19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από Pepermint »

οκ bro gika....apologize acceptable...που θα έλεγε και ο darth vader 8-) :D

απλά 2-3 επισημάνσεις...αν κοιτάξεις προσεκτικότερα τα ποστ μου...θα δεις ότι Βιεϊρίνια και Γκαρσία παίρνουν +

όπως και ο Σέρβος, και ο Βιτόλο και ο Χαλκιάς...άντε και ο Γάλλος
και η Διοίκηση για την προσπάθεια που κάνει

αυτό που μου την δίνει...είναι ακόμα και ο σαρδέλας παίκτης να μην...προσπαθεί για το παραπάνω
αυτό πολύ με ενοχλεί, η επαγγελματική αδιαφορία και η επαγγελματική παπαρολογία περί γίγαντος λαού...από γόπες και σαρδέλες που δεν ιδρώνει το αυτί τους, προκειμένου να περνάνε καλά

το πάμε παοκάρα πριν το ματς...μου κάνει πολύ μπασκλασαρία αδελφέ, δεν φτιάχνει θετικό κλίμα, αντίθετα....φτιάχνει κλίμα σουβλάκι, φωνή πριν, μας πέφτει πολύς ο πιττόγυρος, σταματάνε η φωνές στην προθέρμανση....διπλό ο γαύρος

η εμπειρία μου μου δείχνει σε όλα τα μεγάλα ματς που έζησα

ότι πανηγυρισμοί και κλίμα ΠΡΙΝ....9 στις 10 φορές....οδήγησε σε μεγάλες φάπες

αντίθετα...ισσοροπία και χαμηλοί τόνοι πριν....9 στις 10 οδήγησε σε μεγάλες νίκες

είναι βίωμα αυτό...μεγαλώνοντας ελπίζω να το νοήσεις

ps-...να είσαι σίγουρος ότι δεν μειώνω κανέναν αδελφέ, πολύ περισσότερο δε νέους που φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος...αν είναι δυνατόν
και εγώ στο γιό μου και στον 2ο που έρχεται αύριο...θα φορέσω αυτή τον δικέφαλο
και εγώ τον φόρεσα στα 19 και τον φορώ...και σε αυτήν και στις επόμενες ζωές
το να είμαστε καυστικοί...είναι αυτοσαρκασμός και γίνεται πάντα καλοπροαίρετα
αν γινόταν κακοπροαίρετα θα πετάγαμε γιαούρτια σε όλους και για ασήμαντους λόγους και αφορμές

λεμέ εντός οίκου τα κακώς κείμενα του οίκου μας, ώστε να γελάμε και λιγάκι και αυτό είναι όλο

με ευχαρίστησε πολύ, το ήρεμο της απάντησής σου, πράγμα που εκτιμώ αφάνταστα :!: :D
μπράβο σου

Φιλιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Δευ 21 Δεκ 2009, 09:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλό ΠΣΚ να έχουμε (απ 'όλες τις απόψεις)!
Εγραψες πάλι, γίγαντα!
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

αδελφέ teratie

μμμ...είσαι ο μοναδικός που τσίμπησε...θετικά και συνειδητά

+++++++ :D

δεν έχεις άδικο καθόλου θα έλεγα, μόνο μια μικρή ένσταση

που είναι ουσιαστικά και η διαφορά του ΠΑΟΚ

ακόμα και σήμερα και για πάντα...θα υπάρχει αυτή η ''λογική'', γιατί είναι το νήμα, η ψυχή του χτες με το σήμερα και το αύριο

η συνέχεια των προγόνων (όχι η προγονομανία) που λένε και οι φιλόσοφοι
χωρίς άνιμα...δεν πας πουθενά

do not forget bro

π.χ...θεωρείται ''εφιάλτης''...κάποιος που νιώθουμε δικό μας παιδί και παίρνει μεταγραφή για αλλού
και αυτό...κυρίως από νεαρά παιδιά, παρά από σαραντάρηδες που δεν έχουν ας πούμε πρόβλημα με την επιστροφή του Φον Δημητράκη
κουφό έτσι ?

