανω. Συν οτι ειναι Ελληνακι, εξελιξιμος και παιζει στη θεση του Ιβιτς που οπως και να ναι γερναει και καποτε θα χρειαστει αντικαταστατης. Χωρια που το συμβολοαιο του δε θα ειναι και τιποτα βαρυ!!Α και δε χρειαζεται να διαλυθει η αεκ για να τον παρουμε. Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι.Αλλα επειδη ουσιαστικα δεν υπαρχει καποιο θεμα, τουλαχιστον γνωστο, ας μη το συνεχισουμε εδω αλλα στο ποιος θα θελατε να ερθει.
Παντως ναι ακουγεται καλο να παρουμε παικτες απο την ΑΕΚ, αλλα να τους παρουμε καποιον που θα τους πονεσει πολυ, οπως κανανε αυτοι με τον Οκκα.Ας τους παρουμε τον Μπλανκο.
Παντως ναι ακουγεται καλο να παρουμε παικτες απο την ΑΕΚ, αλλα να τους παρουμε καποιον που θα τους πονεσει πολυ, οπως κανανε αυτοι με τον Οκκα.Ας τους παρουμε τον Μπλανκο.
Δεδομένου ότι το ποστ ειναι "μεταγραφολογια" και οχι "μεταγραφες" που σημαινει συζηταμε το τι ακουγεται κι οχι το τι θα γινει, σας λεω κι εγω με καθε επιφυλαξη τι άκουσα απο φιλο μου που δουλευει στο SENTRA, το σταθμο της αθηνας. Ο σαλπιγγιδης εχει ηδη απορριψει πορτσμουθ κι αλλη μια αγγλικη της πρεμιερσιπ καθως και μια προταση απο γερμανια που εικαζεται πως ειναι η λεβερκουζεν. μου ειπε πως το σκεφτεται σοβαρα να γυρισει. εγω δεν ξερω αν τον θελω πισω η οχι παντως...
και επισης μου ειπε οτι προσπαθει πολυ του καστρομαν. πιθανοτατα ο αργεντινος που λετε να ειναι αυτος... για το βορονιν που ακουστηκε δεν ισχυει τιποτα.
Και παλι σας λεω ολα αυτα με καθε επιφυλαξη γιατι ποτε δεν ξερει τι γινεται σ αυτα τα θεματα.

και επισης μου ειπε οτι προσπαθει πολυ του καστρομαν. πιθανοτατα ο αργεντινος που λετε να ειναι αυτος... για το βορονιν που ακουστηκε δεν ισχυει τιποτα.
Και παλι σας λεω ολα αυτα με καθε επιφυλαξη γιατι ποτε δεν ξερει τι γινεται σ αυτα τα θεματα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fanis την Πέμ 24 Δεκ 2009, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμενα δν μ αρεσει ο ταχτσιδης. Δεν νομιζω οτι μπορει να προσφερει κατι ουτε τωρα ουτε στο μελλον. Ειναι 18 κ ειναι αργος, δεν εχει κ καμια φοβερη πασα κ ειναι λιγο ταγαρος. Ασεε που μαλλον παει γαυρο ετσι κ αλλιως
- paoki_sweden
From AEK I only want one player and I think that our team only needs this player from this AEK. Scoco!
Ainte zisis!
Ainte zisis!

Από όσα έχω δει από τον Ταχτσίδη, μου φαίνεται σαν τον ιδανικό διάδοχο του Τσιάρτα. Αργός αλλά με καλή τεχνική και έμπνευση, με εμπιστοσύνη στις ικανότητές του σε βαθμό παρεξηγήσεως, αλλά και σχεδόν καβαλημένος. Τέτοιου είδους δεκάρια τείνουν να εκλείψουν από το σύγχρονο ποδόσφαιρο (ευτυχώς λέω εγώ, αλλά απόψεις είναι αυτές), οπότε ή δουλεύει και σε άλλους τομείς και χτυπάει πόρτα εθνικής ή καταλήγει σε μικρομεσαία ομάδα superleague που βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού (Ξάνθη, Γιάννινα, Άρης κλπ).
Σε ότι αφορά στην ξαδέρφη (για τον ξάδερφο θα τα πούμε καλύτερα από 1η Ιανουαρίου...
), διαφωνώ με την λογική του πλιάτσικου (αφού δεν πήραμε ούτε καν τον... Πλιάτσικα). Εμείς θα σεβαστούμε την δύσκολη στιγμή της συμπαθούς προσφυγικής ομάδας των Αθηνών (sic Τσακίρη) και δεν θα ορμήξουμε ως γύπες (αφού είμαστε αετός και δή δικέφαλος) πάνω στο πτώμα της, προκειμένου να αρπάξουμε παίκτες που έχουν υποβάλλει προσφυγή (εξ ου και προσφυγικό σωματείο).
Άλλωστε ο Σκόκο είναι πληρωμένος και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής (χώρια που θέλουν να τον πουλήσουν στον πολυμετοχικό), ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δεν είναι καλύτεροι από τους δικούς μας.

