Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από Fantomas »

Αυτό πρώτη φορά το ακούω τώρα από εσένα .... :o είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες ....’’ότι με 3-4 κατοσταρικα ειτε με την συγκαταθεση του βαζελου ειτε χωρις αυτη’’....είσαι σίγουρος? :? γιατί ο Κόλκας είπε ότι δεν γίνεται αυτό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει ο Σαλπιγγιδης τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ...μα καμία περίπτωση....απλά συζητιέται το ενδεχόμενο για το Καλοκαίρι......Ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω από τον Κόλκα.... :lol:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Φαζ, το να μη συζητάμε για ένα θέμα που τουλάχιστον στα ΜΜΕ είναι υπαρκτό είναι στρουθοκαμηλισμός. Το να περιορίζουμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας στο τι θα συζητάμε και τι όχι (πέρα από τους κανόνες του φόρουμ που σκοπό έχουν να μην ξεχειλώνουν τα τόπικ) είναι για μένα απαράδεκτο. Μιλάω πάντα προσωπικά. Δεν δέχομαι να επιβάλω φασιστικά στον εαυτό μου περιορισμό στη σκέψη και την έκφρασή μου.

Αν τώρα το θέμα αποδειχθεί κενό περιεχομένου, γιατί ο Σαλπιγγίδης βασικά δεν θα έχει την παραμικρή πρόθεση να επιστρέψει, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί αυτό να αποδειχθεί κακό ή επιζήμιο για μας που συζητήσαμε για την πάρτη του. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να μας διχάσει. Διχασμός είναι ένα αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ ομάδων ανθρώπων που η διαφωνία τους πάνω σε ένα ζήτημα τους εμποδίζει να συμπορευθούν και σε άλλα ζητήματα. Αν το θέμα Σαλπιγγίδης αποδειχθεί τέτοιου είδους χάσμα και μας εμποδίσει να συνστρατευτούμε πίσω από την ομάδα τότε βασικά δεν αξίζουμε να είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας.
Θέλω να πω πως αν ο Σαλπιγγίδης μας δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει αφορμή να τσακωθούμε beyond repair, τότε καλύτερα να μας το δείξει για να ξέρουμε που πατάμε και που πηγαίνουμε.

Δεν έχω γράψει ούτε γραμμή για τον Σαλπιγγίδη εδώ μέσα, αλλά ο μόνος λόγος είναι ότι δεν είχα να προσθέσω τίποτα σε αυτά που ήδη έχουν γραφτεί. Κατά τα άλλα διατηρώ το δικαίωμα να το κάνω εντός των ορίων που θέτουν οι κανόνες του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Fantomas έγραψε:Αυτό πρώτη φορά το ακούω τώρα από εσένα .... :o είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες ....’’ότι με 3-4 κατοσταρικα ειτε με την συγκαταθεση του βαζελου ειτε χωρις αυτη’’....είσαι σίγουρος? :? γιατί ο Κόλκας είπε ότι δεν γίνεται αυτό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει ο Σαλπιγγιδης τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ...μα καμία περίπτωση....απλά συζητιέται το ενδεχόμενο για το Καλοκαίρι......Ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω από τον Κόλκα.... :lol:
Μάλλον εννοεί ότι ο Σάλπι μπορεί να εξαγοράσει τώρα το μισό του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι (γύρω στα 350.000) και να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει... αυτό ισχύει είναι 100% σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Fantomas έγραψε:... και τα Moderators δεν σβήνουν τα οφ τοπικ........
αυτα τα μπλε πλασματακια τα μοderators.... :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

thrix έγραψε:Φαζ, το να μη συζητάμε για ένα θέμα που τουλάχιστον στα ΜΜΕ είναι υπαρκτό είναι στρουθοκαμηλισμός. Το να περιορίζουμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας στο τι θα συζητάμε και τι όχι (πέρα από τους κανόνες του φόρουμ που σκοπό έχουν να μην ξεχειλώνουν τα τόπικ) είναι για μένα απαράδεκτο. Μιλάω πάντα προσωπικά. Δεν δέχομαι να επιβάλω φασιστικά στον εαυτό μου περιορισμό στη σκέψη και την έκφρασή μου.

