Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Συμφωνώ απόλυτα. Η ζωή προχωράει, εξελίσσεται και όλα αλλάζουν.
"Τα πάντα ρει". Και ευτυχώς δηλαδή, διότι αν δεν "ρει", τούτος ο κόσμος δεν θα υπήρχε πια...
Δημήτρη γύρνα σπίτι σου...
Είναι στο χέρι σου με τη συμπεριφορά σου να πείσεις κάποιους ότι μετάνιωσες για ότι κακό έκανες. Αν έκανες....
Αλήθεια, αν απαρνηθεί τα 1,2 εκατ. της Πόρτσμουθ ή όποιας άλλης ομάδας από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και μείνει στον... ταπεινό ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει κάτι;
Αν απαρνηθεί μια καριέρα στην Ευρώπη - μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία - για να έρθει στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει κάτι;
Για να ξεκολάμε σιγά-σιγά...
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω....
Βέβαια, οι μεγάλες αγάπες γεννούν μεγάλα μίση, είναι αλήθεια.
Αλλά στη συνέχεια, το μεγάλο μίσος, μπορεί να ξαναγίνει...μεγάλη αγάπη....
"Τα πάντα ρει". Και ευτυχώς δηλαδή, διότι αν δεν "ρει", τούτος ο κόσμος δεν θα υπήρχε πια...
Είναι στο χέρι σου με τη συμπεριφορά σου να πείσεις κάποιους ότι μετάνιωσες για ότι κακό έκανες. Αν έκανες....
Αλήθεια, αν απαρνηθεί τα 1,2 εκατ. της Πόρτσμουθ ή όποιας άλλης ομάδας από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και μείνει στον... ταπεινό ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει κάτι;
Αν απαρνηθεί μια καριέρα στην Ευρώπη - μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία - για να έρθει στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει κάτι;
- geo_athens4
Ρε σεις, επειδη βαριεμαι να μπαινω καθε μερα κ να διαβαζω 10 ανουσιες σελιδες, παρακαλω οποιον κανει καποιο ποστ που να λεει κ κατι αλλο εκτος απο σαλπιγγιδη να μου το στελνει κ σε pm.. ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Η αποψη του καθενος μας για το θεμα ειναι λιγο πολυ γνωστη οποτε δε νομιζω οτι εχει νοημα να το τραβαμε αλλο.. Οτι ειναι να γινει θα γινει.. Κ θεωρω κ λαθος την ψηφοφορια στην κεντρικη για ενα παιχτη που βασιζεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΗΜΕΣ.. Περσι νομιζω ψηφιζαμε τον mvp του πρωτου γυρου, γιατι να μην γινει το ιδιο κ φετος??
ΥΓ ο αργεντινος που αναφερθηκε πιο πανω ποιος ειναι?? πες μας ρε αδερφε τουλαχιστον αν ειναι να γουσταρουμε η οχι..
Η αποψη του καθενος μας για το θεμα ειναι λιγο πολυ γνωστη οποτε δε νομιζω οτι εχει νοημα να το τραβαμε αλλο.. Οτι ειναι να γινει θα γινει.. Κ θεωρω κ λαθος την ψηφοφορια στην κεντρικη για ενα παιχτη που βασιζεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΗΜΕΣ.. Περσι νομιζω ψηφιζαμε τον mvp του πρωτου γυρου, γιατι να μην γινει το ιδιο κ φετος??
ΥΓ ο αργεντινος που αναφερθηκε πιο πανω ποιος ειναι?? πες μας ρε αδερφε τουλαχιστον αν ειναι να γουσταρουμε η οχι..
- paokathens
Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες geo_athens4.. αν έπαιζε σε όλα τα site ότι έρχεται ο scocco τότε για ποιο πράγμα θα συζητούσαμε..? ή μήπως λιγότερες σελίδες αφιερώσαμε στον υπερπαπά του Denilson? αυτό είναι το καυτό θέμα συζήτησης αυτόν τον καιρό, πως να το κάνουμε.. και βλέπεις όταν πάει να αναφερθεί κάποιος άλλος παίχτης (ο περίφημος αργεντίνος που είναι στα γραφεία και συζητάει..) δε λένε το όνομά του..