Σε ότι αφορά στην ξαδέρφη (για τον ξάδερφο θα τα πούμε καλύτερα από 1η Ιανουαρίου...

Άλλωστε ο Σκόκο είναι πληρωμένος και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής (χώρια που θέλουν να τον πουλήσουν στον πολυμετοχικό), ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δεν είναι καλύτεροι από τους δικούς μας.

Γιορτινές μέρες!!! Χρόνια πολλά και καλά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!!! Όλοι μαζί ΠΑΟΚ. Καλά Χριστούγεννα αδέρφια. Από τον Αυστραλό με αγάπη!!!
Αγία νύχτα ξημερώνει... Ο Ιησους Χριστός να σας χαρίζει αγάπη, υγεία και ότι άλλο έχετε στην καρδιά σας.
Χρόνια πολλά ΠΑΟΚιαααααααα!!!
Αγία νύχτα ξημερώνει... Ο Ιησους Χριστός να σας χαρίζει αγάπη, υγεία και ότι άλλο έχετε στην καρδιά σας.
Χρόνια πολλά ΠΑΟΚιαααααααα!!!
- Where Eagles Dare
Είμαι μέλος του site εδώ και 2 χρόνια περίπου.
Εντούτοις γράφω σπανίως, απλά μπαίνω και παρακολουθώ ενίοτε τις συζητήσεις για τη μεταγραφολογία κυρίως.
Κάποιοι θα με χαρακτήριζαν καναπεδάκια εύκολα γιατί δεν πολυπάω γήπεδο λόγω απόστασης και εργασίας.
Παρ' όλα αυτά το διαρκείας μου και τις μετοχές μου τις πήρα..
Δε γουστάρω πια τα σούτια, δε μ'αρέσει η μαλαματίνα, δεν γουστάρω το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά, δεν τελείωνει η ζωή μου στον ΠΑΟΚ, αδιαφορώ πλεον για τους "Υπέροχους Λαούς" και δεν είμαι ούτε ήμουν, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω μέλος ενός συνδέσμου. Αδιαφορώ για τον Βρύζα, τον Ζαγοράκη,τον Σαλπιγγίδη, τους Παοκάρχες, τους τιμητές, τους αρνητές, τους χειροκροτητές , τους ξερόλες, τους νταήδες, τους ...τους..
Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων και εκπροσωπεύει ένα και μόνο ιδανικό: ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. Για άλλους μπορεί να μην είναι αυτό, η όχι μόνο αυτό.
Άλλοι μπορούν να τον βλέπουν σαν κοινωνική επανάσταση. Πολύ καλά κάνουν. Εγώ όχι πλεον
Άλλοι μπορούν να τον βλέπουν σαν το απόλυτο ιδανικό της Τιμιότητας και της Ηθικής. Πολύ καλά κάνουν.Εγώ όχι πλέον.
Άλλοι μπορούν να τον βλέπουν σαν την αντίδραση στο Κράτος και τους μηχανισμούς του. Πολύ καλά κάνουν. Εγώ όχι πλέον.
Άλλοι μπορεί να βλέπουν τον ΠΑΟΚ σαν αντίδραση στον υλισμό και στην διαφθορά των ιδεών. Πολύ καλά κάνουν. Εγώ όχι πλέον.
Το να εξεγείρεται κάποιος όταν βλέπει να του καταπατούν τα ιδανικά είναι τίμιο και ειλικρινές.
Πριν όμως αρχίσετε να εκτοξέυετε εκατέρωθεν απειλές με αφορμή τον Σαλπιγγίδη, σκεφτείτε πόσες φορές εσείς οι ίδιοι έχετε προδώσει τα ιδανικά που υποστηρίζετε τώρα θερμά η πόσες φορές στο παρελθόν έχουν προδωθεί από διοικούντες και παροικούντες τον ΠΑΟΚ...
Παρ' όλα αυτά είμαστε όλοι ΠΑΟΚ και αγαπάμε τον σύλλογο αυτό και καταπίνουμε τον εγωισμό μας ενίοτε. Κάποιοι από μας πχ, κυρίως παλαιότεροι πληγώθηκαν που είδαν Τούρκο ποδοσφαιριστή με τα ασπρό μαυρα . Για κάποιους από μας η επιστροφή Σαλπιγγίδη ήταν πταίσμα μπροστά σε αυτό. Οι εποχές αλλάζουν...κρατήστε μέσα σας την οργή σας και εκδηλωστε την εκεί που πρέπει, όχι στον ΠΑΟΚ.
Να πω και γω την άποψη μου και τελείωνω. Το να πάρεις τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό μέσα από τα χέρια του ΠΟΚ είναι στιγμή ορόσημο, από αυτές που θα μείνουν στην ιστορία. Έτσι απλά. Μην βλέπετε πρόσωπα. Δείτε την πραγματικότητα.
