[youtube]fHPl8ks9Zyk[/youtube]
Από που και ως που ρε φίλε αυτή η γελοία εφημερίδα σου εμπνέει εμπιστοσύνη? κι αν όπως λες σε κάποια ονόματα έπεσε μέσα, αν πω κι εγώ τώρα όλα τα ονόματα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών... ε σε κάποιο θα πέσω μέσα.paokathens έγραψε:Καλημέρα μάγκες μου!!! Σήμερα η νιάου γράφει κάτι που δεν μπορώ να ΜΗΝ πιστέψω, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο. Κάτι μου λέει ότι είναι αλήθινο το σενάριο..
Υ.Γ: Από το καλοκαίρι ήθελα να σας πω ότι η -κατα τ' άλλα αστεία- εφημερίδα αυτή ήταν η πρώτη, 1 μήνα πριν τη sportday, που είχε αποκαλύψει τις πρώτες μεταγραφές μας.. Βέβαια ξέρω ότι κάποιοι θα με κράξουν γτ πουλάει πολύ παπά, αλλά εγώ την πίστεψα σήμερα
ελεοςarisk έγραψε:Στο προσκήνιο ο Βορονίν για τον ΠΑΟΚ!
22 Δεκ, 11:18 Από Γιώργος Κτενάς
"Το όνομα του Αντρέι Βορονίν έρχεται στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μετά από σχετικό δημοσίευμα του ουκρανικού Τύπου, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του συλλόγου.
Ο διεθνής Ουκρανός σέντερ φορ είναι μία αξιόλογη περίπτωση παίκτη, παρόλα αυτά δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Segodnya», της πατρίδας του, ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι μία από τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Η τιμή του ανέρχεται στο 1,5 εκ. ευρώ, ποσό που ίσως αποδειχτεί απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη, εξάλλου, τηρούν σιγή ασυρμάτου όσον αφορά τα μεταγραφικά, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να προχωρήσει κάποιες υποθέσεις."
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=117470
arisk έγραψε:Στο προσκήνιο ο Βορονίν για τον ΠΑΟΚ!
22 Δεκ, 11:18 Από Γιώργος Κτενάς
"Το όνομα του Αντρέι Βορονίν έρχεται στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μετά από σχετικό δημοσίευμα του ουκρανικού Τύπου, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του συλλόγου.
Ο διεθνής Ουκρανός σέντερ φορ είναι μία αξιόλογη περίπτωση παίκτη, παρόλα αυτά δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Segodnya», της πατρίδας του, ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι μία από τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Η τιμή του ανέρχεται στο 1,5 εκ. ευρώ, ποσό που ίσως αποδειχτεί απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη, εξάλλου, τηρούν σιγή ασυρμάτου όσον αφορά τα μεταγραφικά, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να προχωρήσει κάποιες υποθέσεις."
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=117470
η γατα βγαζει και καθε μερα νεα ονοματα...λογικο ειναι να πεσει 1 στα 1000 μεσα...απο εκει και περα να σε θυμησω τι εγραφε για βιερινια για κοντρερας για μουσλι για τεο και αλλες @@????αλλο να ξερεις πως διαβαζεις τζορπατζογλου ή κολκα που σχεδον ποτε δεν γραψαν μακακιες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων και αλλο να διαβαζεις ανυπογραφα αρθρα...σου φαινεται πιστευτο αυτο που γραφει για σαλπιγγιδη γιατι ετσι θες να γινει ειναι απλο..paokathens έγραψε:Το θέμα jrousis είναι ότι ο λόγς που την πιστεύω όπως έγραψα είναι αδιευκρίνιστος.. Απλά διάβασα το εξώφυλλο και ήταν πιστευτό.. Όσον αφορά τα ονόματα που λες ότι έπεσε μέσα, θέλω να σου πω ότι δεν ήταν απλά κάποιοι παίχτες που ενδιαφερθήκαμε αλλά οι 3 πρώτοι που κλείσαμε και το είχε βγάλει από τον Απρίλιο.. Δε βλέπω το λόγο που ξεχωρίζουμε τη Γάτα με τη Sportday ή τις υπόλοιπες και λέμε ότι η Γάτα λέει μόνο παπαδες και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι ισάξια ρουφιάνοι ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι κ όλες οι εφημερίδες..
Μακάρι να πάρουμε έναν καλό επιθετικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά κ ας είναι κ ο Τζόνι Αναστασιάδης.