και όμως πραγματικότητα
μιάς και λογική και παράλογο....χαοτική τάξη και ταξικό χάος...συμβαδίζουν στο όνειρό μας

ps-...όντως ώρες ώρες...έχουμε τα κολλήματά μας οι παλαιότεροι που μας εμποδίζουν να προσαρμόσουμε τα δεδομένα στην σημερινή πραγματικότητα, αλλά από την άλλη υπάρχει η γνώση της εμπειρίας που και αυτή πρέπει να χρησιμοποιηθεί σοφά για ένα λαμπρό μέλλον, οπότε be patient με τα ''χούφταλα'' :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Pepermint έγραψε:οκ bro gika....apologize acceptable...που θα έλεγε και ο darth vader 8-) :D

απλά 2-3 επισημάνσεις...αν κοιτάξεις προσεκτικότερα τα ποστ μου...θα δεις ότι Βιεϊρίνια και Γκαρσία παίρνουν +

όπως και ο Σέρβος, και ο Βιτόλο και ο Χαλκιάς...άντε και ο Γάλλος
και η Διοίκηση για την προσπάθεια που κάνει

αυτό που μου την δίνει...είναι ακόμα και ο σαρδέλας παίκτης να μην...προσπαθεί για το παραπάνω
αυτό πολύ με ενοχλεί, η επαγγελματική αδιαφορία και η επαγγελματική παπαρολογία περί γίγαντος λαού...από γόπες και σαρδέλες που δεν ιδρώνει το αυτί τους, προκειμένου να περνάνε καλά

το πάμε παοκάρα πριν το ματς...μου κάνει πολύ μπασκλασαρία αδελφέ, δεν φτιάχνει θετικό κλίμα, αντίθετα....φτιάχνει κλίμα σουβλάκι, φωνή πριν, μας πέφτει πολύς ο πιττόγυρος, σταματάνε η φωνές στην προθέρμανση....διπλό ο γαύρος

η εμπειρία μου μου δείχνει σε όλα τα μεγάλα ματς που έζησα

ότι πανηγυρισμοί και κλίμα ΠΡΙΝ....9 στις 10 φορές....οδήγησε σε μεγάλες φάπες

αντίθετα...ισσοροπία και χαμηλοί τόνοι πριν....9 στις 10 οδήγησε σε μεγάλες νίκες

είναι βίωμα αυτό...μεγαλώνοντας ελπίζω να το νοήσεις

ps-...να είσαι σίγουρος ότι δεν μειώνω κανέναν αδελφέ, πολύ περισσότερο δε νέους που φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος...αν είναι δυνατόν
και εγώ στο γιό μου και στον 2ο που έρχεται αύριο...θα φορέσω αυτή τον δικέφαλο
και εγώ τον φόρεσα στα 19 και τον φορώ...και σε αυτήν και στις επόμενες ζωές
το να είμαστε καυστικοί...είναι αυτοσαρκασμός και γίνεται πάντα καλοπροαίρετα
αν γινόταν κακοπροαίρετα θα πετάγαμε γιαούρτια σε όλους και για ασήμαντους λόγους και αφορμές

λεμέ εντός οίκου τα κακώς κείμενα του οίκου μας, ώστε να γελάμε και λιγάκι και αυτό είναι όλο

με ευχαρίστησε πολύ, το ήρεμο της απάντησής σου, πράγμα που εκτιμώ αφάνταστα :!: :D
μπράβο σου

Φιλιά
Πρώτον, μετά απο την αποστολή του πρώτου μου ποστ είδα τα θετικά σου σχόλια για τους πραγματικά αξιόλογους...!
Δευτερον, το να δίνεις την ψυχή σου ακόμα και αν είσαι παλτό υπάρχουν δύο περιπτώσεις να το δεις απο κάποιον ποδοσφαιριστή: α) να είναι οπαδός της ομάδας, άρα και έλληνας... β) να είναι άνθρωπος με τσαγανό (όπως λέει κι η γιαγια μου..)! Το β όμως την εποχή που όλοι ζούμε για το βγάλσιμο πολλών χρημάτων με την λιγότερη δυνατή κούραση, είναι σπάνιο... Όπως επίσης και το οι παίκτες σου να είναι και οπαδοί σου, έχει εκλήψει στον ΠΑΟΚ με τους τόσους ξένους...!! Στο μέλλον ξανά... Μπορεί να είναι κάτι που απαιτούμε το να τα δίνεις όλα, αλλά οι άλλοι κάνουν ότι κάνουν για τα λεφτά... Μακάρι όμως να υπήρχε...!
Τρίτον, για τους πανυγυρισμούς πριν τον αγώνα, διαφωνώ... Αν όλοι την εβδομάδα είσαι αισιοδόξος για το αποτέλεσμα, αυτό περνάει στους παίκτες... Αν όλοι την εβδομάδα κράζεις παίκτες προπονητη κτλ, γκρινιάζεις ότι θα χάσουμε κτλ, η πεσιμιστική διάθεση περνάει στους παίκτες...

