Μάλλον εννοεί ότι ο Σάλπι μπορεί να εξαγοράσει τώρα το μισό του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι (γύρω στα 350.000) και να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει... αυτό ισχύει είναι 100% σίγουρο.Fantomas έγραψε:Αυτό πρώτη φορά το ακούω τώρα από εσένα ....είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες ....’’ότι με 3-4 κατοσταρικα ειτε με την συγκαταθεση του βαζελου ειτε χωρις αυτη’’....είσαι σίγουρος?
γιατί ο Κόλκας είπε ότι δεν γίνεται αυτό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει ο Σαλπιγγιδης τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ...μα καμία περίπτωση....απλά συζητιέται το ενδεχόμενο για το Καλοκαίρι......Ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω από τον Κόλκα....
αυτα τα μπλε πλασματακια τα μοderators....Fantomas έγραψε:... και τα Moderators δεν σβήνουν τα οφ τοπικ........
Τα είπες όλαthrix έγραψε:Φαζ, το να μη συζητάμε για ένα θέμα που τουλάχιστον στα ΜΜΕ είναι υπαρκτό είναι στρουθοκαμηλισμός. Το να περιορίζουμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας στο τι θα συζητάμε και τι όχι (πέρα από τους κανόνες του φόρουμ που σκοπό έχουν να μην ξεχειλώνουν τα τόπικ) είναι για μένα απαράδεκτο. Μιλάω πάντα προσωπικά. Δεν δέχομαι να επιβάλω φασιστικά στον εαυτό μου περιορισμό στη σκέψη και την έκφρασή μου.
Αν τώρα το θέμα αποδειχθεί κενό περιεχομένου, γιατί ο Σαλπιγγίδης βασικά δεν θα έχει την παραμικρή πρόθεση να επιστρέψει, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί αυτό να αποδειχθεί κακό ή επιζήμιο για μας που συζητήσαμε για την πάρτη του. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να μας διχάσει. Διχασμός είναι ένα αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ ομάδων ανθρώπων που η διαφωνία τους πάνω σε ένα ζήτημα τους εμποδίζει να συμπορευθούν και σε άλλα ζητήματα. Αν το θέμα Σαλπιγγίδης αποδειχθεί τέτοιου είδους χάσμα και μας εμποδίσει να συνστρατευτούμε πίσω από την ομάδα τότε βασικά δεν αξίζουμε να είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας.
Θέλω να πω πως αν ο Σαλπιγγίδης μας δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει αφορμή να τσακωθούμε beyond repair, τότε καλύτερα να μας το δείξει για να ξέρουμε που πατάμε και που πηγαίνουμε.
Δεν έχω γράψει ούτε γραμμή για τον Σαλπιγγίδη εδώ μέσα, αλλά ο μόνος λόγος είναι ότι δεν είχα να προσθέσω τίποτα σε αυτά που ήδη έχουν γραφτεί. Κατά τα άλλα διατηρώ το δικαίωμα να το κάνω εντός των ορίων που θέτουν οι κανόνες του φόρουμ.
ε αφου το λεει ο κολκαςFantomas έγραψε:Αυτό πρώτη φορά το ακούω τώρα από εσένα ....είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες ....’’ότι με 3-4 κατοσταρικα ειτε με την συγκαταθεση του βαζελου ειτε χωρις αυτη’’....είσαι σίγουρος?
γιατί ο Κόλκας είπε ότι δεν γίνεται αυτό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει ο Σαλπιγγιδης τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ...μα καμία περίπτωση....απλά συζητιέται το ενδεχόμενο για το Καλοκαίρι......Ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω από τον Κόλκα....