Αν τώρα το θέμα αποδειχθεί κενό περιεχομένου, γιατί ο Σαλπιγγίδης βασικά δεν θα έχει την παραμικρή πρόθεση να επιστρέψει, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί αυτό να αποδειχθεί κακό ή επιζήμιο για μας που συζητήσαμε για την πάρτη του. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να μας διχάσει. Διχασμός είναι ένα αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ ομάδων ανθρώπων που η διαφωνία τους πάνω σε ένα ζήτημα τους εμποδίζει να συμπορευθούν και σε άλλα ζητήματα. Αν το θέμα Σαλπιγγίδης αποδειχθεί τέτοιου είδους χάσμα και μας εμποδίσει να συνστρατευτούμε πίσω από την ομάδα τότε βασικά δεν αξίζουμε να είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας.
Θέλω να πω πως αν ο Σαλπιγγίδης μας δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει αφορμή να τσακωθούμε beyond repair, τότε καλύτερα να μας το δείξει για να ξέρουμε που πατάμε και που πηγαίνουμε.

Δεν έχω γράψει ούτε γραμμή για τον Σαλπιγγίδη εδώ μέσα, αλλά ο μόνος λόγος είναι ότι δεν είχα να προσθέσω τίποτα σε αυτά που ήδη έχουν γραφτεί. Κατά τα άλλα διατηρώ το δικαίωμα να το κάνω εντός των ορίων που θέτουν οι κανόνες του φόρουμ.
Τα είπες όλα :pano:
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Άσε μας ρε φαντομά.. Αν θες γράφε εσύ για Castroman και Djebbour και άσε εμάς τους γραφικούς να μιλάμε για Σάλπι.. Τουλάχιστον αυτός υπάρχει μια ελπίδα να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ έστω και το καλοκαίρι...
(Εννοείται ότι κάνω πλάκα..)

ΠΑΟΚ ΡΕ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokathens την Τετ 23 Δεκ 2009, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Νομιζω οτι αυτο με την εξαγορα του συμβολαιου το λεγαμε και το καλοκαιρι. Λογω του οτι ειναι πανω απο 28 μπορει να εξαγορασει τον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του. Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια. Απο εκει και περα χρειαζομαστε εναν επιθετικο που να σκοραρει ακομη και κατα λαθος, π.χ. να περπατα να τον πετυχαινει η μπαλα και να σκοραρει όπως ο Ιντζαγκι. Αλλα αυτοι οι παικτες ειναι ακριβοι. Δεν ξερω αν μπορει ο Σερτζιο να πεισει τον Παντεφ ο οποιος μαλλον μενει ελευθερος απο τη Λατσιο.(ονειρο ειναι αυτο ετσι?)
Φυσικα τα ραδιοφωνα και οι εφημεριδες πουλανε καθημερινα παπαδες με οτι βρισκουν, ενω τωρα τελευταια ό,τι όνομα ακουγεται για τον αρη κοτσαρουν και το ονομα της ΠΑΟΚαρας!!!Τωρα αυτο δε ξερω αν γινεται για να δωσουν αξια στις μεταγραφες του σκωληκα ή για να εμφανιστει η επομενη μεταγραφη τους ως επικοινωνιακή νικη του ανυπαρκτου εις βαρος μας. Φυσικα παιζουν και τα δυο. Αλλα υπαρχει η πιθανοτητα πραγματι να θελουμε τον παικτη και να τον δωσουμε πρωτα στην ακαδημια ας για να προσαρμοστει στην Ελλαδα.
Τωρα οσον αφορα το τοπικ, το εχουμε κανει λιγο σαλπιγγιδιαδα, αλλα κακα τα ψεματα ειναι απο τους λιγους παικτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα πιστευω, όντας και Ελλην, και δεν ειναι απιθανο να τον αποκτησουμε.(γιατι κ ο Ετο μπορει να κανει τη διαφορα αλλα...)Φυσικα υπαρχει ενα παρελθον, αλλα αυτο δε πρεπει να το πολυκοιταμε δεδομενου οτι μπορει να ανεβει επιπεδο η ομαδα.
Για τον Κριστιανο δε μπορω να πω πολλα γιατι δε το ξερω το παληκαρι, αλλα αν ισχυουν αυτα που λεγονται εχουμε αποκτησει εναν παικτη που μπορει να κανει ό,τι κ ο Βιειρινια απο την απεναντι πλευρα δινοντας μεγαλο πλεονεκτημα στην επιθεση, αποφορτίζοντας και τον Κουτσιανικουλη ο οποιος μεχρι στιγμης αδυνατει να ανταποκριθει στην πιεση.
Απο οτι φαινεται παντως λογω γιορτων και αφραγκιας το θεμα του επιθετικου παει πισω, εκτος βεβαια αν ολα ειναι αντιπερισπασμος για ενα καλο μπαμ.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Φίλε thrix άμα θες να συζήτας από τώρα και για το ενδεχόμενο επιστροφής του Χριστοδουλόπουλο (οικοδόμου) ... Του Παντελή Καφέ...κτλ.. Αν σου αρέσει να γράφεις γενικότερα....Κανένα πρόβλημα....Αλλά επαναλαμβάνω το τόπικ είναι Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010....αν δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στο τόπικ ...ανοίξτε από τώρα ένα τόπικ Μεταγραφές Καλοκαιριού 2010....απλά πράγματα...όλα τα άλλα που έγραψες είναι λίγο άσχετα και άτοπα και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έγραψα εγώ....και μάλλον δεν θα αναφέρεσαι σε εμένα....περί διχασμού.... :lol:

Φίλε ioanmits αν ισχύει αυτό τότε πάμε από τώρα στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτούμε... :lol: αλλά εγώ ρώτησα και προσωπικά και κάποιους δημοσιογράφους και μου είπαν: όχι τώρα δεν γίνετε ...το καλοκαίρι μόνο....και ο Κόλκας είπε ότι δεν γίνεται αυτό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει ο Σαλπιγγιδης τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ...μακάρι να έρθει τώρα..... :lol:

Μακάρι να δούμε ποιοι θα εκτεθούν στο τέλος.... Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ή ο κόσμος..:lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

Fantomas έγραψε:Αυτό πρώτη φορά το ακούω τώρα από εσένα .... :o είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες ....’’ότι με 3-4 κατοσταρικα ειτε με την συγκαταθεση του βαζελου ειτε χωρις αυτη’’....είσαι σίγουρος? :? γιατί ο Κόλκας είπε ότι δεν γίνεται αυτό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει ο Σαλπιγγιδης τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ...μα καμία περίπτωση....απλά συζητιέται το ενδεχόμενο για το Καλοκαίρι......Ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω από τον Κόλκα.... :lol:
ε αφου το λεει ο κολκας :lol: ετσι θα ειναι :lol: :lol: :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Webster_ruling#Article_17

Hearts had initially placed a valuation of £5 million on Webster.[24] However, because he had served more than three years of his contract he was outwith FIFA's "protected period", and any compensation due to Hearts would, per Article 17, be based primarily on the amount of Webster's salary still outstanding—a figure estimated by Webster's advisors at approximately £250,000.[1]

το θελεις μηπως στα ελληνικα?
http://www.englishfootball.gr/article.php?did=3956

Ολοκληρώθηκε του Webster στους Gers

Με κανονική μεταγραφή θα αγωνίζεται από του χρόνου στους Rangers ο μέχρι πρότινος δανεικός από την Wigan στους Gers Andy Webster.

O Webster που έγινε γνωστός από την νέα υπόθεση Bosman που έγινε γνωστή ως Webster η απλά ως άρθρο 17 της FIFA με το οποίο ο παίκτης θα μπορεί να εξαγοράσει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του κερδίζοντας την ελευθερία του και το δικαίωμα να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Webster χρησιμοποίησε το άρθρο 17 για να μεταγραφεί από τους Hearts στην Wigan.

:lol: :lol: :lol:

οταν με το νεο ετος ακουσεις τον κολκα να λεει αλλα απο αυτα που λεει τωρα παρε με τηλεφωνο
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

thrix έγραψε:Φαζ, το να μη συζητάμε για ένα θέμα που τουλάχιστον στα ΜΜΕ είναι υπαρκτό είναι στρουθοκαμηλισμός. Το να περιορίζουμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας στο τι θα συζητάμε και τι όχι (πέρα από τους κανόνες του φόρουμ που σκοπό έχουν να μην ξεχειλώνουν τα τόπικ) είναι για μένα απαράδεκτο. Μιλάω πάντα προσωπικά. Δεν δέχομαι να επιβάλω φασιστικά στον εαυτό μου περιορισμό στη σκέψη και την έκφρασή μου.
Γνωρίζεις νομίζω thrix την άποψή μου για την ελευθερία της άποψης. Δεν έχει να κάνει με αυτό που λες, αλλά με το εντελώς αντίθετο. Πρότεινα μια μέθοδο αυτοπροστασίας όσων είναι αντίθετοι στην έλευση του Δ.Σ. γιατί θεωρώ πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο το παιγνίδι να είναι σικέ και κατευθυνόμενο και να οδηγείται ο απλός λαός του ΠΑΟΚ σε παγίδα.

Και μιλάω για αυτοπροστασία γιατί (σου θυμίζω) ότι πολλοί από όσους είχαν διαφωνήσει σε διάφορα άλλα θέματα (γκαγκάτση, δρόσου κτλ) είχαν χαρακτηριστεί με μεγάλη ευκολία εχθροί, αντιΠΑΟΚτσήδες, είχαν δεχθεί χωρίς καμιά προστασία βαρείς χαρακτηρισμούς και φθάσαμε στο σημείο να αναφέρεται φόρα παρτίδα ότι αυτοί ήταν υπεύθυνοι για την παραίτηση Ζαγοράκη.