Αν θέλετε ακούστε με, αν όχι γράψτε με στ΄αρχίδια σας. Όπως λέει και ο ποιητής : ...η γαμημένη η ζωή συνεχίζεται με η χωρίς εμάς...
Ειρήνη Υμίν.
Χρόνια Πολλά σε όλους...
Εντούτοις γράφω σπανίως, απλά μπαίνω και παρακολουθώ ενίοτε τις συζητήσεις για τη μεταγραφολογία κυρίως.
Κάποιοι θα με χαρακτήριζαν καναπεδάκια εύκολα γιατί δεν πολυπάω γήπεδο λόγω απόστασης και εργασίας.
Δε γουστάρω πια τα σούτια, δε μ'αρέσει η μαλαματίνα, δεν γουστάρω το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά, δεν τελείωνει η ζωή μου στον ΠΑΟΚ, αδιαφορώ πλεον για τους "Υπέροχους Λαούς" και δεν είμαι ούτε ήμουν, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω μέλος ενός συνδέσμου. Αδιαφορώ για τον Βρύζα, τον Ζαγοράκη,τον Σαλπιγγίδη, τους Παοκάρχες, τους τιμητές, τους αρνητές, τους χειροκροτητές , τους ξερόλες, τους νταήδες, τους ...τους..
Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων και εκπροσωπεύει ένα και μόνο ιδανικό: ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. Για άλλους μπορεί να μην είναι αυτό, η όχι μόνο αυτό.
Άλλοι μπορούν να τον βλέπουν σαν κοινωνική επανάσταση. Πολύ καλά κάνουν. Εγώ όχι πλεον
Άλλοι μπορούν να τον βλέπουν σαν το απόλυτο ιδανικό της Τιμιότητας και της Ηθικής. Πολύ καλά κάνουν.Εγώ όχι πλέον.
Άλλοι μπορούν να τον βλέπουν σαν την αντίδραση στο Κράτος και τους μηχανισμούς του. Πολύ καλά κάνουν. Εγώ όχι πλέον.
Άλλοι μπορεί να βλέπουν τον ΠΑΟΚ σαν αντίδραση στον υλισμό και στην διαφθορά των ιδεών. Πολύ καλά κάνουν. Εγώ όχι πλέον.
Το να εξεγείρεται κάποιος όταν βλέπει να του καταπατούν τα ιδανικά είναι τίμιο και ειλικρινές.
Πριν όμως αρχίσετε να εκτοξέυετε εκατέρωθεν απειλές με αφορμή τον Σαλπιγγίδη, σκεφτείτε πόσες φορές εσείς οι ίδιοι έχετε προδώσει τα ιδανικά που υποστηρίζετε τώρα θερμά η πόσες φορές στο παρελθόν έχουν προδωθεί από διοικούντες και παροικούντες τον ΠΑΟΚ...
Παρ' όλα αυτά είμαστε όλοι ΠΑΟΚ και αγαπάμε τον σύλλογο αυτό και καταπίνουμε τον εγωισμό μας ενίοτε. Κάποιοι από μας πχ, κυρίως παλαιότεροι πληγώθηκαν που είδαν Τούρκο ποδοσφαιριστή με τα ασπρό μαυρα . Για κάποιους από μας η επιστροφή Σαλπιγγίδη ήταν πταίσμα μπροστά σε αυτό. Οι εποχές αλλάζουν...κρατήστε μέσα σας την οργή σας και εκδηλωστε την εκεί που πρέπει, όχι στον ΠΑΟΚ.
Να πω και γω την άποψη μου και τελείωνω. Το να πάρεις τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό μέσα από τα χέρια του ΠΟΚ είναι στιγμή ορόσημο, από αυτές που θα μείνουν στην ιστορία. Έτσι απλά. Μην βλέπετε πρόσωπα. Δείτε την πραγματικότητα.
Αν θέλετε ακούστε με, αν όχι γράψτε με στ΄αρχίδια σας. Όπως λέει και ο ποιητής : ...η γαμημένη η ζωή συνεχίζεται με η χωρίς εμάς...
Ειρήνη Υμίν.
Χρόνια Πολλά σε όλους...
Είναι απο τις απόψεις που χαίρομαι να διαβάζω..........και τέτοια κείμενα μπορούν να αλλάξουν το σκεπτικό πολλών.........να ξαναγράψεις αδερφέ όποτε βρεις χρόνο.......τέτοιες φωνές.........αξίζει να ακούγονται........Where Eagles Dare έγραψε:Είμαι μέλος του site εδώ και 2 χρόνια περίπου.
Ειρήνη Υμίν.
Χρόνια Πολλά σε όλους...