- DimisK
- Επικοινωνία:
Γιώργο η επικαιρότητα μας οδηγεί. Ότι μας καίει, το συζητάμε...Είναι τόσο απλό...
Δεν νομίζω ότι είναι κακό.....
Αν σε μια πόλη γίνει σεισμός, όλοι για το σεισμό θα μιλάνε....
Δεν νομίζω ότι είναι κακό.....
Αν σε μια πόλη γίνει σεισμός, όλοι για το σεισμό θα μιλάνε....
sera 4 αν και διαφωνεις με την επιστροφη σαλπι εκφραζεις μια πολυ σωστη αποψη μπραβο διαφωνεις αλλα
δεν λες θα δειξω θα κανω κλπ. προχωραμε μπροστα σε καποια θα συμφωνουμε σε καποια διαφωνουμε με την
διοκηση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα γκρεμιζουμε ολα....για μενα πολυ ποιο σημαντικο θεμα ειναι η αυξηση
μετοχικου κεφαλαιου να ειναι πολυ ποιο οργανωμενη και να μαθουμε απο τα λαθη που καναμε την προηγουμενη φορα.....
δεν λες θα δειξω θα κανω κλπ. προχωραμε μπροστα σε καποια θα συμφωνουμε σε καποια διαφωνουμε με την
διοκηση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα γκρεμιζουμε ολα....για μενα πολυ ποιο σημαντικο θεμα ειναι η αυξηση
μετοχικου κεφαλαιου να ειναι πολυ ποιο οργανωμενη και να μαθουμε απο τα λαθη που καναμε την προηγουμενη φορα.....
-
xaxaxax πω πω πρωι πρωι με ζαλισαν με τα καλαντα! Αργεντινος ε? χμμμ Ελλαδα παιζει η τον βουτηξαμε απο εξω?ioanmits έγραψε:Adelino4 έγραψε: Φυσικα και αυτο που λεω ειναι αληθεια αλλα δεν ξερω αν ειναι ετοιμος να υπογραψει ο κυριος...
Μπα, μάλλον τα κάλαντα πήγε να πει...
-
DimisK έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα. Η ζωή προχωράει, εξελίσσεται και όλα αλλάζουν.
Αδερφέ Dimisk........μην ξύνεις κι'άλλο τις πληγές.......σκέφτηκα να δώσω μία απάντηση στο σκεπτικό σου.....αλλά προκειμένου.......να ανοίξει μία αντιπαράθεση που δε βοηθάει σε τίποτα αυτήν την στιγμή εδω μέσα......θα στα στείλω με pm......ας αφήσουμε τις όποιες εξελίξεις να δρομολογηθούν........και έπειτα ξανατοποθετούμαστε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.......κατα τα άλλα όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε.....ακόμα και εμείς που σύμφωνα με εσένα είμαστε κολλημένοι........και πρέπει να ξεκολλήσουμε......αλλά όταν δεν γνωρίζετε τους λόγους ακριβώς για τους οποίους είμαστε κολλημένοι......καλό θα ήταν να μη μας προκαλείτε.......
Υ.Γ. αυτά έτσι φιλικά....με πόνο καρδιάς........
Χμμμμ... Καλο ακουγετε ε;Dj_timo έγραψε:http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=24/12/2009&cid=9
H απολυτη μαγκια... Ζηση καντο
ναι ρε ζηση..καντο..καλο το βλεπω..αρκει βεβεια να το βλεπεις καλο και εσυ!!!

- PAOKfanAthens
ειδε κανεις τι γραφει η βαζελιακη φυλλαδα πρασινη?ο μανατζερ του παιχτου,δηλωνει πως αν παρουν πρωταθλημα εχει πιθανοτητες να παει εξωτερικο ενω απορριπτει αυτη του να παει στον ΠΑΟΚ...