Γνωρίζεις νομίζω thrix την άποψή μου για την ελευθερία της άποψης. Δεν έχει να κάνει με αυτό που λες, αλλά με το εντελώς αντίθετο. Πρότεινα μια μέθοδο αυτοπροστασίας όσων είναι αντίθετοι στην έλευση του Δ.Σ. γιατί θεωρώ πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο το παιγνίδι να είναι σικέ και κατευθυνόμενο και να οδηγείται ο απλός λαός του ΠΑΟΚ σε παγίδα.thrix έγραψε:Φαζ, το να μη συζητάμε για ένα θέμα που τουλάχιστον στα ΜΜΕ είναι υπαρκτό είναι στρουθοκαμηλισμός. Το να περιορίζουμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας στο τι θα συζητάμε και τι όχι (πέρα από τους κανόνες του φόρουμ που σκοπό έχουν να μην ξεχειλώνουν τα τόπικ) είναι για μένα απαράδεκτο. Μιλάω πάντα προσωπικά. Δεν δέχομαι να επιβάλω φασιστικά στον εαυτό μου περιορισμό στη σκέψη και την έκφρασή μου.
Και ποιος θα δώσει ρε Φαντομά τώρα 350.000 στο βάζελο και άλλα τόσα στον Σάλπι μέχρι το καλοκαίρι για να έρθει από τώρα;;;; Δεν υπάρχουν τόσα χρήματα... Για αυτό λένε όλοι ότι θέμα υπάρχει για το καλοκαίρι. Μπορεί ήδη να έχει συμφωνήσει ο παίκτης με τον Ζήση για το καλοκαίρι (2,8 εκ. ευρώ για 4 χρόνια). Αν ήμασταν άπλες μπορεί και να είχε γίνει από τώρα. Ο Σάλπι δίνει 350.000 στο βάζελο, εξαγοράζει το συμβόλαιο και έρχεται στον ΠΑΟΚ...Fantomas έγραψε:
Φίλε ioanmits αν ισχύει αυτό τότε πάμε από τώρα στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτούμε...αλλά εγώ ρώτησα και προσωπικά και κάποιους δημοσιογράφους και μου είπαν: όχι τώρα δεν γίνετε ...το καλοκαίρι μόνο....και ο Κόλκας είπε ότι δεν γίνεται αυτό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει ο Σαλπιγγιδης τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ...μακάρι να έρθει τώρα.....
![]()
Μακάρι να δούμε ποιοι θα εκτεθούν στο τέλος.... Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ή ο κόσμος..
kos έγραψε:ε αφου το λεει ο κολκαςFantomas έγραψε:Αυτό πρώτη φορά το ακούω τώρα από εσένα ....είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες ....’’ότι με 3-4 κατοσταρικα ειτε με την συγκαταθεση του βαζελου ειτε χωρις αυτη’’....είσαι σίγουρος?
ετσι θα ειναι
![]()
![]()
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Webster_ruling#Article_17
Hearts had initially placed a valuation of £5 million on Webster.[24] However, because he had served more than three years of his contract he was outwith FIFA's "protected period", and any compensation due to Hearts would, per Article 17, be based primarily on the amount of Webster's salary still outstanding—a figure estimated by Webster's advisors at approximately £250,000.[1]
το θελεις μηπως στα ελληνικα?
http://www.englishfootball.gr/article.php?did=3956
Ολοκληρώθηκε του Webster στους Gers
Με κανονική μεταγραφή θα αγωνίζεται από του χρόνου στους Rangers ο μέχρι πρότινος δανεικός από την Wigan στους Gers Andy Webster.
O Webster που έγινε γνωστός από την νέα υπόθεση Bosman που έγινε γνωστή ως Webster η απλά ως άρθρο 17 της FIFA με το οποίο ο παίκτης θα μπορεί να εξαγοράσει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του κερδίζοντας την ελευθερία του και το δικαίωμα να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του.
Ο Webster χρησιμοποίησε το άρθρο 17 για να μεταγραφεί από τους Hearts στην Wigan.
![]()
![]()
![]()
οταν με το νεο ετος ακουσεις τον κολκα να λεει αλλα απο αυτα που λεει τωρα παρε με τηλεφωνο