Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Φαντασου να ειχαμε και χρημα ,τι θα γινοταν...Καλα που ειμαστε σε πλανο οικονομικης εξυγιανσης , αλλιως μεχρι και τον Μεσι "χτυπουσαμε"...Πωπωπω ,ο "παπας" ειναι πιο μεγαλος απο αυτον της κεντρικης σελιδας ...Ημαρτον...
Τι θα γίνει ρε παίδες με τις μεταγραφές φέτος?? Κάθε 3 και λίγο θα χουμε μια μανουρα για να χαλιόμαστε?? Καθόσαστε και μαλώνετε για μ@λακίες... Ένα απ τα καλύτερα χαβαλετζίδικα τόπικ, αυτή τη φορά καταφέραμε να το κάνουμε μπουρδέλο.... ΕΛΕΟΣ!!
http://www.paokmania.gr/el/terms-of-use.html έγραψε: 6.5 Οι συζητήσεις πρέπει να κρατιούνται σε κόσμιο και πολιτισμένο επίπεδο με σεβασμό στις απόψεις όλων και με στόχο την ισότιμη και δημοκρατική διατύπωση ιδεών.
6.6 Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους.
8.2 Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή administrators του Paokmania.gr/Forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή /και φυλετική προσβολή.
Εγώ τον Μέσι δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ.moican4 έγραψε:Φαντασου να ειχαμε και χρημα ,τι θα γινοταν...Καλα που ειμαστε σε πλανο οικονομικης εξυγιανσης , αλλιως μεχρι και τον Μεσι "χτυπουσαμε"...Πωπωπω ,ο "παπας" ειναι πιο μεγαλος απο αυτον της κεντρικης σελιδας ...Ημαρτον...
δεν είμαι σίγουρος γιατί, αλλά δώσε μου δύο μερούλες και θα βρω λόγο
Δηλαδή άμα πεις τον Νοβ ότι είναι στρουμφάκι εξαιτίας των μπλε γραμμάτων που είναι γραμμένο το όνομα του, ίσα που πας για μπαν-άκι...
ΥΓ: Τώρα γυρισα, δεν ξέρω γιατί μαλώσατε, αλλά καυγάδες αλλού και όχι εδώ!
Αυτό είναι το τόπικ και τσαμπουκάδες δεν σηκώνω... 

ΥΓ: Τώρα γυρισα, δεν ξέρω γιατί μαλώσατε, αλλά καυγάδες αλλού και όχι εδώ!

Εύκολο..! Είναι κοντός!thrix έγραψε:Εγώ τον Μέσι δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ.moican4 έγραψε:Φαντασου να ειχαμε και χρημα ,τι θα γινοταν...Καλα που ειμαστε σε πλανο οικονομικης εξυγιανσης , αλλιως μεχρι και τον Μεσι "χτυπουσαμε"...Πωπωπω ,ο "παπας" ειναι πιο μεγαλος απο αυτον της κεντρικης σελιδας ...Ημαρτον...
δεν είμαι σίγουρος γιατί, αλλά δώσε μου δύο μερούλες και θα βρω λόγο

ΥΓ:Νοβ είναι και αυτό ρατσιστική συμπεριφορά (προς τον Μέσι) και κινδυνεύω με τιμωρία???

Άμα γουστάρεις, μη μασάς... πέστο. Δε θα στο χαλάσουμε το χατήρι...!

Thx, Admin Team
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ακομα ανοιχτο ειναι τι τοπικ δεν ειπαμε τελειωσαν οι μεταγραφες για φετος????????????????????????????........
Η επιθυμία της οικογενείας του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να ξανά φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Το περιβάλλον θέλει να επιστρέψει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη και όχι να φύγει στο εξωτερικό.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... F%80%CE%B9