Με άλλα λόγια, η προτροπή μου έγινε με σκοπό να προστατέψει την αντίθετη άποψη. Μερικές φορές η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση, και είναι η ενδεδειγμένη απάντηση στη μπλόφα.. Αν παρόλαυτα γίνει η μεταγραφή, αρχίστε τα όργανα τότε...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Fantomas έγραψε:
Φίλε ioanmits αν ισχύει αυτό τότε πάμε από τώρα στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτούμε... :lol: αλλά εγώ ρώτησα και προσωπικά και κάποιους δημοσιογράφους και μου είπαν: όχι τώρα δεν γίνετε ...το καλοκαίρι μόνο....και ο Κόλκας είπε ότι δεν γίνεται αυτό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει ο Σαλπιγγιδης τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ...μακάρι να έρθει τώρα..... :lol:

Μακάρι να δούμε ποιοι θα εκτεθούν στο τέλος.... Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ή ο κόσμος..:lol:
Και ποιος θα δώσει ρε Φαντομά τώρα 350.000 στο βάζελο και άλλα τόσα στον Σάλπι μέχρι το καλοκαίρι για να έρθει από τώρα;;;; Δεν υπάρχουν τόσα χρήματα... Για αυτό λένε όλοι ότι θέμα υπάρχει για το καλοκαίρι. Μπορεί ήδη να έχει συμφωνήσει ο παίκτης με τον Ζήση για το καλοκαίρι (2,8 εκ. ευρώ για 4 χρόνια). Αν ήμασταν άπλες μπορεί και να είχε γίνει από τώρα. Ο Σάλπι δίνει 350.000 στο βάζελο, εξαγοράζει το συμβόλαιο και έρχεται στον ΠΑΟΚ...
Και κάτι γενικό: Εκτιμώ πως αν δεν λυθούν τα συμβόλαια του Βερόν (280.000) και του Μπιζέρα (220.000) δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μετεγγραφή. Εκτιμώ πως ήδη έχουμε βρει και συμφωνήσει με τον επιθετικό και η ανακοίνωση κολλάει στο γεγονός πως δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε τα συμβόλαια των 2 παικτών... Αν δεν φύγουν αυτοί νέμα μετεγγραφή...
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

εκτιμας σωστα αλλα μην εισαι απολυτος
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Φαντομά. Δεν αναφέρθηκα σε σένα και δεν μιλάω γενικά. Μιλάω ειδικά για το κατά πόσον πρέπει ή όχι να συζητάμε για τον Σαλπιγγίδη. Ο οικοδόμος και ο Cafeς αν δεν κάνω λάθος δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι απασχολούν την ομάδα οπότε η σύγκριση των θεμάτων είναι αράουτ.
Αν θες προτιμάω να διαβάζω για το Σαλπιγγίδη παρά για τον Βορονίν που ξέρω ότι δεν θα έρθει ποτέ!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ο παικταράς υπογράφει :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Άιντε ΠΑΟΚάρα :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εγώ απλά θα σας θυμίζω :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

kos έγραψε:
ε αφου το λεει ο κολκας :lol: ετσι θα ειναι :lol: :lol: :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Webster_ruling#Article_17

Hearts had initially placed a valuation of £5 million on Webster.[24] However, because he had served more than three years of his contract he was outwith FIFA's "protected period", and any compensation due to Hearts would, per Article 17, be based primarily on the amount of Webster's salary still outstanding—a figure estimated by Webster's advisors at approximately £250,000.[1]

το θελεις μηπως στα ελληνικα?
http://www.englishfootball.gr/article.php?did=3956

Ολοκληρώθηκε του Webster στους Gers

Με κανονική μεταγραφή θα αγωνίζεται από του χρόνου στους Rangers ο μέχρι πρότινος δανεικός από την Wigan στους Gers Andy Webster.

O Webster που έγινε γνωστός από την νέα υπόθεση Bosman που έγινε γνωστή ως Webster η απλά ως άρθρο 17 της FIFA με το οποίο ο παίκτης θα μπορεί να εξαγοράσει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του κερδίζοντας την ελευθερία του και το δικαίωμα να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Webster χρησιμοποίησε το άρθρο 17 για να μεταγραφεί από τους Hearts στην Wigan.

:lol: :lol: :lol:

οταν με το νεο ετος ακουσεις τον κολκα να λεει αλλα απο αυτα που λεει τωρα παρε με τηλεφωνο
:pano: :opaokara:
άρθρο 17 ε! :opaokara: Κοs σε ευχαριστώ πολύ....Τότε είναι σίγουρο ότι θα έρθει !Thanks …Ε τότε τι ψάχνει επιθετικό ο Κονσεισάο στις Ιταλίες κτλ? :? :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”