απλά 2-3 επισημάνσεις...αν κοιτάξεις προσεκτικότερα τα ποστ μου...θα δεις ότι Βιεϊρίνια και Γκαρσία παίρνουν +
όπως και ο Σέρβος, και ο Βιτόλο και ο Χαλκιάς...άντε και ο Γάλλος
και η Διοίκηση για την προσπάθεια που κάνει
αυτό που μου την δίνει...είναι ακόμα και ο σαρδέλας παίκτης να μην...προσπαθεί για το παραπάνω
αυτό πολύ με ενοχλεί, η επαγγελματική αδιαφορία και η επαγγελματική παπαρολογία περί γίγαντος λαού...από γόπες και σαρδέλες που δεν ιδρώνει το αυτί τους, προκειμένου να περνάνε καλά
το πάμε παοκάρα πριν το ματς...μου κάνει πολύ μπασκλασαρία αδελφέ, δεν φτιάχνει θετικό κλίμα, αντίθετα....φτιάχνει κλίμα σουβλάκι, φωνή πριν, μας πέφτει πολύς ο πιττόγυρος, σταματάνε η φωνές στην προθέρμανση....διπλό ο γαύρος
η εμπειρία μου μου δείχνει σε όλα τα μεγάλα ματς που έζησα
ότι πανηγυρισμοί και κλίμα ΠΡΙΝ....9 στις 10 φορές....οδήγησε σε μεγάλες φάπες
αντίθετα...ισσοροπία και χαμηλοί τόνοι πριν....9 στις 10 οδήγησε σε μεγάλες νίκες
είναι βίωμα αυτό...μεγαλώνοντας ελπίζω να το νοήσεις
ps-...να είσαι σίγουρος ότι δεν μειώνω κανέναν αδελφέ, πολύ περισσότερο δε νέους που φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος...αν είναι δυνατόν
και εγώ στο γιό μου και στον 2ο που έρχεται αύριο...θα φορέσω αυτή τον δικέφαλο
και εγώ τον φόρεσα στα 19 και τον φορώ...και σε αυτήν και στις επόμενες ζωές
το να είμαστε καυστικοί...είναι αυτοσαρκασμός και γίνεται πάντα καλοπροαίρετα
αν γινόταν κακοπροαίρετα θα πετάγαμε γιαούρτια σε όλους και για ασήμαντους λόγους και αφορμές
λεμέ εντός οίκου τα κακώς κείμενα του οίκου μας, ώστε να γελάμε και λιγάκι και αυτό είναι όλο
με ευχαρίστησε πολύ, το ήρεμο της απάντησής σου, πράγμα που εκτιμώ αφάνταστα

μπράβο σου
Φιλιά