και ειλικρινα αν στο τελος της χρονιας προερχεται απο μια ομαδα που πηρε πρωταθλημα και τον ζητησουν συλλογοι απο το εξωτερικο οι οποιοι εχουν δεδομενη την παρουσια τους τουλαχιστον στο europa league και οχι να παιζουν για την σωτηρια τους(δηλ. οπως η Πορτσμουθ) ποσες πιθανοτητες του δινετε να αρνηθει?πιστευω πως πολλοι απο σας αν εισασταν στη θεση του δυσκολα θα αρνουσασταν μια τετοια προκληση.
δεν εκφραζω ετσι την εναντιωση ή την επιθυμια μου στο να γυρισει,αλλα την αποψη μου πανω στην μελλοντικη μεταγραφη του,η οποια δεν μου φαινεται εξωπραγματικη.
γιατι δεν θελω να ελπιζω με τις φημες που γινονται εντονοτερες,και η μερα που πιθανων θα ανακοινωθει η μεταγραφη του σε ομαδα του εξωτερικου να ειναι(προσωπικα για μενα)σαν την τελευταια των καλοκαιρινων μεταγραφων του 2006...
και ειλικρινα αν στο τελος της χρονιας προερχεται απο μια ομαδα που πηρε πρωταθλημα και τον ζητησουν συλλογοι απο το εξωτερικο οι οποιοι εχουν δεδομενη την παρουσια τους τουλαχιστον στο europa league και οχι να παιζουν για την σωτηρια τους(δηλ. οπως η Πορτσμουθ) ποσες πιθανοτητες του δινετε να αρνηθει?πιστευω πως πολλοι απο σας αν εισασταν στη θεση του δυσκολα θα αρνουσασταν μια τετοια προκληση.

δεν εκφραζω ετσι την εναντιωση ή την επιθυμια μου στο να γυρισει,αλλα την αποψη μου πανω στην μελλοντικη μεταγραφη του,η οποια δεν μου φαινεται εξωπραγματικη.
γιατι δεν θελω να ελπιζω με τις φημες που γινονται εντονοτερες,και η μερα που πιθανων θα ανακοινωθει η μεταγραφη του σε ομαδα του εξωτερικου να ειναι(προσωπικα για μενα)σαν την τελευταια των καλοκαιρινων μεταγραφων του 2006...

εμενα παλι δεν μου ακουγεται πολυ καλο..
ο ταχτσιδης μαλλον για τον μπαλαφα της αεκ μου κανει.
ο μαντουκα ηταν πολυ καλος αλλα ειχε παθει χιαστους περυσι νομιζω και απο τοτε δεν επανηλθε σε καλη κατασταση.
για τον αργεντινο που λετε οτι ηταν στα γραφεια μακαρι να ηταν ο σκοκο αλλα πιο πιθανο για τον λεαλ μου κανει αν μιλαμε για παιχτη απο ελλαδα
ο ταχτσιδης μαλλον για τον μπαλαφα της αεκ μου κανει.
ο μαντουκα ηταν πολυ καλος αλλα ειχε παθει χιαστους περυσι νομιζω και απο τοτε δεν επανηλθε σε καλη κατασταση.
για τον αργεντινο που λετε οτι ηταν στα γραφεια μακαρι να ηταν ο σκοκο αλλα πιο πιθανο για τον λεαλ μου κανει αν μιλαμε για παιχτη απο ελλαδα
μεγαλη μαγκια αν κανουμε κατι τετοιο πραγματικα...και μην ξεχναμε οτι τον μαντουκα ο σαντος τον εφερε στην ξαδερφη...dolphinto έγραψε:ναι ρε ζηση..καντο..καλο το βλεπω..αρκει βεβεια να το βλεπεις καλο και εσυ!!!![]()
![]()