Η επιθυμία της οικογενείας του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να ξανά φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Το περιβάλλον θέλει να επιστρέψει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη και όχι να φύγει στο εξωτερικό.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... F%80%CE%B9
Λοιπόν επειδή δεν καταλαβαίνετε όταν γράφω με υπονοούμενα ΒΟΡΌΝΙΝ YIOK εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα είναι yiok και από την στιγμή ειδικά που το έδωσε στεγνά και η αθλητική ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...........εγώ επιμένω CHEZAREEEEK...."ΖΗΣΗ" ΒΡΥΖΑ κρατα τα φράγκα για το καλοκαίρι ......εκτος και αν..............idmen ............P.A.OK. EISAI...........p.s θέμα βορόνιν υπήρχε και κατά κάποιες πληροφορίες από polliiiiiiiii καιρό ....
Οριστικό τέλος στο ΦΙΑΣΚΟ – ΠΑΠΑΣ του Βορονιν !
Διάψευση Βορονίν για Ελλάδα!
‘’Οι Ουκρανοί τον μπλέκουν με τον ΠΑΟΚ, οι Βρετανοί με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Αντρέι Βορονίν πιθανότατα να διαλέξει άλλον δρόμο από τον ελληνικό. Ο μάνατζερ του Ουκρανού, Αντρέι Γκόλοβας τόνισε στο gazzetta.gr πως δεν υπάρχει μια επικοινωνία με ελληνική ομάδα.
«Δεν υπάρχει καμία επαφή με ελληνική ομάδα. Δεν έχουμε επικοινωνήσει ούτε με τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και με τον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι σενάρια που δεν μπορώ να τα επαληθεύσω. Εμείς είμαστε σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για τον Αντρέι, το κλίμα είναι καλό, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως δεν έχω μιλήσει με Έλληνες» ήταν το σχόλιο του εκπρόσωπου του Βορονίν, Αντρέι Γκόλοβας στο gazzetta.gr. Οι Βρετανοί πάντως επέμεναν πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ασχοληθεί με τον Ουκρανό φορ. ‘’
http://www.gazzetta.gr
Τον Σέζαρεκ δεν τον πουλάει η Τρίπολη. Τον θέλει και τον χεριάζεται για να πάρει την πρόκρισή στο κύπελλο στην σκουλικοφωλιά και να παίξει τελικό κυπέλλου και πλέι οφ και να βγει Ευρώπη!Είδη μετράει ένα διπλό εκεί πέρα και τον βαζελο τον έχει στο χέρι του...άμα λάχει παίρνει και το κύπελλο να ούμε!Το καλοκαίρι ο Σέζαρεκ ...
Πας μάλλον για επιθετικό δανεικό από Κονσεισάο και Ευρώπη...
Για τον Σαλπιγγίδη είστε οφ τόπικ...είναι υποψήφιος στις μεταγραφές του καλοκαιριού .....αν δεν μας κλάσει και δεν πάει μετά από το Μουντιάλ σε καμία Λίβερπουλ και έρθει στον ΠΑΟΚ στα 32 του και γίνει μετά πρόεδρος.

Διάψευση Βορονίν για Ελλάδα!
‘’Οι Ουκρανοί τον μπλέκουν με τον ΠΑΟΚ, οι Βρετανοί με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Αντρέι Βορονίν πιθανότατα να διαλέξει άλλον δρόμο από τον ελληνικό. Ο μάνατζερ του Ουκρανού, Αντρέι Γκόλοβας τόνισε στο gazzetta.gr πως δεν υπάρχει μια επικοινωνία με ελληνική ομάδα.
«Δεν υπάρχει καμία επαφή με ελληνική ομάδα. Δεν έχουμε επικοινωνήσει ούτε με τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και με τον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι σενάρια που δεν μπορώ να τα επαληθεύσω. Εμείς είμαστε σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για τον Αντρέι, το κλίμα είναι καλό, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως δεν έχω μιλήσει με Έλληνες» ήταν το σχόλιο του εκπρόσωπου του Βορονίν, Αντρέι Γκόλοβας στο gazzetta.gr. Οι Βρετανοί πάντως επέμεναν πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ασχοληθεί με τον Ουκρανό φορ. ‘’
http://www.gazzetta.gr
Τον Σέζαρεκ δεν τον πουλάει η Τρίπολη. Τον θέλει και τον χεριάζεται για να πάρει την πρόκρισή στο κύπελλο στην σκουλικοφωλιά και να παίξει τελικό κυπέλλου και πλέι οφ και να βγει Ευρώπη!Είδη μετράει ένα διπλό εκεί πέρα και τον βαζελο τον έχει στο χέρι του...άμα λάχει παίρνει και το κύπελλο να ούμε!Το καλοκαίρι ο Σέζαρεκ ...

Πας μάλλον για επιθετικό δανεικό από Κονσεισάο και Ευρώπη...

Για τον Σαλπιγγίδη είστε οφ τόπικ...είναι υποψήφιος στις μεταγραφές του καλοκαιριού .....αν δεν μας κλάσει και δεν πάει μετά από το Μουντιάλ σε καμία Λίβερπουλ και έρθει στον ΠΑΟΚ στα 32 του και γίνει μετά πρόεδρος.

Φίλε Mazda δεν τον ακούω τον Raptopoulo γιατί ακούω Ζαγόρα εκείνη την ώρα...
αλλά βλέπω καμιά φορά αν έχω χρόνο τις εκπομπές του στην τηλεόραση που πέφτει πολύ ξύλο....κυλιέμαι με τον φαλακρό λέμε....είναι ότι να ναι.... 

ΕΜΜΕΙΣ...ΜΑΖΙ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΘΕΙ...ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dolphinto την Τρί 22 Δεκ 2009, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.