ΥΓ: Συνήθως ήρεμα απαντάω... :) Απλά εκείνη τη μέρα έγιναν πολλά (που τελικά ήταν μια σκέτη παρεξήγηση) και έτσι όπως ήμουνα, διαβασα αυτό που μου φάνηκε κάπως, και απλά ξέσπασα...! Λάθος μου... Εξ' άλλου, πιστεύω, ότι τίποτα δεν καταφέρνεις με τον καυγά... Η διπλοματική οδός και το κουμαντάρισμα του άλλου χωρίς αυτός να το καταλαβαίνει, είναι ο μόνος τρόπος για την επιτυχία...!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αδέρφια υπάρχει κα το πμ. Το να γραψετε δυο τρεις σειρες το καταλαβαίνω μα εσείς λέτε ολόκληρη ιστορία. ;)
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Επιτελους, μια καλη εμφανιση.

Ακολουθησε την συμβουλη του Γκας και κουρεψου. Πάραυτα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PRAKTORINOS έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλό ΠΣΚ να έχουμε (απ 'όλες τις απόψεις)!
Εγραψες πάλι, γίγαντα!
Ευτυχώς η ευχή έπιασε τόπο!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Hideguti έγραψε:Θα ηθελα να σε δω μοντ. Απο περιεργεια.
Αν και εκτός θέματος πλεον τόσο όσο και ο Κουτσιανικούλης όταν παίζει με τον ΠΑΟΚ τολμώ να απαντήσω στην θέση του Τεράτιου μιας και μοδερέιτορ.

Κατ εμέ η ΔΥΝΑΜΙΣ του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του αλλά στις μέρες μας ο ΝΕΟΣ κόσμος του και κυρίως οι μικρές ηλικίες.
Οι παπούδες της ηλικίας μου καλά θα κάνουν πέρα τον συμβουλευτικό τους χαρακτήρα να είναι καλοί παρατηρητές και απο μακρυά.
Όσα είδαν όσα έκαναν και όσα πάλεψαν και όσα σκάτωσαν ας τα κρατήσουν μέσα τους και ας μεταδώσουν αυτά που πραγματικά άξιζαν ή αξίζουν να μεταδώσουν τα καλά για να μάθουν στους νέους κάποιες βασικές αρχές και αξίες και τα άσχημα ακόμα προς αποφυγή.
Έχει μεγάλο δίκιο ο Τεράτιος για άλλημια φορά και φυσικά ασπάζομαι το παραπάνω του ποστάρισμα.
Η γενιά των 60s 70s 80s εισιτηριάκι πασατέμπο και χειροκρότημα και μέχρι εκεί.
Ήρθε η γενιά των νέων του 2000 να αναλάβει.

Όσο για την νέα φουρνιά ας διαδαχτεί γιατί ακόμα την τύφλα της δεν βλέπει!
Πολύ η τσίμπλα στο μάτι...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

αυτός ο 70άρης ο Κόκκαλης πάντως μιά χαρά τα πάει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και θέμα χρόνου να ψοφήσει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κάποτε θα έλεγα "να ψοφήσει"... Τώρα όμως, μέρες γιορτών, αγάπης, αλληλεγγύης, θα το αποφύγω... Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν πρέπει να ευχόμαστε κανένα κακό για τους εχθρούς μας! Εξ άλλου αυτοί μας αναγκάζουν να γινόμαστε πιο δυνατοί! Ακόμη και ο Σωκράτης να "φύγει", που το απεύχομαι, θα βρεθεί άλλος, να είστε βέβαιοι γι' αυτό!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στάνταρτ, όσο για την ευχή σου.. συνέχισε έτσι!!

Οσο για τον Βασιλάκη, κάτσε και φάε λίγο να δυναμώσεις εσύ γιατί δε σε βλέπω να γίνεσαι Μέσσι, ούτε το 2341!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το καλοκαίρι θα δείτε ότι ο Μέσσι είναι πολύς θόρυβος για το τίποτε. Αντιθέτως, αν ο δικός μας κάνει καλά παιχνίδια και τον πάρει στην μαύρη ήπειρο, θα το ισοπεδώσει αυτό το τσγλανάκι της Μπάρθα...
(Μικρός, διάσημος και με πολύ χρήμα: Η ιδανική συνταγή για να γίνει κάποιος κακότροπος)
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ο μικρος θελει το χρονο του. Απο οτι φαινεται δεν την παλευει με την πιεση. Οποτε πρεπει να κανουμε για μια ακομη φορα υπομονη...Χαλαλι ομως γιατι τον πιστευω πολυ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”